Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
mrki99 kaže:
Vučić je sigurno sanjao da će doći u Zagreb,
samo je mislio da će to biti sa belim orlovima.
|
A pazi tek reagiranje na ovo. Mesić otpuhuje, a Vučić gleda rutu kako pobjeći bez da ga ne dohvate njegovi
Quote:
Želim jednoga dana svojim unucima pričati o vremenu kada smo, kao i u Domovinskom ratu, stali jedni uz druge u borbi za bolji život u Hrvatskoj i kako smo i tu bitku dobili.
Jer mi smo pobjednički narod, postojan narod, vrijedan narod. Nema toga što mi ne možemo postići kad smo jedinstveni.
|
|
|
|
15.02.2015., 14:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Kosorka zna kako je ona prošla na predsjedničkima i to ne može prežaliti. Ljubomora čuda radi.
|
|
|
15.02.2015., 14:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
metalHamer kaže:
Navedi mi bar jedan primjer u svijetu, gdje predsjednik jedne države svojem narodu nameće pogrdne i uvredljive nazive i pridjeve.. 
|
Svasta smo mi Hrvatskoj dozivili, pa i da nas zovu
stoka sitnog zuba.
Bilo, ne ponovilo se.
|
|
15.02.2015., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Nakon lijepe inauguracuije i neuspječnih Gojazninih provokacija, slijedi damage control by Aco i g. Puhovski.
|
|
|
15.02.2015., 14:10
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
judolino kaže:
Gle, ako si mjerač kukuruza, to ne mora automatski značiti da si zločinac i ustaša. Možda si samo prostodušni, neobrazovani simpatizer.
Tu nema nikakvog govora mržnje.
|
naravno, naravno, sad cemo se praviti bedati pa cemo odjednom mjerenje kuruze proglasavati mjerenjem kuruze, kao onomad anto djapic. ili kako kazes, simpatizer, no mene svejedno veseli kako maske ugladjene, moderne i liberalne ljevice padaju kao da su kamene cim demokracija ne ide niz dlaku 'prave' misli. vidi karton koji sam na ovom threadu dobio, trollanje ili mozda nesto vise? ne, samo komentar prijenosa - no kad moderatorica komentira da su u publici ustase i zlocinci, nista. zato se ja smjeskam i malo zalim one koji ne znaju kako se ponasati izmedju komunizma i demokracije, malo im se otme kontroli pa krenu one druge nazivati fasistima
i jos jednom, zajednistvo koje je predsjednica danas istaknula nece se odnositi na one koji svoj narod smatraju zlocinackim, fasistickim, ma koliko se to uvijalo u latice ruza. proslo svrseno vrijeme.
|
15.02.2015., 14:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
judolino kaže:
O, bez brige, doći će čim joj istekne mandat, Elizabeta rado prima luzerice u svoj šou...
|
Ma naravno, cim ti tako kazes. Inace, mogla bi Josipovica primiti u svoj show. On je do sada najveci luzer od svih. Veci luzeri ste jedino vi njegovi simpatizeri.
Quote:
Ma daj, kakvo jeftino trolanje. Nije bilo hrvatskih zastava? Bulšit
|
Nije bilo hrvatskih zastava kod Josipovica, niti na inauguraciji niti u izbornom stozeru.
Quote:
A svi vi Vejnovi istomišljenici, dobro zapamtite današnji dan. Neće proći dugo dok ne skužite koliko zapravo ljevici odgovara Kolindina pobjeda.
Slutim na temelju već viđenog da će se naša nova Vrhovnica izblamirati više od svih njezinih prethodnika zajedno.
|
Ma naravno. Samo se ti tješi. Cuj, tek joj je prvi dan a vec siris lazni ocajnicki pesimizam. Ne znam kako ces izdrzati 365 dana, pa puta 5.
Quote:
Bez obzira na Elizabetin navodni feminizam, žena je izrazito inteligentna, pa stoga nije teško zaključiti da bi joj vjerojatno bolje odgovarao sposoban predsjednik od nekompetentne predsjednice.
|
Koliko je sposoban, vidjelo se time sto je izgubio izbore, u koje je ulazio sa 80% popularnosti. Simpaticno je citati kako se vi jos uvijek drzite njega, dokazanog luzera i gubitnika. Covjeka za kojeg se za koju godinu nitko vise nece niti sjecati da je bio predsjednik.
|
|
|
15.02.2015., 14:14
|
|
Napali Pizdar
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Eugen C kaže:
Rekla je ''najizvodjenija juznoslavenska opera''. Nemojmo izvrtati rijeci. 
|
Stvarno?
