Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 14:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Stari moj, o muženju krava i vožnji traktora je govorila Kolinda dok se prikazivala ženom iz naroda, to su njene riječi.
|
Samo malograđani to mogu doživjeti kao uvredu, a ne kompliment.
Quote:
bubi mir kaže:
|
Meni nije.
Glavno jelo trebalo je biti hrvatsko, po mogućnosti nešto od crne slavonske ili turopoljske svinje, divljači, ili purica z mlincima.
Quote:
metalHamer kaže:
Ma dajte ljudi, kaj vam je..  Ako je netko nekoga izabrao, a ovaj ga doslovno dobro zajebao, onda bi mu još trebalo pljeskati..
I jedan i drugi radili su protiv nacionalnih interesa hrvatskoga naroda i dobili su točno ono što su i zaslužili.:klap:
Navedi mi bar jedan primjer u svijetu, gdje predsjednik jedne države svojem narodu nameće pogrdne i uvredljive nazive i pridjeve.. 
|
A ti navedi jedan primjer da su Mesić ili Josipović svom narodu dodijelili uvredljiv naziv ili primjer, trole.
Quote:
unknown99 kaže:
Ma dobro, isti oni koji velicaju Kitarovicku su velicali i Sanadera, i Kosoricu, pa danas doticne ne poznaju.
Isto ce vremenom biti i s Kitarovickom 
|
Ja isto mislim da će se izblamirati više od ovo dvoje, ali ne mislim da će završiti u ćuzi.
Quote:
7nationarmy kaže:
aha, aha, kako god ti kazes, ja sam danas izuzetno dobre volje pa se samo smjeskam ovim izljevima zuci i jada kojima se hrvatska 'lijeva' opcija razotkriva. slobodno interpretiraj izjave dva kolindina prethodnika kako ti milo no tesko ces naci ustasku guju, vidis da u 15 godina ona dva pravednika nije niti jedan jedini proces pokrenut u svezi glede tih navodnih ustasa kojima nas zoran pusic i savo strbac uveseljavaju povremeno kad im ponestane proracunskog novca.
|
To što si ti dobre volje ne negira činjenicu da ne možeš ničim potkrijepiti svoje laži.
No dobro, nikakva novost.
|
|
|
15.02.2015., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
Grej kaže:
|
Ivo Josipović, svečana prisega 18.02.2010.
upravo se vidi 1mm20
https://www.youtube.com/watch?v=Zz7-0dH_CO0
da u publici nije bilo niti jedne Hrvatske zastave .
NITI JEDNE .
|
|
|
15.02.2015., 14:38
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
judolino kaže:
To što si ti dobre volje ne negira činjenicu da ne možeš ničim potkrijepiti svoje laži.
No dobro, nikakva novost.
|
nikakva novost je da i nakon milijun upisa s od rijeci do rijeci autenticnim izjavama mesica i josipovica, nekima i dalje trebaju argumenti. sorry buraz, ja ne lazem, a ako i dalje ne vidis i ne cujes koga podrzavas onda mislim da se ne pretvaras nego da si i sam tocno takav. ako jesi, molim te pomozi predsjednici i obavijesti ju tko su to ustase i tko to ustasku guju cuva u njedrima pa da napokon saznao o cemu su mesic i josipovic bulaznili - naime 15 godina ponavljanja jedno te iste gluposti, bilo bri vrijeme saznati da li su na drigama ili su samo dobro placeni za takvu politiku kenjanja po vlastitom narodu.
|
15.02.2015., 14:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
zeljko_ri kaže:
Zapravo meni će nekako biti milo kad se desničari budu iznova razočarali u HDZ. Kad se sjetim kako su milozvučno izgledali kad je Sanader došao na vlast, danas bi ga rado da mogu pripisali SDP-u. Bude i Kolinda doživjela sličnu sudbinu.
|
Pa vama zapravo jedino i preostaje tješiti se i nadati se kako ce Kolinda ponoviti Sanaderovu ulogu. Vidimo po vasim upisima ovdje, hvatate se Sanadera kao zadnje slamke spasa, jer znate i sami da vam drugo niti ne preostaje. Jedino se niste jos priupitali, a sto ce biti ako ona ne ponovi Sanadera i ako vam se jedina stvar u koju ste polagali nadu izjalovi? Sto ako se ispostavi da ona bude prava svehrvatska predsjednica, kakav je zadnji bio Franjo Tudjman, sto cete onda? Hocete i dalje tjesiti se sa Sanaderom?
