Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2015., 22:50   #8921
Nakon ovog idiotskog poteza Milanovica I ljigavih Josipovicevih priopcenja Kolindi je porasao
rejting.
Isto tako postaje sve izvjesnije da su Kukurikavci totalno prolupali I da ce desni centar na
slijedecim izborima osvojiti 2/3 saborskih mjesta.

Toga su sve svjesniji Kukurikavci I njihovi hard core glasaci I zato svjedocimo
kolektivnom zivcanom slomu te opcijel

Zadnje uređivanje ZorroD : 02.02.2015. at 22:57.
ZorroD is offline  
Old 02.02.2015., 22:53   #8922
Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Kako nije ?

Jasno je govorila samo Visoka. Nije se govorilo o lepezi lokacija, vec o konkretnoj.
Vidim ko Tudman ponavljas papagajski, a onda je zacepio kad je morao odgovoriti na pitanje zasto joj isti nisu savjetovali da Visoka nije primjerena, sto su danas na daleko i siroko tvrdili.

A odluku itekako donosi Milanovic. Bez njega ne moze niti prdec preseliti.
Ona od Milanovića ništa nije tražila.

Poanta priče je na štednji i njena je stvar ako bi za mjesec dana rekla npr, sad kad sam podrobnije sve razmotrila i kad imam nove informacije vidim da Visoka nije dobra kao nova lokacija koju smo upravo pronašli i tražim od vlade da mi omogući tu novu lokaciju.
Je li ti se ovo čini normalnije nego da je se sili da ide u nepripremljenu Visoku?
Nju treba pustiti da sama odlučuje hoće li ili neće ispuniti obećanje, a ne ovako podlo iscenirati situaciju sa zlobnom namjerom. To je neodgovorno.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 22:55   #8923
Quote:
balkanunited kaže: Pogledaj post
razumijem togonala,zeli si osigurati posao i nakon moguce cistke koja bi mogla biti

isto tako i cvrtila i svi drugi,sad se zele uhljebiti kod predsjednice pa trabunjaju gluposti
Kako vam ne dojadi više, pa dokle planirate kukati? Sad se novinari brinu za posao, i to je jedino objašnjenje njihovog stava??

Ponašate se kao u vrtiću, vi drugovi, e rekla si da ćeš se preseliti evo ti sad.. pa će narod vidjeti kako si neiskrena.. Doslovno se nazire ta netrpeljivost prema drugima, ako nisu vaši ne valjaju nikako..

A kad drugovi počnu o demokratskim standardima, a brane neobranjive poteze svog šefa. Koje licemjerje..

Svaka čast drugovi, to je odanost :klap:
Hanse is offline  
Old 02.02.2015., 22:56   #8924
Nije rekla da se zeli odmah preseliti vec ju treba pustiti da taj trenutak ONA ODLUCI. A to ovisi o mnogo faktora, od onih sigurnosnih nadalje...cak se i Cvrtila slaze da je ovo potpuno nepotrebno, ovako naglo i ishitreno to raditi, jer Visoka nema JOS UVIJEK uvjete. Sto ne znaci da ih nece imati, ali ih nema jos uvijek. Pretpostavljam da nema sigurnosne linije za telefon, nema gluhu sobu, nema prostoriju za pohranjivanje tajnih dokumenata, nema neprobojna stakla...dakle sve to treba napraviti uz gradjevinske radove koji uz to idu...ocito ljudi misle da kada je netko rekao "preselit cu se", da je mislio odmah, bez svih ovih stvari koje sam naveo, sto je potpuna glupost. Znaci ovo je jednostavno bijedan pokusaj ponizavanja izabrane predsjednice od strane onih koji se jos uvijek ne mogu pomiriti sa time da je covjek od 80% popularnosti izgubio izbore.
John_Wayne is offline  
Old 02.02.2015., 22:56   #8925
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
"Kao predsjednica preselit ću rezidenciju i to u Visoku ulicu gdje sam i počela raditi 1993. godine.

potpuno invalidan zaključak Kexx što me ne iznenađuje
Gdje piše Pantovčak? ...
Kad postane predsjednica seli rezidenciju u Visoku i to je to ..neka ti ponovo pročitaju. Vidiš kako ne slušaš što i kako ti čitaju nego naturaš vlastite invalidne zaključke.
Treba pisati č i nj e n i c e, a ne invalidne zaključke poput tebe.
Što je tražila to je i dobila.
Čitaš li ti što piše?

