Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 10:54   #681
Quote:
casqc kaže: Pogledaj post
a kaj je točno svastika napravila splitu?
Nista narocito, ionako je pun grad istih.
Na sramotu.
Old 13.06.2015., 10:55   #682
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
OK, hvala na odgovoru, sad mi je jasnije.
My point exactly.
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 10:57   #683
Iskreno jebe me se za svastiku ili koji god kurac je bio nacrtan na terenu jer utakmicu uopće nisam gledao. Osobno me ni najmanje ne zanima ova Mamićeva prčija poznatija pod nadimkom repka. Jednim dijelom mogu razumijeti ljude koji su ovo napravili jer im je dosta kriminala u nogometu te bi htijeli skinut glavatog i napokon imat pošten nogomet no ovim će to teško napravit. Nemojte ovo shvatiti kao kritiku jer ovo to nije ali napisi nekih forumaša u stilu koga briga šta konjušari i ovce misle o borbi protiv mafije su u startu pogrešni jer ta ekipa tzv. ovaca je 99% populacije ove države i bez njihove potpore možete se jebat. Mamić ostaje na vlasti baš zbog toga što je javnost okrenuo kontra navijača, a ovakve stvari samo pospješuju već uvaženo mišljenje među ruljom da su navijači narkomani, propalice, luzeri itd. Svaka čast navijačima što su progurali sve u sabor ali strah me da to nije dosta naime glavata narkomančina je nenormalno umrežena i samo mora biti strpljiv, a ako hdz osvoji izbore što bi se moglo dogoditi onda će Mamić barem četri godine prskat po facama neprijateljima kao Ron Jeremy u najboljim danima. Iznimno je bitno da se pridobije javnost jer kad bi i 30-40% ljudi bilo na strani navijača nitko živ se ne bi usudio stati iza Mamića, a kamo li ga podupirati to jest u prijevodu odjebali bi brže nego peder ponudu za seks sa kakvom dobrom ženskom.
Old 13.06.2015., 10:59   #684
Ajmo se vratiti na sport.
Zanimljivo mi je kako se Kovač koprca oko toga što je Mandžo pucao penal.
Čemu tolika pravdanja? Pa i Messi promaši penal u polufinalu LP i barca ispadne pa nikom ništa.
Mandžo je u golgeterskoj krizi i htjelu su ga pogurati malo. Jel to grijeh? Čemu toliko pravdanje.
Pa da je i Subašić pucao, šta sad...
dawg is offline  
Old 13.06.2015., 10:59   #685
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
Hajdemo razlikovati ono sto su postavljatelji htjeli poruciti....i ono sto su doista porucili.
Potpuno je nevažno što su oni doista poručili, odnosno što je netko shvatio. Bitno je samo da su postigli cilj, mislim ako gledaš iz njihove perspektive. Iako me ove rasprave nenormalno zabavljaju i iako mi Mamićeva štala koju mnogi nazivaju hrvatskom reprezentacijom (iz meni nejasnih razloga) ne predstavlja apsolutno ništa, napisat ću dvije rečenice.

Naprosto imaš određen broj ljudi koji je pokušao utjecat ne neke nepravde i nelogičnosti kroz sustav, sustav ih je izmarginalizirao, odjebao i uništio represivnim aparatom. Njihov odgovor je gerila. Cilj gerile je zadavat male udarce i izazivat reakcije. Kaj misliš jesu uspjeli?

Cijela država se dva dana jebe oko kukastog križa na travi, ne shvaćajući da su obespravljeni i oni koji su otišli u gerilu mogli nacrtat i mrkog medvjeda kad bi on izazivao reakciju, a apsolutno ih zaboli ona stvar za sve ostale konotacije koje kukasti križ ima. Dakle poruka je poslana, jasna je i dost je ovak sigurno da neće stat, jer imaš ljude koji više nemaju kaj izgubit, a riskiraju skoro ništa jer ovakvih akcija u današnje vrijeme možeš odradit stotine, od dronova, preko paljenja trave, pirotehnike...

