Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
16.01.2015., 19:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Moram ga pohvaliti na komentar o švicarcima - pokazao je odlućnost i dao riječ, pa ćemo vidjeti.
I moram ga pohvaliti za izjavu o Nikoliću, tek se srbende smirile od Kolinde sad ih i ovaj lupa. 
|
|
|
16.01.2015., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
beli631 kaže:
Moram ga pohvaliti na komentar o švicarcima - pokazao je odlućnost i dao riječ, pa ćemo vidjeti.
I moram ga pohvaliti za izjavu o Nikoliću, tek se srbende smirile od Kolinde sad ih i ovaj lupa. 
|
Koliko god ga ne volio,složiti ću se u ovome s tobom.
|
|
|
16.01.2015., 20:00
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Curice skaču i žvakaću žvaču ...
Quote:
mirjam kaže:
Gleda li netko Milanovica na HTVu?
Ajme sto mi je digao zivac. 
|
Jel' opet bilo nešto tipa? 
|
16.01.2015., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Al kaj na kraju jel BDP pada il stagnira? 
Ima li SDP stav oko Sander il se ograđuju bez stava? 
|
|
|
16.01.2015., 20:19
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Mammi kaže:
Zoki je pukao totalno!
uskace u rijec, prekida novinara, pjeni, bahati se...
a covjek kaze da ime i previse kucnog odgoja! 
strasno, imam utisak da on lagano puca po savovima...
|
Zašto me ne pitate o blokiranima? pa dobro imate li rješenje? ne nemam .
Ja sam večeras bio u dilemi da li je on u studio došao pijan, napušen ili koji urac.
A u jednom momentu se toliko podrigivao da sam stekao dojam da ima nagon za povraćanjem ili se lik samo preždero. 
|
|
16.01.2015., 21:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Mammi kaže:
Zoki je pukao totalno!
uskace u rijec, prekida novinara, pjeni, bahati se...
a covjek kaze da ime i previse kucnog odgoja! 
strasno, imam utisak da on lagano puca po savovima...
|
Da lagano...on ce nakon ovog mandata zavrsiti na psihijatriji u Vrapču.
|
|
|
16.01.2015., 21:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
casio kaže:
Ja sam večeras bio u dilemi da li je on u studio došao pijan, napušen ili koji urac.
A u jednom momentu se toliko podrigivao da sam stekao dojam da ima nagon za povraćanjem ili se lik samo preždero. 
|
meni je cool kada se neprestano oblizuje. 
|
|
|
16.01.2015., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
BBC drama kaže:
Zoki, na čemu si ti?
Ovo je živi piš, ni na jedno pitanje nije odgovorija, a brblja ka naliven. Zabavniji je od Mesića. Rotim je van sebe, ispiz... ga je Milanović.
|
Veselim se razgovoru Milanovića i Koli. 
|
|
|
16.01.2015., 21:21
|
|
T hottie ♡
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
beli631 kaže:
|
a kad je rekao "Ljudi mogu biti mirni, petak je, neka se provedu večeras."
ljudi dobili čir na želucu od muke, a on nek' se provedu večeras
eh zokica 
|
16.01.2015., 21:27
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Odlican kao i uvijek 
|
|
|
16.01.2015., 21:33
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2011.
|
uvijek dobijem volju izaći na glasovanje poslije zokija 
|
|
|
16.01.2015., 21:34
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
beli631 kaže:
|
samo da ne bude kao plan 21, nismo mi ništa obećali 
|
|
|
16.01.2015., 21:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KatarinaRi kaže:
Odlican kao i uvijek 
|
Mislim da ti šansa polako dolazi.
Quote:
dell12 kaže:
|
Ovo mu je sad preozbiljno, ne vjerujem da će se izvući ako ovo zasere.
|
|
|
16.01.2015., 22:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
mirjam kaže:
Ja pa ja, pa ja...dobio izbore, golemom vecinom, pa vecinom, pa dobio izbore.....
Sto mu to vrijedi vise....
I sto je ovom Rotimu, umjesto da ga prekine , ako treba posvadi se s njime, pustio ga je da prica i prica i prica.........
|
pa kad je ovaj jos uvijek premijer, cuj... malo se i na radno mjesto treba pripaziti, ne ici tako direktno protiv struje...
|
|
|
16.01.2015., 22:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Još da je Milanović pokazivao muda u vođenju države, gdje bi nam kraj bio. Prepucavanje sa političkim protivnicima kao predstava za narod je ok dok god se i konkretno radi.