Piše da će preseliti? Odakle će preseliti? Ako je rezidencija na Pantovčaku samo s Pantovčaka može preseliti i to nakon što useli u rezidenciju Pantovčak. Redoslijeed je jasan inauguracija-Pantovčak-Visoka. To je njeno obećanje, a ne inauguracija-Visoka. Ne sramoti se više, u biti i možeš, meni svejedno.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 22:58   #8926
Quote:
gasite forum,ovo je vrh

nadam se da trolas,jer ako ovo stvarno iskreno mislis...
naravno da stvarno mislim, Kukuriku nas neće spasiti jer su dio problema, može samo netko tko će surađivati sa predsjednicom na dobrobiti Hrvatske, a najbolje će surađivati Karamarko i HDZ 2/3 većina. Dakle, stabilna većina i još povrh toga, samo ta kombinacija može spasiti Hrvatsku.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 22:59   #8927
osvrt:

Quote:
Kexx kaže: Pogledaj post

Poanta priče je na štednji i njena je stvar ako bi za mjesec dana rekla npr, sad kad sam podrobnije sve razmotrila i kad imam nove informacije vidim da Visoka nije dobra kao nova lokacija koju smo upravo pronašli i tražim od vlade da mi omogući tu novu lokaciju.
Je li ti se ovo čini normalnije nego da je se sili da ide u nepripremljenu Visoku?
Nju treba pustiti da sama odlučuje hoće li ili neće ispuniti obećanje, a ne ovako podlo iscenirati situaciju sa zlobnom namjerom. To je neodgovorno.
:klap: :klap: :klap: čisto ludilo brale ... zašto si uopće dao glas za nju?
Pa ni nedostojni Josipović nije ispunio obećanja. opet isto ...
Kako tumačiš nekog tko ne ispuni obećanja ponavljana svakog dana?
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:00   #8928
Quote:
razumijem togonala,zeli si osigurati posao i nakon moguce cistke koja bi mogla biti

isto tako i cvrtila i svi drugi,sad se zele uhljebiti kod predsjednice pa trabunjaju gluposti
A Macan, jel i Macan, Ivin glavni komunikator puca na neku funkciju kod Kolinde jer je i on jasno pokazao da je ovo obično politikantstvo od strane vlade iako ne tim riječima, ali je par puta ponovio da je ovo samo Milanovićevo pokazivanje mišića i da će tu stradat onaj tko bude nastavljao s ovom pričom.

Kako ste smiješni. Sad svi koji ne ponavljaju vaše šuplje floskule rade za KGK.

Quote:
memyselfni kaže: Pogledaj post
Ne pričaj gluposti. Autor Visoke je Grabar i onaj koji joj je to savjetovao, ta nije valjda Milanović taj savjetnik.

Ti da misliš bi uvidio da je farsa i lakrdija sve skupa - od ponašanja Milanovića do dva mjeseca trubljenja o Visokoj, a onda panike kad se "planovi" krenu realizirati.
Realizirati na koji način?
Da se uredu predsjednika oduzima Pantovčak i daje Visoka sve u isti dan.

Pa to nitko objektivan (u te ne ubrajam ni tebe ni tvoje istomišljenike ovdje jer je jasno koja vam je zadaća tu) ne podržava.

Quote:
Jelena Veljača makar otvoreno iznosi svoje stavove, sigurno nije od ovih "novinara" s HRT-a.
Eto, na Novoj šuplje trolaju kontra Kolinde kao i ti, ako te to čini sretnijom

Quote:
Cvrtila je imao priliku i prije dva mjeseca reći što misli o Pantovčaku i Visokoj, tad njegovoj objektivnosti nije smetalo kupovanje predizbornih bodova na račun Visoke, ili možda nije računao da će budući predsjednik zaista preseliti ured.
Ni Cvrtila ni Laušić nisu bili dio ničije kampanje, jel ih tko pitao o tome?
Da jest rekli bi isti stav kao i sada.

Ali kampanja je gotova, a Vlada se ničim izazvana niti pozvana uključila u preseljenje ureda s Pantovčaka u Visoku - i istovremeno oduzimanjem Pantovčaka.

Jel ti treba crtat?

KGK je najavljivala preseljenje ureda s Pantovčaka u Visoku, a ne useljenje u Visoku.

Radi se o onome što je i Macan rekao: politikanstvo i revanšističko ponašanje Kukuriku vlade kako bi u startu zajebavali izbornu pobjednicu.
Ako ih to veseli OK..
Ako vas njihove fanove to veseli OK.

Mene ne veseli da moram dijelit ovu zemlju i s njima i s vama.
Samwell Tarly is offline  
Old 02.02.2015., 23:01   #8929
Quote:
ZorroD kaže: Pogledaj post
Nakon ovog idiotskog poteza Milanovica I ljigavih Josipovicevih priopcenja Kolindi je porasao
rejting.
Isto tako postaje sve izvjesnije da su Kukurikavci totalno prolupali I da ce desni centar na
slijedecim izborima osvojiti 2/3 saborskih mjesta.