Ne moraš mi odgovarat, neću ualzit u raspravu, al mi je fenomenalno kraj tolikih znalaca da nema nikog ko je u stanju hladno odrezonirat do kud je ovo došlo.
Old 13.06.2015., 11:01   #686
cila "nasa repka" sinoc nakon utakmice u tropica bili vanka
broske se najvise obradova
Old 13.06.2015., 11:01   #687
Quote:
AS-AD kaže: Pogledaj post
Vidim moj je post je izazvao reakcije, poprilično kratke, sitne i infantilne ali doći će valjda i neki školovani splićo pa pokušat kolko tolko argumentirano nešto napisati. taj će valjda znati šta svastika predstvalja, šta je sam split doživio pod tom svastikom i koliko je zapravo taj događaj vjetar u leđa hnsovoj vrhuški u daljnoj demonizaciji splita i samopromociji sebe kao poslovnih ljudi koji žele sve najbolje.

možda neko i uspije iščitati šta želim reći ali prvo će se morati maknuti od moje slike. možete vi to
Koliko ja znam svastika je stari hrvatski simbol opisan u operi Nikola Šubić Zrinski, jednako kao i pozdrav Za dom spremni! koji su na nekom drugom stadionu u nekom drugom gradu uzvikivale razdragane mase povedene hrvatskim repstivcem Đoom Šimunćem sa službenog mikrofona. Licemjerje je hrvatska narodna baština.
prstosjek is offline  
Old 13.06.2015., 11:03   #688
Quote:
a kaj je točno svastika napravila splitu?
cca 5000 ljudi je poginulo u iz splita i područja oko njega za vrijeme ww2. ako to ne znaš, ili ne želiš znati hmm
Old 13.06.2015., 11:03   #689
Quote:
zbilja ovaj komunistički mentalitet pokazuje da je jako žilav i da ga se ne može tako lako iskorijeniti!!
Bella ciao
zagreb jug is offline  
Old 13.06.2015., 11:04   #690
Quote:
prof. Ivanković kaže: Pogledaj post
Potpuno je nevažno što su oni doista poručili, odnosno što je netko shvatio. Bitno je samo da su postigli cilj, mislim ako gledaš iz njihove perspektive. Iako me ove rasprave nenormalno zabavljaju i iako mi Mamićeva štala koju mnogi nazivaju hrvatskom reprezentacijom (iz meni nejasnih razloga) ne predstavlja apsolutno ništa, napisat ću dvije rečenice.

Naprosto imaš određen broj ljudi koji je pokušao utjecat ne neke nepravde i nelogičnosti kroz sustav, sustav ih je izmarginalizirao, odjebao i uništio represivnim aparatom. Njihov odgovor je gerila. Cilj gerile je zadavat male udarce i izazivat reakcije. Kaj misliš jesu uspjeli?

Cijela država se dva dana jebe oko kukastog križa na travi, ne shvaćajući da su obespravljeni i oni koji su otišli u gerilu mogli nacrtat i mrkog medvjeda kad bi on izazivao reakciju, a apsolutno ih zaboli ona stvar za sve ostale konotacije koje kukasti križ ima. Dakle poruka je poslana, jasna je i dost je ovak sigurno da neće stat, jer imaš ljude koji više nemaju kaj izgubit, a riskiraju skoro ništa jer ovakvih akcija u današnje vrijeme možeš odradit stotine, od dronova, preko paljenja trave, pirotehnike...

Ne moraš mi odgovarat, neću ualzit u raspravu, al mi je fenomenalno kraj tolikih znalaca da nema nikog ko je u stanju hladno odrezonirat do kud je ovo došlo.
profesore, kada shvatite da nikoga normalnog nije brige sto imaju poruciti oni koji crtaju kukaste krizeve...onda cete mozda shvatiti onu moju gore recenicu.

