Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
Pogledaj rezultate ankete: Ocijenite dosadašnji rad predsjednice
|
odličan (5)
|

|
60 |
34.68% |
vrlo dobar (4)
|

|
33 |
19.08% |
dobar (3)
|

|
7 |
4.05% |
dovoljan (2)
|

|
13 |
7.51% |
nedovoljan (1)
|

|
60 |
34.68% |
|
|
19.02.2015., 12:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Kao da su bitni stolovi i biste.. Meni apsolutno svejedno. Radi se samo i isključivo o PR-u, marketingu i pokaznoj vježbi, kao što je i slikanju pored kamenja temeljaca koju prakticiraju sve političke garniture, neke više, neke manje. Samo što je lijepa naivnost onih koji u tome vide nešto vrijedno i nešto što će nas odvući naprijed, u bolju budućnost
|
|
|
19.02.2015., 12:29
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Lijep početak prvog radnog dana predsjednice Kitarović. 
Posebno me se dojmio ovaj početak sa postrojenom počasnom bojnom.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...---373263.html
|
|
19.02.2015., 12:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
casio kaže:
|
a vrlo brzo valjda i povratak Medvedgrada i oltara Domovine.
|
|
|
19.02.2015., 12:31
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Hoće li Tuđmanov stol uzeti sa sobom u Visoku?
I nije li bezobrazno micati titovu bistu iz zgrade koju će ionako ubrzo napustiti?
|
|
|
19.02.2015., 12:33
|
|
4 + digitalizacija i tak.
Registracija: Dec 2005.
|
Ono što joj ponajviše zamjeram jest to što laže i izmišlja. Bez ikakve odgovornosti. U svojoj romantiziranoj biografiji drobi o tome kako su oni bili "težaci", a u stvarnosti je to obitelj mesara. Svi koji smo živjeli u Jugi znamo da su to bili bogati pojedinci.
Isto tako ona drobi o tom svom odlasku u SAD, kako je sve sama rješila, dok se javljaju po webu ljudi iz te škole i čude se tome jer papire i vize nije rješavao pojedinac već institucije. S tim da su na to školovanje mogli ići ljudi koji su imali određenu svotu USD za položiti. Nikakva seljačka sirotinja.
To nisu pizdarije, već pokazuje njenu osobnost. A nama u ovoj zemlji nisu potrebni neodgovorni političari. Imamo ih napretek i doveli su nas tu di jesmo. Ponajviše ovi iz HDZ-a. 
suntzu72: "alexis, možeš ti ovdje drukati kontra crnog 24/7, al taj će sutra preuzet sve ključne poluge vlasti. tebi na maštu prepuštam što će to onda značiti za tvoje favorite - od medija do ngo-scene. gospodarstvo je najmanji izazov s kojim će se suočiti karamarkova vlada. meni osobno, i najmanje važna zadaća. ima puno važnijih stvari."
|
|
|
19.02.2015., 12:34
|
|
Registrirana budala
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Hoće li Tuđmanov stol uzeti sa sobom u Visoku?
|
Možda.
Quote:
Xenoborg kaže:
I nije li bezobrazno micati titovu bistu iz zgrade koju će ionako ubrzo napustiti?
|
Nije, dapače vrlo je pristojno. Pogotovo prema potomcima i rodbini onih koje je šepavo smeće dalo poklati.
|
19.02.2015., 12:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Špranja kaže:
Ajd ne izmišljaj.
Nitko, osim u tvojoj glavi, nije "pozvao novinare da im predstavi stari-novi stol". Novinari su došli i pratili prvi predsjedničin radni dan. Opisali su sve što je radila i što će još popodne raditi, a tom nizu informacija jedna je bila i ta da će koristiti stol koji je koristio i predsjednik Tuđman.
Ni više ni manje od toga.
Jadno je kako neki ne mogu kontrolirati svoju zlobu i zločestoću, pa izmišljaju, kad nemaju pravih razloga za prigovor. Dajte se, pobogu, strpite, bit će sigurno i konkretnih pogrešaka za kritiziranje, zašto se sad sramotite s glupostima?!  .
Kao što je predsjednica i sama rekla: "Tko radi, taj i griješi, pa ću sigurno i ja griješiti."
|
nije ih pozvala da im predstavi novi stari stol 
pozvala ih je
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...tna-bojna.html
Quote:
Prema najavi, točno u 8:30, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stigla je na Pantovčak gdje ju je pred Vilom Zagorje dočekala Počasno-zaštitna bojna koja je postrojena u njezinu čast
Predsjednica je, javlja televizija N1, mimo protokola pozvala novinare i snimatelje u svoj ured gdje su je mogli snimiti za radnim stolom.
Kolinda Grabar Kitarović odabrala je raditi za velikim stolom koji je koristio Franjo Tuđman rekavši kako je taj stol prikladan za nju. Njezini prethodnici - Josipović i Mesić - koristili su manje stolove.
