Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.02.2015., 16:42   #11041
Quote:
Saharun kaže: Pogledaj post
sada slušao; slijedi "Ero sa onoga svijeta" najizvođenija jugoslavenska opera
Svatko cuje ono sto voli cuti, ali poslusaj jos jednom. Rekla je "juznoslavenska".
zulualpha is offline  
Old 15.02.2015., 16:43   #11042
Quote:
19Mihael91 kaže: Pogledaj post
evo za sve one koji su propustili veliki pljesak Milanovica

Milanović jedini plješće Mesiću i Josipoviću

hahaha
Cak niti Josipovic ni Leko nisu pljeskali. Koja blamaza, Zokan doslovno sam pljesce, i to jos onako jako lupa, ono u stilu - evo vam za inat ja cu pljeskat. :klap::klap:

John_Wayne is offline  
Old 15.02.2015., 16:43   #11043
Quote:
19Mihael91 kaže: Pogledaj post
evo za sve one koji su propustili veliki pljesak Milanovica

Milanović jedini plješće Mesiću i Josipoviću

hahaha
Netko bi na HTV-u mogao platiti i otkazom što se ova Zokijeva blamaža prikazala uživo u krupnom planu.
dekameron2009 is offline  
Old 15.02.2015., 16:43   #11044
Najviše se mi svidio dio gdje kolinda poziva na suradnju u regiji i kako ona želi da cijeli region uđe u europu
Kung-Lao is offline  
Old 15.02.2015., 16:44   #11045
Quote:
Eric Prydz kaže: Pogledaj post
Naravno da je bilo zastava u publici kada se već u izbornoj noći najavilo da će se u publici sve šareniti crven-bijeli-plavi, morali su trolanje nacije i potkrijepiti kada im je to i jugoslavenski regijun glavna stavka na čemu su dobili izbore. A vidi se da uhljeba ima i više nego dovoljno, sve će to narod platiti.
Quote:
metalHamer kaže: Pogledaj post
Što se trola tiče, ogledalo u ruke štovani kolega..
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Gledaj stari, samo jer sam dobre volje cu ti staviti linkove iz kojeg se jasno vidi da sam govorio o zastavama u gledateljstvu.

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...ostcount=10878

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...ostcount=10965

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...ostcount=10981

Kao sto vidis, na tri mjesta u tri razlicita posta sam izricito napisao da nije bilo niti jedne jedine hrvatske zastave u publici, medju gledateljstvom.
Hvala, stari, premda bi mi bilo draže da me ulovila Morana Zibar nego ti.

Pogreška je apsolutno moja i ovim ti se putem javno ispričavam za moj previd & zajeb.

Ne znam zakaj, al zabrijal sam da želiš reći da uopće nije bilo zastava, ovo s publikom je, naravno, posve druga priča.

Zajebane su ove teme na kojima se postovi kote ko ludi, morat ću bolje pazit.

Hvala na linkovima.
judolino is offline  
Old 15.02.2015., 16:46   #11046
Quote:
blue bird kaže: Pogledaj post
To ja stalno govorim, ne kužim i ne kužim te njegove odabire, rekacije, podrške, ovo danas usamljeno pljeskanje na SM i IJ, usred bukanja publikuma, jer on nije taj gore navedeni, nit će ikad biti.
vidiš, mi koji nismo samo katolici na papiru poznajemo duhovni značaj krštenja. zokija je baka potajno dala krstiti. stipe i ivo moraju stalno voditi politiku u rukavicama, inače bi bili izabrani nikad. zokija baš briga, nije licemjerni papan kao oni, već se trudi realno zastupati ono što i je u programu sdp-a, stranke osnovane 1943. godine. a nije mu mrsko ni dres hrvatski obući, jer mu je pola familije hrvatsko, da ne kažem ujačko, ha ha. on to sve iskreno radi.

ne možeš ga ne voljeti.

p.s. uništio je i sdp i kampanju predsjedniku

zoki
casqc is offline  
Old 15.02.2015., 16:46   #11047
Quote:
- Sizif - kaže: Pogledaj post
Usprkos formalnoj naobrazbi, za koju se još jednom pokazuje da nije garancija kulture, Puhovski je demonstrirao koliko je zatucan. Austrijanci svaku Novu godinu započinju Straussom... Zar bi se onda oni u ime nekulturnih bulažnjenja likova poput Puhovskog trebali odreći i djela Betovena?

Gkazba koja vrijedi je bezvremenska... takva je Gundulić/Gotovac 'Himna slobodi'

Radojka Šverko je uz Josipu Lisac (izvan domene klasične i jazz glazbe) naš najmoćniji ženski vokal... (u altovskoj lagi čak i impresivniji.)

