Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.02.2015., 14:30   #10961
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
Stari moj, o muženju krava i vožnji traktora je govorila Kolinda dok se prikazivala ženom iz naroda, to su njene riječi.
Samo malograđani to mogu doživjeti kao uvredu, a ne kompliment.

Quote:
bubi mir kaže: Pogledaj post
Da malo razbijemo zajedljivu atmosferu...evo i menia za svecani rucak: http://www.index.hr/black/clanak/ova...e-/801383.aspx

Meni je cist ok i opet bez nekog pretjerivanja.
Meni nije.
Glavno jelo trebalo je biti hrvatsko, po mogućnosti nešto od crne slavonske ili turopoljske svinje, divljači, ili purica z mlincima.

Quote:
metalHamer kaže: Pogledaj post
Ma dajte ljudi, kaj vam je.. Ako je netko nekoga izabrao, a ovaj ga doslovno dobro zajebao, onda bi mu još trebalo pljeskati..

I jedan i drugi radili su protiv nacionalnih interesa hrvatskoga naroda i dobili su točno ono što su i zaslužili.:klap:

Navedi mi bar jedan primjer u svijetu, gdje predsjednik jedne države svojem narodu nameće pogrdne i uvredljive nazive i pridjeve..
A ti navedi jedan primjer da su Mesić ili Josipović svom narodu dodijelili uvredljiv naziv ili primjer, trole.

Quote:
unknown99 kaže: Pogledaj post
Ma dobro, isti oni koji velicaju Kitarovicku su velicali i Sanadera, i Kosoricu, pa danas doticne ne poznaju.

Isto ce vremenom biti i s Kitarovickom
Ja isto mislim da će se izblamirati više od ovo dvoje, ali ne mislim da će završiti u ćuzi.

Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
aha, aha, kako god ti kazes, ja sam danas izuzetno dobre volje pa se samo smjeskam ovim izljevima zuci i jada kojima se hrvatska 'lijeva' opcija razotkriva. slobodno interpretiraj izjave dva kolindina prethodnika kako ti milo no tesko ces naci ustasku guju, vidis da u 15 godina ona dva pravednika nije niti jedan jedini proces pokrenut u svezi glede tih navodnih ustasa kojima nas zoran pusic i savo strbac uveseljavaju povremeno kad im ponestane proracunskog novca.
To što si ti dobre volje ne negira činjenicu da ne možeš ničim potkrijepiti svoje laži.
No dobro, nikakva novost.
judolino is offline  
Old 15.02.2015., 14:35   #10962
Quote:
Grej kaže: Pogledaj post
patološko laganje je jedino objašnjenje potrebe da se o nečem tako lako provjerljivom laže

https://www.youtube.com/watch?v=18jpgcCB-aM
edit: u izbornom stožeru istina nije bila hrvatska zastava nego hrvatskE zastavE:
http://www.vecernji.hr/media/cache/5...c4e3b9d448.jpg
Ivo Josipović, svečana prisega 18.02.2010.

upravo se vidi 1mm20
https://www.youtube.com/watch?v=Zz7-0dH_CO0
da u publici nije bilo niti jedne Hrvatske zastave .
NITI JEDNE .
frane2110 is offline  
Old 15.02.2015., 14:38   #10963
Quote:
judolino kaže: Pogledaj post
To što si ti dobre volje ne negira činjenicu da ne možeš ničim potkrijepiti svoje laži.
No dobro, nikakva novost.
nikakva novost je da i nakon milijun upisa s od rijeci do rijeci autenticnim izjavama mesica i josipovica, nekima i dalje trebaju argumenti. sorry buraz, ja ne lazem, a ako i dalje ne vidis i ne cujes koga podrzavas onda mislim da se ne pretvaras nego da si i sam tocno takav. ako jesi, molim te pomozi predsjednici i obavijesti ju tko su to ustase i tko to ustasku guju cuva u njedrima pa da napokon saznao o cemu su mesic i josipovic bulaznili - naime 15 godina ponavljanja jedno te iste gluposti, bilo bri vrijeme saznati da li su na drigama ili su samo dobro placeni za takvu politiku kenjanja po vlastitom narodu.
Old 15.02.2015., 14:38   #10964
Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Zapravo meni će nekako biti milo kad se desničari budu iznova razočarali u HDZ. Kad se sjetim kako su milozvučno izgledali kad je Sanader došao na vlast, danas bi ga rado da mogu pripisali SDP-u. Bude i Kolinda doživjela sličnu sudbinu.
Pa vama zapravo jedino i preostaje tješiti se i nadati se kako ce Kolinda ponoviti Sanaderovu ulogu. Vidimo po vasim upisima ovdje, hvatate se Sanadera kao zadnje slamke spasa, jer znate i sami da vam drugo niti ne preostaje. Jedino se niste jos priupitali, a sto ce biti ako ona ne ponovi Sanadera i ako vam se jedina stvar u koju ste polagali nadu izjalovi? Sto ako se ispostavi da ona bude prava svehrvatska predsjednica, kakav je zadnji bio Franjo Tudjman, sto cete onda? Hocete i dalje tjesiti se sa Sanaderom?