Podsjetimo, predsjednica bi prvi radni dan trebala imenovati svoje savjetnike te oformiti Savjet za branitelje kao vanjsko savjetodavno tijelo na čijem čelu će biti Ante Deur.
Kolinda Grabar Kitarović trebala bi tijekom dana posjetiti i branitelje koji već nekoliko mjeseci prosvjeduju u Savskoj 66.
|
Nije ni to loše, novinari i snimatelji mimo protokola kod Kolinde a na njen poziv
a Kotulica bu bila vesela ak bu Kolinda svaki dan imala novinare kod sebe. tak bu izbjegla "sudbinu" Josipovića kojeg su novinari ignorirali
Quote:
sinoć je u otvorenom ona bivša savjetnica josipovića mojzeš rekla kako će se kolinda susretati s problemom s kojim se i josipović susretao vezan uz medije i njihovu nezainteresiranost za tribine i okrugle stolove koje je organizirao.
|
|
19.02.2015., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Uhvatili se ljudi stola!!!!....Meni osobno ne bih smetalo da je sjedila na stolu ili plesala...važnije od stola ma kakav on bio,bukov,hrastov ili Tuđmanov kakve ce ona odluke donositi za tim istim stolom?!....
|
|
|
19.02.2015., 12:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
casio kaže:
|
o tome je sanjala još kad je trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao njeno zarumenjeno lice
|
|
|
19.02.2015., 12:45
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
Ja ne mogu vjerovati da netko priziva Tuđmana...
I da se pali na stol i micanje biste i perje nekakve garde.. 
|
|
|
19.02.2015., 12:45
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
dk1 kaže:
o tome je sanjala još kad je trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao njeno zarumenjeno lice
|
Ako je o tome sanjala, vidimo da se snovi ostvaruju. 
|
|
|
19.02.2015., 12:47
|
|
Protunarodna vlast
|
Quote:
dk1 kaže:
|
I dok je muzla kravu, ne zaboravi...
|
|
|
19.02.2015., 12:47
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
kotulica kaže:
stol je važan.
pa za tim stolom se stvarala država.
on ima veliku simboličku ulogu i predsjednici će biti svakodnevna inspiracija u obavljanju državničke dužnosti i potsjetnik kako se država gradila.
mislim da je stol izvrstan potez ne samo kako bi na simboličkoj razini pokazali povratak državničkoj tuđmanovoj politici već i kao svakodnevna inspiracija u radu koja nadahnjuje i motivira.
|
Od tog stola su pobjegli Mesić i Josipović - jer je to bio kao - Tuđmanov stol!!!
Pa neka je - i baš super što će KGK raditi baš za tim stolom!
|
|
|
19.02.2015., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
Alexis kaže:
Ona je ta koja je udarila pečat i odredila ponašanje birača i medija i nakon izbora. U vrijeme kampanje je govorila kako Josipović NIŠTA nije učinio u svom mandatu. Što naravno nije istina. I da će ona od početka, od večeri izborne pobjede raditi za dobrobit SVIH. Da će biti skromna i da će se okrenuti budućnosti, osobito mladima. Ona će Hrvatsku pretvoriti u bogatu zemlju. Stvarnost i ovlasti predsjednika u njenoj retorici nisu imale mjesta. Bajke su bile glavne. A kad su bajke u igri, uvijek dođe kraj.
Zbog svoje retorike, ona nema 100 dana počeka. I svi joj, a osobito oni koji nisu njeni birači, sad broje svaku grešku. Meni je naprosto smiješno da ovo moram objašnjavat i da se moram opravdavati zato kaj se ismijavam njenim nerealnim i suludim obećanjima datim u kampanji.
Eto, prvi radni dan je počeo sa stolom. I uvođenjem Tuđmana kroz kvazipovijesne stvari. 
|
Zanimljivo kako forumašica Alexis sve zna o Kolindi, a o svom kandidatu ne zna ništa. Sjećamo se onih 5 stvari koje je Ivo učinio za Hrvatsku? Jednu stvar po godini? Koje nitko ne zna nabrojiti? Ajde opovrgni Kolindu i reci što je to Ivo točno napravio.
Ti možeš sada bjesniti po forumu koliko hoćeš i spamati temu sa apsolutno svakim člankom kojeg nađeš kako bi se tema uništila, ali činjenicu da je Ivo bio sramotno loš predsjedink koji ništa važno nije napravio za Hrvatsku i nije napravio ništa za svoje birače, dok Kolinda radi ono što njeni birači žele i zašto su glasali za nju.
|
|
|
19.02.2015., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Jel to onaj stol za kojim je tudjman, medu ostalim, bogatio svoju obitelj i dopustao unistavanje Hrvatske i njenog gospodarstva i malog covjeka od strane razno raznih tajkuna preko noci itd..?
Jel to taj stol?

