Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 08:47   #541
Quote:
Spuštalica kaže: Pogledaj post
Hrvatski apsurd:
Desnicari, veliki HDZovci, slusatelji Jasenovca na svakoj svadbi, Mamicevi poklonici, se zgrazaju nad Svastikom..
zgražamo se nad time da netko svjesni radi na tome da diskvalificiraju hrvatsku. zgražame se da takve budale actually misle da rade nešto dobro.

dabog da šuker i mamić vodili HNS doživotno i trideset idućih njihovih pokoljenja.
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 08:47   #542
Quote:
PowerLock kaže: Pogledaj post
Sve je ovo mogao režirati i sam HNS - kako se ni slijedećih 20 godina ne bi igralo u Splitu, nego samo tamo gdje od repke može Mamić zaraditi.

Ne vjerujem nikome. Temeljita istraga i neka Policija pronađe odgovorne - a onda će se vidjeti što dalje.

U svakom slučaju velika svinjarija. Žao mi je mnogih koje je ovaj simbol opravdano uznemirio i koji nikada neće moći shvatiti kako postoje umovi koji ga koriste za podmetanja i sitničarske, kokošarske obračune.

Na kraju jedno pitanje: Tko uopće osigurava taj stadion u Splitu? Tamo se izgleda ušetava i prošetava tko hoće i kad hoće. Godinama se skrivaju topovski udari i dimne bombe po tribinama prije utakmica, sada se crta kukasti križ kiselinom po travnjaku.. kakva je to prčija od osiguranja?
Moram te razočarati, ali Split odavno nije neki faktor HNS-u.

Čak i da je, u situaciji pred isključenje sa spoznajom da nam prijeti gubitak sredstava plasmanom na EP apsolutno nikome u HNS-u ne bi palo napamet sabotirati (i to na ovaj način) same sebe. Neodlaskom na EP gube se milijuni i milijuni eura. I to počinitelji jako dobro znaju zato i igraju na kartu izbacivanja Hrvatske s EP.

Ovaj infantilni potez je sigurno djelo nekog pripadnika Torcide u sprezi s vodstvom Hajduka jer Poljud osiguravaju 84 kamere 24 sata dnevno, a ovo sredstvo se nanosi 24-48 sati prije da bi postiglo željeni učinak.

Ono što je još tragikomično u čitavoj ovoj priči jest spoznaja da u Hajduku sjedi mafijaški odvjetnik LJPV i da se takav Hajduk tobože bori protiv mafije.

Ako su i imali simpatije, nakon ovoga večeras od mene više nemaju niti podršku niti simpatije jer ovo seže van granica nogometa, ovo sramoti čitavu Hrvatsku.

Imaju na vlasti svoju opciju, pa je pravo pitanje zašto oni nisu riješili pitanje nogometne močvare? I u Splitu i u Zagrebu i na čelu države su im esdepejci koji jedva dočekaju ovakve situacije pa da mogu potencirati mržnju prema Hrvatskoj, što su toliko nesposobni pa ne mogu svrnut jednog Mamića?

Onda drugo nisu ni zaslužili.
di stefano is offline  
Old 13.06.2015., 08:52   #543
Cekaj, jel to Index.hr stvarno pise da je ova borba protiv HNSa ustaskim znakovljem posljedica HNS-ovog neograđivanja od ustastva?

Dea
trener morskih pasa is offline  
Old 13.06.2015., 08:52   #544
Quote:
turban kaže: Pogledaj post
...i bez Srne.
Tipa koji je najstariji igrač, kapetan, oprosti mu se drugi žuti, i onda za pola minute napravi istu takvu pizdariju

Srni i Oliću se zahvaliti, Rebića više ne stavljati
Old 13.06.2015., 08:57   #545
Quote:
di stefano kaže: Pogledaj post
Ono što je još tragikomično u čitavoj ovoj priči jest spoznaja da u Hajduku sjedi mafijaški odvjetnik LJPV i da se takav Hajduk tobože bori protiv mafije.

