Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.05.2015., 22:57   #17921
Quote:
xstrom kaže: Pogledaj post
Ma sad je sve lakše kad je pravomoćna za kamatu stigla,ako je do sada bila upitna sadaviše nije

I odvjetnici će lakše prihvaćati klijente (i prihvaćati da klijent ništa ne plati unaprijed) jer je pravomoćna tu

A što se tiče optužnih prijedloga Prekršajnom sudu,deere loše si sročio misao,tu nema troškova za tužitelja (dužnika) ali ima za banke
Čim uzmeš olovku u ruke i ideš nešto napisati - imaš trošak. pa onda malo biljega u prijemnom uredu i tako to, uvijek treba biti spreman. O potrošenom vremenu da i ne govorim. Možda neki imaju vremena za takve igrice, ali neki i nemaju.
Old 13.05.2015., 22:59   #17922
Quote:
xstrom kaže: Pogledaj post

I odvjetnici će lakše prihvaćati klijente (i prihvaćati da klijent ništa ne plati unaprijed) jer je pravomoćna tu
U Americi duznici kojima je banka mjenjala kamatu protivno ZOO-u nevazno u francima eurima ili kunama nebi se mogli braniti od poziva odvjetnika da zastupaju na postotak potpuno preuzimajuci na sebe i rizik i sudske troskove. Zamisli odvjetnika koji uzme 200 korisnika kredita i napravi dobru sprancu za tuzbu a ona imena samo copy paste. Ovo za odvjetnike je kao fiskalizacija za informaticare ili legalizacija za geodete i arhitekte! Lova koju treba pokupiti!
davor_du is offline  
Old 13.05.2015., 23:05   #17923
tko se boji mirnih prosvjeda još?
Old 13.05.2015., 23:12   #17924
Mislim da već ide od sutra i optužni i organizacija odvjetnika za tužbu za kamate. Masovno naravno. Ipak nas ima 53 000 tisuće. Ovo prvo je nama besplatno. A vama ?
damiricic is offline  
Old 13.05.2015., 23:19   #17925
pa dragi moji, optužni prijedlozi su već odavno trebali biti predani..
Old 13.05.2015., 23:21   #17926
Quote:
Deere kaže: Pogledaj post
Čim uzmeš olovku u ruke i ideš nešto napisati - imaš trošak. pa onda malo biljega u prijemnom uredu i tako to, uvijek treba biti spreman. O potrošenom vremenu da i ne govorim. Možda neki imaju vremena za takve igrice, ali neki i nemaju.
taman kad pomislim da si odustao ti nastavljaš

o čemu ti pričaš????kakva olovka u ruke? ha ha

odlazak i dogovor sa odvjetnikom ne košta ništa

pa nećeš ti kao klijent pisati olovkom i plaćati biljege

ponavljam da će sada kad je pravomoćna u pitanju odvjetnici "dati oglas da traže klijente sa problemom franka"

svaki pravi odvjetnik će se sada sa klijentom dogovoriti da se plati na kraju

jer sada je sve puno jasnije u pogledu kamata,pravomoćna frende
xstrom is offline  
Old 13.05.2015., 23:23   #17927
Quote:
simona_says kaže: Pogledaj post
pa dragi moji, optužni prijedlozi su već odavno trebali biti predani..
nikad nije kasno,neki ovdje još uvijek "pregovaraju" sa bankama
xstrom is offline  
Old 13.05.2015., 23:28   #17928
Ah, što reći, pravnog lijeka opet nema, ništa, uzdaj se use i svoje kljuse.

Sudstvo, politika, banke, kupleraj, sve je to isti k...c.

Idem sad u banku pa ću je pokušat opljačkati. Nadam se da me policija neće tražiti ako banka ne podigne privatnu tužbu? Ili ipak hoće? Ah da, hoće, ta ja nisam banka.

Al dobro, ako mi sud dokaže da sam opljačkao banku onda će naložiti banci da me tuži privatno da im vratim ukradeni novac. Ili ipak neće? Ah da neće, ta ja nisam banka. Ništa, znači automatizmom čim mi dokažu pljačku moram i vratiti novac.

Al dobro, u zatvor sigurno neću morat. Ili ipak hoću? Ah da, morat ću, ta ja nisam banka.

