Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2015., 23:16   #8941
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Gdje, kako i kada
link i rečenicu ...baš me zanima ....

Imaš već sve u jednoj rečenici koja te potapa po n-ti put ...

"Kao predsjednica preselit ću rezidenciju i to u Visoku ulicu gdje sam i počela raditi 1993. godine.

Ima i kvaka ali je još niste uočili mda je napisano odavno. No još veći smijeh će biti sa uzvanicima :klap: :klap: :klap: Čudno kako nisu izvjesili liste nadanja ..
pa ti sam sebe pokapas i to u boji... preselit znaci da se nesto odnekud seli.
ok, tebi je ono slovenski materinji pa te mozda i dan danas jebe izrazavanje na hrvatskom, ali eto ti engleski (ono si se kurcio da ga bolje znas od kolinde):
Quote:
http://www.merriam-webster.com/dictionary/move
to cause (something or someone) to go from one place or position to another
a sto se uzvanika tice, ne bi uopce cudilo da luda baba pusicka i tu sabotira stvar.
ovu hrpu ludjaka zvanu kukuriku koalicija treba cim prije stjerat u opoziciju, a onda dio njih i iza resetaka.

Quote:
Can-I-Bus kaže: Pogledaj post
Homoseksualac je (ne zajebavam se), govna su mu svakodnevica.
ta cinjenica je znana i radi iste ne moze zivjeti medju svojom bratjom na istoku nego se sklonio u dekadentnu istru.
veliki balkanac i srbofil, a mora zivjet tako daleko od homofobnog balkana i jos homofobnijih srba
Old 02.02.2015., 23:16   #8942
Quote:
Samwell Tarly kaže: Pogledaj post
Realizirati na koji način?
Da se uredu predsjednika oduzima Pantovčak i daje Visoka sve u isti dan.

Pa to nitko objektivan (u te ne ubrajam ni tebe ni tvoje istomišljenike ovdje jer je jasno koja vam je zadaća tu) ne podržava.
Ma daj, poštedi me, za razliku od vas sveprisutnih HDZ-ovaca, ja ovdje nemam nikakvu 'zadaću', nit sam uostalom dužna biti objektivna, osim što imam potrebu komentirati i reći nešto kad mi prodavaju muda pod bubrege i navode nekakve 'spasonosne ispravke' u obliku HDZ-a.

Takvo što jednostavno ne mogu progutati. To je uvreda za zdrav razum. Pa, ti procjenjuj moju 'objektivnost'.

Quote:
Da se uredu predsjednika oduzima Pantovčak i daje Visoka sve u isti dan.
Ma koji isti dan? Slušamo o toj Visokoj dva mjeseca a vladu se o tome zapitkuje od izborne noći.

Pa valjda je u tom svom vremenu koje su imali na raspolaganju, dotična i njezin tim napravili neke makar predprocjene koje bi ih uopće dovele do te ideje, nejasno je čemu sad panika. Ima sve u svojim rukama. Gospoja zato sad i šuti, važe li ga važe...

Quote:
Eto, na Novoj šuplje trolaju kontra Kolinde kao i ti, ako te to čini sretnijom
Je, to valjda spada u ono 'vraćanje u prošlost'.

Tko je vidio pih uzimanje predizbornih obećanja za ozbiljno. Trolala je i to nažalost, prilično ozbiljno, 'precjednica' i vi HDZ-ovci.

Quote:
Ni Cvrtila ni Laušić nisu bili dio ničije kampanje, jel ih tko pitao o tome?
Da jest rekli bi isti stav kao i sada.

Ali kampanja je gotova, a Vlada se ničim izazvana niti pozvana uključila u preseljenje ureda s Pantovčaka u Visoku - i istovremeno oduzimanjem Pantovčaka.
Je, nitko ih nije pitao, danas te baš netko mora pitati da bi ti se čuo glas. Please...

Na dva mjeseca trolanja o Visokoj su šutjeli, sad odjednom panika. Pa čudi me to.

Quote:
Jel ti treba crtat?
Crtate, crtate s tom Visokom dva mjeseca. Gdje je panika? Koji je problem?

