Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
18.09.2015., 21:27
|
|
...
Registracija: Oct 2005.
|
Zoran Milanović:
Tuđman nije bio moja politička preferencija, ali ja ga nisam rušio '94. i detuđmanizirao Hrvatsku kao onaj koji sad želi biti premijer
Uoči parlamentarnih izbora premijer i predsjednik SDP-a potpuno je uvjeren u pobjedu
http://www.vecernji.hr/zoran-milanov...biraju-1025633
-----
Touche.
Milanović će i nakon izbora postati važan faktor u hrvatskoj politici. U zadnjoj godini mandata je pokazao da je pravi državnik.
|
|
|
18.09.2015., 21:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2003.
|
Kiza je danas nadmašio samoga sebe:
Link.
|
|
18.09.2015., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
koliko god mu ova kriza nije išla u prilog, izgleda je danas napravio Game change i okrenuo stvar u svoju korist, ispao državnik , prisilio Madžarsku, uz pomoć Gotovine i Crkve poklopio HDZ. Sve je to splet tajminga, okolnosti i sreće. Tko zna, možda je Milanović ovim dobio izbore.
Bas gledam, dok Milanović i "Ostoja Ranković" rješavaju krizu, Kolinda i vrh HDZ -a razdragano pjevaju na Vinkovačkoj jeseni.
|
|
|
18.09.2015., 21:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Zoran Milanović:
Tuđman nije bio moja politička preferencija, ali ja ga nisam rušio '94. i detuđmanizirao Hrvatsku kao onaj koji sad želi biti premijer
Uoči parlamentarnih izbora premijer i predsjednik SDP-a potpuno je uvjeren u pobjedu
-----
Touche.
Milanović će i nakon izbora postati važan faktor u hrvatskoj politici. U zadnjoj godini mandata je pokazao da je pravi državnik.
|
cek dok gospd. Karamarko spremi elokventni i medijski odgovor,
madari ce do tada napraviti ogradu oko cijele madarske, od ve do ve kak bi rekli medimurci,

|
|
|
18.09.2015., 21:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Ali rješava je, i to veoma uspješno. Štoviše, nezamislivo.
Mislim da moramo biti ponosni na našeg premijera. Mi, Hrvati.
|
Odlican danas! Svaka cast!
|
|
18.09.2015., 21:41
|
|
...
|
Quote:
Jack Hammer kaže:
Kiza je danas nadmašio samoga sebe:
Link.
|
Bravo, premijeru i za to.
A vidi pacijenata, koji komentiraju na portalu. Otvoreno pozivanje na streljanje Vlade, što očigledno urednicima direktno.hra paše.
|
|
|
18.09.2015., 21:43
|
|
Neokajani
Registracija: May 2010.
|
Quote:
DJTcro kaže:
Zoran Milanović:
-----
Touche.
|
Nakon izbora će on biti politički pokojnik ako ih ne dobije, to ti je valjda jasno.
BTW, očito mu se kompletna kampanja svodi na ad hominem prema Karamarku, a to koliko mu je pametno ili nije - i njegov kandidat za predsjednika je išao s ad hominemom prema Kolindi.
I kakav je to touche? Kad je to Karamarko rušio Tuđmana 1994?
Da je on rušio Tuđmana 1994. bi li onda postao šef PU zagrebačke godinu nakon toga, a zatim 1996. zamjenik ministra unutarnjih poslova?
Gdje je tu logika?
DJT, tebe je prelako impresionirat, al nek ti bude.
Quote:
DJTcro kaže:
A vidi pacijenata, koji komentiraju na portalu. Otvoreno pozivanje na streljanje Vlade, što očigledno urednicima direktno.hra paše.
|
Tebi je ovo za bravo, meni je to nepoštivanje državnog tijela neovisno o tome tko je predsjednik kako bi se brže-bolje javio teti Angeli na telefon koju je par sati prije kao fol prozivao za nešto...
