Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.04.2015., 02:41   #2421
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Tako ti je i sa nogometom.Nasi klubovi i nogomet su kao ta fatalna zena.Zato se ne cudi ovim deckima koji su u svemu tome,vole klub/repku i trpe ovakvu nepravdu dok cijelo drustvo doslovno boli kikac,a mediji pod kontrolom uzgajaju mega farmu ovcica koje gutaju propagandu.Prirodno je da si pun gorcine,bijesa i ljutnje.Problem je kada to pocne utjecati na tvoj privatni zivot,a hoce jer je jedno s drugim povezano.Cak kada se i maknes od svega ne mozes sve zaboraviti,ostaje taj osjecaj gorcine i tuge u tebi,te sjecanje svakog dana sta su ti kurvini sinovi napravili od cijelog nogometa i da imaju sve u svojoj saci.Tek kada se maknes shvatis da si bio najsretniji i najslobodniji u zivotu kada bi vikendom pratio utakmicu svoga kluba u drustvu prijatelja.A znas da toga vise nema niti ce biti jer se gamad dobro pokrila.Sve ovo ostalo je zivotarenje i nema tog posla,hobija,aktivnosti,zene,para koji mogu vratiti onaj zauvijek izgubljeni osjecaj srece i slobode.Mame im krvave svima jebem.
Kežuala is offline  
Old 02.04.2015., 15:41   #2422
Evo jedan biser koji je pronašao B. Jurišić, tek toliko da se zna:

U zadnjih 18 godina hrvatska nogometna reprezentacija više je natjecateljskih utakmica odigrala u Beogradu, nego u Splitu.

Što reći na to...
Skeewe is offline  
Old 02.04.2015., 16:42   #2423
...jer Beograd je glavni grad najljepše države na svijetu, Jugoslavije, i ponos svih nas Jugoslavena :mamić:
Old 02.04.2015., 17:29   #2424
Quote:
Bankina kaže: Pogledaj post
Mene da ovako jebe nesto ja bi ili to kompletno odjebao u zivotu i nasao si drugu zanimaciju i zadovoljstvo ili odselio s obzirom da bavljenje politiko vjerujem i kod tebe ne dolazi u obzir

Kuzim ja tebe ali zar stvarno ces toliko bit pun gorcine radi jednog sukera, pranjica i ostalih
Samo pitanje jasno pokazuje da ti se objasnit ne može.

Mislin,nemoj me krivo shvatit,pitanje je apsolutno logično i na mistu.
Samo šta pokazuje da ne razumiš uopće šta klub ili reprezentacija navijaču znače.
Old 03.04.2015., 23:02   #2425
Quote:
Bukowski- kaže: Pogledaj post
Samo pitanje jasno pokazuje da ti se objasnit ne može.

Mislin,nemoj me krivo shvatit,pitanje je apsolutno logično i na mistu.
Samo šta pokazuje da ne razumiš uopće šta klub ili reprezentacija navijaču znače.
Ma sta ti znace, danas sutra ces se ozenit, dobit dicu, dobar posa nac i imat druge prioritete i zanimaciju, to je neki normalan i prirodni sljed, pa sta se onda sada zivcirat oko neke tamo reprezentacije, mislim ono, i oko pranjica, sukera i takvih, valja se zivcirat sta je sve trulo u ovoj drzavi, kad prestae bit trulo valjda ce i taj nogomet doci na red

Mada ok, necu se pravit da kuzim taj ultra dir i ovo sta pise bijesprvi, shvacam ja da vi imate svoju stranu price mada ne shvacam, eto, gubljenje zivaca radi debila, nije vrijedno po meni
Bankina is offline  
Old 06.04.2015., 20:52   #2426
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Zamisli da zavolis zenu,onako svim srcem,iskreno i bez kalkulacija.Ista ta zena te pravi budalom,kretenom,idiotom,manipulira sa tobom,iskoristava te,jebe se okolo sa svakim koji joj je napet jer je drolja koja voli kurac i nova uzbudjenja.
Ti si svega toga svjestan,iznutra se raspadas ali i dalje pronalazis opravdanja za nju i ne mozes bez nje.Pokusavas misli zaokupiti poslom,aktivnostima,hobijima ali ona ne izlazi iz glave.Da se preselis u drugu drzavu ne bi ju zaboravio i nikada ne bi imao potpuni mir

