Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.01.2015., 10:38   #101
Pozdrav!

prije 3 mjeseca sam na poklon dobila naušnice i lančić, konkretno ova kolekcija:http://crystalpalacenj.com/swarovski...-earrings.html

nosila sam ih možda 10-ak puta do sada i promjetila da mi je ispalo pola kamenčića.
s tim da sam pazila - nisam s njima spavala, skidala sam ih kad sam došla doma.

ne mogu vjerovati da tako skupom nakitu poispada kamenje u tako kratko vrijeme.

imate li iskustva sa reklamacijama?
Old 01.01.2015., 11:53   #102
swarovski jest (pre)skup nakit ali nikako kvalitetan

tako da nije neko čudo da je poispadalo, imaš unazad na temi iskustva cura- baš za takve sitne kristaliće su rekle da im je ispadalo a oni veći nisu

reklamacije nekada prihvate nekada ne(opet po iskustvima cura)
sharenaloptica is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2015., 12:53   #103
Quote:
sharenaloptica kaže: Pogledaj post
swarovski jest (pre)skup nakit ali nikako kvalitetan

tako da nije neko čudo da je poispadalo, imaš unazad na temi iskustva cura- baš za takve sitne kristaliće su rekle da im je ispadalo a oni veći nisu

reklamacije nekada prihvate nekada ne(opet po iskustvima cura)
hvala!

pokušat ću pa šta bude
Old 01.01.2015., 17:27   #104
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
Pozdrav!

prije 3 mjeseca sam na poklon dobila naušnice i lančić, konkretno ova kolekcija:http://crystalpalacenj.com/swarovski...-earrings.html

nosila sam ih možda 10-ak puta do sada i promjetila da mi je ispalo pola kamenčića.

Do prije 3-4 godine Swarovski je ima kvalitetu ali ovo dans je dno dna ...svojevremeno sam mjenjala nausnice (to je bio onaj set gdje su 2 para u pakiranju) valjda 3 puta i svaki puta bi na nekoj od nausnica u roku par mjeseci ispao kamencic - reklamaciju su svaki puta uvazili i dali mi novi set ali sam sad odustala i od reklamacija i od svale slijedece kupovine jer ne vrijede vise mog vremena a ni potrosenih kuna
Old 02.01.2015., 07:40   #105
Quote:
Wedding kaže: Pogledaj post
Do prije 3-4 godine Swarovski je ima kvalitetu ali ovo dans je dno dna ...svojevremeno sam mjenjala nausnice (to je bio onaj set gdje su 2 para u pakiranju) valjda 3 puta i svaki puta bi na nekoj od nausnica u roku par mjeseci ispao kamencic - reklamaciju su svaki puta uvazili i dali mi novi set ali sam sad odustala i od reklamacija i od svale slijedece kupovine jer ne vrijede vise mog vremena a ni potrosenih kuna

nadam se da će i meni uvažiti
Old 02.01.2015., 10:47   #106
Quote:
Wedding kaže: Pogledaj post
Quote:

nadam se da će i meni uvažiti
Prije par godina sam ovu narukvicu dobila na poklon, znači pola narukvice je u sitnim kamenčićima, a pola obojena koža. Ta koža se ogulila u roku mjesec dana. Kako dugo vremena nisu imali takve narukvice, nakon godinu dana od kupnje sam reklamirala i uredno dobila novu na koju je također vrijedila dvogodišnja garancija. Sve u svemu, nikakvih problema nije bilo. Mijenjala sam u onom dućanu u Bogovićevoj prije jedno pet godina. Isto tako mi je ženska u dućanu rekla da su imali dosta prigovora na tu seriju narukvica, ali mi je zamjenska bila skroz u redu, super izgleda i dan danas.
Old 02.03.2015., 11:22   #107
Aura by Swarovski

Curke, jel ima neka praznu bočicu ovog parfema a da bi je se htjela riješit?
jelena_kc is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2015., 11:15   #108
Quote:
Pozdrav!

Kad ti se nesto pokvari u garantnom roku, odmah dobijes novo, bar je to njihova politika, ako ti trgovkinja govori drugacije, pitaj ju da pozove nekog od nadredenih.

Btw - cura vec nekoliko godina ima nesto slicno iz argentuma, nekad cak i zaspi sa nausnicama i izgledaju ko nove.
Old 05.04.2015., 17:34   #109
Povrat novca

da li vracaju novce uz predocenje racuna, original sve zapakirano ne noseno
Kimmie is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2016., 02:04   #110
Quote:
Kimmie kaže: Pogledaj post
da li vracaju novce uz predocenje racuna, original sve zapakirano ne noseno
dizem temu :-D
zna li netko odgovor? :-)
nateee is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2016., 22:00   #111
Imam 2 ogrlice koje sam dobila za rođendan. Lijepe kao prvog dana. Nemam nikakvih zamjerki. Prijateljice kažu da je osoblje korektno i ljubazno bilo. Kupile u Westgate. Kvaliteta nakita im je vrh. Ništa nije otpalo ili da bi se izlizalo. Sve samo pohvale.
manekenka25 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:51.