Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
15.02.2015., 21:49
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ooo pa jesi ti to nama ponudio svoju novu prognozu? Niti malo ne sumnjam da ce i ova biti nepogresiva, kao i sve druge prije nje. 
|
prije kojih 10ak godina kazu ovi veterani forum.hr je neki i.l. tako trolao i sramotio se, prodajuc svoje opsesije sa cionistima i zidovima
ovaj mu je dostojan nasljednik. u lupetanju.
|
|
|
Mirise na fritulu
Registracija: Nov 2011.
|
Svidjelo mi se sto ce se ocito zalagati za ulazak ostalih drzava regije u EU,poglavito srbije i bosne,to ce joj
biti jedan od prioriteta u iducih 5 godina
jos jedan plus sto je izjavila da se zalaze za jednakost svih gradjana,bez obzira na etnicku,vjersku ili seksualnu pripadnost,i sto smatra da trebamo cuvati manjine koje obogacuju hrvatsku
kolinda bi mi bila mozda i prihvatljiva,samo da ne stoji HDZ i karamarko iza nje
sve u svemu solidna inauguracija,mrlja je zvizdanje mesicu i josipovicu no to je ocekivano,ipak je bilo dosta HDZ-ovaca tamo danas
|
|
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
dok su obitelji josipovic, milanovic, pusic (nastavi niz) lagodno zivjele u stanovima otetim prijasnjim legalnim vlasnicima, narod je imao dvije opcije - sutjeti i biti sirotinja ili otici u njemacku kopati kanale i nadati se da ce djeci moci priustiti bolji zivot.
|
Opet si, kao i uvijek, u nedostatku argumenata zabrazdio u offtopik. 
|
|
|
15.02.2015., 21:50
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
evo sanadera, dugo ga nije bilo na temi. a sto se predvidjanja tice, saugaro zar ti jos nije dosta, pa sve kaj si ikada napisao na forumu je zavrsilo suprotno. ti si najbolji pokazatelj da je nesto ispravno jer si automatski protiv.
|
 a je li? Samo je pogrešan broj intelektualno prikraćenih rekao bih. Siguran sam kako si dao glas i kartici Sanadera.
I što je pogrešno ... recimo zlikovci? 
|
|
|
15.02.2015., 21:53
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
mravac8 kaže:
Hm .....
Gotovina je bio pozvan sa suprugom, ali je imao neodgodive obaveze pa nije mogao doći.
Hvala, Gotovina, to jako puno govori.
Svima koji znaju čuti.
|
Gotovina ne zeli imati veze sa politikom. Bas nikakve veze i to je razumljivo.
Samo nasi politicari nikako da to prihvate.
|
|
|
15.02.2015., 21:53
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Kung-Lao kaže:
Opet si, kao i uvijek, u nedostatku argumenata zabrazdio u offtopik. 
|
a ti opet po obicaju nista nemas za napisati nakon samo dva moja upisa, next.
|
15.02.2015., 21:55
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
sb323ar kaže:
Tvoje informacije su uvijek inside. Sanader je u odnosu na tvog miljenik "kralj", on je barem krao "milje", a ovaj tvoj niti cekove nije znao prenijeti a da ih ne "zagubi"
Jos kad bi se sjecali nekad davno, kad smo mi bili po bojistima (tebe je tada spasila "administracija, a cijeli tvoj vod je izginuo) bile su nekakve novine, mislim nekakav tjednik, spominjao je i cementaru nekakvu... 
|
imaš memorijske ispade sb323ar i na krivoj temi. Sanader I. i Grabar K. te milanović Z. znaju se od mladih dana tamo 92 ....
i ne sramoti se sa čekovima, na njima sve piše .. opet invalidni zaključci sb323ar
|
|
|
15.02.2015., 21:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
bah kaže:
haha!
e ovo se zove poetska pravda, za sve uvažene forumaš koji su za istu stvar josipoviću lijepili etikete "jugo, srbo, četno, udbo, itd." 
ima boga bi se reklo
|
a on to kao nije,,,,
kad je index javio da su među uzvanicima kolinde fašisti, znao sam da je tamo i mesić
|
|
|
15.02.2015., 21:57
|
|
Neokajani
|
Quote:
mravac8 kaže:
Hm .....
Gotovina je bio pozvan sa suprugom, ali je imao neodgodive obaveze pa nije mogao doći.
Hvala, Gotovina, to jako puno govori.
