Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.02.2015., 22:02   #8141
Quote:
Luyindula kaže: Pogledaj post
Kao što sam i rekao, kod cura je također došlo do smjene, novi trener je Goran Mrđen, meni relativno nepoznat trener, jedino što se sjećam je da je trenirao neke mlađe kategorije reprezentacije.
Kak misliš nepoznat,pa trener je u Podravci

Nexe danas sa onim Šveđanima 29-29,dobro je još završilo,Nexe više manje gubio cijelu utakmicu.
Old 01.03.2015., 14:55   #8142
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Kak misliš nepoznat,pa trener je u Podravci

Nexe danas sa onim Šveđanima 29-29,dobro je još završilo,Nexe više manje gubio cijelu utakmicu.
Ne pratim toliko ženski rukomet Upamtio sam ga više po tome što je juniorke treniro (ako je to on, sad na kraju i u to sumnjam ).

Nije loše za Nexe, pogotovo jer je Melsungen dobio ove Mađare u gostima, i tako im smanjio izgleda za plasman. Njemci su dobili sve tri utakmice, od toga dvije u gostima, nadam se da će pobjediti i u Švedskoj pa da ova tri kluba između sebe odlučuju o prolazu.

U idućem kolu opet isti parovi, samo se domaćinstvo mijenja. Nova pobjeda Melsungena bi zakovala Mađare za dno, a Nexe bi s eventualnim bodom u Švedskoj napravilo veliki korak. Ako već izgube, bilo bi dobro da bude sa što manjom razlikom, jer kako je krenilo i gol razlika bi mogla odlučivati.
Luyindula is offline  
Old 07.03.2015., 02:10   #8143
Nexe na korak od završnog turnira SEHA lige. Nakon što su dobili Metalurg doma, Červarova ekipa izgubila je i od Borca, pa tako uoči zadnjeg kola Nexe ima poprilično realnu šansu za plasman.

Quote:
Metalurg will have hard time to qualify for SEHA GSS final tournament, after losing in Banja Luka, 27-21 against Borac M-tel. Home team has with these points escaped from the bottom of the table.

Metalurg remains on seventh position on the table, with one point less than Nexe. Metalurg still has a chance to be last qualified team for tournament in Veszprem, but needs victory in last round versus Meshkov in Skopje, and also hoping on Nexe’s defeat against Borac.
Meškov mora odigrati neke zaostale utakmice, tako da će imati motiv protiv Metalurga jer još uvijek mogu na 3. mjesto.

Sistem je takav da će prve 2 ekipe direktno u polufinale, već sada je jasno da su to Veszprem i Vardar. Ostali igraju "četvrtfinale", odnosno, 3. će igrati protiv 6., a 4. protiv 5. Pošto prvih 5 ekipa poprilično odskače po kvaliteti, i Zagreb i Tatran i Meškov žele tu treću poziciju i lakši meč. Tako da smatram da će Meškov igrati ozbiljno u Makedoniji i da bi to trebao dobiti. Našičani bi nakon plasmana u grupe EHF-a mogli ostvariti još jedan povijesni uspjeh. Zagreb u zadnjem kolu gostuje kod Radničkog, moraju pobjedit ako žele imati šansu da ostanu na 3. mjestu, iako, ne ovisi sve o njima, i po meni je realnije da će završiti kao 4.
Luyindula is offline  
Old 14.03.2015., 18:16   #8144
7-1

Ivić
cave troll is offline  
Old 14.03.2015., 18:23   #8145
Šta je ovo?

11-2
cave troll is offline  
Old 14.03.2015., 18:44   #8146
Nije +9 ali i +7 na poluvremenu je odlično!
A nakon slušanja ovih time-outova, prisjetite se kako to K&K vodi...
feanor16 is offline  
Old 14.03.2015., 18:50   #8147
Ma ti time out-i su precijenjeni..
Na stranu sto je razlika u klasi djetica i kete adrenalina ogromna,ali se to gotovo nikad ne vidi na time out-u..