Prozirno.
Braunovština ili barnumovština prije, a Barnum je bio čuveni američki zabavljač i opsjenar.
|
18.09.2015., 21:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Plinkiton kaže:
koliko god mu ova kriza nije išla u prilog, izgleda je danas napravio Game change i okrenuo stvar u svoju korist, ispao državnik , prisilio Madžarsku, uz pomoć Gotovine i Crkve poklopio HDZ. Sve je to splet tajminga, okolnosti i sreće. Tko zna, možda je Milanović ovim dobio izbore.
Bas gledam, dok Milanović i "Ostoja Ranković" rješavaju krizu, Kolinda i vrh HDZ -a razdragano pjevaju na Vinkovačkoj jeseni.
|
Ovo potpisujem. Zbilja je ovo odlicno napravio. Cvrsto, a ljudina.. I ono za komentar srbije: nista. Opet bla bla.. Nista. Muhe. Orao se ne hrani muhama. Mi smo orao
|
|
18.09.2015., 21:46
|
|
Neokajani
|
Quote:
Kymatica kaže:
Ovo potpisujem. Zbilja je ovo odlicno napravio. Cvrsto, a ljudina.. I ono za komentar srbije: nista. Opet bla bla.. Nista. Muhe. Orao se ne hrani muhama. Mi smo orao
|
I onda mu Dača iz Begeša odgovori: Orao pao.
To je Milanović. Pametan retoričar bi stao nakon ništa, ali on mora začinit, najčešće na svoju štetu.
|
18.09.2015., 21:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
DJTcro kaže:
|
pa nisi valjda ocekivao nesto drugo,
od direktno tipova, ili kako ih Milanovic nazvao, zatucanih desnicara, ne konzervativaca, da se razumijemo,

|
|
|
18.09.2015., 21:48
|
|
...
|
Quote:
watrai kaže:
I onda mu Dača iz Begeša odgovori: Orao pao.
To je Milanović. Pametan retoričar bi stao nakon ništa, ali on mora začinit, najčešće na svoju štetu.
|
Premijer, koliko znam, se nije obratio Dačiću nego Vulinu.
Inače me čudi što uopće spominješ te nižerazredne političare susjedne zemlje, koji vrijeđaju predsjednika hrvatske Vlade.
Ne mogu shvatiti zašto tzv. nacionalno osvješćeni sunarodnjaci guštaju gledati kako Srbi vrijeđaju bilokojeg Hrvata. Sjećam se ikone domoljubnog novinarstva kako je zvao ratnog zločinca, samo da ošteti tadašnjeg predsjednika.
watrai, tako se ne gradi zajedništvo.
|
|
|
18.09.2015., 21:51
|
|
Neokajani
|
Quote:
Plinkiton kaže:
|
Ajd ti ovo malo elaboriraj, prisilio je Mađarsku na što? Oni ga imaju na ignore sve do nakon izbora, Gotovina i Crkva???
O čem vi to brijete?
Quote:
|
Tko zasere, neka i čisti, plinkitone.
A kako rješavaju dokaz je da su iz Plana A u manje od tri dana morali preći u Plan B.
Projekcije da će nam u dva tjedna doći 20 tisuća ljudi su temeljili na čemu?
Obećanju komšija da će ih toliko slati na granicu?
Ma zapravo posve je jasno da jedna odavno poznata grupa nickova ovdje sve što radi je diže cyber spomenik Milanoviću i njegovoj vladi, a to je što bi komšije (u čija su se obećanja Ranko i Zoran uzdali) malo bre poveliki smor.
|
18.09.2015., 21:53
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
watrai kaže:
I daj prekini s tim prozivanjem medija, da nemate njihovu potporu odavno bi vam ova vlada bila bivša.