Međimurski etno izričaj je i po nekim stranim muzikolozima jedan od najljepših svjetskih izričaja, a Renata Sabljak je bila vrlo dobra u toj zahtjevnoj a capella izvedbi...

Zborovi impresivni.

Ali ne kopča takve stvari čovjek koji nema veze s kulturom, onaj tko je limitiran poput Puhovskog...
Od ljudi kojima je Beograd vrhunac svjetskog putovanja, a Severina i Nives glazbeni vrh, ne treba očekivati ništa drugo.

Hrvatska je prvenstveno kulturno kontaminirana raznim medijskim i kulturnim trashom. Od filmske jugopartizanštine Boška Buhe, pa do hop-cup pop cajkama, pa do toga da je cijelo 20. stoljeće pokušavan najopasniji projekt, a to je onaj stvaranja ''hrvatskosrpskog jezika'' koji je trebao biti završni čin stvaranja ''jugoslavenske nacije'' koja bi se s vremenom pretopila u srpsku.

To su najopasnije stvari koje se mogu dogoditi jednoj državi. Uništavanje kulturnog identiteta i baštine. Mijenjanje jezika i krađa pisaca, znanstvenika, glumaca i pjevača.

Srećom, pa je taj projekt propao.
Revenger20 is offline  
Old 15.02.2015., 16:46   #11048
Milanović Ne mogu se naslušati Radojke
Old 15.02.2015., 16:47   #11049
Quote:
pinzgauer kaže: Pogledaj post
Strašno je da nije mogla preko usana prevaliti Republika Hrvatska nego je kao Josipović to eskivirala.

Zgrožen sam.

Imamo politiku kontinuiteta na Pantovčaku.

Nije ni čudo da su Bozanić i Gotovina ovo eskivirali.

Jebiga, lijevo ili desno krilo Udbe, potpuno svejedno.
..... moja domovina Hrvatska ....... rekla je predsjedni. Kaj češ više ?
Uspoređivati gđu Kitarović i Josipovića je isto kao uspoređivati Tebe i normalnog čovjeka.
123Marijan is offline  
Received Infraction
Old 15.02.2015., 16:47   #11050
Quote:
Eugen C kaže: Pogledaj post
Rekla je južnoslavenska ne jugoslavenska.
aha, a s tim je mislila na kaj tocno
Old 15.02.2015., 16:48   #11051
Quote:
blue bird kaže: Pogledaj post
To ja stalno govorim, ne kužim i ne kužim te njegove odabire, rekacije, podrške, ovo danas usamljeno pljeskanje na SM i IJ, usred bukanja publikuma, jer on nije taj gore navedeni, nit će ikad biti.
Zoki nije konformist i ne je.. ni pet posto ovu ekipu koja je srozala inauguraciju svojim huliganskim pristupom. Ima on glupih poteza ali barem mu se to treba priznat. Po meni reakcija za pohvalu a ne za smijeh.
FranKrsto is offline  
Old 15.02.2015., 16:49   #11052
Quote:
Usprkos formalnoj naobrazbi, za koju se još jednom pokazuje da nije garancija kulture, Puhovski je demonstrirao koliko je zatucan. Austrijanci svaku Novu godinu započinju Straussom. Zar bi se oni u ime nekulturnih bulažnjenja likova poput Puhovskog trebali odreći i djela Mozarta ili Beethovena?

Glazba koja vrijedi je bezvremenska... takva je i Gundulić/Gotovac 'Himna slobodi'...

Radojka Šverko je uz Josipu Lisac (izvan domene klasične i jazz glazbe) naš najmoćniji ženski vokal... (u altovskoj lagi čak i impresivniji)

Međimurski etno izričaj je i po nekim stranim muzikolozima jedan od najljepših svjetskih izričaja, a Renata Sabljak je bila vrlo dobra u toj zahtjevnoj a capella izvedbi...

Zborovi impresivni.

Ali ne kopča takve stvari čovjek koji nema veze s kulturom, onaj tko je limitiran poput Puhovskog...
Danas sam gledao prvih 5 minuta stankovicevog pljuvanja u tanjur. Kada sam vidio kako su poceli on i njegov drug, ucinio sam najbolje sto sam mogao. Promijenio sam TV kanal.
zulualpha is offline  
Old 15.02.2015., 16:49   #11053
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Kako jadno, crno, komorno...ovo kao da je neka komemoracija u pitanju. Svi u crnom, nema niti jedne zastave, nitko se ne veseli, narod ne skandira...u publici doslovno niti jedne jedine hrvatske zastave. Neutralni promatrac po tome ne bi mogao zakljuciti o kojoj je zemlji rijec.
Da ne govorim o onoj nadstrešnici koja zaklanja predivni krov crkve Sv. Marka. A tek njegov govor nakon inauguracije. Dosadno, blijedo, bez emocija, tupo, ravno...
Hvala bogu da je s time gotovo.

