Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.04.2015., 22:51   #16941
Quote:
Gavun kaže: Pogledaj post
Ni uz jedne ni uz druge

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
aha čekaš da i tebi rata poraste za 2 soma kuna :klap:
Firmin is offline  
Old 25.04.2015., 02:43   #16942
Quote:
crazysplico kaže: Pogledaj post
JTB nije provokacija ali jeli mozes napisati hvala(naravno ako tako mislis) sto smo uz pomoc tuzbi i optuznih prijedloga ubacili u proracun oko 5 000 000kn?hvala

I to je tek pocetak...
Za sada niste ubacili još ništa, nijedna od tih presuda nije pravomoćna.
Old 25.04.2015., 07:17   #16943
Sigurno je jedino da ce u proracun upasti sudske pristojbe, PDV na odvjetnicke troskove, nije ni to za zanemariti... E, sad tko ce to uplatiti budemo videli....
Old 25.04.2015., 09:28   #16944
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Za sada niste ubacili još ništa, nijedna od tih presuda nije pravomoćna.
Nisi u pravu,naime nakon predavanja tuzbe moramo platiti sudske troskove tako da je na ovih 5000 tuzbi u proracun uplaceno sigurno oko 4 000 000...

A to bas i nije mali iznos,ako gledamo potencijal te brojke koja ce se sigurno povecavati samo je pitanje koliko...
crazysplico is offline  
Old 25.04.2015., 10:21   #16945
Ne slažem se, al' podržavam!

Ne znam dal' se ovako piše, ali ... Kommen Sie mit den Demonstranten!
Old 25.04.2015., 13:25   #16946
Quote:
xstrom kaže: Pogledaj post
bit će vam sutra 20000 xstromova u Zagrebu
Jutarnji list, 13:24:
Quote:
NOVO 13:13 - Kolona s prosvjednicima krenula je Ilicom prema Trgu bana Jelačića. U povorci se nalazi više od 3000 ljudi.
STIB is offline  
Old 25.04.2015., 13:35   #16947
Nije bilo ih je između 700 i 800 tisuća, vidit ces popodne kad se spoji xstrom.

Ukratko koncept masovnih prosvjeda je prdnija u lončić.
Da idu ponovit prosvjed drugi put se nebi skupilo 1000 ljudi.
Mislim da bi se uf sad treba okrenuti pravnoj bitci jer drugog puta nemaju.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Zadnje uređivanje Gavun : 25.04.2015. at 13:46.
Gavun is offline  
Old 25.04.2015., 14:13   #16948
Quote:
Gavun kaže: Pogledaj post
Nije bilo ih je između 700 i 800 tisuća, vidit ces popodne kad se spoji xstrom.
Ma spojio bi se on najradije sad, ali više se voli pretvarat da je na prosvjedu.
Old 25.04.2015., 14:39   #16949
Quote:
STIB kaže: Pogledaj post
Jutarnji list, 13:24:
Sve zavisi o tome koga citas:

24 sata: "14.20 - Ispred zgrade HNB-a prosvjednici viču 'Vujčiću, lopove!', 'Lopovi, izdali ste Hrvatsku!' i glasno zvižde. Prema nekim procjenama, na današnji prosvjed došlo je oko 15.000 ljudi"

Istina je vjerojatno kao i uvijek negdje između...
tardis123456 is offline  
Old 25.04.2015., 15:49   #16950
Bila je kolona od trga francuske republike do trga bana Jelačića... He who controls the media controls the truth...
Old 25.04.2015., 15:55   #16951
Prosvjed je imao međunarodni karakter, čak se i Koreanci slažu s tim da su ljudi ovdje besramno prevareni i pokradeni.

https://www.youtube.com/watch?v=xJHvnyti_vM
Old 25.04.2015., 16:38   #16952
Quote:
mveza kaže: Pogledaj post
Bila je kolona od trga francuske republike do trga bana Jelačića... He who controls the media controls the truth...
Brojka od 3000 je definitivno suluda - povorka je bila impresivna i jaaako je dugo trajala. osobno mislim da je prosvjed itekako uspio i svaka cast svima na razini buke i dostojanstvu.

ali stvarno je tuzno vidjeti toliko mladih ljudi u totalnom ocaju...ovo je stvarno sve otislo kvragu
tardis123456 is offline  
Old 25.04.2015., 16:59   #16953
Quote:
tardis123456 kaže: Pogledaj post
Brojka od 3000 je definitivno suluda - povorka je bila impresivna i jaaako je dugo trajala. osobno mislim da je prosvjed itekako uspio i svaka cast svima na razini buke i dostojanstvu.