"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
|
|
|
19.02.2015., 12:53
|
|
rijetka vrsta
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
josipm359 kaže:
Od tog stola su pobjegli Mesić i Josipović - jer je to bio kao - Tuđmanov stol!!!
Pa neka je - i baš super što će KGK raditi baš za tim stolom!
|
za tim stolom,
novac nije bio imovina 
|
|
|
19.02.2015., 12:55
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Alexis kaže:
Ono što joj ponajviše zamjeram jest to što laže i izmišlja. Bez ikakve odgovornosti. U svojoj romantiziranoj biografiji drobi o tome kako su oni bili "težaci", a u stvarnosti je to obitelj mesara. Svi koji smo živjeli u Jugi znamo da su to bili bogati pojedinci.
Isto tako ona drobi o tom svom odlasku u SAD, kako je sve sama rješila, dok se javljaju po webu ljudi iz te škole i čude se tome jer papire i vize nije rješavao pojedinac već institucije. S tim da su na to školovanje mogli ići ljudi koji su imali određenu svotu USD za položiti. Nikakva seljačka sirotinja.
To nisu pizdarije, već pokazuje njenu osobnost. A nama u ovoj zemlji nisu potrebni neodgovorni političari. Imamo ih napretek i doveli su nas tu di jesmo. Ponajviše ovi iz HDZ-a. 
|
Kolega kako ti misliš izdržat 10 godina koliko će biti predsjednica kad si već prvog dana ovako ljut. Nemoj! Čuvaj zdravlje!
|
|
|
19.02.2015., 12:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
robixoxo kaže:
Uhvatili se ljudi stola!!!!....Meni osobno ne bih smetalo da je sjedila na stolu ili plesala...važnije od stola ma kakav on bio,bukov,hrastov ili Tuđmanov kakve ce ona odluke donositi za tim istim stolom?!....
|
Ma uhvatiti će se neki i WC papira kojeg koristi, samo se treba opustiti i smijati jadu po forumu. 
|
|
|
19.02.2015., 12:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Moramo si priznati jedno!!!!...Već dva dana sunce se nadvilo nad našom lijepom..makar nad metropolom....,je li to zbog KGK ne znam....vidim da se i djeca po parku igraju bezbrižno...ima li simbolike u tome???..Danas u dućanu ispred mene bakica kupuje dvije paštete...ima se!!!... Sve to upućuje na jedno...neki novi vjetrovi pušu....
|
|
|
19.02.2015., 12:57
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
KRIN1 kaže:
za tim stolom,
novac nije bio imovina 
|
Pa koliko vidimo
novac našim političarima nije imovina
i nakon Franje, pa sve do danas.
Eto najnoviji slučaj Patria
Ali neka institucije rade svoj posao!
Jel tako - nećemo mi!
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:05.
|
|
|
|