Svima koji znaju čuti.
|
sto govori?
da se kladimo da ce bit medju prvima koje ce kolinda odlikovati novim veleredom, onim koji ce nosit ime franje tudjmana.
http://www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/1...moljublje.html
zanimljivo kako se hvatate gotovine kad vam pase.
|
15.02.2015., 21:57
|
|
Okajava grijehe
|
osvrt:
Quote:
bubi mir kaže:
Gotovina ne zeli imati veze sa politikom. Bas nikakve veze i to je razumljivo.
Samo nasi politicari nikako da to prihvate.
|
Ali palitika želi vezu sa njim .. zamisli koliki tuljan moraš biti da lažeš o neodgodivom službenom pozivu u nedjelju
http://www.vecernji.hr/hrvatska/gene...tarovic-990025
Ante Gotovina je dobio službeni poziv, i on i supruga, ali su bili spriječeni doći. Oni su na putu i danas nikako nisu mogli biti na Markovom trgu, kazao je Dilber i dodao.
|
|
|
15.02.2015., 22:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
watrai kaže:
|
Predlazem novo hrvatsko odličje - velered Stjepana Mesica za veleizdajništvo. Prvi dobitnik - on sam. 
|
|
|
15.02.2015., 22:00
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
saugaro kaže:
osvrt:
Ali palitika želi vezu sa njim .. zamisli koliki tuljan moraš biti da lažeš o neodgodivom službenom pozivu u nedjelju
http://www.vecernji.hr/hrvatska/gene...tarovic-990025
Ante Gotovina je dobio službeni poziv, i on i supruga, ali su bili spriječeni doći. Oni su na putu i danas nikako nisu mogli biti na Markovom trgu, kazao je Dilber i dodao.
|
To u prijevodi znaci :"Odhebi!"
Rekao im je taj odhebi ( svim politicarima, ne bitno iz koje stranke ) vec nekoliko puta.
Jos jedino da im nacrta...
|
|
|
15.02.2015., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
sve super, nije mi se svidjela zahvala mesiću i josipoviću, kao ni ona potrošena fraza o manjinama kao o bogatstvu
|
|
|
15.02.2015., 22:04
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
saugaro kaže:
Sanader I. i Grabar K. te milanović Z. znaju se od mladih dana tamo 92 ....
|
Da, i... pretpostavljam da ce onda po tvomu i Milanovic zavrsiti tamo?
Quote:
saugaro kaže:
i ne sramoti se sa čekovima, na njima sve piše
|
Osim o poderanoj podstavi sakoa. 
|
|
|
15.02.2015., 22:06
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
bubi mir kaže:
To u prijevodi znaci :"Odhebi!"
Rekao im je taj odhebi ( svim politicarima, ne bitno iz koje stranke ) vec nekoliko puta.
Jos jedino da im nacrta...
|
 upravo tako.
Ne bih ništa prigovorio ali saga se nastavlja, samo laži, još od one kave prije Zadra u kampanji..
Zna Gotovina što su "palitičari".
|
|
|
15.02.2015., 22:08
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
slatko, ekipa koja je predvidjala drugaciju presudu protiv gotovine sad zna kako general dise? samo gledajte, mozda se iznenadite.
|
15.02.2015., 22:10
|
|
עם ישראל חי
|
Quote:
7nationarmy kaže:
slatko, ekipa koja je predvidjala drugaciju presudu protiv gotovine sad zna kako general dise? samo gledajte, mozda se iznenadite.
|
Kakvu sam presudu predvidio protiv Gotovine?
On je izjavio: "Tamo gdje si sa puskom prosao u ratu, trebas moci sa ponosom proci u miru ! "
On je svjetlosne godine daleko od jednog Koradea i slicnih, pa makar o mrtvima sve najbolje.
Zadnje uređivanje bubi mir : 15.02.2015. at 22:16.
|
|
|
15.02.2015., 22:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
Cl@rks kaže:
I tako... teško bolesni zločinac Merčep došao, potpuno zdravi heroj general Gotovina nije 
|
Gotovina je ziher dobil poziv, al isto tako mu je ziher dopizdilo družit se s kriminalcima, bolje je s ribarima!
Quote:
Revenger20 kaže:
Da si čitao moje postove, vidio bi da nisam HDZ-ovac. Ali, nebitno.
Što bi sada ovo zadnje trebalo značiti? Da svi koji mašu zastavama su retardirani ili što?
|
Pa nije baš ni da su pametni, čini mi se.
Zadnji put sam mahao zastavicom Titu, kad sam imao pet godina.
Nije to za odrasle ljude.