Nije vam lako, znam, jer sam se i ja isto osjecao zadnjih 15 godina...ali kolo srece se okrece, kako se kaze...
|
|
|
15.02.2015., 14:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Dobrodošla Kolinda,
dobrodošao liberalni kapitalizam !
Tako je lijepo što je poveliku minutažu svog govora posvetila kapitalistima, pardon, poduzetnicima.
Nadam se da će uspjeti ispuniti sve iz svog govora:
1.unutarnja politika - pomoći poduzetnicima da se šire i bogate,
2. vanjska politika - pomoći susjedima da postanu članica EU.
Bolje ne bi mogli ni najlijeviji ljevičari.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
frane2110 kaže:
|
prijo kasniš, već sam se posuo pepelom
|
|
|
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
frane2110 kaže:
|
uh sad sam se prisjetio josipoviceve inauguracije, samo pogledajte atmosferu, ne ulazite u regionasenje i druge ivine izjave, samo gledajte komornu atmosferu, mramorne face i napetost u zraku. a danas? nasmijeseni ljudi, zastave, pjesma, ples i zabava, a opet sve na visokom nivou. ovo je hrvatska, za one koji do dana danasnjeg to nisu u stanju shvatiti i prihvatiti. ovo je hrvatska, a ne regija.
|
15.02.2015., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
frane2110 kaže:
|
Kako jadno, crno, komorno...ovo kao da je neka komemoracija u pitanju. Svi u crnom, nema niti jedne zastave, nitko se ne veseli, narod ne skandira...u publici doslovno niti jedne jedine hrvatske zastave. Neutralni promatrac po tome ne bi mogao zakljuciti o kojoj je zemlji rijec.
Da ne govorim o onoj nadstrešnici koja zaklanja predivni krov crkve Sv. Marka. A tek njegov govor nakon inauguracije. Dosadno, blijedo, bez emocija, tupo, ravno...
Hvala bogu da je s time gotovo.
Pljuc.
|
|
|
15.02.2015., 14:46
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Da se i ja oglasim (nisam si štela pisanjem na vorumu, remetiti užitak i još da nekaj propustim), uglavnom bju-ti-ful, to je to, to je Hrvatska, o kako se danas nekako lakše diše. I ovo sunce i toplina, i sam Bog je zadovoljan.

|
15.02.2015., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
http://www.24sata.hr/politika/karama...z-krize-406317
ovaj nastavlja bulazniti
do kada ćemo slušati o tome da će nas Kolinda izvući iz krize? sramotno je to kakvo oni mišljenje imaju o svojoj publici da mogu ovakve izjave davati.
|
|
|
15.02.2015., 14:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ma naravno, cim ti tako kazes. Inace, mogla bi Josipovica primiti u svoj show. On je do sada najveci luzer od svih. Veci luzeri ste jedino vi njegovi simpatizeri.
|
Ja nisam njegov simpatizer, samo mislim da je ova blijeda kopija Titove loše kopije gori izbor i od Josipovića.
Quote:
Nije bilo hrvatskih zastava kod Josipovica, niti na inauguraciji niti u izbornom stozeru.
|
Laž. Zanimljivo, ekstremna se desnica uvijek oslanja i pouzdaje u pamćenje u razini zlatne ribice. Neki put to i upali, nažalost.
Quote:
Ma naravno. Samo se ti tješi. Cuj, tek joj je prvi dan a vec siris lazni ocajnicki pesimizam. Ne znam kako ces izdrzati 365 dana, pa puta 5.
|
Smiješno.
Nije mi odgovarao ni jedan od četiri ponuđena kandidata, a to što je Kolinda dobila izbore najviše mi odgovara.
A odgovara mi zato što će se HDZ još više izblamirati i, nadam se, jednom zauvijek nestati iz politike.
Quote:
Koliko je sposoban, vidjelo se time sto je izgubio izbore, u koje je ulazio sa 80% popularnosti. Simpaticno je citati kako se vi jos uvijek drzite njega, dokazanog luzera i gubitnika. Covjeka za kojeg se za koju godinu nitko vise nece niti sjecati da je bio predsjednik.
|
Govorio sam o hipotetskom predsjedniku, osobi muškog spola, a ne o Josipoviću.
Ako si u stanju, drugi put pažljivije čitaj i ne žuri sa zaključcima.
|
|
|
15.02.2015., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno....
