|
|
27.09.2014., 12:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
Crori_ kaže:
Imam klub sa parsto milijuna na računu, ne igram baš aktivno, ako imate neki savjet što da s njim napravim javite mi ovdje ili preko privatne poruke.
|
Pa samo se logiraj jednom mjesecno i kad budes imao zelje i vremena za igranjem imat ces dosta love za solidan klub i laganini prema 1 ligi. 
|
27.09.2014., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
janick gers kaže:
Ja sam nedavno po četvrti put krenuo sa igrom 
Jednom sam došao na prag 4. lige, sad se nadam da ću duže izdržat.
Igra je fenomenalna.
|
Je dosta su stvari uveli.
Npr. sad ima vise kupova, tj. oni koji ispadnu iz nacionalnog kupa idu u nize razine kupova.
Ne igraju se svi kupovi nego ovisi kad se ispadne ide se u sljedeci kup nize razine, a onda u najnizi.
Znaci nacionalni, jedan od izazivackih i kup utjehe.
Dobra fora za one koji vole se natjecati i imati bilo kakav trofej, pa i tog nizeg kupa, ili pak ne vole igrati prijateljske.
Novo osoblje:
A sad su najavili da ce do kraja 11 mjeseca napraviti novi mobilni site i nove aplikacije za ios i android, a kasnije i za ostale platforme.
Sljedeci mjesc je na redu dizajn stranice, pocet ce testirati pocetkom 11 mjeseca.
U prvoj verziji koja ce biti gotova krajem 11 mjeseca (ako sve prodje po planu) bit ce sve sto je potrebno za voditi klub (transferi takodjer), ali nece biti foruma i nacionalnih momcadi te jos nesto manje bitno.
Valjda ce uspjeti forum ubaciti pocetkom sljedece godine.
|
09.12.2014., 19:55
|
|
TOP 1 lurker
Registracija: Apr 2006.
|
ima netko zainteresiran za neku prijateljsku u budućnosti? eventualno ako ste (još uvijek) šesta liga da se na kraju sezone invajtamo u istu ligu?
ja se vraćam nakon pauze od 2 godine i sa 200 milja na računu 
|
|
|
21.12.2014., 11:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zvonzi kaže:
ima netko zainteresiran za neku prijateljsku u budućnosti? eventualno ako ste (još uvijek) šesta liga da se na kraju sezone invajtamo u istu ligu?
ja se vraćam nakon pauze od 2 godine i sa 200 milja na računu 
|
Mozemo odigrati prijateljsku.
Vrlo moguce cu nakon ove sezone otici u 6 ligu, jer cu prodati neke igrace, pa ako budes u 6 ligi dopeljam ti se u ligu.
P.S. za ostale dodali su mobilnu stranicu za ios i android (koliko sam skuzio verzije od 4.0 pa na dalje), sve potrebne funkcije za vodjenje kluba, a aplikacija bi trebala doci sljedece godine u prva 3 mjeseca.
Ovo bi trebalo doci sljedece godine.
Kad ce zadnja stvar biti dodana (znaci sve integrirano), za sad se ne zna.
::::Trenutno podržavamo samo mobilne uređaje s iOS-om i Androidom. Tijekom 2015. godine će nam prioritet biti dodavanje:
Juniorskih škola
Podrška za opcije zajednice kao što su poruke i forumi
Sučelje pogodno za tablet uređaje
Podršku za Windows Phone
Mogućnost skidanja aplikacija za sve platforme
Sustav obavijesti za sve spomenute aplikacije:::::::::
Javite se ovdje na PM ako se tko planira registrirati da vas mogu imati na listi pozvanih i tako vam odmah prilikom registracije posaljem par dobrih linkova za pomoc.
Ili samo posaljite svoj username ovdje preko PMa da vas tamo nadjem manualno.
Stoga pricekajte moju PM u HTu.
Takodjer za malo je HR u20 NT osvojila medalju na WCu.
Sto vise korisnika to ce nam obje repke biti bolje.
Zadnje uređivanje mr_freez : 21.12.2014. at 12:06.
|
|
|
15.03.2015., 00:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Jeste zivi??
|
|
|
22.03.2015., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mumi12 kaže:
Jeste zivi??
|
Jesmo.
Da li ti jos igras ili si prestao?
Sad su pozivali bivse korisnike, pa ih je oko 400 iz HR doslo natrag.
Nove sluzbene besplatne aplikacije:
ios
https://itunes.apple.com/app/hattrick/id483569714
android
https://play.google.com/store/apps/d...trick.hattrick
Napokon su stavili sve moguce stvari koje su bitne za vodjenje kluba.
Prije se moglo samo postaviti postavu za tekmu i vidjeti rezultat, ali sad su uveli sve sto je potrebno.
Momčadski i igrački detalji
Pregled utakmica
Postavke utakmice
HT uživo
Postavke treninga i izvještaji
Transferi
Financije, stadion i navijači
Juniorska škola
Ako ne zelite skidati aplikacije mozete i na mobilnu stranicu koja ima sve gore nabrojane funkcije.
https://m.hattrick.org/#/
Jos im je plan ubaciti forume i poruke na mobilnu stranicu i u aplikacije.
Uveli su i mentorstvo, tj. sluzbeni sistem preko kojeg moze neki novi korisnik (ili stari koji nije igrao igru prije ovih promijena npr. 1+ godina) pronaci mentora za igranje (ukoliko to zeli).