Da je Vlada dobro radila i da nam je gospodarstvo u boljem stanju, ja bih mu prvi čestitao na bahatom, arogantnom i frajerskom nastupu. Ali ako je bez pokrića, onda je to pomalo jadno.
|
Naravno, godine, pače, desetljeća sustavnog uništavanja države se daju popraviti za koji mjesec.. maksimalno godinu-dvije.. reci ti njima.
Quote:
beli631 kaže:
|
Je, Kolindica jako lupa po srbima - da nas ih je "pokrstila" u hrvate 
Pa jebote, još nije ni počela, a već lupeta
Quote:
dell12 kaže:
|
Za razliku od hdz-ove vlade, kada su krenuli pregovarat o kreditima i onda se na naglo povukli i banke su nastavile po starom, je l?
Ako ništa drugo, sdp svaki put kad dođe na vlast pokušava nekog vraga riješiti sa poreznim dugovanjima, koja se nakote svaki put za hdz-ove vlasti.
Kao što vidimo pokušavaju nešto napraviti i da ljude izvuku iz ralja ovrha - za razliku od hdz-ove vlade kojoj je zadnji trzaj bio zakon kojim su dali ovlasti da nam licencirana gospoda dolaze doma i odnose pokretninu u ime dugovanja.
Jeste vi ljudi baš tako kratkog pamćenja?
|
|
|
16.01.2015., 23:03
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kiss me kaže:
Je, Kolindica jako lupa po srbima - da nas ih je "pokrstila" u hrvate 
Pa jebote, još nije ni počela, a već lupeta
Za razliku od hdz-ove vlade, kada su krenuli pregovarat o kreditima i onda se na naglo povukli i banke su nastavile po starom, je l?
Jeste vi ljudi baš tako kratkog pamćenja?
|
moje pamćenje nije dugo al tvoje je još kraće,čovjek je kazao da ništa nije obećao, plan 21 izmislili hrvati ups građani  ,ali to nije razlog da opet glasuješ za sdp.
|
|
|
16.01.2015., 23:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
dell12 kaže:
moje pamćenje nije dugo al tvoje je još kraće,čovjek je kazao da ništa nije obećao, plan 21 izmislili hrvati ups građani  ,ali to nije razlog da opet glasuješ za sdp.
|
Ja govorim o djelima.. djelima.
Ovakvima ko ti, koji bi ponovo vratili takvo zlo kao hdz na vlast, čisto u sebi poželim da nakon toga ostanu bez posla, pa da mu legne kakva ovrha i da mu onda hdz-ovci pošalju nekoga na vrata da uzme bar friđ i tv da namiri nešto od te ovrhe.
|
|
|
16.01.2015., 23:33
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kiss me kaže:
Ovakvima ko ti, koji bi ponovo vratili takvo zlo kao hdz na vlast, čisto u sebi poželim da nakon toga ostanu bez posla, pa da mu legne kakva ovrha i da mu onda hdz-ovci pošalju nekoga na vrata da uzme bar friđ i tv da namiri nešto od te ovrhe.
|
pa da o djelima,koliko je čobi dobio zatvora,eto ti tvojih (sdp-ovih djela),sve kriminalci a oni gule krumpire igraju golf,gdje su ta djela.pa svakom sdp-ovcu koji živi od toga a ne od rada u proizvodnji trebaju takvi hdz-ovci na slobodi da bi ti punili glavu kako su oni ovakvi-onakvi da još koju godinu primaju 15-20 tisuća kuna plaću.strpaj ih u zatvor uzmi im imovinu ali kako će onda dobiti glasove neće imati o čemu pričati.i ti hdz-ovci nisu krali za hdz nego za sebe,kao i moj direktor ne krade on u korist tvrtke nego za sebe.
|
|
|
16.01.2015., 23:44
|
|
T hottie ♡
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
kiss me kaže:
Ovakvima ko ti, koji bi ponovo vratili takvo zlo kao hdz na vlast.....
|
joj kiss, i ti isto..
uopće ne kužiš da je fama oko hdza prenapuhana..
hdz uopće nije toliko loš, to su novinari prenapuhali..
isto kao i za sanadera..
|
17.01.2015., 01:46
|
|
TOP1
Registracija: May 2014.
|
Odgledao sam ovaj razgovor Milanovica, ne zeli i ne zeli cestitati Kolindi, covjek se jednostavno neda.  Ko klinac neki kada se duri. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:21.
|
|
|
|