Quote:
Radi se o onome što je i Macan rekao: politikanstvo i revanšističko ponašanje Kukuriku vlade kako bi u startu zajebavali izbornu pobjednicu.
Ako ih to veseli OK..
Ako vas njihove fanove to veseli OK.
Pa naravno da je politikanstvo; kao što je Visoka bila politikanstvo i ne bi je ni vidjeli da ovi nisu uzeli njezine poruke zaozbiljno.

No, mene ne veseli sva ova tragikomedija, pače rastužuje me kad se sjetim tog trubljenja o Visokoj dva mjeseca i sad ovog paničnog gnušanja na 'agilnost vlade'. Baš su 'tal para qual', loncu poklopac, i jedni i drugi, ne znaš tko je gori.

Quote:
Mene ne veseli da moram dijelit ovu zemlju i s njima i s vama.
Likewise. Pljuc.
memyselfni is offline  
Old 02.02.2015., 23:19   #8943
Quote:
Kexx kaže: Pogledaj post
Rekla je što namjerava, nije rekla da mora Visoka biti na raspolaganju od prvog dana.
Nego kada? .... da ti pomognem priloška oznaka vremena

"Kao predsjednica preselit ću rezidenciju i to u Visoku ulicu gdje sam i počela raditi 1993. godine.

Quote:
Dapače, rekla je da će preseliti iz postojeće rezidencije koja je tada bila na Pantovčaku u Visoku.
Gdje je to rekla?

to je samo tvoj invalidni zaključak proistekao iz činjenice da će se preseliti

Quote:
No, podrazumijeva se da mora biti spremna, nema razloga da navrat nanos tamo ide ni ona ni Josipović.
sve si rekao,
nema podrazumijevanja, Visoka je isto rezidencijalni objekt

Quote:
Ona obećanje nije prekršila, niti će ga prekršiti ako s inauguracije ne ode u Visoku.
Pa nitko ne priča o prekšenom obećanju osim HDZ-tovaca što pokazuje tešku diskrepanciju stvarnosti ... evo ti primjer
Kao predsjednica preselit ću rezidenciju

Ponovo invalidan zaključak, njeno obećanje vrijedi nakon što postane Predsjednica. Je li ti barem malkice jasnije da ti je logika potpuno nepoznata?

Quote:
Je li rekla da obećaje da će joj prvi radni dan biti u Visokoj? Nije.
Ponovo brojke kod oponenata :klap: :klap: :klap: Je li uopće rekla gdje če joj prvi dan biti?

Quote:
I o kakvom prekršeno mobećanju imaš obraza pričati. Izmišljaš i podmećeš radi netrepeljivosti. Nisko i jadno.
probaj se malkice skoncentrirati, ovo si ti napisao..
boli mene stojko za obećanja lažljive Grabar K.
Quote:
Nju treba pustiti da sama odlučuje hoće li ili neće ispuniti obećanje ...
ti možda imaš veliki problem jer izgleda da pričaš sam sa sobom
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:22   #8944
Ajmo pokrenut peticiju, ili još bolje referendum da Kolinda ostane na Pantovčaku. Nedajmo Kolindi Visoku.

Sa kakvim glupostima bave naši političari :klap:
Mamke is offline  
Old 02.02.2015., 23:27   #8945
Quote:
memyselfni kaže: Pogledaj post
Ma daj, poštedi me, za razliku od vas sveprisutnih HDZ-ovaca, ja ovdje nemam nikakvu 'zadaću', nit sam uostalom dužna biti objektivna, osim što imam potrebu komentirati i reći nešto kad mi prodavaju muda pod bubrege i navode nekakve 'spasonosne ispravke' u obliku HDZ-a.

Takvo što jednostavno ne mogu progutati. To je uvreda za zdrav razum. Pa, ti procjenjuj moju 'objektivnost'.
Vidjelo se tu objektivnost odavno, po tebi bi kukarače vladale vječno, makar vratili Hrvatsku u kameno doba, samo da nije HDZ na vlasti.
I nisu samo hadezeovci bili za KGK a protiv Ive i Zokija

Quote:
Ma koji isti dan? Slušamo o toj Visokoj dva mjeseca a vladu se o tome zapitkuje od izborne noći.
Kao što ih se zapitkuje o tematskoj sjednici vlade, pa jesu li je zakazali?
Vlada od Kolinde nije dobila službeni zahtjev da joj se ustupi rezidencija u Visokoj.
Jel tebi nešto znači službena procedura ili kad ideš u neku javnu službu uzimaš onako u stilu ko ga jebe, dajte mi šta pitam, na lijepe oči