Kompletna medijska mainstream scena bila je uz Milanovića i njegov Plan A koji je odmah postao Plan B, a sutra već budemo možda imali i Plan (W)C
|
Znam, neobično je, ali ima nas koji podupiremo rad ove vlade. Nije to onakva potpora kakvu smo viđali do 2000., niti 2004. - 2011., jebiga, ljevičari su kritičniji i paze na izborna obećanja, ali da, potpora postoji.
Vidim da se lijepo zabavljate abecedom. Samo dajte, dok se Kitarovićka i drugovi zabavljaju igricama s vojskom, zatvaranju granica i skakutanju po Vinkovcima, netko ovdje radi.
Quote:
DJTcro kaže:
Zoran Milanović:
-----
Touche.
|
Oh, pa nije tako teško proguglati i otkriti tko je rovario kontra Tuđmana i tko je početkom dvijetisućitih u intervjuu SD govorio o režimima devedesetih... I tko to pokušava zatrti izmišljanjem laži da su SDP-ovci govorili protiv prvog predsjednika.
Mislio sam da je intervju izašao danas, ali vidim da ide sutra pa ću ga onda prokomentirati.
Quote:
Plinkiton kaže:
|
Sad bih rekao da predosjećam novu Bujicu s tom temom, ali Bujanec se već obrušio na Milanovića na regioportalu pa...
Da, Milanović, Gotovina, pa čak i Crkva na jednoj strani, Kitarovićka i drugovi na drugoj. Jedni pomažu, drugi bi slali vojsku. Treba li šta nadodati?
Quote:
DJTcro kaže:
|
Umjesto da budu sretni šta ih rješavamo imigranata, oni nas još pljuju.
|
|
|
18.09.2015., 21:56
|
|
Neokajani
|
Quote:
DJTcro kaže:
Premijer, koliko znam, se nije obratio Dačiću nego Vulinu.
|
Odgovorio mu je Dačić, srbijansi pandan Vesne Pusić po funkcijama
Quote:
Inače me čudi što uopće spominješ te nižerazredne političare susjedne zemlje, koji vrijeđaju predsjednika hrvatske Vlade.
|
Aha, kad se ovdje od strane nekih lijevih nickova guštalo nad Šešeljevim vulgarnostima prema predsjednici hrvatske države nešto te nisam imao prigode vidjet ovako ljutitog 
BTW, s kojim se političarima koje zemlje u srijedu navečer trčao sastat Ranko Ostojić? Slovenija nije...  Mađarska nije...
Gle, DJT, izbori su blizu, a mi smo opet u dva različita rova kao i kad su bili predsjednički tako da bolje da ne polemiziramo uopće jer su nam percepcije ljudi i događaja dijametralno suprotni kao i vizija hrvatske države.
Kad ta utakmica proše onda će se valjda i forum vratit u normalu.
|
18.09.2015., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Moram priznati da me je iznenadio.
|
|
|
18.09.2015., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Aaaaaaa, sad je problem ad hominem napad...
Pa nije ad hominem napad iznošenje činjenica da je Karamarko 94.g. otišao s udbašima iz HDZ...
Iako,nisam vidio da se dežurni botovi zgražaju kad Njonjo Jandroković ide ad hominem...
Ali,to je klasično "desničarsko" plačipićkaranje...kada dobe natrag vlastitog lijeka,cvilež...
A najcakanije mi je ovo...sprdanje s Merkelicom...to pokazuje sav jad i očaj...a kad se tulek Karamarko susretao s njom onda su bili puni divljenja...
I onda takvi o ad hominemu progovaraju...
Ponavljam,pročetnički HDZ na koljenima,Gotovina ih je zakucao...
|
|
|
18.09.2015., 22:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2015.
|
Koliko vidim mađari propuštaju izbjeglice i stvari tamo funkcioniraju, dok je pitanje momenta kad ce poknuti slovenska granica na kojoj je 1500 ljudi.