Meni je jasno da je tu rijec o ne previse pametnim individuama kojima nije cilj nikakvo velicanje nacizma vec isprovocirati i ukazati na njihovu slavnu i veliku borbu protiv....nemam vise pojma koga..
Old 13.06.2015., 11:05   #691
Quote:
Hajdemo razlikovati ono sto su postavljatelji htjeli poruciti....i ono sto su doista porucili.
Očito nisu ništa namjeravali poručit nego sabotirat.
Nije isto reć ''Nijemci su loši'' ili im dignut vlak pun naoružanja u zrak. Svastika na travnjaku je bomba pod vlakom HNS-a i ništa drugo.
DelmatST is offline  
Old 13.06.2015., 11:05   #692
a kakav bi tek skandal bio da je ON bio na terenu...

papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:06   #693
Quote:
profesore, kada shvatite da nikoga normalnog nije brige sto imaju poruciti oni koji crtaju kukaste krizeve...onda cete mozda shvatiti onu moju gore recenicu.
u prolazu kad shvatite da ste uključenjem u ovu temu napravili upravo suprotno od ovog što ste napisali onda ćete možda biti u stanju shvatiti što vam govorim.
Old 13.06.2015., 11:08   #694
Quote:
cca 5000 ljudi je poginulo u iz splita i područja oko njega za vrijeme ww2. ako to ne znaš, ili ne želiš znati hmm
5000 mrtvih splitskih partizana/jugovića je zbilja problem ove svastike sinoć.
casqc is offline  
Old 13.06.2015., 11:10   #695
Quote:
DelmatST kaže: Pogledaj post
Očito nisu ništa namjeravali poručit nego sabotirat.
Nije isto reć ''Nijemci su loši'' ili im dignut vlak pun naoružanja u zrak. Svastika na travnjaku je bomba pod vlakom HNS-a i ništa drugo.
Ok..prihvacam analogiju.

A odmah cu ti reci i da je bomba eksplodirala u lice onih koji su je postavili.
Old 13.06.2015., 11:10   #696
Quote:
ceha kaže: Pogledaj post
Naravno da nisi primjetio kad je bila prikvena boja trave u neku krečavu florescentnu zelenu (imaš na početku ovog PDF bunu gledatelja za boju trave ), stvar na kamerama ili reportažnim kolima izvedena. Ćosić je imao najbolji pogled iz onih krletki ali je mudro šutio dok se nije priča zavitlala po talijanskim i našim portalima.
A sad je osin te floroscentne boje na TV-u jasno i zašto su bile pruge na travnjaku umisto da su glatka travnata polja.

Očito su iz hns-a primjetili prije utakmice, ali nisu stigli zaminit dio travnjaka pa su išli kamuflirat.
DelmatST is offline  
Old 13.06.2015., 11:10   #697
Izvaredna pressica HNSa u podne
Vrba, Palac i Cvrk
stboy is offline  
Old 13.06.2015., 11:11   #698
S jedne strane postoji Mamić, a s druge strane postoje imbecilni nekreativni obožavatelji ZDS-a i kukastih križeva koji nisu sposobni smisliti neku simpatičniju spačku HNS-u. Ne znaš tko je gori, mamićevci ili antimamićevci

Ali nije problem kukasti križ koji nije nikad viđen dosad nanogometnim travnjacima, problem su mladi, maturanti, budući studenti koji dižu desnicu u zrak, proglašavaju NDH nefašističkom državom i koja im je bila važna povijesna stavka u Hrvata. Valjda svi oni to rade zbog Mamića.
Old 13.06.2015., 11:12   #699
Quote:
A odmah cu ti reci i da je bomba eksplodirala u lice onih koji su je postavili.
baš... jadni sigurno nisu mogli sinoć spavati od brige.
Old 13.06.2015., 11:12   #700
Quote:
5000 mrtvih splitskih partizana/jugovića je zbilja problem ove svastike sinoć.
tako pošprdno o jugovićima a oni vam vode klube. e moja torcido

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:30.