Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.03.2012., 18:41   #21
Najfiniji mi je voćni nestle fitness. Ne držim se njihovog 14-dnevnog plana jer ne trebam mršaviti ali da malo bolje pročitate dijetu koju predlažu bilo bi vam jasnije. Jedu se male količine ujutro i navečer. 125 ml mlijeka sa 30 grama nestle fitnessa. Kad bi pojele točno to što piše za doručak i večeru a za ručak nešto lagano bilo bi rezultata. Dakle, izbaciti kolače, čokolade, čipseve, hambiće, kebabe itd. U svakom slučaju bolje je pojesti ujutro i navečer nestle fitness jer su od CJELOVITOG ZRNA nego kroasan, krafnu, sendvič ili burek.
Sasvim sigurno bi bilo dobro i vježbati.
treehill03 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.09.2012., 11:37   #22
Pobogu mislim da je logično da žitarice ko žitarice, same po sebi ne mogu ništa napravit.Ja sam isprobala Flat belly program i djeluje. Samo treba malo prilagodit prehranu i uključit vježbanje
Alissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2013., 10:20   #23
Ne djeluju.. imaju gluten, kao sto ga imaju kolaci, pecivo, pasta, itd.
Najbolje su zobene, koje nemaju glutena i po zelji dodati malo meda ili voca.
ildaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2013., 12:11   #24
Pa ni ne reklamiraju se kao zitarice za oboljele od celijakije nego kao zitarice za pomoc u mrsavljenju. To hoce li netko tko ih jede smrsaviti ili ne ovisi samo o tome hoce li ta osoba unositi manje kalorija nego sto ih potrosi.

Zob ne sadrzi gluten, ali je cesto tijekom zetve, skladistenja, pakiranja, kontaminirana zitaricama koje sadrze gluten, tako da ako ti objektivno gluten smeta (1% ljudi ne smije jesti gluten, ali puno vise ih umislja da ga ne smiju jesti), smijes jesti samo zob koja ima oznaku da je bez glutena.
patientia is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.08.2014., 16:50   #25
Meni imaju lijep okus i lagane su. Naravno treba i vježbati i izbaciti masnu hranu, kolače, bombane, čipševe, grickalice ako hoćete smršaviti. Fitness pahuljice su jedno od jela koje možete jesti. Tako barem ja vidim.
Old 03.07.2015., 13:50   #26
fitness pahuljice

samo da prijavim da sam se uz fitness pahuljice, welness keks i sensia jogurt za reguliranje probave udebljala i dobila zatvor. Sad je ljeto a ja nisam za ljetne obleke
coolerka is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2015., 15:52   #27
Jebi ga, ne nasjedaj na reklame već čitaj deklaracije. To je sve nakrcano šećerom.
Odgovori s citatom
Old 11.07.2015., 21:32   #28
Quote:
treehill03 kaže: Pogledaj post
125 ml mlijeka sa 30 grama nestle fitnessa. Kad bi pojele točno to što piše za doručak i večeru a za ručak nešto lagano bilo bi rezultata.
Quoted for truth !
Weedeemer is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2015., 08:59   #29
Ovaj, mi ovdje pričamo o odraslim osobama koje nemaju anoreksiju.

Ovo je možda dovoljno nekom djetetu za obrok, odrasloj osobi čisto sumnjam. Jebote to je deci mlijeka sa 2 žlice žitarica, prolazi ko međuobrok, ko glavno teško ako si čovjek ne potrpa nešto unutra.
Odgovori s citatom
Old 13.07.2015., 21:23   #30
Quote:
leeloo27 kaže: Pogledaj post
Ovaj, mi ovdje pričamo o odraslim osobama koje nemaju anoreksiju.

Ovo je možda dovoljno nekom djetetu za obrok, odrasloj osobi čisto sumnjam. Jebote to je deci mlijeka sa 2 žlice žitarica, prolazi ko međuobrok, ko glavno teško ako si čovjek ne potrpa nešto unutra.
Tako je navedeno na pakiranju fitness zitarica.
- definitivno ne vrijedi koncept 'sto ih vise jedes - to ces imati ravniji trbuh'
Weedeemer is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.09.2015., 10:37   #31
Quote:
Freakette kaže: Pogledaj post
Kao, ako 2 tjedna jedete (valjda) 2 obroka cjelovitih žitarica, tj. Fitness žitarica, vratite svoju staru liniju.

pozdrav ljudima iz marketinga Nestlea! hahaha
regica3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2015., 16:58   #32
Ono što svakako mogu reći jest da jedine žitarice koje su čiste od ikakvih aditiva i šećera su zobene pahuljice. Sve ostalo sadrži aditive i šećere kako bi im se popravio okus, a ukoliko vam okus zobenih pahuljica ne odgovara, postoji milijun načina kako zavarati želudac, a da ne pribjegnemo umjetnim aditivima
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 14:33   #33
pojeo sam jednom i nikad više nestle fitness i znam da sam bio napuhan ko nikad i da sam jedno 10× morao na WC, razvalilo me ali doslovno (oštro za šuleta).

kakve fucking nestle žitarice, držite se zobenih (plave iz Lidla, jeftine i najbolje)
Raven81 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 14:38   #34
Quote:
treehill03 kaže: Pogledaj post
U svakom slučaju bolje je pojesti ujutro i navečer nestle fitness jer su od CJELOVITOG ZRNA nego kroasan, krafnu, sendvič ili burek.
Sasvim sigurno bi bilo dobro i vježbati.
Hahahaha jebeno dobar savjer. Bravo! Jako je pametno navečer natrpat ugljikohidrate u želudac.
Raven81 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:04.