Ma pun mi je k...c više ove države, ovo nije država ovo je jedna glupa prčija od države gdje svi od političara, sudstva, bankara, ma ama baš svi žele živjeti na grbaći drugih. Za mene ova država više ne postoji, ovo nije pravna država, ovo je prčija. Ima tu i tam svjetlih primjera al se utope u gomili bagre.
Ma tužite me sad bagro sudačkohnbovskopolitička, tužite da vrijeđam državu. Pitam se zašto su mnogi ljudi u ratu izgubili najmilije, zašto? Ah da naravno, da bi mnogi živjeli na grbačama.
Ime ove države je Hnb_sud_polit_raifeisenzabapbzsplithypo_xxx_xxxx.
Država grca u problemima, nikad gore, pola firmi u akutnom stanju raspada, posljedićno tome i ljudi, a sve to zahvaljujući svetom trojstvu politika, hnb, sudstvo. Nisu banke krive, bogami nisu, pljačkaju kad im sveto trojstvo dopušta pljačku.
Dex11 is offline  
Old 13.05.2015., 23:43   #17929
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
To je veleizdaja, covjece. Ovo ce zavrsiti na Europskom sudu za ljudska prava. Ako je to istina, zaista, zasto se donijela odluka koja nije utemeljena na europskim presudama?
Ali ne vjerujem da je od svih medija i portala jedino 24 sata dobio informaciju.
A gle čije sudstvo tu čeka.

http://www.tjedno.hr/uskracivanje-pr...u-strasbourgu/

Komedija
Dex11 is offline  
Old 14.05.2015., 00:19   #17930
Dali sad presuda VSa povlaci za sobom automatiku dobivanja optuznih prijedloga?
Marko Rihtar is offline  
Old 14.05.2015., 00:45   #17931
Quote:
Dex11 kaže: Pogledaj post

Komedija
Strašno, znači nema pravde od EU. Ništa pod hitno napasti rusku ambasadu da nas okupiraju kao Krim, ameri i Island nisu opcija zbog zajedničkog članstva u NATO-u.
magrett is offline  
Old 14.05.2015., 05:48   #17932
Quote:
simona_says kaže: Pogledaj post
di ste hejteri...štae, spala knjiga na jednog deera...
Koja likuša, deere je prema većini ovdje skoro pa ekonomski analitičar Vrhovni sud je presudio ono što smo svi uvijek i tvrdili da hoće, KAMATE. VK JE OSTALA! I nije da mi nije drago za kamate, jedno dvije godine sam imao auto kredit u CHF pa će kapnut neka para, samo čekam da sad vi s ozbiljnijim iznosima pritisnete s tužbama pa da banke to krenu rješavati i bez tužbi.

A ovo o prčiji od države, neznanju, lijenosti i korupciji na svim razinama, ma ne, nismo dosad primijetili
Bankei is offline  
Old 14.05.2015., 07:26   #17933
Quote:
Dex11 kaže: Pogledaj post

Komedija
Kolika je vjerojatnost da mađarskim sudovima napišu jedno mišljenje, a u hrvatskom slučaju presude nešto sasvim drugo?

Ne mogu vjerovati da im je godinu dana trebalo da potvrde presudu Vrhovnog suda, a onda je još lik "svečano objavio" da će presuda biti za mjesec dana.

Zadnje uređivanje soks : 14.05.2015. at 07:43.
soks is offline  
Old 14.05.2015., 07:51   #17934
Quote:
davor_du kaže: Pogledaj post
Neeeeeeeee! Nije istina! Orocenje krece za svaku ratu onoga trenutka kada je banka uzela novac koji nije smjela. Kod fakture zatezne kamate racunas po dospjecu racuna a ne od trenutka kada si dobio presudu za svoj novac
wau, ti si stvarno dobro upućen.
Old 14.05.2015., 07:55   #17935
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
Kolika je vjerojatnost da mađarskim sudovima napišu jedno mišljenje, a u hrvatskom slučaju presude nešto sasvim drugo?

Ne mogu vjerovati da im je godinu dana trebalo da potvrde presudu Vrhovnog suda, a onda je još lik "svečano objavio" da će presuda biti za mjesec dana.
Mađarski vrhovni sud je donio sličnu odluku ovoj. Tamo je rečeno da je VK legalana osim u iznimnim slučajevima u kojima dužniku nije dano pojašnjenje valutnog rizika. To je valjda ono 'franak može rasti maximalno 20%... ako franak raste, kamata pada' i sl., samo tako nešto je relativno teško dokazati.

U Mađarskoj je banke stisnuo Orban, ne pravosuđe.
krcmije is offline  
Old 14.05.2015., 08:42   #17936
nije vam više zatezna 12% nedavno je skresana na ispod 10% (ili je takav prijedlog u Saboru)
Old 14.05.2015., 08:59   #17937
da ceha, ali se ne primjenjuje retroaktivno.

Zadnje uređivanje magrett : 14.05.2015. at 09:01. Reason: nik
magrett is offline  
Old 14.05.2015., 09:01   #17938
Quote:
ceha kaže: Pogledaj post
nije vam više zatezna 12% nedavno je skresana na ispod 10% (ili je takav prijedlog u Saboru)
a zastaru si nam zaboravio spomenuti?
Old 14.05.2015., 09:21   #17939
opet banda tumači po svome

http://www.banka.hr/hrvatska/duznici...mijeni-presuda
rale2505 is offline  
Old 14.05.2015., 09:27   #17940
oni će i dalje u kope, a mi u špade...

drage banke, nije promjenjiva kamata nezakonita, nego vaša samovolja i netransparentnost...niste toliko glupi da ne možete shvatiti, valjda...

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:32.