Nije vam lako, znam, jer sam se i ja isto osjecao zadnjih 15 godina...ali kolo srece se okrece, kako se kaze...
John_Wayne is offline  
Old 15.02.2015., 14:40   #10965
Dobrodošla Kolinda,

dobrodošao liberalni kapitalizam !

Tako je lijepo što je poveliku minutažu svog govora posvetila kapitalistima, pardon, poduzetnicima.

Nadam se da će uspjeti ispuniti sve iz svog govora:

1.unutarnja politika - pomoći poduzetnicima da se šire i bogate,

2. vanjska politika - pomoći susjedima da postanu članica EU.

Bolje ne bi mogli ni najlijeviji ljevičari.
mravac8 is offline  
Old 15.02.2015., 14:40   #10966
Quote:
frane2110 kaže: Pogledaj post

upravo se vidi 1mm20
NITI JEDNE .
prijo kasniš, već sam se posuo pepelom
Gray is offline  
Old 15.02.2015., 14:40   #10967
Quote:

upravo se vidi 1mm20
NITI JEDNE .
uh sad sam se prisjetio josipoviceve inauguracije, samo pogledajte atmosferu, ne ulazite u regionasenje i druge ivine izjave, samo gledajte komornu atmosferu, mramorne face i napetost u zraku. a danas? nasmijeseni ljudi, zastave, pjesma, ples i zabava, a opet sve na visokom nivou. ovo je hrvatska, za one koji do dana danasnjeg to nisu u stanju shvatiti i prihvatiti. ovo je hrvatska, a ne regija.
Old 15.02.2015., 14:44   #10968
Quote:

upravo se vidi 1mm20
NITI JEDNE .
Kako jadno, crno, komorno...ovo kao da je neka komemoracija u pitanju. Svi u crnom, nema niti jedne zastave, nitko se ne veseli, narod ne skandira...u publici doslovno niti jedne jedine hrvatske zastave. Neutralni promatrac po tome ne bi mogao zakljuciti o kojoj je zemlji rijec.
Da ne govorim o onoj nadstrešnici koja zaklanja predivni krov crkve Sv. Marka. A tek njegov govor nakon inauguracije. Dosadno, blijedo, bez emocija, tupo, ravno...
Hvala bogu da je s time gotovo.

Pljuc.
John_Wayne is offline  
Old 15.02.2015., 14:46   #10969
Da se i ja oglasim (nisam si štela pisanjem na vorumu, remetiti užitak i još da nekaj propustim), uglavnom bju-ti-ful, to je to, to je Hrvatska, o kako se danas nekako lakše diše. I ovo sunce i toplina, i sam Bog je zadovoljan.
Old 15.02.2015., 14:47   #10970
http://www.24sata.hr/politika/karama...z-krize-406317

ovaj nastavlja bulazniti

do kada ćemo slušati o tome da će nas Kolinda izvući iz krize? sramotno je to kakvo oni mišljenje imaju o svojoj publici da mogu ovakve izjave davati.
My Name Is... is offline  
Old 15.02.2015., 14:48   #10971
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Ma naravno, cim ti tako kazes. Inace, mogla bi Josipovica primiti u svoj show. On je do sada najveci luzer od svih. Veci luzeri ste jedino vi njegovi simpatizeri.
Ja nisam njegov simpatizer, samo mislim da je ova blijeda kopija Titove loše kopije gori izbor i od Josipovića.

Quote:
Nije bilo hrvatskih zastava kod Josipovica, niti na inauguraciji niti u izbornom stozeru.
Laž. Zanimljivo, ekstremna se desnica uvijek oslanja i pouzdaje u pamćenje u razini zlatne ribice. Neki put to i upali, nažalost.

Quote:
Ma naravno. Samo se ti tješi. Cuj, tek joj je prvi dan a vec siris lazni ocajnicki pesimizam. Ne znam kako ces izdrzati 365 dana, pa puta 5.
Smiješno.
Nije mi odgovarao ni jedan od četiri ponuđena kandidata, a to što je Kolinda dobila izbore najviše mi odgovara.
A odgovara mi zato što će se HDZ još više izblamirati i, nadam se, jednom zauvijek nestati iz politike.

