Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.07.2015., 09:12   #4101
gledam ove rezultate jer će mi trebati druge godine...znači ocijene prosjek 3,9-4.0 cca 290 bodova neće biti dosta...no, puno nosi izborni predmet?
Old 15.07.2015., 10:20   #4102
Quote:
NotGoTArya kaže: Pogledaj post
Ma nece vam bit 730 prag za ovu godinu, jos ih ima dosta koji su zauzeli mjesta a tek im je 5. ili 6. izbor, kad se oni maknu past ce prag, sumnjam da ce bit vise od 700.
Ja imam 745 bodova ravno i trenutno sam 119
Ima li ovdje jos nekoga ko je isao u veterinarsku srednju ili sam to samo ja? :$
Ja sam išla i s obzirom na tvoje bodove ..vidimo se
Aneri74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2015., 11:24   #4103
Quote:
Tonka200 kaže: Pogledaj post
Pozdrav!
Evo i ja sam se registrirala sada kad sam upala.
74 sam trenutno. Zanima me dal ce se netko prijavit za dom?
I ako mi sadašnji studenti mogu odgovorit na pitanje kada biramo izborne predmete? Vidjela sam na stranici od faxa popis izbornih predmeta koji se pojavljuju u 2 semestru. Pa ne znam dal ih biram sad na upisima ili? Hvala!
Ovo i mene zanima. Kako se uopce prijavit za to, znam da se tu skupljaju bodovi na sve i svasta.
NotGoTArya is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2015., 13:25   #4104
Koliko košta indeks?
dariafloyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 15:46   #4105
Quote:
dariafloyd kaže: Pogledaj post
Koliko košta indeks?
Indeks,upisni,maticni i prijavni list koštaju 100 kuna.Rekla mi teta u referadi jučer,makar nije mi htjela prodat do ponedjeljka,kad su liste zakljucne.Ne znam što sam očekivala .
Old 16.07.2015., 16:04   #4106
Quote:
Cvijetak kaže: Pogledaj post
gledam ove rezultate jer će mi trebati druge godine...znači ocijene prosjek 3,9-4.0 cca 290 bodova neće biti dosta...no, puno nosi izborni predmet?
Imam medju najnižim ocjenama iz srednje od svih prijavljenih,jedva nakupila 250 bodova.Izvukao me izborni,njega rasturiš i sve se da popravit.
Old 16.07.2015., 16:04   #4107
Quote:
Pozdrav!
Evo i ja sam se registrirala sada kad sam upala.
74 sam trenutno. Zanima me dal ce se netko prijavit za dom?
I ako mi sadašnji studenti mogu odgovorit na pitanje kada biramo izborne predmete? Vidjela sam na stranici od faxa popis izbornih predmeta koji se pojavljuju u 2 semestru. Pa ne znam dal ih biram sad na upisima ili? Hvala!
Izborni predmeti su u drugom semestru I biraju se tek pri upisu na drugi semestar
Aneri74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 17:15   #4108
Quote:
Ovo i mene zanima. Kako se uopce prijavit za to, znam da se tu skupljaju bodovi na sve i svasta.
Možeš se prijavit osobno ili poslati papire preporučenom poštom. Piše da jedino brucoši mogu slati poštom. Imaš natječaj na stranici od Studentskog centra i onda klikneš na Smještaj. Natječaj traje do 30.7.
Tonka200 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 17:18   #4109
Quote:
Aneri74 kaže: Pogledaj post
Izborni predmeti su u drugom semestru I biraju se tek pri upisu na drugi semestar
Hvala ti puno! Znam da na medicini biraju odmah pa me zanimalo ako i mi biramo sad. Onda super. Bar cu se stic raspitat kakav je koji predmet.
Tonka200 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 17:24   #4110
Quote:
Možeš se prijavit osobno ili poslati papire preporučenom poštom. Piše da jedino brucoši mogu slati poštom. Imaš natječaj na stranici od Studentskog centra i onda klikneš na Smještaj. Natječaj traje do 30.7.
poskidala sam si te obrasce koje sam našla na stranici, je li to sve što moramo poslati? vidjela sam da traže i svjedodžbe iz srednje škole, ali njih moram predati na upisu, kak da ih pošaljem onda ak mi ih oni ne vrate

Evo ja skočila za skoro 10 mjesta na listi
NotGoTArya is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 17:57   #4111
Quote:
HarleenQuinzel kaže: Pogledaj post
Imam medju najnižim ocjenama iz srednje od svih prijavljenih,jedva nakupila 250 bodova.Izvukao me izborni,njega rasturiš i sve se da popravit.
Hvala za info i sretno na faksu
Old 16.07.2015., 17:58   #4112
nadam se da ćete već na upisima upoznati legendarnu čistačicu - Jacu
mopsica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 19:30   #4113
Ekipa, ako netko zna, prošle godine zadnji upisani je imao 692 boda, à koliko je imao zadnji pretprošle godine? I ostaje li mjesta na jesenskom roku, jer nažalost na ovom neću upasti ocjene iz srednje su me ipak došle glave...
Old 16.07.2015., 19:59   #4114
Quote:
Miki35 kaže: Pogledaj post
ostaje li mjesta na jesenskom roku, jer nažalost na ovom neću upasti ocjene iz srednje su me ipak došle glave...
Iz vlastitog iskustva na jesenski rok ne racunaj osim ako rasturis maturu onda da ,jer prošle god.su ostala 4 mjesta i upadali su oni s oko 800 bodova i preko toga
Aneri74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 20:06   #4115
Zna li netko još neki forum vezan uz veterinarski fakultet koji je aktivniji od ovog....iz razgovora sa starijim studentima ..nakon objave rezultata na fejsu bi otvorili zajedničku grupu i onda međusobno komunicirali i skompali se prije faxa
Aneri74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 20:19   #4116
Shit :/ bila sam čula da su ta 4 mjesta ostala skroz prazna, da nikoga nisu upisali...boo...možda se varam...
Old 16.07.2015., 20:32   #4117
Quote:
Zna li netko još neki forum vezan uz veterinarski fakultet koji je aktivniji od ovog....iz razgovora sa starijim studentima ..nakon objave rezultata na fejsu bi otvorili zajedničku grupu i onda međusobno komunicirali i skompali se prije faxa

to nebi bilo uopce lose
Old 16.07.2015., 20:46   #4118
Quote:
poskidala sam si te obrasce koje sam našla na stranici, je li to sve što moramo poslati? vidjela sam da traže i svjedodžbe iz srednje škole, ali njih moram predati na upisu, kak da ih pošaljem onda ak mi ih oni ne vrate

Evo ja skočila za skoro 10 mjesta na listi
Piše na početku natječaja koji su osnovni dokumenti. To i mene brine kako poslat kad ne vraćaju pa sam odlučila da ću ić kad dodjem u Zg. Možda ako pošalješ poštom doneseš na uvid prije nego se useliš...ne znam.
Ja sam se od ponedjeljka popravila za 7 mjesta.
Tonka200 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2015., 20:50   #4119
Quote:
Obavezno javi ovdje ukoliko se grupa brucoša na fejsu otvori
Old 16.07.2015., 21:25   #4120
Quote:
Miki35 kaže: Pogledaj post
Shit :/ bila sam čula da su ta 4 mjesta ostala skroz prazna, da nikoga nisu upisali...boo...možda se varam...
To je neko izmislil jer je moj fred upisal ..bil je rvano četvrti
Aneri74 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:45.