Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
01.01.2015., 10:38
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Pozdrav!
prije 3 mjeseca sam na poklon dobila naušnice i lančić, konkretno ova kolekcija: http://crystalpalacenj.com/swarovski...-earrings.html
nosila sam ih možda 10-ak puta do sada i promjetila da mi je ispalo pola kamenčića.
s tim da sam pazila - nisam s njima spavala, skidala sam ih kad sam došla doma.
ne mogu vjerovati da tako skupom nakitu poispada kamenje u tako kratko vrijeme.
imate li iskustva sa reklamacijama?
|
01.01.2015., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
swarovski jest (pre)skup nakit ali nikako kvalitetan
tako da nije neko čudo da je poispadalo, imaš unazad na temi iskustva cura- baš za takve sitne kristaliće su rekle da im je ispadalo a oni veći nisu
reklamacije nekada prihvate nekada ne(opet po iskustvima cura)
|
|
|
01.01.2015., 12:53
|
|
Shoeholic
|
Quote:
sharenaloptica kaže:
swarovski jest (pre)skup nakit ali nikako kvalitetan
tako da nije neko čudo da je poispadalo, imaš unazad na temi iskustva cura- baš za takve sitne kristaliće su rekle da im je ispadalo a oni veći nisu
reklamacije nekada prihvate nekada ne(opet po iskustvima cura)
|
hvala!
pokušat ću pa šta bude
|
01.01.2015., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
bug_lady kaže:
Pozdrav!
prije 3 mjeseca sam na poklon dobila naušnice i lančić, konkretno ova kolekcija: http://crystalpalacenj.com/swarovski...-earrings.html
nosila sam ih možda 10-ak puta do sada i promjetila da mi je ispalo pola kamenčića.
|
Do prije 3-4 godine Swarovski je ima kvalitetu ali ovo dans je dno dna  ...svojevremeno sam mjenjala nausnice (to je bio onaj set gdje su 2 para u pakiranju) valjda 3 puta i svaki puta bi na nekoj od nausnica u roku par mjeseci ispao kamencic - reklamaciju su svaki puta uvazili i dali mi novi set ali sam sad odustala i od reklamacija i od svale slijedece kupovine jer ne vrijede vise mog vremena a ni potrosenih kuna 
|
02.01.2015., 07:40
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Wedding kaže:
Do prije 3-4 godine Swarovski je ima kvalitetu ali ovo dans je dno dna  ...svojevremeno sam mjenjala nausnice (to je bio onaj set gdje su 2 para u pakiranju) valjda 3 puta i svaki puta bi na nekoj od nausnica u roku par mjeseci ispao kamencic - reklamaciju su svaki puta uvazili i dali mi novi set ali sam sad odustala i od reklamacija i od svale slijedece kupovine jer ne vrijede vise mog vremena a ni potrosenih kuna 
|
nadam se da će i meni uvažiti
|
02.01.2015., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
Wedding kaže:
|
Quote:
bug_lady kaže:
nadam se da će i meni uvažiti
|
Prije par godina sam ovu narukvicu dobila na poklon, znači pola narukvice je u sitnim kamenčićima, a pola obojena koža. Ta koža se ogulila u roku mjesec dana. Kako dugo vremena nisu imali takve narukvice, nakon godinu dana od kupnje sam reklamirala i uredno dobila novu na koju je također vrijedila dvogodišnja garancija. Sve u svemu, nikakvih problema nije bilo. Mijenjala sam u onom dućanu u Bogovićevoj prije jedno pet godina. Isto tako mi je ženska u dućanu rekla da su imali dosta prigovora na tu seriju narukvica, ali mi je zamjenska bila skroz u redu, super izgleda i dan danas.
|
02.03.2015., 11:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2008.
|
Aura by Swarovski
Curke, jel ima neka praznu bočicu ovog parfema a da bi je se htjela riješit? 
|
|
|
23.03.2015., 11:15
|
|
LijenČina
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
bug_lady kaže:
Pozdrav!
|
Kad ti se nesto pokvari u garantnom roku, odmah dobijes novo, bar je to njihova politika, ako ti trgovkinja govori drugacije, pitaj ju da pozove nekog od nadredenih.
Btw - cura vec nekoliko godina ima nesto slicno iz argentuma, nekad cak i zaspi sa nausnicama i izgledaju ko nove.
|
|
|
05.04.2015., 17:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2012.
|
Povrat novca
da li vracaju novce uz predocenje racuna, original sve zapakirano ne noseno
|
|
|
07.07.2016., 02:04
|
|
Dreams are forever..
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Kimmie kaže:
da li vracaju novce uz predocenje racuna, original sve zapakirano ne noseno
|
dizem temu :-D
zna li netko odgovor? :-)
|
|
|
07.07.2016., 22:00
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2016.
|
Imam 2 ogrlice koje sam dobila za rođendan. Lijepe kao prvog dana. Nemam nikakvih zamjerki. Prijateljice kažu da je osoblje korektno i ljubazno bilo. Kupile u Westgate. Kvaliteta nakita im je vrh. Ništa nije otpalo ili da bi se izlizalo. Sve samo pohvale.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:51.
|
|
|
|