Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2015., 11:45   #661
34. Natko, šteta, u prvom prolazu je prosuo drugu vožnju
Luyindula is offline  
Old 17.01.2015., 11:45   #662
Šteta za Filipa. Oće li ova 33. pozicija bar nešto poboljšati njegove FIS bodove? Može neko objasniti kako ide to određivanje startnih pozicija ondosno dati link te FIS ljestvice?
Old 17.01.2015., 11:49   #663
ajooooooj, baš šteta za Flipa, to 31. prokleto mjesto

Ivek, šteta one rupe, mogao je do 13. mjesta komotno, jest da je imao među najvećim zaostacima gornji dio staze, al znamo svi da je maher za donji i zato mi je izuzetno žao

snijeg+ Hirsch ko što sam rekla su poguban par Jansrud sad trlja ruke s obzirom da se spasio Hirschovih gotovo sigurnih 100 bod

inače, smijurija od staze naspram jučerašnje, taj Pfeifer postavlja stvarno miki-maus staze
ispadanja su bila isključivo zbog loših vremenskih uvjeta i stanja staze
pattie_boyd is offline  
Old 17.01.2015., 11:52   #664
Quote:
Krševan kaže: Pogledaj post
Šteta za Filipa. Oće li ova 33. pozicija bar nešto poboljšati njegove FIS bodove? Može neko objasniti kako ide to određivanje startnih pozicija ondosno dati link te FIS ljestvice?
startni brojevi idu po WCSL listi, a tu je Filip izvan 30 debelo
ništa mu to neće poboljšati startne pozicije jer nije ušao u 30, tj. u borbu za bodove

link uoči današnjeg slaloma
pattie_boyd is offline  
Old 17.01.2015., 12:06   #665
Quote:
pattie_boyd kaže: Pogledaj post
startni brojevi idu po WCSL listi, a tu je Filip izvan 30 debelo
ništa mu to neće poboljšati startne pozicije jer nije ušao u 30, tj. u borbu za bodove

link uoči današnjeg slaloma
Nije to baš točno.

1-30 Brojevi se određuju po WCSL listi discipline, ako netko od 16 do 30 ima 500+ WCSL automatski ide na 16 startni broj.

Ako iza broja 30 nema nikoga s više od 500 WCSL-a onda od 31-45 startaju po FIS točkama. Nakon broja 45 prvo pravo imaju startati oni koji se na WCSL-u discipline nalaze između 31 i 35, a nakon toga do kraja liste ponovno po FIS točkama.

WCSL bodovi zarađuju se ulaskom u bodove na kraju utrke, novi bodovi se pribrajaju, a oduzima se broj bodova od prošle sezone/kroz broj ovogodišnjih utrka(WC+ SP)

FIS bodovi također se zarađuju nakon utrke, oni se računaju pomoći race bodova koji ovise o zaostatku i penalty bodova ovisno o kvaliteti skijaša na startu.

FIS bodovi određeni su na početku sezone na temelju prosjeka dva najbolja rezultata iz prethodne sezone i ako se rezultati u novoj sezoni poboljašavaju najbolje FIS točke, onda se poboljašavju i te prosječne FIS točke. Ako nema poboljšanja onda one ostaju iste do kraja sezone.

FIS točke se za skijaše iza broja 30 najćešče popravljaju u europskom kupu i FIS utrkama.
johnyyy is offline  
Old 17.01.2015., 13:05   #666
Quote:
johnyyy kaže: Pogledaj post
Nije to baš točno.

1-30 Brojevi se određuju po WCSL listi discipline, ako netko od 16 do 30 ima 500+ WCSL automatski ide na 16 startni broj.

Ako iza broja 30 nema nikoga s više od 500 WCSL-a onda od 31-45 startaju po FIS točkama. Nakon broja 45 prvo pravo imaju startati oni koji se na WCSL-u discipline nalaze između 31 i 35, a nakon toga do kraja liste ponovno po FIS točkama.

WCSL bodovi zarađuju se ulaskom u bodove na kraju utrke, novi bodovi se pribrajaju, a oduzima se broj bodova od prošle sezone/kroz broj ovogodišnjih utrka(WC+ SP)

FIS bodovi također se zarađuju nakon utrke, oni se računaju pomoći race bodova koji ovise o zaostatku i penalty bodova ovisno o kvaliteti skijaša na startu.

FIS bodovi određeni su na početku sezone na temelju prosjeka dva najbolja rezultata iz prethodne sezone i ako se rezultati u novoj sezoni poboljašavaju najbolje FIS točke, onda se poboljašavju i te prosječne FIS točke. Ako nema poboljšanja onda one ostaju iste do kraja sezone.

FIS točke se za skijaše iza broja 30 najćešče popravljaju u europskom kupu i FIS utrkama.
Dobar rezime. Tu ima jos detaljnije, ako nekoga zanima.