Pljuc.
pa to je tad i zamišljeno kao sahrana hrvatskoj državi.

oh, kako su se zajebali.
casqc is offline  
Old 15.02.2015., 16:50   #11054
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
Ocito je mislila na Jugoslaviju pa je zato rekla juznoslavenska kako bi prikrila da zapravo misli na Jugu.
His arms flexed slightly as he felt something heavy, strangely warm, and smooth along its length. ''Oh, this is, hmm, familiar, okay, yes, I know that part - an enchanted sword!'' Raven released the glowing weapon from one hand, letting it swing in front of him. Marcus looked down and raised his eyebrows. ''Certainly not the first time you've held?'' ''Never one like this.''
Eugen C is offline  
Old 15.02.2015., 16:51   #11055
Quote:
Revenger20 kaže: Pogledaj post
Od ljudi kojima je Beograd vrhunac svjetskog putovanja, a Severina i Nives glazbeni vrh, ne treba očekivati ništa drugo.

Hrvatska je prvenstveno kulturno kontaminirana raznim medijskim i kulturnim trashom. Od filmske jugopartizanštine Boška Buhe, pa do hop-cup pop cajkama, pa do toga da je cijelo 20. stoljeće pokušavan najopasniji projekt, a to je onaj stvaranja ''hrvatskosrpskog jezika'' koji je trebao biti završni čin stvaranja ''jugoslavenske nacije'' koja bi se s vremenom pretopila u srpsku.

To su najopasnije stvari koje se mogu dogoditi jednoj državi. Uništavanje kulturnog identiteta i baštine. Mijenjanje jezika i krađa pisaca, znanstvenika, glumaca i pjevača.

Srećom, pa je taj projekt propao.
Taj Puhovski je nevjerojatno zatucan i on očito ne shvaća da će se npr. Beethoven i Bach, koji su stvarali u 19. i 18. stoljeću i u 22. stoljeću nemjerljivo više cijeniti od atonalnog i atalentiranog Josipovića iz 21. stoljeća...

Da shvaća takve stvari, ne bi se sramotio blentavim komentarima kakvima se sramoti...
- Sizif - is offline  
Old 15.02.2015., 16:51   #11056
Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
Nije mislila na Poljake, Čehe, Slovake, Ruse ..... jer oni jesu Slaveni ali nisu južni slaveni.
mravac8 is offline  
Old 15.02.2015., 16:54   #11057
Quote:
trivial kaže: Pogledaj post
Da si ikad pročitao Pravopis hrvatskog jezika Anić-Silićev, znao bi da ondje piše i Evropa (uz Europu).

No, previše je očekivati od hadezeovaca da poznaju hrvatski jezik.

Ironija je pak godine recitiranje Gundulića pred braniteljima.
iza jezika ide zarez, iza no ne ide. anić-silićev ne valja.
casqc is offline  
Old 15.02.2015., 16:57   #11058
Quote:
FranKrsto kaže: Pogledaj post
Po meni reakcija za pohvalu a ne za smijeh.
Dobro da mu Josipović nije zavali šamarčinu uz riječi "šta plješčeš vole jedan zbog tebe danas sjedim ovdje.".

https://www.youtube.com/watch?v=jkM_0wC5Eik
Old 15.02.2015., 16:58   #11059
Quote:
Taj Puhovski je nevjerojatno zatucan i on očito ne shvaća da će se npr. Beethoven i Bach, koji su stvarali u 19. i 18. stoljeću i u 22. stoljeću nemjerljivo više cijeniti od atonalnog i atalentiranog Josipovića iz 21. stoljeća...

Da shvaća takve stvari, ne bi se sramotio blentavim komentarima kakvima se sramoti...
Naravno. Beethoven, Bach i Mozart su jedni od temelja europske kulture.

Hrvatska je 1918. godine iz jedne relativno normalne i uređene države ušla u balkanski tor gdje su vladali hajdučki, svinjarski zakoni iz doba Osmanske imperije. Sistematskim urušavanjem hrvatske državnosti došlo je i do onog neminovnog, a to je do balkanizacije Hrvatske.

Do prve Jugoslavije, Hrvatska u ničemu nije imala veze sa Srbijom i njihovim mentalitetom. Počevši od radnih navika, pravnog uređenja, arhitekture pa samog shvaćanja pojma "pravne države".
Revenger20 is offline  
Old 15.02.2015., 17:02   #11060
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Dobro da mu Josipović nije zavali šamarčinu uz riječi "šta plješčeš vole jedan zbog tebe danas sjedim ovdje.".

https://www.youtube.com/watch?v=jkM_0wC5Eik
al kakav genijalan potez glavom u stranu, lafo zaprepašten, i pljesak u inat.

joj, gušim se

casqc is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:02.