Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 01:04   #461
Quote:
dax kaže: Pogledaj post
Što očekivati drugo od države koju čini 50% retardiranih glasača kradezea i zdipija?

Crtanje simbola pod kojima je ovaj narod bio roblje Nijemaca i pod njima činio strahote samo je dokaz retardiranosti polovine stanovništva Hrvatske.
Naravno, ni oni koji bi nacrtali petokraku nisu ništa bolji - idioti i jedni i drugi.

Niste huligani , to je preblag pojam, nego i d i o t i, moroni, debili, retardi.
Zbog takvih ljudi sve manje volim svoju Domovinu...
Ti si zalutao na ovu temu,odi na politiku pa pisi komentare,nisi dovoljno ultra i nerezumijes navijacku pricu...u biti nista ne razumijes.
LuaLua is offline  
Old 13.06.2015., 01:04   #462
Neki ovdje ne shvacaju da nisu bitna sredstva, mego cilj koji se pokusava postici...
Al neka drago mi ie da se mamiceva prcija opet mora sramotit
Zgmarac is offline  
Old 13.06.2015., 01:05   #463
Dešnjak sam po politici, totalni. Al pička ti materina glupa nemožeš to napravit svojoj državi, sportu, igračima i da ne nabrajam dalje.. Tetoviraj si kukasti križ na čelo pa šetaj okolo. Ako nas izbace dabog da ti djeca u rikverc hodala.

Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
_Soulcollector_ is offline  
Old 13.06.2015., 01:08   #464
Quote:
_Soulcollector_ kaže: Pogledaj post
Dešnjak sam po politici, totalni. Al pička ti materina glupa nemožeš to napravit svojoj državi, sportu, igračima i da ne nabrajam dalje.. Tetoviraj si kukasti križ na čelo pa šetaj okolo. Ako nas izbace dabog da ti djeca u rikverc hodala.

Nema potrebe za tetovazom na celu,dovoljan ce biti travnjak na Poljudu..
Btw kako ide evolucija tvog politickog svjetonazora..evoluiras iz desnjaka u desnicara ili obrnuto?
Old 13.06.2015., 01:08   #465
Quote:

Je li Francuska revolucija nastetila ili koristila danasnjoj Francuskoj?
Old 13.06.2015., 01:09   #466
Quote:
Dešnjak sam
I ja, iskreno
il mago is offline  
Old 13.06.2015., 01:10   #467
Quote:
Zgmarac kaže: Pogledaj post
Neki ovdje ne shvacaju da nisu bitna sredstva, mego cilj koji se pokusava postici...
Nema nikakve potrebe za objašnjavanjem

Ostaje još samo čut kako su navijači ovim činom izgubili podršku običnog, malog čovjeka.
Joyrider is offline  
Old 13.06.2015., 01:10   #468
Da, desnjak sam...hahhah
19_____86 is offline  
Old 13.06.2015., 01:12   #469
Quote:
turban kaže: Pogledaj post
Je li Francuska revolucija nastetila ili koristila danasnjoj Francuskoj?
ovisi koga pitaš
Gray is offline  
Old 13.06.2015., 01:14   #470
Quote:
turban kaže: Pogledaj post
Kolega Finac me pita; trebate celika?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Trai...nish_Air_Force
Oce oni._
Old 13.06.2015., 01:15   #471
Quote:
il mago kaže: Pogledaj post
Iskreno, koliko glup moraš biti da pomisliš kako je navedeni čin, a koji je nanijeo štetu ugledu Hajduka (podsjećam, iz HNSa se nisu ispričali za navedeno, a što bi, kao organizatori, morali), politički motiviran? Mrtav sam ozbiljan...

Znači štogod predbacivali navijačima, ucrtavanje svastike na terenu koja je gotovo atrakcija svim Hrvatima jest nešto najbenignije.
Koliko moraš biti glup da shvatiš da mi seživo j... i za hajduk i za dinamo i za vaša jadnička zagrebačko-splitska prepucavanja? Niste bitni, bitni ste samo sebi samima i idite se koljite po autocestama koliko hoćete ali pustite Hrvatsku na miru.
Old 13.06.2015., 01:16   #472
Zbog ovakvih sramotnijh ispada manje ce turista dolazit u hrvatsku, stvarno degutantno
Zgmarac is offline  
Old 13.06.2015., 01:17   #473
Prijelog za novu himnu našeg bumeranga:
https://www.youtube.com/watch?v=KKYkGfmrpVI
Old 13.06.2015., 01:17   #474
I naravno, opet nojčine gledaju samo posljedice, pritom zanemarujući sve uzroke. Al isto gušt je čitat ovako s vremena na vrijeme ove dežurne moraliste.

Samo jako
DerrickRose is offline  
Old 13.06.2015., 01:18   #475
Quote:
Koliko moraš biti glup da shvatiš da mi seživo j... i za hajduk i za dinamo i za vaša jadnička zagrebačko-splitska prepucavanja? Niste bitni, bitni ste samo sebi samima i idite se koljite po autocestama koliko hoćete ali pustite Hrvatsku na miru.
Koliko ti moras napredovati da bi shvatio da postoji grupacija ljudi koja se neda gaziti i da ce na udarac uzvratiti - udarcem?
Old 13.06.2015., 01:19   #476
Quote:
Za ciljeve navijaca u unutarnjim sukobima i "dispetiranjima" mi je sve jedno, neka ih postignu.

Ako medjutim takvi ispadi povrh stvaranja mozda potpuno opravdanih problema HNS predju nogometne okvire i pretvore se u negativni marketing za drzavu opcenito onda to nije samo interni problem nogometa i takkve pojedince bez obzira na ciljeve i motive treba identificirati, locirati i oderati takvom kaznom da nikom ne padne ponovno na pamet sarati ista sem mikija mausa.

Naravno pitanje je koliko se tako nesto uopce zamjecuje. Pojedini incident sigurno ne. Citav sada vec nizi nacionalisticko-fasisticko-rasistickih provokacija vec bi mogao stvoriti odredjenu sliku. Opet pitanje je koliko ona izlazi iz kategorije "glupa navijacka djecurlija". Vjerojatno ne previse... al opet cuvsi Dilana...
Beljki is offline  
Old 13.06.2015., 01:19   #477
Quote:
Zbog ovakvih sramotnijh ispada manje ce turista dolazit u hrvatsku, stvarno degutantno
Na kraju će svastika dovući više Talijana nego inače

Quote:
ali pustite Hrvatsku na miru.
Asu
il mago is offline  
Old 13.06.2015., 01:20   #478
Quote:
Nece moci.
Zgmarac is offline  
Old 13.06.2015., 01:21   #479
Navodno sljedeću utakmicu igramo bez gledatelja i bez travnjaka
rosi is offline  
Old 13.06.2015., 01:21   #480
Quote:
rosi kaže: Pogledaj post
Navodno sljedeću utakmicu igramo bez gledatelja i bez travnjaka
...i bez Srne.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:39.