Ako su i imali simpatije, nakon ovoga večeras od mene više nemaju niti podršku niti simpatije jer ovo seže van granica nogometa, ovo sramoti čitavu Hrvatsku.

Imaju na vlasti svoju opciju, pa je pravo pitanje zašto oni nisu riješili pitanje nogometne močvare? I u Splitu i u Zagrebu i na čelu države su im esdepejci koji jedva dočekaju ovakve situacije pa da mogu potencirati mržnju prema Hrvatskoj, što su toliko nesposobni pa ne mogu svrnut jednog Mamića?

Onda drugo nisu ni zaslužili.
mamić je esdepejcima crvena krpa za projiciranje bijesa prema hrvatskoj, unošenje razdora, mržnje, antagonizma i kupljenje glasova na tome.

naravno, neće prstom maknuti protiv istoga, jer onda na njemu ne bi mogli kupit poene.

no, ima tu jedna JOŠ POGUBNIJA stvar. ovo se radi s ciljem da se hrvatsku diskvalificira. dosad se vlast nije usudila petljati u rad HNSa jer UEFA to ne dopušta, i prijeti diskvalifikacijom.
sada, kad hrvatsku diskvalifikaciraju zbog "desničara", onda oni mogu u miru naletit na HNS, jer jedini ko još tada može biti diskvalificiran je mamićev dinamo. a to nikoga i nije briga. dakle, ovim se pripremaju teren da postignu diskvalifikaciju hrvatske, a za to okrive "desničare".
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 08:57   #546
Quote:
trener morskih pasa kaže: Pogledaj post
Cekaj, jel to Index.hr stvarno pise da je ova borba protiv HNSa ustaskim znakovljem posljedica HNS-ovog neograđivanja od ustastva?

Dea
Ne bi me čudilo da je ta orjunašica bila obaviještena jer je index jučer još tokom utakmice pisao o tome pod breaking news što samo svjedoči koliko su mediji u Hrvatskoj antihrvatski nastrojeni. Drugi svoju sramotu skrivaju i njome se obračunavaju u 4 zida, a mi svima na izvolte. Jučer se skandiralo nož žica Srebrenica na utakmici Srbije, ali u njihovim medijima ni šuc ni muc, samo ova bagra u Hrvatskoj jedva čeka ponizit Hrvatsku i zato jedva čekam da dođe bilo koja nova opcija na vlast koja će to sve dovest u red i dabogda vam Mamić sa Šukerom ostao na čelu saveza još 50 godina. Neka mu Bog zdravlja i duuug i dulji život od svih protivnika.
di stefano is offline  
Old 13.06.2015., 08:59   #547
Quote:
di stefano kaže: Pogledaj post
Moram te razočarati, ali Split odavno nije neki faktor HNS-u.

točno, i da nije političkog interesa (skorašnji izbori), vidilo bi kockasto poljuda nikad.
casqc is offline  
Old 13.06.2015., 08:59   #548
Quote:
Hvala na edukaciji, i kukasti kriz se koristio prije i poslije Hitlera, kao sto se i desnica koristila jos za vrijeme Rimljana, a ZDS prije i poslije NDH.

A za Aramejsku, sa moba sam pa ne vidim avatar osim male slikice, ali hvala na edukaciji.

Cuvajte Mamica, cuvajte Barsica, cuvajte Sammira, Sifu i Halilovica od napada nacista
ovo nisu nacisti, ko što oni koji su minirali židovsko groblje 1990. nisu bili nacisti.

bili su provokatori i saboteri. ko što su i ovi.

p.s. jesi li se ti ovo priključio kampanji "ZDS je stari hrvatski pozdrav"?
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 08:59   #549
Quote:
divizija kaže: Pogledaj post
zgražamo se nad time da netko svjesni radi na tome da diskvalificiraju hrvatsku. zgražame se da takve budale actually misle da rade nešto dobro.