Ne izvrćem, troje nas je kod kuće čulo ovako i još nam je bilo smiješno jer s Jugoslavijom veze nema. Mislili smo da Elizabeta bunca.
Kako god, protokol besprijekoran, kao i Kolinda osim pretjerivanja sa šminkom. Divan izbor iz hrvatske kulturne baštine i Gojčeta
Seljačko fućkanje iz redova HDZ-a, ali oni ni ne poznaju dostojanstvo, pa nisam iznenađena i sramotan izbor uzvanika za VIP ložu.
|
15.02.2015., 14:18
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2013.
|
Predivna i veličanstvena inauguracija. Nešto što nam je trebalo. Suvremeni nacionalni preporod.
Vidimo koliko kad neki na ovaj dan i dalje cijede pjenu laži niz očnjake:
Quote:
swap kaže:
stoka sitnog zuba.
Bilo, ne ponovilo se.
|
|
|
|
15.02.2015., 14:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sjena- kaže:
Predivna i veličanstvena inauguracija. Nešto što nam je trebalo. Suvremeni nacionalni preporod.
|
Suvremeni nacionalni preporod. To je to! 
|
|
|
15.02.2015., 14:21
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Onda će se opet dogoditi 2000., gdje bi buduće čelnike socijaldemokratske, liberalne opcije molio da se ne bave LGBT, partizanima i ZO/SO, nego da provode socijaldemokratsku politiku i da demontiraju trule temelje hrvatske države, koju HDZ štiti. Pri tome ne mislim da Tuđmana i DR, nego na silne braniteljske udrugice/stožere, županijice, općinice, agencije...
|
Neće se dogoditi 2000a opet kao što se neće dogoditi ni 1990a opet.
A čim stavljaš liberale i socijaldemokrate skupa dokaz je da ne učite iz vlastitih grešaka, Račan je osvajao vlast bez HNSa, tih tzv. liberala, bježao je od njih koliko je mogao. Milanović je očito talac Pusićke, najgore inominstrice ikad, čak i u ovoj smiješnoj vladi odskače koliko je štetna.
Quote:
pinj kaže:
Veli spodoba da je Kolinda izrazito nacinalistički orjentirana.
Dno novinarstva.
Temeljito čišćenje HRT-a je nužno.
|
Jel to Gojanica izjavila 
NovaTV je stvarno space shuttle za prisavski javni RT.
Gojanica na početku emisije govori o inauguraciji kao događaju s elementima balkanštine, a Bago komentira Kolindinu šetnju do gornjeg grada kao potezom predsjednika srednjoeuropske države.
HRT treba Domestosom čistit. I to ne po kriteriju ideološke podobnosti, nego sposobnosti. Sve te politikante novinare na vritnjaku pobacat van, makar došli svi novi i mladi i makar prvih par godina informativni program HRTa ličio na RTLov kad su počinjali i kad im se događalo ovo.
Powerlock je jednom bio spomenuo da se Gojanica javljala iz NYC s ground zero, s ruševina Twinsa i rekla da se iza nje vije Union Jack, a ono zastava Sjedinjenih Država. Pa zar Radman nema neku inteligentniju novinarku od ove da vodi emisiju za inauguraciju, Severica bi to bila bolje odradila.
Najizvođenija južnoslavenska opera  Uopće nije podjebavala s ovim.
Quote:
Cuka kaže:
|
Ovo je bilo izvrsno, prvi šef hrvatske države čakavac još od vremena kraljeva narodne dinastije je ovim odao počast tom dijalektu:
Ovdi usrid luke naša mlada plavca
uzdvigla je jidra moćna, smina i nova
i hoteća pojti puten svoga plova
gre prez kog vojvode ol zakonodavca.
Buduć da smo virni krivovirna pravca
ničtar manje čtimo kako i zemja ova
ki va versih libar množ harvacki skova
Marulića Marka splickog začinjavca.
U lipom jaziku di ča slaje zvoni
mi dobročasimo garb slovućeg greba
i tokoj ti napis dijački i stari.
