Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 13:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Još samo počistit ove antihrvatske kadrove na HRTu.
Ovo je strašno da kao pretplatnik moram slušati sufliranja ove krmače Elizabete Gojan, strašno, umjesto da hrvatskom zdravstvu uštedi i krene napokon na dijetu onda tu širi u startu negativne stavove prema Hrvatskoj predsjednici.
|
|
|
15.02.2015., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Kad ce ovi TV junosi jednom nauciti da ono nije Markov trg, nego Trg sv. Marka
|
|
|
15.02.2015., 13:19
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2014.
|
Quote:
quadzilla kaže:
Još samo počistit ove antihrvatske kadrove na HRTu.
Ovo je strašno da kao pretplatnik moram slušati sufliranja ove krmače Elizabete Gojan, strašno, umjesto da hrvatskom zdravstvu uštedi i krene napokon na dijetu onda tu širi u startu negativne stavove prema Hrvatskoj predsjednici.
|
i baš svaki put pobere šamar od milade. ženska ju pročitala.
|
|
|
15.02.2015., 13:20
|
|
#jakoveizdrži
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
jim rogers12345 kaže:
O zemljo otvori se i vi sebe nazivae nekim desnicarima.
Ne postoji stetnija i toksicnija ideologija od modernog feminizma, radi se doslovno o marksistickoj ideologiji u cistom obliku maskiranoj u toboze brigu o pravima zena i jednakosti.
ima jebeno velike veze je li feministica ili nije.
|
Nisam ja desničar, nemoj me vrijeđat 
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Jel se vi sjecate koji je Elizabeta Gojan komad bila tamo negdje pocetkom 90-ih kada je pocela raditi na televiziji? Moje pitanje njoj, kao i svim drugima zenama koje se tako zapuste - sto se dogodilo??
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Koliko bespotrebnog lupetanja sa svih strana. Za takve savjet sa dvije cigle.
|
|
|
15.02.2015., 13:21
|
|
Necromancer
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
jim rogers12345 kaže:
Ne znam kakvu ti to revolucionarnu promjenu vidis kod nas.
|
Polako, ideološka retorika se mijenja za 180 stupnjeva.
Vidiš da im se priviđa 1995 i mračne devedesete, a još nije ni preuzela dužnost.
Zamisli samo pet godina mandata hrvatske predsjednice i niti jedne partizanske pjesme
To će tzc ljevicu jako boljeti.... pogotovo što su bili sigurni da su vratili bar dio onoga što su izgubili gubitkom svoje države.
To je sada jedan aspekt hrvatske, a od nečega se mora početi.
|
|
|
15.02.2015., 13:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Bask kaže:
Nives na RTLu 
|
A, boze moj, pa imaju svoju publiku...
|
|
|
15.02.2015., 13:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Jel se vi sjecate koji je Elizabeta Gojan komad bila tamo negdje pocetkom 90-ih kada je pocela raditi na televiziji? Moje pitanje njoj, kao i svim drugima zenama koje se tako zapuste - sto se dogodilo??
|
Tko zna, mozda joj se zdravlje urusilo, ili ima emocionalnih problema.
|
|
|
15.02.2015., 13:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Vice Vukov i "Zvona..."
|
|
|
15.02.2015., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
mesic misli da je ova inaug. bila malo vise -leprsava
zasto ima veze jel je il nije feministica?
cega se bojite ne kuzin.
svi nesto proricete negativno,unaprid osudjujete, ni to mi nije jasno. zena je tek stupila na funkciju predsjednice.
za bujanca isto,pa sta da sidi?gro onih lopina koji isto tako side su nesto bolji?
ne zasluzuje ni ivo da sidi obziron na stetu koju nan je nania,pa eto,protokol nalaze pa ga moramo gledat. pa nek sidi.
ko di sidi ili ne sidi mi je sasvin nebitno. sitnicavost.
govor joj je bija dobar,koliko je istine bilo u njemu pokazace vrime,ja se nadan pozitivnin promjenama.
|
15.02.2015., 13:24
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Creeping Death kaže:
Ovakva tzv ljevica teško će se posložiti, mislim da mnogi nisu još svjesni do kakve promijene u hrvatskoj je došlo, a hrvati, precizirat ću, državotvorni dio hrvata, nakon josipovića, pusićke , milanovića i sl, jugoslavenskih nacionalista koji su ideološki silovali hrvatski narod, želi obračun, ali u pozitivnom smislu
Sada ih još samo maknuti s pozicije izvršne vlasti i započeti demontažu regiona, partizanštine i sr hrvatske…
To je samo jedan aspekt, ali biti će vrlo važan…
|
Ne vidim ja tu neke velike promjene.
Hrvati su razočarani ovom Vladom i kaznili su ju glasanjem za Kolindu.