dabog da šuker i mamić vodili HNS doživotno i trideset idućih njihovih pokoljenja.
hrvatska ne postoji. postoji mamić-traficking koji nastupa pod tim imenom. sve što mu šteti zaslužuje ovacije.
hulijo đuturum is offline  
Old 13.06.2015., 09:01   #550
Quote:
trener morskih pasa kaže: Pogledaj post

Dea
ne bi me čudilo da je netko iz INDEXa i surađivao na iscrtavanju ovoga sranja.
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 09:02   #551
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
A to se jeli postize na nacin da debili crtaju kukaste krizeve i sramote ih?
Ekipa s politike pokušava komentirati sport i to svaki jebeni put kad kurca ne kuže, misleći da im njihovo površno znanje o sportu daje pravo moralizirat i pametovat....Nemate pojma šta se događa... Neinformirani ste.. Ne znate koliko borba traje i šta se sve pokušavalo... Ne znate koliko se vaših političara smijalo na pokušaje micanja ovog lopovskog HNS-a ... Tko jebe vas i repku d.o.o. , komentirajte je na poslovnom dijelu foruma gdje joj je i mjesto ... Ma ukratko - MRŠ
Old 13.06.2015., 09:03   #552
Quote:
hulijo đuturum kaže: Pogledaj post
hrvatska ne postoji. postoji mamić-traficking koji nastupa pod tim imenom. sve što mu šteti zaslužuje ovacije.
ovo je izjava s one strane ludila. na skali ludila od 1-10, ovo je izjava za 13.

dabog da šuker i mamić poživili 70 godina, sve vas nadživili i vodili HNS i oni i njihovo potomstvo još 30 generacija. od jučer imaju sve moje simpatije.
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 09:05   #553
Quote:
Hrvatski apsurd:
Desnicari, veliki HDZovci, slusatelji Jasenovca na svakoj svadbi, Mamicevi poklonici, se zgrazaju nad Svastikom.

Jos cemo dozivit da i ljevicari, komunisti i partizani stanu protiv Tita u obrani Milanovica i Ostojica, onda gasi igricu i Game Over.
Genijalna logika, nema što. Ako ne podržavaš retardirane i iznimno štetne postupke koji će sa svojim posljedicama višestruko nadići nogometnu komponentu, odmah si Mamićevac i headbeanger na Jasenovac.
Kiselinom iscrtati svastitku na tkz. svetom travnjaku???
Koliko glup, ignorant i kratkovidan moraš biti da ti na ukiseljeno govno umjesto mozga padne takva pomisao?
Iskreno što se mene tiče neka izbace reprezentaciju na deset godina, neka nas narednih pedeset godina etiketiraju kao naciste, neka kojekakve pizdice skupljaju bodove i sponzorsku lovu na denunciranju Hrvata kao ustaških gmizavaca. Boli me uho. Smaknite Šukera i Mamića, instalirajte sebe, zaboli me. Ali u suštini stvari vi ste mnogo sličniji njima nego što to želite priznati.
MaxBiaggi11 is offline  
Old 13.06.2015., 09:07   #554
Quote:
MaxBiaggi11 kaže: Pogledaj post
Iskreno što se mene tiče neka izbace reprezentaciju na deset godina, neka nas narednih pedeset godina etiketiraju kao naciste, neka kojekakve pizdice skupljaju bodove i sponzorsku lovu na denunciranju Hrvata kao ustaških gmizavaca. Boli me uho. Smaknite Šukera i Mamića, instalirajte sebe, zaboli me. Ali u suštini stvari vi ste mnogo sličniji njima nego što to želite priznati.
Potpis
Skeewe is offline  
Old 13.06.2015., 09:09   #555
Quote:
divizija kaže: Pogledaj post
ovo je izjava s one strane ludila. na skali ludila od 1-10, ovo je izjava za 13.