Quote:
zenodor kaže:
"Sama inauguracija prošla je kako već takve stvari i prolaze. Golemi, superteatralni cirkus kojim mala i siromašna država otkriva svoje komplekse i operetne sanjarije o velebnim krunidbama uz koje se barem jedno nedjeljno podne može osjećati strašno važno i ozbiljno. Svi znamo kako već idu scenariji takvih priredbi. Napirlitani baletani iz one garde koju je izmislio FT ponosno stoje uz povijesne postrojbe dok im kaputići vijore na vjetru, pleh-glazba svira koračnice, doajeni glumačkog mainstreama izvikuju riječi himne i domoljubne poezije kao da su užasno ljuti na publiku, a pokoja nježna duša u publici od ganuća plače uz intoniranje himne", piše Tportal o inauguraciji predsjednice Grabar-Kitarović:
http://www.tportal.hr/magazin/tv/369...zemaljaca.html
|
Moja frendica Zrinka, dika moja!
Quote:
zeljko_ri kaže:
Onako iskreno, ti sa srednjoeuropskim mentalnim sklopom, koliko si upoznat sa austrijskom, mađarskom, českom ili slovačkom glazbenom scenom i uz kojeg pjevača/grupu se rado opuštaš?
|
Ae, ludilo od mjuze...
Quote:
jeeeRajt kaže:
što misliš tko je (i na koji način) kriv za tzv regijonski turbofolk kod nas?
|
Oni kaj su stavili marionetu Franceka na vlast.
Oni kaj su nas utušili tamburašima, a izbacili sve ex-yu muzičare + nepodobne hrvatske kao što je Azra, Kud idijoti itd.
Pećinari ognjištarski su protjerali rokenrol, pa smo za uzvrat dobili cajke.
Quote:
Henry_Kinasky kaže:
Pa sta si ocekivala da digne tri prsta i kaze Srbija do Tokija
Pa to je korektno, i vrlo pametno.
Zato bolje da hrvatska omladina slusa srednjeeuropsku Rozgu, nego onaj balkanski sljam kakvi su recimo Partibrejkersi...ili onu civilizovanu Lady Gagu, mesto onih bizantinaca i cetnikusa kakva je recimo ova.
|
Znaš, komšija, Kolinda je za mene goli kurac - pardon, pička...
Ona je zaželila dobrodošlicu onom pederu Vučiću, a ja imam tu čast da sa tobom podjelim leb i sol...
Quote:
DJTcro kaže:
Porez na treš.
|
Apsolutno se slažem.
Quote:
7nationarmy kaže:
lado i radojka sverko, s druge strane severina, goran bare i mile kekin, i desnici se predbacuje primitivizam? ajde dobro, kako kaze doktor sakoman, bare je primjer kako terapija djeluje
a ako je nekome do usporedbe, kliknite na youtubeu inauguraciju ive josipovica pa usporedite s ovom danasnjom, ne morate ni pisati ovdje dojmove, samo pogledajte s jedne strane vesele ljude koji klicu, pjevaju i s druge strane 5 godina ranije atmosferu kao da causesku izlazi na pozornici objasniti narodu zasto su zatvori puni kontrarevolucionarne gamadi. pljuc.
|
Lado i Rada su obični interpretatori, a Bare i Mile vrsni autori.
Severina je obična cajka, ali ništa gora od Sanje Trumbić, Tomsona i sličnih desnih cvilidreta.
Quote:
John_Wayne kaže:
Joj covjece ti si jadan pun muke i jada vec danima. Daj malo opusti, svanuo je novi dan, nova predsjednica, vidis kako je lijepo bilo na ceremoniji, festival hrvatske kulture i tradicije, mnostvo zastava, narod je klicao, mahao je hrvatskim barjacima, svi su bili sretni i veseli...cak je i Josipovica ponijelo pa je u trenutku zanosa zapjevao hrvatsku himnu.  A jedino si ti nekako tuzan i pun ljutnje...daj opusti se malo covjece. 
|
Kakav barjak, nismo Turci, zaboga...
Zadnje uređivanje judolino : 15.02.2015. at 22:44.
|
|
|
15.02.2015., 22:11
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Zna li se tko će sve biti u timu buduće predsjednice?
http://predsjednik.hr/ - Netko bi trebao ažurirati ovu stranicu. 
|
|
|
15.02.2015., 22:13
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
7nationarmy kaže:
|
Ma pusti ih, oni ne mogu shvatiti da Gotovina jednostavno nije htio svojom pojavom zasjeniti Kolindinu pobjedu. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:15.
|
|
|
|