Tako ti je i sa nogometom.Nasi klubovi i nogomet su kao ta fatalna zena.
a ne bi uzeo neku ružnu i debelu, dobrog srca? neku koja će te voljeti bezuvjetno i za tebe skočiti u bunar, ako treba? neku sirotu ali poštenu?

ne, ti baš moraš nju. fatalnu.
Old 18.05.2015., 18:45   #2427
Mamicevo i medijsko pretjerivanje i uzdizanje u nebesa je uspjelo, mali "wunderkind" Coric najvjerojatnije debitira protiv Gibraltara.
Old 18.05.2015., 20:00   #2428
kakve to veze ima s medijskom hajkom, ko da se onog austrijskog jazavčara pita ko će mu biti pozvan u reprezentaciju. Lik je veća kujica i od Šukera.
Old 25.05.2015., 14:35   #2429

Old 25.05.2015., 14:45   #2430
Nismo imali ovako lošu reprezentaciju od EURA 2004.
Papy is offline  
Old 25.05.2015., 14:45   #2431
Pozvalo i Pašalića i Kalinića.
trener morskih pasa is offline  
Old 25.05.2015., 14:48   #2432
I sad ako ukažeš da je Duje Čop nakon transfera ''slučajno'' netragom nestao onda si mrzitelj i teoretičar zavjera.
Gost23 is offline  
Old 25.05.2015., 19:41   #2433
Opet nije zvao Strinica. Napokon ima dobrog igraca na toj poziciji, a on ga odbija zvat.

Znaci protiv Italije vjerojatno igraju Suba, Srna, Vida, Corluka, Pranjic, Raketa, Broz, Kovacic, Perisic, Olic, Mandzo

Ovo je stvarno lose
f.gibbs is offline  
Old 25.05.2015., 19:53   #2434
Hvala Bogu Srni nije ništa ozbiljnije, pa će biti spreman.

A Strinić izgleda još nije naučio zlatnu kolekciju domoljubnih hitova.
Mr. Jigsaw is offline  
Old 25.05.2015., 20:01   #2435
Quote:
trener morskih pasa kaže: Pogledaj post
Pozvalo i Pašalića i Kalinića.
Pašalić je koliko sam vidio bio standardan u španjolskoj ligi, s ovog popisa mi jedino Rebić nije jasan, taj u Red Bullu ne može igrati.
Old 25.05.2015., 20:11   #2436
Quote:
f.gibbs kaže: Pogledaj post
Opet nije zvao Strinica. Napokon ima dobrog igraca na toj poziciji, a on ga odbija zvat.

Znaci protiv Italije vjerojatno igraju Suba, Srna, Vida, Corluka, Pranjic, Raketa, Broz, Kovacic, Perisic, Olic, Mandzo

Ovo je stvarno lose
Čorluka ne igra zbog crvenog protiv Norveške, tako da neznam koji k ga je uopće pozvao.
DZG is offline  
Old 25.05.2015., 22:12   #2437
Modrić nije dobro. Bojim se da će morati na artroskopiju.
pospot is offline  
Old 25.05.2015., 22:19   #2438
Rebić!

Haladona!

mitch is offline  
Old 25.05.2015., 22:24   #2439
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Haladona!
Šta sereš, pa fali nam krila
nero is offline  
Old 25.05.2015., 22:30   #2440
Quote:
nero kaže: Pogledaj post
Šta sereš, pa fali nam krila
Mali je ipak pod ugovorom s Barcelonom, nije baš da imamo takvih klinaca na izvoz
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:13.