Toga su sve svjesniji Kukurikavci I njihovi hard core glasaci I zato svjedocimo njihovom
kolektivnom zivcanom slomu.
moguće samo u slučaju da zoka dočeka redovite izbore. koliko još ovakvih njegovih svinjarija, kako reče tuđman danas, esdepejci mogu progutat?
antifan is offline  
Old 02.02.2015., 23:01   #8930
osvrt:

Quote:

Itekako je Grabar K žestoko inzistirala da se preseli u Visoku, amo nije dobro iskomunicirala ali Milanović joj je dao priliku odmah. O kako li će samo HDZ-t fasovati zboh Grabar K. Koliko god SDP-t bio bezvrijedan pada HDZ-t još red veličine niže, sa Grabar K.
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:02   #8931
Tko god je gledao Otvoreno valjda mu je sada konačno sve jasno.
Cvrtilo je to dobro zaključio "ovaj potez šteti samo Vladi".

Milanović je opet, po tko zna koji puta napravio glupost i sada ga treba pustiti da se u tome valja.
Old 02.02.2015., 23:02   #8932
Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Ma ne trola. To je najgore od svega.
Upravo sam obavio rigoleto, klikcem X.
Meni je velika čast čitati takve divove političke misli kao što ste saguaro i ti.
Fakat bi bila nenadoknadiva šteta da ste popustili pred teretom vlastitog obraza i nestali s foruma nakon noći drugog kruga izbora.
Samwell Tarly is offline  
Old 02.02.2015., 23:03   #8933
Da sigurno, tako je pao i u srazu s vašim drugom kandidatom..mr. 80%
Hanse is offline  
Old 02.02.2015., 23:06   #8934
Quote:
Samwell Tarly kaže: Pogledaj post
KGK je najavljivala preseljenje ureda s Pantovčaka u Visoku, a ne useljenje u Visoku.
Gdje, kako i kada
link i rečenicu ...baš me zanima ....

Imaš već sve u jednoj rečenici koja te potapa po n-ti put ...

"Kao predsjednica preselit ću rezidenciju i to u Visoku ulicu gdje sam i počela raditi 1993. godine.

Ima i kvaka ali je još niste uočili mda je napisano odavno. No još veći smijeh će biti sa uzvanicima :klap: :klap: :klap: Čudno kako nisu izvjesili liste nadanja ..
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:07   #8935
Quote:
osvrt:

Itekako je Grabar K žestoko inzistirala da se preseli u Visoku, amo nije dobro iskomunicirala ali Milanović joj je dao priliku odmah. O kako li će samo HDZ-t fasovati zboh Grabar K. Koliko god SDP-t bio bezvrijedan pada HDZ-t još red veličine niže, sa Grabar K.
Rekla je što namjerava, nije rekla da mora Visoka biti na raspolaganju od prvog dana. Dapače, rekla je da će preseliti iz postojeće rezidencije koja je tada bila na Pantovčaku u Visoku. No, podrazumijeva se da mora biti spremna, nema razloga da navrat nanos tamo ide ni ona ni Josipović.

Ona obećanje nije prekršila, niti će ga prekršiti ako s inauguracije ne ode u Visoku. Je li rekla da obećaje da će joj prvi radni dan biti u Visokoj? Nije.
I o kakvom prekršeno mobećanju imaš obraza pričati. Izmišljaš i podmećeš radi netrepeljivosti. Nisko i jadno.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 23:08   #8936
Quote:
memyselfni kaže: Pogledaj post
Ovo je notorna bljuvotina koju si upravo napisao.

Čuj kriminalci koji ni diplomski rad nisu u stanju napisati će nešto ispravljati... Bože čuvaj Hrvatsku od tih "ispravaka", bolje rečeno isprdaka.
Ma naravno, najbolji je kokošinjac sa svojim ubersposobnim kadrovima... osim ovih iz članka tu su još Opačićka kojoj je zadnji zakon vrhunac karijere cijeli ukinut .... pa onaj Maras - jel treba što posebno reći ... pa Jakovina kojem je propala poljoprivredna apoteka pa je postao ministar poljoprivrede Vesna Pusić Zlatar Violić pa Peđa - ustavni stručnjak kakvog nadaleko nema ... neću dalje jer je off i nije tema (isprika modovima)

Bundesliga
MisMali is offline  
Old 02.02.2015., 23:10   #8937
Quote:
Gdje, kako i kada
link i rečenicu ...baš me zanima ....

Imaš već sve u jednoj rečenici koja te potapa po n-ti put ...

