|
|
26.04.2016., 21:56
|
|
tutto bene
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
raymond kaže:
u slicnoj sam dilemi ko i ti, al sam zakljucila da bas ko pocetnici mi je bolje da se ne zajebavam sa sjenilima slabije trajnosti, losije pigmentacije koja se tesko blendaju. samo nekak sam blize chocolate baru nego nakedici. moram jos razmislit
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
|
u igri je i meni too faced  jos vazem  lajka ovu tvoju teoriju za pocetnike
ribbons, original imam 
|
|
|
26.04.2016., 22:02
|
|
Ice and fire
Registracija: Jan 2016.
|
Išla sam jučer isprobavati pudere i svi u približno mojoj nijansi oksidiraju na narančasto 
|
|
|
27.04.2016., 07:16
|
|
tutto bene
|
Quote:
Querencia kaže:
Išla sam jučer isprobavati pudere i svi u približno mojoj nijansi oksidiraju na narančasto 
|
ma koji to tocno?
|
|
|
28.04.2016., 15:57
|
|
B.Vulgaris
Registracija: Jul 2010.
|
Probala sam se rumeniti po nečijoj preporuci ovdje, onaj azijski stil i rečeno mi je da je lijepo i svježe. Gledala sam na yt neki video gdje se to spominje i malo googlala i vele da je to stil inspiriran "mamurlukom" i da je to azijatima jako seksi.
Također sam naišla na podatak da vole podočnjake i da oni koji ih nemaju, sjenilom sjenčaju donje vjeđe za takav efekt. Zaključila sam da se selim u Aziju i da budem tamo seks simbol - imam podočnjake, a ni mamurluk mi nije mrzak. 
|
|
|
28.04.2016., 17:40
|
|
rumi's apprentice
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
forzaMILAN kaže:
odusevljena sam! na prvu mi je bio ono meh, al kad sam drugi put nanijela puder kistom (i mislila da je to to) pa onda uzela bb da jos sve izblendam, skuzila sam koliko je dobar zapravo i sad se ne odvajam od njega. cak i mac blot nanosim s njim. i vec razmisljam kako jos jedan moram uzeti
ali prvo naked. ali, jel uopce pametno meni kao pocetnici sa sjenilima ulozit u tako nesto odmah? 
|
u takvo što, da. sjenila traju milijun godina i lakše je baratati sa kvalitetnim sjenilima, nego onima što se truse, rune, uvlače, itd.
|
|
|
28.04.2016., 17:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Nisam se pokušala narumeniti tako jer pokušavam sakriti da se rumenim tako.
Koji bih tek prirodni hit bila u Aziji  Podočnjake i mamuran look uzgajam bez problema.
|
|
|
28.04.2016., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Adrastia kaže:
Probala sam se rumeniti po nečijoj preporuci ovdje, onaj azijski stil i rečeno mi je da je lijepo i svježe. Gledala sam na yt neki video gdje se to spominje i malo googlala i vele da je to stil inspiriran "mamurlukom" i da je to azijatima jako seksi.
Također sam naišla na podatak da vole podočnjake i da oni koji ih nemaju, sjenilom sjenčaju donje vjeđe za takav efekt. Zaključila sam da se selim u Aziju i da budem tamo seks simbol - imam podočnjake, a ni mamurluk mi nije mrzak. 
|
Quote:
MARIJA0077 kaže:
Nisam se pokušala narumeniti tako jer pokušavam sakriti da se rumenim tako.
Koji bih tek prirodni hit bila u Aziji  Podočnjake i mamuran look uzgajam bez problema.
|

|
|
|
29.04.2016., 15:16
|
|
tutto bene
|
Quote:
isadora w. kaže:
u takvo što, da. sjenila traju milijun godina i lakše je baratati sa kvalitetnim sjenilima, nego onima što se truse, rune, uvlače, itd.
|
hvala što mi izbijaš pare iz novčanika 
|
|
|
29.04.2016., 15:54
|
|
.
Registracija: Jan 2004.
|
visoko rumenilo i obrnuti smoki su azijski mamurluk? ha, a ja spontano došla do tog.
nego, u nekoj čudnoj fazi sam, ne prima mi se šminka na lice. sve isto koristim, a neće, odnosno skroz jadno i slabo. valjda hormoni. ili horoskop. jel vam se to desi nekad?
|
|
|
29.04.2016., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
Quote:
isadora w. kaže:
|
potpisujem,Naked 3 mi se pokazala najisplativijom kupovinom dekorativne kozmetike do sada
|
29.04.2016., 18:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
kako uspijete da vam sjenila traju milijun godina? osobito te nakedice? kolko se cesto sminkate?
|
|
|
29.04.2016., 19:31
|
|
Zed's dead, baby...