Quote:
jpm kaže: Pogledaj post
Staza je u lošem stanju; otvorile su se rupe i ledene ploče koje se ne vide od vremenskih uvjeta. Bit će još puno DNF i velikih zaostataka.
Da, bila je jako teska staza, s kratkim, ledenim rupama na koje se nabijalo i koje su usporavale strasno ako si vozio idealnu liniju.
the smoke is offline  
Old 17.01.2015., 13:47   #667
Bruka ponovno napada: "Sollevag najbolji norveški slalomas. "
mone8 is offline  
Old 17.01.2015., 13:59   #668
Sutra spust u Cortini, a u ponedeljak SG.
jpm is offline  
Old 17.01.2015., 14:29   #669
Ovaj Hargin neće nikad osvojit prvo mjesto.

Čestitke Felixu, bravo i za Pantu.
Hildegard is offline  
Old 17.01.2015., 14:31   #670
Quote:
Hildegard kaže: Pogledaj post
Ovaj Hargin neće nikad osvojit prvo mjesto.

Čestitke Felixu, bravo i za Pantu.
Prosli tjedan je Bruka rekao nesto u stilu "je li moguce da ce Hargin zavrsiti karijeru bez ijedne pobjede u Svjetskom kupu", kao da je to neka tragedija, ali koliko puta je zajebao odlican plasman iz prve voznje, nije ni daleko od toga

Bravo za Felixa
LeGriffio is offline  
Old 17.01.2015., 15:15   #671
Quote:
Nije to baš točno.

istina, stoji, nešto sam primijetila oznake na tim fileovima iznad broja 30 kod nekih startni broj od 31-35 primjerice, te mi FIS točke nikad neće bit najjasnije, pogotovo ovaj penalty i to neko uspoređivanje također tamo prisutno
ali opet, kaj nije da kod ovih unutar 30 utječe isključivo WCSL lista?
i zašto naši ne voze više tih Europa Cupova i FIS trka, pa da uspiju bar odmah nakon 500+ bodova nastupat, tj. iznad 31. ili koliko već tih 500+ skijaša ima?

glede slaloma, Hargin je danas imao izvanrednu priliku za pobjedu, nije ju iskoristio i sumnjam da će ju ikad iskoristit

čestitke Felixu na pobjedi, sad opako ponovo puše Hirschu za vrat

Bruka je danas imao na startu prve vožnje izjavu u stilu pada snijeg i nije sunčano
pattie_boyd is offline  
Old 17.01.2015., 15:52   #672
Quote:
istina, stoji, nešto sam primijetila oznake na tim fileovima iznad broja 30 kod nekih startni broj od 31-35 primjerice, te mi FIS točke nikad neće bit najjasnije, pogotovo ovaj penalty i to neko uspoređivanje također tamo prisutno
ali opet, kaj nije da kod ovih unutar 30 utječe isključivo WCSL lista?
i zašto naši ne voze više tih Europa Cupova i FIS trka, pa da uspiju bar odmah nakon 500+ bodova nastupat, tj. iznad 31. ili koliko već tih 500+ skijaša ima?

glede slaloma, Hargin je danas imao izvanrednu priliku za pobjedu, nije ju iskoristio i sumnjam da će ju ikad iskoristit

čestitke Felixu na pobjedi, sad opako ponovo puše Hirschu za vrat

Bruka je danas imao na startu prve vožnje izjavu u stilu pada snijeg i nije sunčano
Filip i Matej su vozili sve EC slalome ove sezone, nažalost rezultati baš nisu neki, konkurencija je velika(nastupa dosta ekipe iz top 30-40 svjetskog kupa , s obzirom na lakše i kraće postavke manje su razlike nego u svjetskom kupu i nije lako. Da bi startali u blizu top 30, trebaju im 2 postolja u EC-u. Prošle sezone su bili blizu u nekoliko navrata.FIS utrke su dobre za sve naše, ali tu je najbolje što mogu uzeti 9,00 FIS točaka što im nosi broj 45-50. Filip je trenutno na 9.58. Ostaju još NC utrke na kojima se može uzeti maksimalno 8,00 FIS točaka no one se uglavnom održavaju na kraju sezone.
johnyyy is offline  
Old 17.01.2015., 16:00   #673
Quote:
ajooooooj, baš šteta za Flipa, to 31. prokleto mjesto

Ivek, šteta one rupe, mogao je do 13. mjesta komotno, jest da je imao među najvećim zaostacima gornji dio staze, al znamo svi da je maher za donji i zato mi je izuzetno žao

snijeg+ Hirsch ko što sam rekla su poguban par Jansrud sad trlja ruke s obzirom da se spasio Hirschovih gotovo sigurnih 100 bod

inače, smijurija od staze naspram jučerašnje, taj Pfeifer postavlja stvarno miki-maus staze
ispadanja su bila isključivo zbog loših vremenskih uvjeta i stanja staze
Vjeruješ li mi da sam te se sjetio kad je Hirscher bio u startnoj kućici?
IvanROC is offline  
Old 17.01.2015., 16:11   #674
Quote:
ivan-cro kaže: Pogledaj post
Vjeruješ li mi da sam te se sjetio kad je Hirscher bio u startnoj kućici?
znači, teze mi imaju utjecaja

ispravke, Felix je preuzeo vodstvo i ima 44 boda više od Hirscha, ja sam gledala poredak neažurirani poredak
pattie_boyd is offline  
Old 17.01.2015., 19:12   #675
Quote:
Filip i Matej su vozili sve EC slalome ove sezone...
Vozio je i Istok EC DH u Wengenu, ali to je bilo vise da proba i vidi bi li mogao nastupiti na kombinaciji jucer.