ali stvarno je tuzno vidjeti toliko mladih ljudi u totalnom ocaju...ovo je stvarno sve otislo kvragu
U prosvjedima su danas bili ljudi koji još imaju što za izgubiti. Postavlja se pitanje što će biti kada ne budu imali što za izgubiti.
Old 25.04.2015., 18:02   #16954
Quote:
SmartFart kaže: Pogledaj post
Ma spojio bi se on najradije sad, ali više se voli pretvarat da je na prosvjedu.
Moderator na temi nam je rekao kako ovdje sudjeluju i ljudi koji se ne slažu s frankašima i koji nemaju veze s bankama. Ovo odvratno ruganje i likovanje (vezano uz broj prosvjednika) pobija tu lažnu tezu.
Na prosvjedu je bilo između 7 i 8 tisuća ljudi, po mojoj procjeni na licu mjesta. Naravno ekipa s eurima je izostala (odn. bilo ih je malo) jer njima je još dobro baš kao i hrpi uhljeba po državnim firmama i institucijama koji će svi uskoro dobiti otkaz.
Sve u svemu po meni prosvjed je uspio. Poruke su poslane i to tamo gdje su i trebale, jer po meni, puno više od banaka su za situaciju krive HNB (tada s židovom na čelu, naravno) i tadašnja politika koja je veleizdajničkim zakonom to omogućila.Također na prosvjedu je bilo puno obitelji s malom djecom koji su uzimali kredite za prvu nekretninu a ne neki manipulatori, kalkulanti, probisvjeti, forex dileri i sl. što su nam ovdje neki provokatori implicirali.
Osim toga, sve će biti uskoro jasnoi ova tema će otići u sramotnu povijest.
Firmin is offline  
Received Infraction
Old 25.04.2015., 18:13   #16955
Neovisno o brojkama nego cisto ovako po slikama i video zapisima mozete biti zadovoljni, dosta vas se skupilo, dovoljno da izgleda kao pravi prosvjed.

Ono o trideset tisuca ionako nije bilo realno moguce s obzirom na ukupan broj duznika. Jedino steta da vam se Glogoski uguzio u cijelu pricu.

P.S. Iznenadila me brojnost okupljenih moram priznati!

Zadnje uređivanje JTB : 25.04.2015. at 18:16. Reason: P.S.
JTB is offline  
Old 25.04.2015., 18:42   #16956
Quote:
dit kaže: Pogledaj post
Bolji savjet ćeš dobiti od dežurnih bankobrana, jer mi smo financijski nepismeni pa mi nije jasno kako ti nije ispod časti pitati UF za savjet.
Krivo sam se izrazio. Ne treba mi savjet. Znam sto mi je činiti. Htio sam zapravo čuti samo mišljenje. Odnosno, zašto ljude (EUR duznike) vući na prosvjed umjesto savjetovati prebqacivanje u Kn kredit.
Old 25.04.2015., 18:45   #16957
Quote:
JTB kaže: Pogledaj post
...Jedino steta da vam se Glogoski uguzio u cijelu pricu...
Nije se on 'uguzio', bio je pozvan
Old 25.04.2015., 19:05   #16958
Vidim da ovdje neki ne mogu bez mene pa evo spajam se

Šta je,"glodari",krivo vam je?

Prosvjed je uspio,bilo nas je puno,što me posebno veseli,

koliko puno prepuštam medijima ili pojedincima,nisam brojao,ali ja sam osobno zadovoljan sa odazivom

atmosfera fantastična,dostojanstvena,šteta što su bankarčići povukli u svoje rupe....

šteta da se nije vujčić ili bohaček pojavio
xstrom is offline  
Old 25.04.2015., 19:05   #16959
Quote:
Firmin kaže: Pogledaj post
Moderator na temi nam je rekao kako ovdje sudjeluju i ljudi koji se ne slažu s frankašima i koji nemaju veze s bankama. Ovo odvratno ruganje i likovanje (vezano uz broj prosvjednika) pobija tu lažnu tezu.
Na prosvjedu je bilo između 7 i 8 tisuća ljudi, po mojoj procjeni na licu mjesta. Naravno ekipa s eurima je izostala (odn. bilo ih je malo) jer njima je još dobro baš kao i hrpi uhljeba po državnim firmama i institucijama koji će svi uskoro dobiti otkaz.
Sve u svemu po meni prosvjed je uspio. Poruke su poslane i to tamo gdje su i trebale, jer po meni, puno više od banaka su za situaciju krive HNB (tada s židovom na čelu, naravno) i tadašnja politika koja je veleizdajničkim zakonom to omogućila.Također na prosvjedu je bilo puno obitelji s malom djecom koji su uzimali kredite za prvu nekretninu a ne neki manipulatori, kalkulanti, probisvjeti, forex dileri i sl. što su nam ovdje neki provokatori implicirali.
Osim toga, sve će biti uskoro jasnoi ova tema će otići u sramotnu povijest.
Kome je (osim Udruzi) uopće važan broj prosvjednika?

Što nije u redu sa židovima?

Kako znaš da među prosvjednicima nije bilo 'manipulatora, kalkulanata, probisvjeta, forex dilera i sl.'
Old 25.04.2015., 19:11   #16960
ovo na dnevniku HRT-u je sramota, koliko je plaćeno za ovu stručnu analizu Maldinia. Opet predvođeno našom miljenicom glupačom koja je rekla da smo si sami krivi što smo ekonomski needucirani.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:11.