Zbogom, o Marule ! Pojti ćemo, poni
žaju imimo velu sunčenoga neba:
korugva nam ćuhta; gremo mi puntari !
A i s krčkim sopilama i svojem Primorju koje većinom nije glasalo za nju.
 i  za ceremoniju.
|
|
|
15.02.2015., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Grej kaže:
|
Govorio sam o ZASTAVAMA U PUBLICI. Da si malo bolje pratio temu, vidio bi da smo pisali o tome kako je danas u publici bio ogroman broj hrvatskih zastava, dok kod Josipovica nije bila niti jedna. Isto kao i u izbornom stozeru, u publici niti jedna, ili mozda tek jedna.
|
|
|
15.02.2015., 14:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
swap kaže:
stoka sitnog zuba.
Bilo, ne ponovilo se.
|
To te jedino može vrijeđat ako si bila član oporbene stranke 90ih, legitiman politički izričaj, u stilu Milanovićeve "hajdučije" i sl.
Pa se prije informiraj, prije nego počneš baljezgati, olakotna okolnost ti je ako si novinarka, njima je to profesionalna deformacija.
|
|
|
15.02.2015., 14:26
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Floverka kaže:
Seljačko fućkanje iz redova HDZ-a, ali oni ni ne poznaju dostojanstvo, pa nisam iznenađena i sramotan izbor uzvanika za VIP ložu.
|
jadranka kosor, zoran milanovic, ivo josipovic, emil tedeschi? na koga tocno mislis? naime svi koje sam naveo imaju veze s tajnim sluzbama jugoslavenskog rezima pa se covjek lako moze zabuniti koji di u danasnje vrijeme moze nekome biti sramotan.
|
|
|
Napali Pizdar
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
Cuka kaže:
Sve 5 Ero je bezvremenski ali šta bi ja volio čut klapu to je druga priča.
|
Hrv kulturna baština je toliko šarolika da nije moguće sve obuhvatiti u tako malo vremena, a sinfonijsko kolo iz Ere je toliko jedinstveno i porukom moćno (zavađeno selo se pomiri i zajedno pleše) da je savršeno za kraj ceremonije. Redatelju naklon do poda.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Govorio sam o ZASTAVAMA U PUBLICI. Da si malo bolje pratio temu, vidio bi da smo pisali o tome kako je danas u publici bio ogroman broj hrvatskih zastava, dok kod Josipovica nije bila niti jedna. Isto kao i u izbornom stozeru, u publici niti jedna, ili mozda tek jedna.
|
je, vidio sam ti post i diga mi se živac
|
|
|
15.02.2015., 14:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2012.
|
Lijepo je to danas izgledalo. 
Govor dobar.
|
|
|
15.02.2015., 14:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2012.
|
Quote:
beli631 kaže:
Kosorka zna kako je ona prošla na predsjedničkima i to ne može prežaliti. Ljubomora čuda radi.
|
Ne samo na predsjedničkima, izgubila je sve do jednih izbore na kojima je bila.
Sad je vedeta tog fantomskog trećeg puta, još ovu godinu može uživat pod medijskim reflektorima dok je zastupnica, a onda na deponiju bivših političara.
|
|
|
15.02.2015., 14:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Bit ce ovo teskih pet godina za jugo-ljevicare...
|
Zapravo meni će nekako biti milo kad se desničari budu iznova razočarali u HDZ. Kad se sjetim kako su milozvučno izgledali kad je Sanader došao na vlast, danas bi ga rado da mogu pripisali SDP-u. Bude i Kolinda doživjela sličnu sudbinu.
|
15.02.2015., 14:30
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
Floverka kaže:
Stvarno?
Ne izvrćem, troje nas je kod kuće čulo ovako i još nam je bilo smiješno jer s Jugoslavijom veze nema. Mislili smo da Elizabeta bunca.
Kako god, protokol besprijekoran, kao i Kolinda osim pretjerivanja sa šminkom. Divan izbor iz hrvatske kulturne baštine i Gojčeta
|
Nitko bitan izvana  , ali naši su svi tu, nisam vidio Sinovčića i Glavaša samo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolindina-vip-loza-fasisti-lopovi-ubojice/801382.aspx
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:51.
|
|
|
|