Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
25.04.2015., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
Veronikaa kaže:
Zoranu Milanoviću netko bi morao objasniti da je on gotovo tri i pol godine premijer i da je vrijeme kad se mogao vaditi na svoje prethodnike isteklo. Isto tako, morao bi znati da prvo treba raspisati izbore pa tek onda može nekoga zvati na debatu.
|
Nema tu pomoci, jedino sto pametno moze napraviti je izgubiti izbore i na sebe i svoje ministre primiti sramotu poraza; i to vise nego zasluzeno.
|
|
|
25.04.2015., 21:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
Plavobili kaže:
Nema tu pomoci, jedino sto pametno moze napraviti je izgubiti izbore i na sebe i svoje ministre primiti sramotu poraza; i to vise nego zasluzeno.
|
Vidjela sam da su se danas SDP-ovci okupili. Kažu da izbori neće biti tako brzo, doveli su PR stručnjaka Aleksa Brauna, taj se čak doselio u Hrvatsku...
|
|
|
25.04.2015., 21:08
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Veronikaa kaže:
Vidjela sam da su se danas SDP-ovci okupili. Kažu da izbori neće biti tako brzo, doveli su PR stručnjaka Aleksa Brauna, taj se čak doselio u Hrvatsku...
|
Može on i spavati sa Zokjem ali što bi rekao narod od govna se pita više ne može napraviti. 
|
|
25.04.2015., 21:28
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
casio kaže:
Može on i spavati sa Zokjem ali što bi rekao narod od govna se pita više ne može napraviti. 
|
Pa zašto se onda u HDZ-u mijesi tijesto?
Eto, slušam jučer Ivana Domagoja Miloševića, čovjek se jedva čeka vratiti na posao ... i? Dobili su novi recept za pitu? Možda za bavarski štrudel?
|
|
|
25.04.2015., 23:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Ne ovo zadnje. 2 puta europski, jednom lokalni i jednom predsjednicki. To ti je sve skupa 5. Na svih 5 HDZ je pobijedio.
|
Pozabavit ću se ovim linkovima sutra, ali za miran san, molim te objasni mi - po kojoj matematici je ovo 5? 
Imaš ti pravo, fakat sam neuka 
|
|
|
25.04.2015., 23:27
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Da, cak je i Jadranka Kosor kojoj ste se svi smijali uspjela sest mjeseci u komadu imati gospodarski rast.
|
Istina. Ali je onda imala i pad.
Quote:
John_Wayne kaže:
Jel to onaj "dobar govornik" Milanovic, sa kojim je Sanader redovio brisao pod u Saboru tijekom njihovih medjusobnih rasprava? Hint: Zoki, jesi slozio Vladu? :klap:
|
Ah, Sanaderovo bahaćenje. Kao i poslije lokalnih izbora 2009. kad nije znao koliko košta kilo kruha.
Quote:
John_Wayne kaže:
A koliko je "dobar" Milanovic kao premijer, pokazuju rezultati ove njegove smijesne Vlade koja u 3 i pol godine mandata nije uspjela ostvariti niti jedan jedini pišljivi kvartal bilo kakvog rasta. Mi tonemo vec 3 i pol godine.
|
O, nemojmo lagati ovom napaćenom narodu. Tonemo mi već 25 godina. Ako misliš na recesiju, tonemo od 2008. i vlade retoričara koji je Milanovićem brisao pod. A oni koji imaju pristup internetu i ovim stranicama zasigurno imaju pristup i dzs.hr gdje je odmah na početnoj stranici grafika s tromjesečnim obračunom BDP-a... Koji nije baš takav kakav pišeš da jest.
|
|
|
25.04.2015., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
kiss me kaže:
Pozabavit ću se ovim linkovima sutra, ali za miran san, molim te objasni mi - po kojoj matematici je ovo 5? 
Imaš ti pravo, fakat sam neuka 
|
Da, imas pravo, 4. Jebiga, zajebo sam se u zbrajanju. Sta ces....aj me sad popljuj. 
|
|
|
25.04.2015., 23:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Xenoborg kaže:
O, nemojmo lagati ovom napaćenom narodu. Tonemo mi već 25 godina.
|
Istina, tonemo vec 25 godina. Ali nikada jos kao sto tonemo zadnje 3 i pol godine.
Quote:
A oni koji imaju pristup internetu i ovim stranicama zasigurno imaju pristup i dzs.hr gdje je odmah na početnoj stranici grafika s tromjesečnim obračunom BDP-a... Koji nije baš takav kakav pišeš da jest.
|
Mislis na 0,2 % rasta u prvom tromjesecju 2015.?
|
|
|
26.04.2015., 08:16
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
fifimifi kaže:
Dobili su novi recept za pitu? Možda za bavarski štrudel?
|
A možda za Bečki šnicel, bundesligu, i tim building u Tuhelju.. 
|
|
26.04.2015., 08:22
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
casio kaže:
|
Da Šukera, Jandrokovića, Miloševića, Popijača i Maletićku zamotaš u hrvatsku zastavu, ubaciš u protvan i puštaš himnu dok se peku, siguran sam da ima vas puno koji bi se oblizivali misleći da jedu pitu s mesom 
|
|
|
26.04.2015., 08:35
|
|
Homofob i ultra desničar
Registracija: Sep 2011.
|
Kad ste u krizi ... nazovite Aleksu!
Quote:
Veronikaa kaže:
|
Znači da im je voda došla do grla jer taj je Senior Vice President specializing in ... crisis ... 
