Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.01.2015., 21:22   #1
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
A ono kad su ga novinari i to strani, pitali nesto o tome sto je i bila tema, pa se okretao savjetnicima da pita. Bilo je smjeha novinara, nisu oni navikli na nase mutave desnicare. Zato mi se okrece zeludac nad hadezeovcima kad dolaze na temu milanovica i pljuju po njemu. Hadezeovci. Svakome tko je glasao za tu lopovsku kliku ja bi ispostavila racun da i vracaju njihove dugove.
Milanović samo u usporedbi s Jandrokovićem i mutavim hadezeovcima može koliko-toliko ličit na normalnog čovjeka.

A ovom Amerikancu ne gine par godina psihoterapije nakon što Zoki s njim završi, ali bar će naučit kako kruh rezat na šnite odgovarajuće debljine.
dylan111 is offline  
Old 27.01.2015., 22:13   #2
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
A ono kad su ga novinari i to strani, pitali nesto o tome sto je i bila tema, pa se okretao savjetnicima da pita. Bilo je smjeha novinara, nisu oni navikli na nase mutave desnicare. Zato mi se okrece zeludac nad hadezeovcima kad dolaze na temu milanovica i pljuju po njemu. Hadezeovci. Svakome tko je glasao za tu lopovsku kliku ja bi ispostavila racun da i vracaju njihove dugove.
Ja sam za - ajmo, ko je glasao za hdz-ovce, lijepo nek namiri njihovu štetu, a glasači sdp-a njihovu.

Quote:
dylan111 kaže: Pogledaj post
Milanović samo u usporedbi s Jandrokovićem i mutavim hadezeovcima može koliko-toliko ličit na normalnog čovjeka.
Može bit.. zbilja, slažem se da nije ni ta teroija bez podloge. Al činjenica je da smo mi tu di jesmo i s takvim izborom političara koji je - ja biram od onog što je ponuđeno, a u ponuđenom Milanović vs hdz-ovska ekipa - ja i dalje biram Milanovića.

Quote:
A ovom Amerikancu ne gine par godina psihoterapije nakon što Zoki s njim završi, ali bar će naučit kako kruh rezat na šnite odgovarajuće debljine.
Stvarno mi ta njegova nije uopće simpatična, al šta je žena krivo rekla? Zaista, reci - šta je tu netočno?
kiss me is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:01.