Preskocila je najvazniju rijec - Hrvatske.
Sramota.
|
|
|
15.02.2015., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
7nationarmy kaže:
uh sad sam se prisjetio josipoviceve inauguracije, samo pogledajte atmosferu, ne ulazite u regionasenje i druge ivine izjave, samo gledajte komornu atmosferu, mramorne face i napetost u zraku. a danas? nasmijeseni ljudi, zastave, pjesma, ples i zabava, a opet sve na visokom nivou. ovo je hrvatska, za one koji do dana danasnjeg to nisu u stanju shvatiti i prihvatiti. ovo je hrvatska, a ne regija.
|
Upravo tako. Apatija, nemir, napetost, neizvjesnost.
A danas - nacionalni ponos, zanos, klicanje, ljudi se vesele, na licima im se vidi sreca i zadovoljstvo...covjece koja razlika.
Ali neka, ovo treba iznova pokazivati i pokazivati, da nam se opet ovo nikada ne ponovi. Samo treba dati usporedbu danasnje inauguracije sa ovom proslom. Razlika je jasna kao dan i noc.
|
|
|
15.02.2015., 14:50
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Meni je cijela inauguracije bila ukupno jedan lijep događaj. Imam nekih sitnih primjedbi na neke likove u publici, neke zvižduke i tako neke sitnice ali sve skupa jako lijepo.
|
15.02.2015., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
frane2110 kaže:
|
Ovo da nisam vidio, ne bih vjerovao. Naprosto BOLESNO! Kakva je atmosfera ovdje bi najbolje pasao Requiem, a ne drzavna himna.
|
|
|
15.02.2015., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
judolino kaže:
Ja nisam njegov simpatizer, samo mislim da je ova blijeda kopija Titove loše kopije gori izbor i od Josipovića.
|
Misli sto hoces. To je tvoje pravo. Srecom, u manjini si.
Quote:
Laž. Zanimljivo, ekstremna se desnica uvijek oslanja i pouzdaje u pamćenje u razini zlatne ribice. Neki put to i upali, nažalost.
|
Ti si ocito onaj kojemu se treba nekoliko puta ponovit. U PUBLICI, u gledateljstvu, na Josipovicevoj inauguraciji NIJE BILO NITI JEDNE JEDINE HRVATSKE ZASTAVE. Evo uvjeri se sam:
https://www.youtube.com/watch?v=Zz7-0dH_CO0
Quote:
Nije mi odgovarao ni jedan od četiri ponuđena kandidata, a to što je Kolinda dobila izbore najviše mi odgovara.
A odgovara mi zato što će se HDZ još više izblamirati i, nadam se, jednom zauvijek nestati iz politike.
|
Naravno, kada ti tako kazes, onda mora da ce tako i biti. Kao sto je HDZ nestao i nakon Sanadera, jel? Evo toliko je dobro nestao, da je pobijedio na zadnja cetiri izbora, a pobijedit ce i na slijedecih cetiri.
|
|
|
15.02.2015., 14:55
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jul 2010.
|
Inauguracija dostojna Hrvatske.
Kakva će biti predsjednica, tek ćemo vidjeti, ali je bitno da se projekt ''regiona'' uništi. Mentalno.
|
|
|
15.02.2015., 14:55
|
|
YouMustRunToStayInPlace
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Plavobili kaže:
Ovo da nisam vidio, ne bih vjerovao. Naprosto BOLESNO!
|
Ni ja, uopće se ne sjećam ovoga, valjda nisam niti gledala, dakle, nije to bilo samo u kampanji i u svezi sdp-a i nekog njihovog odnosa prema hrvatskoj, votever, nego je to stvarni stav. Katafakingstrofa. Aj, falintebože, univerzum jeponovo vraćen u ravnotežu, jer ovo je doista bilo sick.
|
15.02.2015., 14:56
|
|
Podli đavolji sluga
Registracija: Jun 2009.
|
Dilema je bila da li gledati prijenos maškara sa Markova trga ili sa Korza.
Odlučih se za Korzo.
|
|
15.02.2015., 14:56
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Feb 2015.
|
Mislili su neki već nas neće biti
ni veselje svoje, nisu znali kriti!
Ali tu smo i vraćamo se jači nego ikad!
Živjela Hrvatska, živjeli Hrvati! 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:44.
|
|
|
|