Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 11:38   #741
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
Da su iz HNS.a pametni oni bi zatrazili racun za tu travu, platili bi tih par stotina eura i dovidzorno splite za sljedecih 20 godina.
jel ti znaš tko je bio organizator utakmice?
QeH is offline  
Old 13.06.2015., 11:38   #742
Quote:
knick kaže: Pogledaj post
Napisa mi čovjek da sam frustriran, pa onda ode crtati svastike.
:klap:
Bolje da ide vikat zds?
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 11:39   #743
Quote:
Theravada kaže: Pogledaj post
Bolje da ide vikat zds?
To je iz opere
Old 13.06.2015., 11:42   #744
Quote:
papirlova kaže: Pogledaj post
samo necural bajo moj. nista hemija.
Hocu jos citati o ugledu, steti na turizmu, hdzsdp.... Hocu jos :klap: :klap:
lurice is offline  
Old 13.06.2015., 11:42   #745
Quote:
prof. Ivanković kaže: Pogledaj post
To je iz opere
Kaj je je, u metropoli ima vise ljubitelja opere. I njihove djece također.
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 11:44   #746
Quote:
tadija tadić kaže: Pogledaj post
Oprosti,ali koja tocno javnost i kako si to zakljucio?
Da li je tebi 30 000 ljudi na prosvjedu protiv hns-a u splitu mali broj i pokazatelj da splitska i dalmatinska javnost nije protiv hns-a i ne podrzava borbu navijaca,da li su ti peticije zajedno za dinamo od ako me sjecanje dobro sluzi preko 50 000 potpisa pokazatelj da navijaci dinama podrzavaju ili ne podrzavaju ovakvo vodjenje svog kluba? Koje brojke bi te zadovoljile ako mogu znat?

To sta ti,a i ne samo ti,upijas razno razne placenicke medije,to sta smo okruzeni ljudima beskicmenjacima,to ne znaci apsolutno nista,jer ti ljudi nece mrdnut kurcem,pa makar bila u pitanju i njihova koza,nego im je domet laprdat po birtijama ili pisat na forumu.

A ekipa i dalje neka misli da je stav javnosti debelo protiv,mogli bi se svi zajebat. Brojke govore nama u prilog.
Od tih 80 tisuća koji su kao izrazili potporu kroz prosvjed na rivi i peticiju koju sam i sam potpisao bi ih u Zagreb na kakav ozbiljan protest došlo 10-15 posto i to ako. Bio sam na prosvjedima protiv glavatog tako da ti meni nemoj pisat šta ja upijam jer se samo diskreditiraš takvim pretpostavkama. 50 tisuća potpiše peticiju, a na prosvjedu se onda pojavi kurac. Osobno mislim da bi trebali dić šator ko branitelji pa bi se onda mediji malo više pozabavili svim tim.
Old 13.06.2015., 11:44   #747
Ne pratim tematiku već duže vrijeme, kaj nije Split uvijek preferirao zvijezdu petokraku?
Otkud ovakav drastičan zaokret?
Old 13.06.2015., 11:44   #748
Quote:
QeH kaže: Pogledaj post
daj neki dokaz ili se samobaniraj za ove tvrdnje
igrači nisu za poljud
ružne emocije
u kojim svijetovima žive ljudi poput tebe
Pa to je bilo receno...ali dobro, zaboravi igrace. Reprezentacija nije dugo igrala u Splitu, pa je bilo pljuvanja da su ovakvi ili onakvi......a ovako je samo pokazano da i u buduce treba izbjegavati Poljud u sirokom luku...svaki puta kada se igra u Splitu, uvijek neki kurac, palac, neki grcevi, neka sranja.......to treba odjebati i rijesen problem.
Old 13.06.2015., 11:45   #749
Priča se da je u poljudskim prostorijama pronađena i digitalna vaga !
JamraŠesternel is offline  
Old 13.06.2015., 11:46   #750
u prolazu, briljantne opaske. zavidim ti.
papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:46   #751
O NOGOMETU