Sad se vidi kako je Zagreb rastao..kako je profilirao igrace..kako ima two way igrace..kako je vratio mix 3-2-1 obrane ..
Al najveca vrijednost time out-a u sportu jest prepoznati na vrijeme neke stvari i impelementirati ono sto se radilo ranije..
E tu se vidi rad Kete i Vujketa..
Old 14.03.2015., 18:56   #8148
Pa to i mislim, zadnjih 15 sekundi je Vujo postavio 3-2-1 obranu, dok Keti vjerojatno ne bi uopće palo na pamet išta mijenjati.

No i Lino je imao blistavih trenutaka... Npr: Za Ivana!
feanor16 is offline  
Old 14.03.2015., 18:58   #8149
Ovaj obranovic mi je vrh zbog obrane..igra momak jednako dobro i nazad..kao i vuglac..
Steta za stepancica da je supalj ko svicarski sir,ali raduje da imamo vise igraca koji jednako dobro igraju i obranu..
Old 14.03.2015., 19:22   #8150
jel moze Cosic prenosit ijednu utakmicu da ne spominje "gospodu"
Old 14.03.2015., 19:28   #8151
Zet izgleda bolje od canellasa
Old 14.03.2015., 19:31   #8152
Koja uzivancija je gledat ovakav Zagreb. Kada se vidi da je trener veliki faktor jednoj ovako neiskusnoj momčadi. Od rotacija, agresivne obrane pogotovo fantastične 3-3 sa igračem više, pa brdo križanja u napadu gdje lopta ide brzo i tečno.
I onda se sjetiš reprezentacije i imbecila koji ne znaju obično križanje ili prebrojavanje uraditi kako spada.
"Mental toughness in general isn’t being the most physical or just being able to make the big shot. It’s being able to do your job on the next play every single time. That’s hard to do. That consistency isn’t for everyone. And that’s why it’s the mark of really good players." Brad Stevens
Pierce34 is offline  
Old 14.03.2015., 19:37   #8153
Na kraju "samo" +5. Šteta, iako bi vjerojatno većina prije utakmice potpisala ovaj rezultat. Da se otišlo na +10 sredinom drugog poluvremena...
feanor16 is offline  
Old 14.03.2015., 19:54   #8154
Rijetko ružni dresovi ovih Danaca.
the edge is offline  
Old 14.03.2015., 19:55   #8155
Usprkos "mršavih" plus 5,sramota bi bilo prigovoriti bilo što.Igrači su ostavili srce na terenu,a s godinama i iskustvom,valjda će doći i kvalitetnije završnice.
d2267 is offline  
Old 14.03.2015., 20:01   #8156
U dosadašnje 4 utakmice, ovo je prva pobjeda domaćina. Szeged je iznenadio Lowena i dobio ih s +4 u Njemačkoj. Zagreb nosi u Dansku 5 golova prednosti, a plus je i mali broj golova Koldinga, tako da će Zagrebu vjerojatno i poraz od 5 razlike igrati za prolaz.
Luyindula is offline  
Old 14.03.2015., 21:06   #8157
svaka cast plinarima,ovo mora bit dosta za prolaz,arena i dalje ne osvojiva
ramos_4 is offline  
Old 15.03.2015., 10:56   #8158
Toliko puta opjevana obrana odradila još jedan vrhunski posao
Iskreno, mislim da je ovo sigurno dosta za prolaz, teško da će izgubiti 6 tamo
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Old 15.03.2015., 12:20   #8159
Rukometaši Nexea kiksali doma protiv Mađara, poraz od 1 razlike izbacio ih je iz svih kombinacija za prolaz jer je Guif dobio Melsungen doma.
Luyindula is offline  
Old 15.03.2015., 19:56   #8160
Aalborg - Barcelona 11-31
mitch is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:47.