Ima i kvaka ali je još niste uočili mda je napisano odavno. No još veći smijeh će biti sa uzvanicima :klap: :klap: :klap: Čudno kako nisu izvjesili liste nadanja ..
Kao predsjednica preselit ću rezidenciju (a to je Pantovčak).....

Da bi je preselila prvo mora useliti na Pantovčak, a to joj se ne dopušta infatilnom podmetaljkom.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 23:10   #8938
Quote:
Čitaš li ti što piše?

Piše da će preseliti? Odakle će preseliti? Ako je rezidencija na Pantovčaku samo s Pantovčaka može preseliti i to nakon što useli u rezidenciju Pantovčak. Redoslijeed je jasan inauguracija-Pantovčak-Visoka. To je njeno obećanje, a ne inauguracija-Visoka. Ne sramoti se više, u biti i možeš, meni svejedno.
Izmišljaš!

Nikada nije govorila , inauguracija,-Pantovčak-Visoka.

Svakom tko ima dva zrna soli u glavi i malo poznaje potrebe institucije Predsjednika, jasno je da Visoka ni sa preuređenjem neće odgovarati namjeni.

Normalno je da je najbolje rješenje Pantovčak u koji ne treba skoro ništa uložiti (osim ako ne bude imala posebnih želja, poput promjene tepiha , zavjesa, tapeta na zidovima, što nije "strano " ni običnim ministrima) i da treba ostati na Pantovčaku.

Problem je samo što je u tijeku kampanje lupetala o svemu i svačemu i svijesno lagala, znajući da to neće i nemože ispuniti(ili je toliko "pametna" da nezna ni ovlasti Predsjednika i njegove nadležnosti u što nas je tijekom kampanje u niz navrata uvjerila)

Najsmješnije je slušati ove "vrsne stručnjake" , naknadne pameti , koji su večeras gostovali u Otvorenom a neki i izbjegavali na konkretna pitanja odgovoriti.

Još je Meska bio najbolji, barem je svako toliko ispričao dobar vic i nasmijao naciju.

Za Josipovića se nije ni znalo a ova još nije ni zasjela a već lupeta kao "Maksim po diviziji"

Srećom je vrijeme karnevala pa je ova lakrdija terminski pogođena
#kocar# is offline  
Old 02.02.2015., 23:11   #8939
Quote:
:klap:

Nije još ni predsjednica, a nije ispunila obećanje? Mandat traje 5 godina, nije rekla u kojoj će godini ispuniti to obećanje preseljenja, a sigurno ne prije nego što postane predsjednica i sigurno ne bez uređenja Visoke.

Mora da si veoma inteligentan.
Can-I-Bus is offline  
Old 02.02.2015., 23:15   #8940
Quote:
#kocar# kaže: Pogledaj post
Izmišljaš!

Nikada nije govorila , inauguracija,-Pantovčak-Visoka.

Svakom tko ima dva zrna soli u glavi i malo poznaje potrebe institucije Predsjednika, jasno je da Visoka ni sa preuređenjem neće odgovarati namjeni.

Normalno je da je najbolje rješenje Pantovčak u koji ne treba skoro ništa uložiti (osim ako ne bude imala posebnih želja, poput promjene tepiha , zavjesa, tapeta na zidovima, što nije "strano " ni običnim ministrima) i da treba ostati na Pantovčaku.

Problem je samo što je u tijeku kampanje lupetala o svemu i svačemu i svijesno lagala, znajući da to neće i nemože ispuniti(ili je toliko "pametna" da nezna ni ovlasti Predsjednika i njegove nadležnosti u što nas je tijekom kampanje u niz navrata uvjerila)

Najsmješnije je slušati ove "vrsne stručnjake" , naknadne pameti , koji su večeras gostovali u Otvorenom a neki i izbjegavali na konkretna pitanja odgovoriti.

Još je Meska bio najbolji, barem je svako toliko ispričao dobar vic i nasmijao naciju.

Za Josipovića se nije ni znalo a ova još nije ni zasjela a već lupeta kao "Maksim po diviziji"

Srećom je vrijeme karnevala pa je ova lakrdija terminski pogođena
Naprotiv, upravo je govorila inauguracija-Pantovčak-Visoka.

Rekla je da će kao predsjednica(inauguracija) preselit rezidenciju(pantovčak) u Visoku(Visoka).

Ono što nije obećala, nije obećala da će nakon inauguracije u Visoku, nije obećala da će je Milanović prisiljavati da odmah useli u nepripremljenu Visoku.

Dakle, obećanje nije prekršeno ako joj prvi radni dan ne bude u Visokoj jer to nikad nije ni obećala. Ne podmeći.
Kexx is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:37.