Quote:
Pa valjda je u tom svom vremenu koje su imali na raspolaganju, dotična i njezin tim napravili neke makar predprocjene koje bi ih uopće dovele do te ideje, nejasno je čemu sad panika. Ima sve u svojim rukama. Gospoja zato sad i šuti, važe li ga važe...
Šta ima vagat?
Visoku treba pripremit za preseljenje ureda.
A to ne ide preko noći.
Ovo je čisti zlonamjerni potez nedojebanog šefa tvoje političke opcije, Zorana Milanovića.
Uživajte u njemu kao što ste uživali u njegovom huliganskom stilu i dosada.

Quote:
Tko je vidio pih uzimanje predizbornih obećanja za ozbiljno. Trolala je i to nažalost, prilično ozbiljno, 'precjednica' i vi HDZ-ovci.
precjednica, a?
Jel ti Alexis davala instrukcije iz pravopisa?
Quote:
Pa naravno da je politikanstvo; kao što je Visoka bila politikanstvo i ne bi je ni vidjeli da ovi nisu uzeli njezine poruke zaozbiljno.
A nisu uzeli sve njene druge poruke zaozbiljno?

Quote:
Likewise. Pljuc.
Sebi u juhu...
Samwell Tarly is offline  
Old 02.02.2015., 23:27   #8946
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Nego kada? .... da ti pomognem priloška oznaka vremena

Gdje je to rekla?

to je samo tvoj invalidni zaključak proistekao iz činjenice da će se preseliti

sve si rekao,
nema podrazumijevanja, Visoka je isto rezidencijalni objekt

Pa nitko ne priča o prekšenom obećanju osim HDZ-tovaca što pokazuje tešku diskrepanciju stvarnosti ... evo ti primjer
Kao predsjednica preselit ću rezidenciju

Ponovo invalidan zaključak, njeno obećanje vrijedi nakon što postane Predsjednica. Je li ti barem malkice jasnije da ti je logika potpuno nepoznata?

Ponovo brojke kod oponenata :klap: :klap: :klap: Je li uopće rekla gdje če joj prvi dan biti?

probaj se malkice skoncentrirati, ovo si ti napisao..
boli mene stojko za obećanja lažljive Grabar K.

ti možda imaš veliki problem jer izgleda da pričaš sam sa sobom
Preselit će. Odakle moež predsjednik preseliti? S Pantovčaka. Da bi preselila s Pantovčaka mora prvo useliti u njega.

Roka kad će preseliti nema, to nije obećala, kad joj bude zgodno, njena stvar.

Inauguracija-Pantovčak-kad je bude volja i Visoka

Ništa prekršeno, ima 5 godina vremena da ispuni obećanje, a ona odlučuje kad će ga ispuniti. Može ako želi i za 4 i po godine. To i dalje ne bi bilo prekršeno, a pogotovo nije prekršeno ako ravno s inauguracije ne useli u Visoku. Ustvaroi to bi bilo preekršeno obećanje jer tu nema preseljenja, ona je obećala preseljenje iz jedne rezidencije u novu rezidenciju, a ne odmah useljenje u novu rezidenciju.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 23:27   #8947
jeste li znali da je paraga ustavnom sudu podniju tužbu zbog neregularnosti izbora novoizabrane predsjednice?

gledam sad večernjak u kojem su objavili vijest. evo i odgovora ustavnog suda.

ovo je ujedno i odgovor i sandri jakovini i onoj ustavnoj "stručnjakinji" sdp aktivistici sanji barić iz rijeke, ali svim ovim lijevičarima na forumu koji su osporavili legalitet izabrane predsjednice i koji su danima divljali po temi.

isti ti, josipovićevi birači, sada na ovom forumu hvale ove poteze josipovića i milanovića i pozivaju kolindu da ispuni predizborno obećanje o preseljenju koje je dala svojim biračima, a ne njima.

dakle, ovog nema nigdje. ali nigdje. kolindini birači ne inzistiraju, ali ovi ljevičari inzistiraju za njih.