Katastrofa..Ali teška katastrofa..Kad pogledaš papir imaš osjećaj da bi trebali gaziti sve pred sobom, kad pogledaš igre po klubovima imaš osjećaj da bi trebali osvajati sve redom. Onda skupiš te ljude na hrpu i dobiješ momčad na razini Cipra, Islanda, Azerbajdžana. Nešto kao Nizozemska u periodu 2006-2008. Supertalentirana momčad sa nevjerojatnim kadrom na svim pozicijama, igračima iz elitnih klubova koji su u jednoj momčadi ništa. Veliko ništa.

Mandžukić je promašaj od igrača, da ga nije bilo utakmica bi završila 0-0. Onaj krumpir mu se jedva odbio u gol. Igrač koji stvara nervozu na terenu i samo se čeka da pokupi crveni. Obrana, osim Schife je žalost. Veza izgubljena, kao da ne znaju što i kako treba. Perišić jedini ima volje i snage. Rakitić kao da ne zna igrat u reprezentaciji. Srni i Oliću se zahvaliti, dat im zastavice i dresove za uspomenu i poslati kući.

Ne znam, preloše to izgleda. Subašić me ugodno iznenadio, mislim da će biti dobar vratar. Ostali su srednja žalost.

O POLITICI I SVASTICI

Osobno, pun mi je kurac bio Mamića, Šukera i ostale ekipe. Nisam tip koji će odlaziti na prosvjede jer se time ništa nije postiglo, neću se prepucavati niti uzimati stavove. Podržavao sam proteste protiv te ekipe no sada sam stao na njihovu stranu.

Neki će se sjetiti i upisa nakon utakmice u Milanu. Bacanje baklji, tučnjave na autoputu, uništavanje imovine, svastika. Koji je rezime svega toga?

Dajete vjetar u leđa toj ekipi mafijaša koja puni medije s vama, izrodima kojima je temeljni životni domet nacrtat svastiku ili bacit baklju. Čestitam! Dajete im materijal da objasne kako se oni jadni bore protiv teških delikvenata što i jeste. Najobičniji uteg društva koji koči svaki razvoj. Grupa huligana nesposobna i beskorisna za išta drugo. Ništa konkretno se nije postiglo, nitko nije dao ostavku, niti neće. Samo će se povećati rat protiv huligana a sve više ljudi će stati na stranu HNS-a.

Koliko ljudi prati reprezentaciju neovisno o HNS-u? Jebe im se za Mamića i HNS. Zanimaju ih samo igrači. I takvi ljude ne razumiju te postupke niti žele. Osobno me boli kurac za Hajduk, za Dinamo, Zdravka i Šukera.

U jednu ruku volio bih da izbace reprezentaciju s natjecanja jer s ovakvom igrom bolje da ode dalje Norveška ili netko drugi. Dok s druge strane ne želim to jer bi time ispunili cilj šake jada za koje jadna drveća neumorno proizvode kisik da bi mogli disati..

