Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Banke, osiguranja, krediti

Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.10.2015., 12:22   #23881
Poljaci su jučer imali izbore, zakon o konverziji su donijeli u kolovozu. Poljske banke su isto dale na ustavni sud i prijete se arbitražom, pa možemo vidjet kako će se kod njih razvijati slučaj...vremenski su malo ispred nas.
zgubydan is offline  
Old 26.10.2015., 12:28   #23882
Ne mogu to razumjeti da jedan bivši ministar već sada raspolaže informacijama što će biti i to u detalje.
Mislim vrijeme će pokazati dali je to tako,ako to stvarno se odigra točno tako pa mi onda stvarno nismo država nego cirkus.
Old 26.10.2015., 12:30   #23883
Quote:
khans kaže: Pogledaj post
Ne mogu to razumjeti da jedan bivši ministar već sada raspolaže informacijama što će biti i to u detalje.
Mislim vrijeme će pokazati dali je to tako,ako to stvarno se odigra točno tako pa mi onda stvarno nismo država nego cirkus.
Moze kad vjerojatno pije kavicu sa istima

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Old 26.10.2015., 12:32   #23884
Tema se jako slabo gura pred izbore. Steta jer je jedini nacin da se javnost alarmira na koji nacin funkcionira Usrani sud u sprezi sa pljackaskom organizacijom HDZ.
Garovix is offline  
Old 26.10.2015., 12:47   #23885
Quote:
mililica kaže: Pogledaj post

Pa ne znam ne želim vjerovati da je to tako.
Ustavnih sudaca je 13 ne pije kavu s svima,a i to toliko prejadno zvuči da na taj način stvari funkcioniraju.
Znam gdje živimo i jasno mi je što se sve događa,ali to je dno dna ako je tako.
Old 26.10.2015., 12:59   #23886
Quote:
mililica kaže: Pogledaj post

Ovo su moje informacije. Ja s bivsim ministrom popijem kavu. On ne lobira, nije u tome ali je jako dobar s seksom. Njemu seks javi kakv je status. Uglavnom seks dogovara stvar a prka pritisce u imwe banaka. Bohacek je samo figura i lik koji pokupi gnjev ljudi i namjerno ima iritirajuce nastupe i njegov zadatak je da ga ljudi nwvole. On nije nikakav faktor i nista se ne pota. On govori ono sto mu recu i nema nikakv utjecaj na nista. Prka sve rjesava u ime svih 8 banaka a ako odradi a hoce ovih 7 ce mu to vratiti tj nece mu konkurirati u nekim poslovima. Hypo je mislio odraditi konverziju u listopadu ali prka je zabranio.
davor_du is offline  
Old 26.10.2015., 13:03   #23887
Ako to bude tako i ako je tako hrvatski građani imaju puno pravo izvršiti državni udar, svrgnuti vladu i proglasiti vladu nacionalnog jedinstva koja će onda donijeti radikalne odluke...

ali to se neće nikada dogoditi u ovom čmaru od državice...previše ljudi ovisi o političarima i bankarima

kad se samo sjetim sebe sa 15 godina u skloništu kako sam lijepio hrvatski gribić na rešetku od kreveta....nije me sram toga samo mi je žao izginulih ljudi...barem nikad nisam krao niti kradem niti sam imao nepoštene namjere...
bolje da smo potpali pod 3 reich ili veliku srboslaviju....ne bi bilo gore od ovog..najgori neprijatelj je domaći neprijatelj
Firmin is offline  
Old 26.10.2015., 13:04   #23888
Quote:
khans kaže: Pogledaj post
Pa ne znam ne želim vjerovati da je to tako.
Ustavnih sudaca je 13 ne pije kavu s svima,a i to toliko prejadno zvuči da na taj način stvari funkcioniraju.
Znam gdje živimo i jasno mi je što se sve događa,ali to je dno dna ako je tako.
Firmin ti je najbolje rekao. Samo u Hrvatskoj je ovo moguće. Ne vjerujem da će poljaci dozvoliti ovo svojem narodu. Gamad se bira međusobno već godinama, pljuju jedni druge, a iza kamera se grle. Smiju nam se već godinama - svi koriste sve funkcije ove države samo da bi njima bilo lijepo - narod? Ko jebe narod, narod je glup i inertan i zadovoljan i očito mu je sve po volji. Kradu ljude, gaze ljude, ubijaju ljude, tjeraju ljude na cestu sa obitelji, onemogućavaju ljudima zdravstvo, normalnu dostojanstvenu mirovinu, svaki zakon/propis/uredbu iščitavaju po svojoj volji i sve to bez ikakvog i najmanjeg otpora. E pa čestitam Hrvati - zbilja ste šupci.
slaninica is offline  
Old 26.10.2015., 13:06   #23889
Quote:
slaninica kaže: Pogledaj post
Firmin ti je najbolje rekao. Samo u Hrvatskoj je ovo moguće. Ne vjerujem da će poljaci dozvoliti ovo svojem narodu. Gamad se bira međusobno već godinama, pljuju jedni druge, a iza kamera se grle. Smiju nam se već godinama - svi koriste sve funkcije ove države samo da bi njima bilo lijepo - narod? Ko jebe narod, narod je glup i inertan i zadovoljan i očito mu je sve po volji. Kradu ljude, gaze ljude, ubijaju ljude, tjeraju ljude na cestu sa obitelji, onemogućavaju ljudima zdravstvo, normalnu dostojanstvenu mirovinu, svaki zakon/propis/uredbu iščitavaju po svojoj volji i sve to bez ikakvog i najmanjeg otpora. E pa čestitam Hrvati - zbilja ste šupci.
Dovoljno ti govori podatak da su bacili spin da svi građani plaćaju eventualnu konverziju plus ono s eurašima da su oni sad kao potlačeni i to zbog nas..pazi zbog nas hehe..zavadi jebi i vladaj...samo bi volio da za života doživim revoluciju, onako da trula država izgori....slobodno bi položio život za svoju djecu baš kao i moji kolege naivci branitelji pokoj im dušu...
Na neki način se to i događa samo bez vatre i dima, u tišini ljudi odlaze masovno vani raditi i živjeti, natalitet pada a mortalitet raste, ostaju samo uhljebi, ljenčine, starci sa sve manjim penzijama i zaposlenici banaka...još neko vrijeme i onda zatvaramo i ovu bijednu butigu.
Firmin is offline  
Old 26.10.2015., 13:12   #23890
Da malo citiram:

"No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?"
DexZG83 is offline  
Old 26.10.2015., 14:22   #23891
Da malo citiram: "Perchè io so' io e voi non siete un cazzo."
fedorovski is offline  
Old 26.10.2015., 14:24   #23892
To me sve podsjeća na situaciju kad je smijenjen Kovač, pa je pisalo odmah u novinama da je slijedeći Čačić.
Svi su rekli, ma neće, nije moguće, preočito je. A tko nam je sad izbornik???
Tako neće ni US tako reagirati nakon što svi znaju, izgleda da hoće i ništa se nikome neće desiti.
Dok nekome ne pukne film, a onda neće biti dobro.....
pero1910 is offline  
Old 26.10.2015., 14:35   #23893
Quote:
DexZG83 kaže: Pogledaj post
Da malo citiram:

"No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?"
Oteo si mi riječi iz usta...
Old 26.10.2015., 15:01   #23894
Je...Bušić
pero1910 is offline  
Old 26.10.2015., 15:09   #23895
Quote:
pero1910 kaže: Pogledaj post
Je...Bušić
Bruno... Prorok...

tužno je to....da nema ovog plavog mora, tog turizma i socijalističkih stanova davno bi mi odumrli ovdje...a budemo i neka tako bude u tri pm
Firmin is offline  
Old 26.10.2015., 15:12   #23896
Da
pero1910 is offline  
Old 26.10.2015., 15:49   #23897
Davor du, mislim da to što pišeš nema nikakvog smisla,osim ako ti nije namjera unositi nemir i nervozu u dužnike.To što tebi priča taj bivši ministar zadrži za sebe ili kao što sam prije napisao budi frajer i prijavi sve to na uskok,Dorh ili barem pozovi neku televiziju pa nek te snimaju s leđa ,promijene glas.
antispin is offline  
Old 26.10.2015., 16:46   #23898
Quote:
antispin kaže: Pogledaj post
Davor du, mislim da to što pišeš nema nikakvog smisla,osim ako ti nije namjera unositi nemir i nervozu u dužnike.To što tebi priča taj bivši ministar zadrži za sebe ili kao što sam prije napisao budi frajer i prijavi sve to na uskok,Dorh ili barem pozovi neku televiziju pa nek te snimaju s leđa ,promijene glas.

Ok. Ako ne vjerujes nemoj. Ja donosim informacije a nitko sretniji od mene da se rjesi. Ja sam sad duzan preko 2 miliona kuna. Meni konverzija donosi 700 000 kn i sad bi ja provocirao? Od mene zadnja!
davor_du is offline  
Old 26.10.2015., 17:32   #23899
Evo i Branko se oglasio po pitanju odugovlačenja.

http://www.24sata.hr/biznis/branko-g...-izvuci-443851
Old 26.10.2015., 17:56   #23900
Pumpaju novinari raju samo tako (http://www.24sata.hr/politika/duznic...utrke-443674):

"""
- Iz Hypo banke su me zvali čim je ozakonjena konverzija - rekao nam je klijent te banke koji se ponadao brzoj pretvorbi kredita iz švicarskog franka u euro. Radost nije dugo trajala. Kad je u petak nazvao banku da ih pita jesu li poslali dopis kojim ga obavještavaju o proceduri konverzije, dočekao ga je hladan tuš: “Dobit ćete sve u zakonskom roku”.
"""

Bogme "hladan tus", nece dobit za dva dana nego za dva mjeseca. Nakon X godina otplate stvarno drama..

To tako pisu i razmisljaju ljudi koji nikakv konkretan posao i odgovornost u zivotu nisu imali ako misle da se sve to pripremi, ma brat bratu 2-3 dana posla.. smijurija.
JTB is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:17.