Vjerujem kako će se timu uskoro priključiti i Pavle Kalinić, Bandićev specijalista za krizne situacije! 
|
26.04.2015., 08:35
|
|
Klonovi,zaobiđite me!
|
Quote:
pinzgauer kaže:
Da Šukera, Jandrokovića, Miloševića, Popijača i Maletićku zamotaš u hrvatsku zastavu, ubaciš u protvan i puštaš himnu dok se peku, siguran sam da ima vas puno koji bi se oblizivali misleći da jedu pitu s mesom 
|
E sad jedno je što znaš da jedeš, a drugo je što misliš da jedeš. 
Kako reče Zoki on je 101% za Hrvatsku + onaj 21 gram, pa sad ti od toga umjesi pitu ili Bečki snicel. 
|
|
26.04.2015., 10:03
|
|
Građani protiv feudalaca
Registracija: Mar 2015.
Lokacija: Narod ne postoji. Postoji sporazum pojedinaca. Distopija. Nesvrstanost. Neopredjeljenost.
|
Quote:
John_Wayne kaže:
Istina, tonemo vec 25 godina. Ali nikada jos kao sto tonemo zadnje 3 i pol godine.
|
Zanimljv je tvoj spin kako okrivljuješ one koji su došli nakon lopova na vlast...Dakle,lopovima daješ imunitet,a napadaš one koji saniraju sranja...Baš fora.. 
|
|
|
26.04.2015., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Sforza Aspang kaže:
Zanimljv je tvoj spin kako okrivljuješ one koji su došli nakon lopova na vlast...Dakle,lopovima daješ imunitet,a napadaš one koji saniraju sranja...Baš fora.. 
|
Nece valjda okriviti hadeze, i osjecati se glupo jer je glasao za hadeze. Lakse je pravdati sanadera i kliku, nego se osjecati prevareno. Nikada se nece promjeniti, nikada ni jedan hadezeovac nece promjeniti misljenje o kradezeu.
|
|
26.04.2015., 11:15
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
Kymatica kaže:
Nece valjda okriviti hadeze, i osjecati se glupo jer je glasao za hadeze. Lakse je pravdati sanadera i kliku, nego se osjecati prevareno. Nikada se nece promjeniti, nikada ni jedan hadezeovac nece promjeniti misljenje o kradezeu.
|
Nikad toliko ljudi nije kopalo po kontejnerima. Kaj oni lupetaju o oporavku.
Jučer je bilo značajno vidljiva policija u Milanovićevoj ulici. Kaj se malo bojimo svog naroda ?
|
|
|
26.04.2015., 11:25
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/godi...anovic-1002329
- Treba govoriti o ubojstvima nakon Bleiburga, a ne na Bleiburgu. Recimo na Teznom. No, Bleiburg je mjesto žala i komemoracije propasti NDH - rekao je Milanović. - Kada političar kaže da je atmosfera na stadionu na kojem se urlalo "ZA dom spremni' veličanstveno, onda je bolje da to prešuti. To je tužna i turobna atmosfera - rekao je Zoran Milanović te zaključio govor riječima "živjela moderna i humana Hrvatska".
|
u maniri svojih forumskih fanova, jos uvijek nazalost aktualni premijer nije izdrzao da ne zatrola komemoraciju u jasenovcu i ne obracunava se s predsjednicom...
ma neka, svakoj budali svoje veselje.
|
26.04.2015., 11:44
|
|
malitonijel
Registracija: Aug 2006.
|
"- Nakon tri i pol godine vođenja države, mogu reći ovo: Preuzeli smo odgovornost velikom voljom građana i nismo obećavali ništa. Bili smo realni, odgovorni i rezultati našeg rada se vide."
Ne kužim pa kaj nisu davali obečanja prije izbora , to svi rade.
Ne sjećam se sad kako su se točno tada reklamirali al sigurno su nešto obečavali da će napravit ako pobijede il kad
su pobijedili.
Ponekad ima čudne izjave Milanović .
|
|
|
26.04.2015., 11:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sforza Aspang kaže:
|
Saniraju?   
Saniraju tako sto su napravili 12 kvartala pada BDP-a ZAREDOM?? I sto su napravili do sada najvecu proracunsku rupu ikad?
Ali oni saniraju...

|
|
|
26.04.2015., 11:45
|
|
Last night on Earth
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
Sforza Aspang kaže:
|
Nešto je sanirano u zadnjih 3-4 godine? Imunološki? Sisačka rafinerija? Autoceste? Splitsko brodogradilište? Smanjili nezaposlenost?
Tko je sanirao? Violička? Merzelica? Sabo? Skijaš Varga?
Perković-Josipović?
Bit će sam nešto prespavao...
Da se razumijemo, kukurikavci su nanijeli puno više štete svojom ''iskrenom'' nesposobnošću nego Sanader i Mesić lopovlukom.
.
|
26.04.2015., 11:49
|
|
Last night on Earth
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
tonijel kaže:
"- Nakon tri i pol godine vođenja države, mogu reći ovo: Preuzeli smo odgovornost velikom voljom građana i nismo obećavali ništa. Bili smo realni, odgovorni i rezultati našeg rada se vide."
Ne kužim pa kaj nisu davali obečanja prije izbora , to svi rade.
Ne sjećam se sad kako su se točno tada reklamirali al sigurno su nešto obečavali da će napravit ako pobijede il kad
su pobijedili.
Ponekad ima čudne izjave Milanović .
|
Nešto kroz maglu se sjećam slogana:
''U plusu tri plaće, a ne u minusu da ti se plače"
... 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:38.
|
|
|
|