HDZ je probao zajahati neki val sa nacionalnom ugrozom i zatvaranjem granice, da bi Gotovina rekao da ne možemo zatvoriti granicu, a na to se nadovezala i biskupska konferencija rekla kako to nije kršćanski. Na neki način, nadovezali su se na današnji Milanovićev nastup i gotovo da imaju zajednički stav po tom pitanju. Teško da ce se nakon toga Tomo nesto oglašavati.
Ovo je prije svega posao Vlade. Izgleda da je uspostavljen neki red i stvari funkcioniraju. Svejedno, dok je taj isti, kako ga vi zovete Ostoja, na terenu, s hrvatskom policijom i ostalim pripadnicima, ista ta predsjednica koja je tako jako zabrinuta za nacionalnu sigurnost se sada zajebava zajedno sa svojim savjetnikom za nacionalnom sigurnost. Malo licemjerno po meni.
Edit: i novi predsjedničin savjetnik za imigrantsku krizu je tamo, jako koristan prvi dan na poslu.
|
|
|
18.09.2015., 22:03
|
|
...
|
Quote:
watrai kaže:
Aha, kad se ovdje od strane nekih lijevih nickova guštalo nad Šešeljevim vulgarnostima prema predsjednici hrvatske države nešto te nisam imao prigode vidjet ovako ljutitog 
BTW, s kojim se političarima koje zemlje u srijedu navečer trčao sastat Ranko Ostojić? Slovenija nije...  Mađarska nije...
Gle, DJT, izbori su blizu, a mi smo opet u dva različita rova kao i kad su bili predsjednički tako da bolje da ne polemiziramo uopće jer su nam percepcije ljudi i događaja dijametralno suprotni kao i vizija hrvatske države.
|
Nije li Šešelj upravo bio važan instrument Kolindine kampanje?
Znaš onu: Tko se mača laća, od mača i gine.
Ne vjerujem da imamo različite vizije Hrvatske i ne vjerujem da smo toliko različiti kao osobe.
|
|
|
18.09.2015., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Plinkiton kaže:
Koliko vidim mađari propuštaju izbjeglice i stvari tamo funkcioniraju, dok je pitanje momenta kad ce poknuti slovenska granica na kojoj je 1500 ljudi.
HDZ je probao zajahati neki val sa nacionalnom ugrozom i zatvaranjem granice, da bi Gotovina rekao da ne možemo zatvoriti granicu, a na to se nadovezala i biskupska konferencija rekla kako to nije kršćanski. Na neki način, nadovezali su se na današnji Milanovićev nastup i gotovo da imaju zajednički stav po tom pitanju. Teško da ce se nakon toga Tomo nesto oglašavati.
Ovo je prije svega posao Vlade. Izgleda da je uspostavljen neki red i stvari funkcioniraju. Svejedno, dok je taj isti, kako ga vi zovete Ostoja, na terenu, s hrvatskom policijom i ostalim pripadnicima, ista ta predsjednica koja je tako jako zabrinuta za nacionalnu sigurnost se sada zajebava zajedno sa svojim savjetnikom za nacionalnom sigurnost. Malo licemjerno po meni.
|
HDZ na zemlji.
|
|
|
18.09.2015., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
watrai kaže:
|
Tako je, ti zagoravaš dugogodišnjeg suradnika najvećih udbaša u državi,tipa koji je 94. izašao iz HDZ sljedeći te udbaše...
Tipa koji je pomogao Mesiću da se dočepa vlasti i laprdao o bolševičkoj Tuđmanovoj vlasti...
TIpa koji je stajao uza Mesića uza sve izdaje...od dilanja transkripata do prodaje generala...
Tipa koji je stajao uza Sanadera uza sve njegove izdaje...
I što je najbolje,sve uvjeravaš da je to domoljubna opcija,a sve koji ne misle kao ti,napadaš...
A samo se radi o drugom krilu SKH,kao što su komunjare iz SDP-a...
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:18.
|
|
|
|