To je btw. bila najzabavnija lista rezultata koju sam ikada vidio http://data.fis-ski.com/dynamic/resu...L&raceid=79003
the smoke is offline  
Old 17.01.2015., 19:26   #676
@smoke

kako je u Wengenu, pada li i dalje ili je stalo ?
misliš da će se uspjet pripremit korektna DH pista do sutra ili ... ?

btw, nemoj se ljutiti na ovakva pitanja , ali kad si na licu mjesta lijepo je imati takve informacije iz prve ruke
gahan is offline  
Old 17.01.2015., 19:52   #677
Quote:
the smoke kaže: Pogledaj post
Vozio je i Istok EC DH u Wengenu, ali to je bilo vise da proba i vidi bi li mogao nastupiti na kombinaciji jucer.

To je btw. bila najzabavnija lista rezultata koju sam ikada vidio http://data.fis-ski.com/dynamic/resu...L&raceid=79003
Ja sam govorio samo u slalomima, ali sada te moram ispraviti. Natko i Istok odvozili su trening i trebali su voziti spust, ali se program promijenio i na prvi nisu stigli, dok je drugi otkazan.

No zato je EC spusteve u Wengenu i Zauchenseuu vozio Max Ullrich kad već spominjemo tko je sve vozio.
johnyyy is offline  
Old 17.01.2015., 20:33   #678
Quote:
gahan kaže: Pogledaj post
@smoke

kako je u Wengenu, pada li i dalje ili je stalo ?
misliš da će se uspjet pripremit korektna DH pista do sutra ili ... ?

btw, nemoj se ljutiti na ovakva pitanja , ali kad si na licu mjesta lijepo je imati takve informacije iz prve ruke
Nikakav problem, narocito za tebe. Stao je prije nekih pola sata snijeg, tako da bi trebalo biti OK.

Quote:
Ja sam govorio samo u slalomima, ali sada te moram ispraviti. Natko i Istok odvozili su trening i trebali su voziti spust, ali se program promijenio i na prvi nisu stigli, dok je drugi otkazan.

No zato je EC spusteve u Wengenu i Zauchenseuu vozio Max Ullrich kad već spominjemo tko je sve vozio.
Znam to, ne brini se. Oni u stvari nisu vozili pravi trening, nego su bili predvozaci pred prvi spust. Spustila su se prvo cetri predvozaca pa su bile tri minute pauze, pa Natko i Istok, pa tri minute pauze pa jos dva predvozaca pa tri minute pauze pa tekma. Zato i onakva smjesna lista rezultata.
the smoke is offline  
Old 17.01.2015., 20:37   #679
Quote:
the smoke kaže: Pogledaj post
Nikakav problem, narocito za tebe. Stao je prije nekih pola sata snijeg, tako da bi trebalo biti OK.

Znam to, ne brini se. Oni u stvari nisu vozili pravi trening, nego su bili predvozaci pred prvi spust. Spustila su se prvo cetri predvozaca pa su bile tri minute pauze, pa Natko i Istok, pa tri minute pauze pa jos dva predvozaca pa tri minute pauze pa tekma. Zato i onakva smjesna lista rezultata.
Vjerujem da znaš, ali neka svi budu ispravno informirani . Ja sam imao info da će biti predvozači, pa mi je bilo čudno kad su izašli rezultati treninga, ali neka je sve po pravilima, šteta što nije bilo te druge utrke.
johnyyy is offline  
Old 17.01.2015., 20:48   #680
Quote:
Vjerujem da znaš, ali neka svi budu ispravno informirani . Ja sam imao info da će biti predvozači, pa mi je bilo čudno kad su izašli rezultati treninga, ali neka je sve po pravilima, šteta što nije bilo te druge utrke.
Morao je biti kao sluzbeni trening obavljen, inace ne bi imali pravo nastupa na tekmi. Problem je bio da je prvi trening bio 7.1. pa bi nasi morali cijelu noc nakon kraljice voziti i ujutro na tekmu. To naravno nisu, ali je onda zbog lose prognoze otkazan drugi trening, sto bi znacilo da su dolazili bez veze. Nasi su se bunili pa je doslo do ove solucije, cak je bilo u igri da budu i predvozaci i voze tekmu.

Istok je bio u igri za kombinaciju jucer i u principu je bilo svejedno je li trening ili tekma, glavno da prodje Hundschopf. I prosao ga je, za prvi puta u zivotu, jako solidno. Jedino se onda malo predugo veselio i usao je na Minschkante skoro direktno

Ali onda se na zalost razbolio (nekak mi se cini da cesce srecem zelucane probleme u Svicarskoj nego u Africi)
the smoke is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:32.