to samo ima u hrvatskoj i na ovom forumu.
kotulica is offline  
Old 02.02.2015., 23:27   #8948
Quote:
watrai kaže: Pogledaj post
pa ti sam sebe pokapas i to u boji... preselit znaci da se nesto odnekud seli.
ok, tebi je ono slovenski materinji pa te mozda i dan danas jebe izrazavanje na hrvatskom, ali eto ti engleski (ono si se kurcio da ga bolje znas od kolinde):
creme on the top
.. pročitaj si još koji put watrai, možda shvatiš.
ajmo malo infantilno
Ako ide od točke A u tvoj žuđeni cilj gdje si počeo raditi, trebaš li uopće biti u točki A?
Možda će Grabar K nositi kutije, a gospodin Jakov voziti tijekom selidbe?

Engleski koristim daleko bolje nego Grabar K, a ni u španjolskom nisam loš - tanto gusto.
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:30   #8949
Ne znas sto je tragikomicnije; potezi politickog pristavca Milanovica ili klauni koji na idiotarije
svrsavaju.
Klicati potezima najgoreg I najnesposobnijeg premijera u povijesti moze samo odredena sorta
ljudi.

Sad se Kolindinoj pobjedi raduju cak I politicki neopredjeljeni gradani.
Svima je sve jasno.
Old 02.02.2015., 23:31   #8950
Quote:
Preselit će. Odakle moež predsjednik preseliti? S Pantovčaka. Da bi preselila s Pantovčaka mora prvo useliti u njega.

....
Obećala je da će preselit rezidenciju a ne predsjednika, znači ona se uopće ne mora uselit.
Old 02.02.2015., 23:32   #8951
Quote:
kotulica kaže: Pogledaj post
jeste li znali da je paraga ustavnom sudu podniju tužbu zbog neregularnosti izbora novoizabrane predsjednice?

ovo je ujedno i odgovor i sandri jakovini i onoj ustavnoj "stručnjakinji" sdp aktivistici sanji barić iz rijeke, ali svim ovim lijevičarima na forumu koji su osporavili legalitet izabrane predsjednice i koji su danima divljali po temi.

isti ti, josipovićevi birači, sada na ovom forumu hvale ove poteze josipovića i milanovića i pozivaju kolindu da ispuni predizborno obećanje o preseljenju koje je dala svojim biračima, a ne njima.

dakle, ovog nema nigdje. ali nigdje. kolindini birači ne inzistiraju, ali ovi ljevičari inzistiraju za njih.

Paragi je draže regiYUnašenje, a glumio je velikog domoljuba, danas je jasnije tko je i što bio Paraga, agent provokator.
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 23:34   #8952
iz dosadašnjih emisija na htv-u možemo lijepo vidjeti kako je akcenat bačen na kolindinu PLEMENITU IDEJU o uštedi troškova te da je akcenat na štednji A NE NA VISOKOJ.

to je kolinda u svoja dva zadnja priopćenja ponovno naglasila ("nije preseljenje radi preseljenja, nego radi ušteda").

kolinda samo treba smanjiti troškove ureda (bilo racionalizacijom i organizacijom poslovanja na pantovčaku i/ili preseljenjem kojem bi opravdala tu ekonomsku računicu) te pojačati svoje međnarodne aktivnosti i učunkovitost rada i stim mahati milanoviću, josipoviću i javnosti koliko je uspješnija od svojih prethodnika.

s tom će efikasnošću najbolje začepiti sve svoje kritičare.
kotulica is offline  
Old 02.02.2015., 23:36   #8953
Quote:
gdje i kada postaje Predsjednikom RH? Opet invalidni zaključak.

Quote:
Super osim što je to povezano i sa uštedama ali to je za tebe već viša matematika. No ako se vratimo logici koju ne poznaješ, povratak na mjesto zločina ...

Kao predsjednica preselit ću rezidenciju i to u Visoku ulicu gdje sam i počela raditi 1993. godine.