Registracija: Mar 2014.
|
Ja se šminkam svaki dan, ali uvijek koristim tri ili četiri iste nijanse i još uvijek im se ne nazire kraj; ostale su u pogonu vikendom, kad imam volje za igranje nekim drugim bojama. Tu paletu koristim već godinu i nešto sitno, mislim da je nikad neću potrošiti.
|
29.04.2016., 22:21
|
|
tutto bene
|
Quote:
Orak kaže:
visoko rumenilo i obrnuti smoki su azijski mamurluk? ha, a ja spontano došla do tog.
nego, u nekoj čudnoj fazi sam, ne prima mi se šminka na lice. sve isto koristim, a neće, odnosno skroz jadno i slabo. valjda hormoni. ili horoskop. jel vam se to desi nekad?
|
meni se to desi ako sam se noc prije opijala ili lose spavala.
|
|
|
29.04.2016., 23:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
Quote:
sweetkiss kaže:
kako uspijete da vam sjenila traju milijun godina? osobito te nakedice? kolko se cesto sminkate?
|
svaki dan se šminkam,također uglavnom iste boje
imam je već dvije godine i još nisam zagrebala dno
|
30.04.2016., 01:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
onda ja lopatom valjda nanosim sjenila :O a cak koristim vise paleta, al te svakodnevne poput nakedice, u 3 mj sam vec pola palete skroz potrosila, onako skroz nemam sjenila vise.
|
|
|
30.04.2016., 07:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Koliko dugo se mogu koristiti sjenila i maskare prije nego dobijem neku bakterijetinu od koje će mi ispasti oko ili još gore, morat će mi davati injekcije u oko. Ja maskare koristim po godinu dana a koristim ih svakodnevno.
I ruževe isto tak. Hoću li dobiti kugu?
|
|
|
30.04.2016., 08:43
|
|
tutto bene
|
za maskare ne znam jer ih potrošim puno prije nego što prođe godina dana, a ruževe 'testiram' tako što ih mirišem, dok god ne smrde, koristim ih 
|
|
|
30.04.2016., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Ja maskaru mijenjam svaka 3 mjeseca.
Sjenila mi traju vjecno. Nisam nikad bacila sjenilo.
|
|
|
30.04.2016., 11:56
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Apr 2011.
|
Maskaru mijenjam svakih 6 mjeseci, ruževe kad se usmrde i promijene teksturu, a sjenila bacim nakon 3-4 godine ili kad me počnu peći za oči. Načelno sam najopreznija s kozmetikom za oči jer su mi osjetljive.
|
|
|
30.04.2016., 12:49
|
|
rumi's apprentice
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
forzaMILAN kaže:
hvala što mi izbijaš pare iz novčanika 
|
pa moram racionalizirati vašu kupnju  da vam bude lakše.
Quote:
julee kaže:
potpisujem,Naked 3 mi se pokazala najisplativijom kupovinom dekorativne kozmetike do sada
|
ne reci dvaput. ja trenutno čekam da se dočepam duty freeja i opalim po proizvodima.
sjenila mi traju godinama. mislim da nikad nijedno nisam potrošila do kraja.
jel itko ikad imao l'occitane parfeme? nedavno sam ih tek skužila i svidjelo mi se par mirisa, a daleko su jeftiniji od onog kojeg sam zapikirala, pa me zanimalo jesu čemu.
usne su mi katastrofa, iščupala sam ih do razine užasa i odem danas u dm po blistex- nema. uzela sam biobazin med i đumbir, nadam se da će pomoći...jer mi carmex baš i nije bio nešto. a dosad su mi se najboljim balzamima pokazali ovi prirodni koje poberem iz domaće radinosti, opgova i slično.
i kosa mi je užasna, u ponedjeljak idem frizeru. ne mogu više ovako 
ne da mi se stalno fenirati/peglati/koristiti figaro samo da bi izgledala uredno, a jeza me hvata kad pomislim da to radim preko ljetnih vrućina. toliko sam poremećena da sam se znojila dosad svako ljeto, a za posljedicu samo popuca, sad mi je puknuo film. idem po neki lob, bob, štagod, samo da mogu proći pod messy hair, don't care.
i molim boga da stvarno upali jer se u suprotnom opet moram družiti s fenom.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:56.
|
|
|
|