dabog da šuker i mamić poživili 70 godina, sve vas nadživili i vodili HNS i oni i njihovo potomstvo još 30 generacija. od jučer imaju sve moje simpatije.
Znaš šta asu granica ludila u Dalmaciji je na skali 15.
Generacije su rođene reprezentaciju nisu vidile na Poljudu radi samovolje 1 osobe.
Blago državi koja ovce poput tebe ima.
kuzma2222 is offline  
Old 13.06.2015., 09:10   #556
Torcida doslovno primjenjuje taktiku spaljene zemlje.
trener morskih pasa is offline  
Old 13.06.2015., 09:11   #557
Sinoćnja svastika na Poljudu je u biti tako malouman i idiotski čin da to nisu istine. Onaj tko misli da na ovaj način nije nanio štetu i sramotu i gradu Splitu, Poljudu i Hajduku je isto teški debil. Na ovaj način ste zbilja izgubili ikakve simpatije i podršku i postajete teško ruglo i sprd. Povraća mi se od vas i vaše borbe. Mislim da UEFA ne bi trebala sad nakon ovoga kaznit hrvatsku reprezentaciju nego Hajduk, kojeg tobože volite. I to teško. Pa onda razmislite malo o kontraefektima onoga što radite i podržavate.
wasp x is offline  
Old 13.06.2015., 09:12   #558
Quote:
ersteone kaže: Pogledaj post
Ekipa s politike pokušava komentirati sport i to svaki jebeni put kad kurca ne kuže, misleći da im njihovo površno znanje o sportu daje pravo moralizirat i pametovat....Nemate pojma šta se događa... Neinformirani ste.. Ne znate koliko borba traje i šta se sve pokušavalo... Ne znate koliko se vaših političara smijalo na pokušaje micanja ovog lopovskog HNS-a ... Ma ukratko - MRŠ
ma MRŠ vi, ovo je političko pitanje, a ne sportsko, ČISTO POLITIČKO, 1/1 političko. i potpuno nadilazi tu vašu posranu i šugavu "borbu" koju ste stavili iznad svega. dabog vam mamić vodio HNS do šukununučadi. pokazali ste da zaslužujete to!

ovo je pokušaj diskreditacije hrvatske i diskvalifikacije hrvatske nogometne reprezentaicje, a to je političko pitanje.

nema sporta na toj razini izvan politike, politika sada razbucava FIFAu zbog prvenstva u rusiji, politika je gurala EP u ukrajinu i poljsku, političari sjede u svečanoj loži na SPu i EPu, političari se otimaju da dobiju OI ili SP. nema ovo veze sa sportom. ovdje je sport samo instrument politike i ništa više. to što "borci" niskog IQ uopće to ne razumiju je problem koji iz te činjenice proizlazi.
niste dovoljno u stanju skopčat ni u što su vas upregnuli. upregnuli su vas u mašinu sotoniziranja hrvata kao nekih neofašista. a vi mislite bidni da se borite protiv mamića.

nevjerojatno je kako je tupavu masu lako upregnut u što god hoćeš, od ukrajine, preko sirije, makedonije, BIH, do hrvatske.
kažeš mulcu da je vikanje ZDS i crtanje svastika borba protiv mamića, da je diskvalifikacija hrvatske borba protiv mamića, i mulac to vjeruje.
divizija is offline  
Old 13.06.2015., 09:13   #559
Quote:
wasp x kaže: Pogledaj post
Sinoćnja svastika na Poljudu je u biti tako malouman i idiotski čin da to nisu istine. Onaj tko misli da na ovaj način nije nanio štetu i sramotu i gradu Splitu, Poljudu i Hajduku je isto teški debil. Na ovaj način ste zbilja izgubili ikakve simpatije i podršku i postajete teško ruglo i sprd. Povraća mi se od vas i vaše borbe. Mislim da UEFA ne bi trebala sad nakon ovoga kaznit hrvatsku reprezentaciju nego Hajduk, kojeg tobože volite. I to teško. Pa onda razmislite malo o kontraefektima onoga što radite i podržavate.
Triba tebe kaznit kurcen po celu
Old 13.06.2015., 09:14   #560
Zasto konjusari misle da su nekome uopce potrebne njihove simpatije i podrska?
xlr8 is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:09.