Quote:
Inauguracija-Pantovčak-kad je bude volja i Visoka
:klap: popij
ponovljeni upit gdje i kada postaje Predsjednik RH

Quote:
Ništa prekršeno, ima 5 godina vremena da ispuni obećanje, a ona odlučuje kad će ga ispuniti. Može ako želi i za 4 i po godine. To i dalje ne bi bilo prekršeno, a pogotovo nije prekršeno ako ravno s inauguracije ne useli u Visoku. Ustvaroi to bi bilo preekršeno obećanje jer tu nema preseljenja, ona je obećala preseljenje iz jedne rezidencije u novu rezidenciju, a ne odmah useljenje u novu rezidenciju.
Ti si apsolutna neznalica Kexx jer ne znaš kako o preseljenju odlučuje isključivo Vlada i Predsjednik tu ne može ama baš ništa. Možeš li to shvatiti uopće Kexx .. pa meni dođe slabo što te ovdje kasapim na omotu slučaja lažljive Grabar K. a da nismo ušli u meritum tvojim invalidnih zaključaka koji su jedini a to daje vrlo lošu sliku o tebi da si izgubljen u bespućima stvanosti. Stvarno mi te je žao Kexx.
Grabar k. je pokazala da laže i opstruira i dalje. Sad trebamo čekati uzvanike i vizit kartice ...
saugaro is offline  
Old 02.02.2015., 23:36   #8954
Quote:
balkanski pastuh kaže: Pogledaj post
Kako mi idu na živce ove priče o "štednji" kada su u pitanju predsjednički dvori ili sabor... Pa što je ljudima? Pa takve institucije moraju biti reprezentativne, luksuzne, dominantne, moraju biti moćne, iskazivati strahopoštovanje kada se ugledaju.

Kakva štednja?

Pa kada pogledate Vrhovni sud u SAD-u, onu prostoriju od valjda 54 hektra, čovjek se usere od straha, zna da je MANJI od države, od naroda.

Ako će se već institucije jednog dana seliti na Savu, nadam se da će to biti reprezentativno zdanje i da se lipa neće štedjeti na izgradnji.
Ovo bi trebali češće ponavljati i početi graditi ponosan dobrostojeci, a ne socijalno sirotinjski mentalitet koji nas je i doveo gospodarski ovdje gdje jesmo.
jeeeRajt is offline  
Old 02.02.2015., 23:36   #8955
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Gledam Otvoreno. Svi su, ama bas svi, ukljucujuci i bivseg Mesicevog savjetnika Cvrtilu, suglasni da je ovo ISHITRENA, NEPOTREBNA I NEOZBILJNA odluka. Ovo pada samo tako. Rijetko kada je javnost tako jednoglasno bila protiv neke Milanoviceve odluke. Ovo je njihov autogol za antologiju.

Najbolji dio je kad Laušić priča o mogućim opasnostima vezano za Visoku kao npr. što ako dođe do puknuća vodovodne cijevi, a na to Togonal upadne: "Kao što je premijer u svom stanu imao recimo?" Ahahaha!
Togonal je kralj.

Inače tko nije gledao emisija je uploadana i može se pogledati ovdje.

Dio s upadicom je otprilike na 22:20.
HAL 9000 is offline  
Old 02.02.2015., 23:37   #8956
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
Obećala je da će preselit rezidenciju a ne predsjednika, znači ona se uopće ne mora uselit.
Aha, znači bit će par mjeseci gdje dok se ne uredi Visoka da ne bi ne daj bože uselila na Pantovčak?
Pa kakvog bi to smisla imalo?

Je li potrebna tolika netrepeljivost? Može li malo objektivnog razuma?
Kexx is offline  
Old 02.02.2015., 23:37   #8957
Quote:
kotulica kaže: Pogledaj post

Najbolje bi bilo da Ustavni sud reagira i u ovom slučaju! Jel im moramo posebno pisati? Neka kažu nešto!!!
Rinčica is offline  
Old 02.02.2015., 23:38   #8958
Quote:
Paragi je draže regiYUnašenje, a glumio je velikog domoljuba, danas je jasnije tko je i što bio Paraga, agent provokator.
ja sam na momenat isto ostala paf da je paraga josipovićev birač (), ali onda sam se sjetila njegovih izleta u ameriku s pusićkom i mesićem kako bi rušili tuđmana pa mi je sve odjednom postalo jasnije.
kotulica is offline  
Old 02.02.2015., 23:39   #8959
Može li ured predsjednika ne pozvati premijera na inauguraciju?
pinzgauer is offline  
Old 02.02.2015., 23:39   #8960
Quote:
malčica kaže: Pogledaj post
napokon glas razuma
saugaro is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:30.