Odvratno..Nakon HNL-a, prestajem pratiti i reprezentaciju..Dres ionako nisam kupio godinama a o tekmama niti ne razmišljam. Nek im je sa srećom.
Rendolf is offline  
Old 13.06.2015., 11:47   #752
Quote:
papirlova kaže: Pogledaj post
u prolazu, briljantne opaske. zavidim ti.
samo ti crtaj kuksije...pusti mene.
Old 13.06.2015., 11:47   #753
Quote:
JamraŠesternel kaže: Pogledaj post
Priča se da je u poljudskim prostorijama pronađena i digitalna vaga !
sumnjam. toliko daleko sumnjam da bi isli...nadajmo se najboljem.
papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:48   #754
Quote:
samo ti crtaj kuksije...pusti mene.
kako da te pustim kad si briljantan??? kako?
papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:48   #755
Quote:
Pa to je bilo receno...ali dobro, zaboravi igrace. Reprezentacija nije dugo igrala u Splitu, pa je bilo pljuvanja da su ovakvi ili onakvi......a ovako je samo pokazano da i u buduce treba izbjegavati Poljud u sirokom luku...
ma šta je bilo rečeno?
zašto da zaboravim igrače?
pa što pišeš gluposti tek toliko da pišeš,šta je nestalo tematike na siriji i ostalim temam di si aktivan?
kojeg kurca si uopće doša tu ako ne razumiš tematiku
znaš li zašto reprezentacija nije dugo igrala u splitu?čije je to maslo i za čije interese?
zbog čega je reprezentacija kažnjena igranjem bez gledatelja,jel znaš išta ali baš išta o ovoj tematici da bi moga tu ostaviti iti jedan upis?
bem te mutavog!
QeH is offline  
Old 13.06.2015., 11:49   #756
Quote:
SmartFart kaže: Pogledaj post
Ne pratim tematiku već duže vrijeme, kaj nije Split uvijek preferirao zvijezdu petokraku?
Otkud ovakav drastičan zaokret?
jebemu mater, nisi u toku. naime, došlo je do novih hibrida - orjuna je evoluirala i sad umjesto petokrakih šaraju kukaste križeve. Pluralizam na vrhuncu
Old 13.06.2015., 11:50   #757
Quote:
QeH kaže: Pogledaj post
ma šta je bilo rečeno?
zašto da zaboravim igrače?!
pa što pišeš gluposti tek toliko da pišeš,šta je nestalo tematike na siriji i ostalim temam di si aktivan?
kojeg kurca si uopće doša tu ako ne razumiš tematiku
znaš li zašto reprezentacija nije dugo igrala u splitu?čije je to maslo i za čije interese?
zbog čega je reprezentacija kažnjena igranjem zbog gledatelja,jel znaš išta ali baš išta o ovoj tematici da bi moga tu ostaviti iti jedan upis?
bem te mutavog!
Tu sam zato sto me vi huligancine em sramotite em sto sam ja taj koji svojom lovom cisti za vama.

Boli me kurac ocete li rusiti sto Mamica i Sukera, imate svo demokratsko pravo na to....ali kada crtate nacisticke simbole po javnim povrsinama ili ugrozavate zivot drugih ljudi....onda itekako imam potrebu da reagiram...jer se to tice i mene.

Jeli ti sada jasnije zasto sam tu na temi....danas?Ne zbog nogometa, ne zbog reprezentacije, nego zbog kukastog kriza sto su ga pizdeki nacrtali.
Old 13.06.2015., 11:51   #758
Quote:
knick kaže: Pogledaj post
Ako Engleska može sve domaće utakmice igrati u Londonu, onda može i Hrvatska sve utakmice igrati u Zagrebu. Sad je svima očito da iz ovih provincijskih mjesta, tipa Split, nikad ništa dobro neće doći za hrvatsku reprezentaciju i nogomet općenito.
Neman ništa protiv da se igra u Maksimiru. Ipak je to hrvatski Wembley.
DelmatST is offline  
Old 13.06.2015., 11:52   #759
Quote:
Tu sam zato sto me vi huligancine em sramotite em sto sam ja taj koji svojom lovom cisti za vama.

Jeli ti sada jasnije?
huligan te obukao jutros mutavi neradniče
ti kao imaš svoju lovu,ti čistiš
QeH is offline  
Old 13.06.2015., 11:52   #760
mene je stra da ako reprezentaciju izbace iz kvalifikacija radi ovoga ili necega drugog u iducim kolima da ce najvise najebat navijaci, jer se vec sad digla cila drzava na noge oko kukia, e onda ce oni pokusat stvorit ode englesku tj. njihove zakone zbog "opasnih i nezadrzivih" huligana..

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:49.