Dojadit će Hrvatima i HDZ i Kolinda i svi ti nazovi domoljubni stožeri, ako Hrvatskoj ne bude bolje.
Medeni mjesec će biti ubrzo gotov.
Onda će se opet dogoditi 2000., gdje bi buduće čelnike socijaldemokratske, liberalne opcije molio da se ne bave LGBT, partizanima i ZO/SO, nego da provode socijaldemokratsku politiku i da demontiraju trule temelje hrvatske države, koju HDZ štiti. Pri tome ne mislim da Tuđmana i DR, nego na silne braniteljske udrugice/stožere, županijice, općinice, agencije...
Nismo čuli pljesak nazočnih kada je Kolinda govorila da treba prestati živjeti od kredita.
|
|
|
15.02.2015., 13:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
jim rogers12345 kaže:
Iskreno mi se jebe kakva je picka bila prije 30 godina sad ju je mucno gledati, ne znam kako ove na HTVu nije sram nju staviti da vodi bilo sto.
Zena je odvratna dosadna neduhovita zenturaca.
BLJUUUUUVVV
|
Jalna, pakosna... cijelo prijepodne pokušala ogaditi inauguraciju, nevjerojatno 
|
|
|
15.02.2015., 13:31
|
|
T hottie ♡
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
Cuka kaže:
Sve 5 Ero je bezvremenski ali šta bi ja volio čut klapu to je druga priča.
|
..još se sićam onih riči
što mi uvik priča čača
nemoj sine nikud ići
tvoj je kamen, maslina i drača..
..nek te rani kora kruva
kapja vina, zrno soli
nek ti kušin bude stina
al hrvatsku sine voli..croatio iz duše te ljubim..
nedostajala je ova ljepota..
još da je bila u izvedbi najvećeg tenora naših klapa, stipe breke i klape sinj, neprocjenjivo..
|
15.02.2015., 13:32
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Tipski, nezahtjevan govor prilagođen njezinim glasačima. Od klasične zahvale Tuđmanu i braniteljima, koje mogu već ugratiti na zastavu, preko ideoloških podjela, a bez packi njezinim komunistima i Crkvi koji izazivaju kaos i netrpeljivost prema Hrvatima, do deklarativnih izjava o zaštiti nacionalnih manjina (kako da ne!) i o nultoj stopi tolerancije na korupciju (nije tako mislila kad je priveden Kalmeta). Tu je i klasika o domoljublju (HDZ-ovci, Hrvatima dužni 30 milijuna kuna, zagadili su, okaljali i popljuvali taj pojam koji im je jedini preostao).
Zvižduci Mesiću i Josipoviću uopće me iznenađuju, ipak je srpski dan državnosti, hrvatske se predsjednike ne smije tolerirati.
Tu je, naravno, i podrška zemljama JI Europe u pridruživanju EU. Čemu? Ovo je Hrvatska, a ne regija.
No nema veze. Nemam očekivanja od njezina mandata, imam očekivanja da ispuni ono obećano u kampanji - preseljenje u Visoku, smanjenje troškova, ''rehabilitacija'' od Mesića umirovljenih generala i njihovo imenovanje u vanjsko savjetodavno tijelo, procesuiranje osumnjičenika za zločine u DR-u (sjećamo se obećanja kad se rješavala zastave iz Knina) i tome slično.
|
|
|
15.02.2015., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Dobar izbor pjesama 
|
|
|
15.02.2015., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Čestitke Predsjednici RH , gospođi Kolindi i namjeravanoj želji za promjene !
Do promjena će teško ići dok su u Saboru od naroda ne izabrani zastupnici i dokazano nesposoban kadar .
|
|
|
15.02.2015., 13:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Eugen C kaže:
Ako ce ikome zvizdat onda neka sebi zvizde jer su oni izabrali te predsjednike. Nisu se oni jedan dan samo pojavili na vlasti. Manje licemjerja im ne bi skodilo. A nemojmo se zavaravati - medju onima koji su danas zvizdali Josipovicu i Mesicu ima onih koji su za njih glasali.
|
Ma dajte ljudi, kaj vam je..  Ako je netko nekoga izabrao, a ovaj ga doslovno dobro zajebao, onda bi mu još trebalo pljeskati..
I jedan i drugi radili su protiv nacionalnih interesa hrvatskoga naroda i dobili su točno ono što su i zaslužili.:klap:
Navedi mi bar jedan primjer u svijetu, gdje predsjednik jedne države svojem narodu nameće pogrdne i uvredljive nazive i pridjeve.. 
|
|
|
15.02.2015., 13:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Veli spodoba da je Kolinda izrazito nacinalistički orjentirana.
Dno novinarstva.
Temeljito čišćenje HRT-a je nužno.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:24.
|
|
|
|