Quote:
Koliko je sposoban, vidjelo se time sto je izgubio izbore, u koje je ulazio sa 80% popularnosti. Simpaticno je citati kako se vi jos uvijek drzite njega, dokazanog luzera i gubitnika. Covjeka za kojeg se za koju godinu nitko vise nece niti sjecati da je bio predsjednik.
Govorio sam o hipotetskom predsjedniku, osobi muškog spola, a ne o Josipoviću.
Ako si u stanju, drugi put pažljivije čitaj i ne žuri sa zaključcima.
judolino is offline  
Old 15.02.2015., 14:49   #10972
Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno....

Preskocila je najvazniju rijec - Hrvatske.

Sramota.
unknown99 is offline  
Old 15.02.2015., 14:49   #10973
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
uh sad sam se prisjetio josipoviceve inauguracije, samo pogledajte atmosferu, ne ulazite u regionasenje i druge ivine izjave, samo gledajte komornu atmosferu, mramorne face i napetost u zraku. a danas? nasmijeseni ljudi, zastave, pjesma, ples i zabava, a opet sve na visokom nivou. ovo je hrvatska, za one koji do dana danasnjeg to nisu u stanju shvatiti i prihvatiti. ovo je hrvatska, a ne regija.
Upravo tako. Apatija, nemir, napetost, neizvjesnost.

A danas - nacionalni ponos, zanos, klicanje, ljudi se vesele, na licima im se vidi sreca i zadovoljstvo...covjece koja razlika.

Ali neka, ovo treba iznova pokazivati i pokazivati, da nam se opet ovo nikada ne ponovi. Samo treba dati usporedbu danasnje inauguracije sa ovom proslom. Razlika je jasna kao dan i noc.
John_Wayne is offline  
Old 15.02.2015., 14:50   #10974
Meni je cijela inauguracije bila ukupno jedan lijep događaj. Imam nekih sitnih primjedbi na neke likove u publici, neke zvižduke i tako neke sitnice ali sve skupa jako lijepo.
Old 15.02.2015., 14:51   #10975
Quote:

upravo se vidi 1mm20
NITI JEDNE .
Ovo da nisam vidio, ne bih vjerovao. Naprosto BOLESNO! Kakva je atmosfera ovdje bi najbolje pasao Requiem, a ne drzavna himna.
Plavobili is offline  
Old 15.02.2015., 14:54   #10976
Quote:
judolino kaže: Pogledaj post
Ja nisam njegov simpatizer, samo mislim da je ova blijeda kopija Titove loše kopije gori izbor i od Josipovića.
Misli sto hoces. To je tvoje pravo. Srecom, u manjini si.

Quote:
Laž. Zanimljivo, ekstremna se desnica uvijek oslanja i pouzdaje u pamćenje u razini zlatne ribice. Neki put to i upali, nažalost.
Ti si ocito onaj kojemu se treba nekoliko puta ponovit. U PUBLICI, u gledateljstvu, na Josipovicevoj inauguraciji NIJE BILO NITI JEDNE JEDINE HRVATSKE ZASTAVE. Evo uvjeri se sam:

Quote:
Nije mi odgovarao ni jedan od četiri ponuđena kandidata, a to što je Kolinda dobila izbore najviše mi odgovara.
A odgovara mi zato što će se HDZ još više izblamirati i, nadam se, jednom zauvijek nestati iz politike.
Naravno, kada ti tako kazes, onda mora da ce tako i biti. Kao sto je HDZ nestao i nakon Sanadera, jel? Evo toliko je dobro nestao, da je pobijedio na zadnja cetiri izbora, a pobijedit ce i na slijedecih cetiri.
John_Wayne is offline  
Old 15.02.2015., 14:55   #10977
Inauguracija dostojna Hrvatske.

Kakva će biti predsjednica, tek ćemo vidjeti, ali je bitno da se projekt ''regiona'' uništi. Mentalno.
Revenger20 is offline  
Old 15.02.2015., 14:55   #10978
Quote:
Plavobili kaže: Pogledaj post
Ovo da nisam vidio, ne bih vjerovao. Naprosto BOLESNO!
Ni ja, uopće se ne sjećam ovoga, valjda nisam niti gledala, dakle, nije to bilo samo u kampanji i u svezi sdp-a i nekog njihovog odnosa prema hrvatskoj, votever, nego je to stvarni stav. Katafakingstrofa. Aj, falintebože, univerzum jeponovo vraćen u ravnotežu, jer ovo je doista bilo sick.
Old 15.02.2015., 14:56   #10979
Dilema je bila da li gledati prijenos maškara sa Markova trga ili sa Korza.
Odlučih se za Korzo.
Old 15.02.2015., 14:56   #10980
Mislili su neki već nas neće biti
ni veselje svoje, nisu znali kriti!

Ali tu smo i vraćamo se jači nego ikad!

Živjela Hrvatska, živjeli Hrvati!
jiri sotola is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:44.