Opet nam se U20 kvalificirala na SP, ali ovaj put dosta teze. :klap:
Cisto sumnjam da ce daleko dogurati, jer ima teske repke u grupi, ali ako nista bar smo na SPu. 
|
10.06.2015., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2003.
|
Kako je najbolje igrati protiv kontri?
Izgubiti ću prvenstvo jer sam izgubio dvije utakmice protiv kontri. Imam puno jače momčadi na svim pozicijama, a protivnici koji inače čak niti nisu kontraši odigraju kontre iz očaja i dobiju. Nabijem taj game engine...
|
|
|
08.08.2015., 19:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Po negdje 5-6 puta se vraćam u Hattrick... Prekjučer sam se registrirao i još nisam dobio klub. Naveo sam da mi je zemlja Hrvatska i koje područje. Poslali su mi mail odnosno poruku da IP adresa neodgovara odabranoj zemlji na što sam im odgovorio da sam u inozemstvu na godišnjem... Nakon toga mi nisu ništa odgovorili još? Kad počinje prvenstvno? Zadnji puta sam igrao čini mi se 2011. dosta toga sam zaboravio... Npr. kako poboljšati financije u klubu, je li moguće kupiti jeftino nekog mladog, razviti ga pa skupo prodati ili slično? I još nešto, ima li aplikacija za Microsoft sustav? Hvala.
|
|
|
09.08.2015., 13:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2015.
|
pročitaj si malo hattrick forum na njihovoj stranici, pronaći ćeš dosta korisnih informacija. čim dobiješ klub, kupi si par igrača ako možeš pa ih preprodaj kroz određeno vrijeme, tako najbrže možeš napredovati. ja sam već i zaboravio kako je igrati s novim klubom.
|
|
|
09.08.2015., 23:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
alkapone1 kaže:
pročitaj si malo hattrick forum na njihovoj stranici, pronaći ćeš dosta korisnih informacija. čim dobiješ klub, kupi si par igrača ako možeš pa ih preprodaj kroz određeno vrijeme, tako najbrže možeš napredovati. ja sam već i zaboravio kako je igrati s novim klubom.
|
koje pozicije konkretno tražiti? vidim da sam čak drugi u VI. ligi i da imam šanse za 5u čak... može neki konkretni savjeti što i kako raditi? hvala...
|
|
|
10.08.2015., 12:04
|
|
Registrirani korisnik
|
najbitnije je strpljenje, napravi plan treninga, par sezona preprodaji igrače i kad skupiš dovoljno love tad kupiš neke kvalitetnije igrače koje ćeš opet kroz trening nadogratit u prvotimce. šta trenirati? mislim da je svejedno manje više, neki tipovi treninga su brži sporiji no na kraju imaš profit. važno je da uz natjecateljske utakmice igraš i prijateljske, jer trening vrijedi i za jedne i za druge, na taj način duplo više igrača treniraš. kad budeš kupovao igrače za trening, bilo bi dobro da nisu stariji od 19godina, što mlađi igrač to brže napreduje, što stariji to mu cijena više pada na tržištu.
|
|
|
10.08.2015., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
alkapone1 kaže:
najbitnije je strpljenje, napravi plan treninga, par sezona preprodaji igrače i kad skupiš dovoljno love tad kupiš neke kvalitetnije igrače koje ćeš opet kroz trening nadogratit u prvotimce. šta trenirati? mislim da je svejedno manje više, neki tipovi treninga su brži sporiji no na kraju imaš profit. važno je da uz natjecateljske utakmice igraš i prijateljske, jer trening vrijedi i za jedne i za druge, na taj način duplo više igrača treniraš. kad budeš kupovao igrače za trening, bilo bi dobro da nisu stariji od 19godina, što mlađi igrač to brže napreduje, što stariji to mu cijena više pada na tržištu.
|
baš sam sinoć kupio napadača za 240 000 kn koji je odličan u napadu i ima 18 godina... e sad, je li dobra kupovina ili? kako napraviti taj plan treninga? da li kupovati starije igrače (33,34 godine) koji je na recimo jednoj-dvije pozicije impresivan ili ipak ne, da se klonim takvih? ili možda kupiti samo starijeg golmana koji će mi bit temelj momčadi a sve drugo do 18-19 godina i njih stavit 1-2 sezone da igraju,uigravaju?
EDIT: što je TSI? mogu li po tome znati hoće li igrač brže/sporije napredovati? hvala na pomoći!
|
|
|
10.08.2015., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Ukupni indeks vještina (TSI)
TSI je mjera kvalitete igrača. TSI se povećava treningom. Forma igrača također ima utjecaj na TSI. Nemojte birati igrača za određenu poziciju uzimajući u obzir samo TSI, nego gledajte korisne vještine za tu poziciju.
što se tiče napredovanja, svaki igrač može napredovati do određene razine, tu ti je dobar dodatak foxtrick koji besplatno skineš, pomoćni alat za igru, osim što nudi informacije i grafički je čini ljepšom. https://www.foxtrick.org/
stariji igrači ti mogu pomoći ako želiš instant uspijeh, no nebi preporučio da ih gomilaš obzirom na njihove visoke plaće, a ti vjerojatno nemaš niti uvjete da dovodiš neke kvalitetnije igrače obzirom na financije i male prihode.
http://www91.hattrick.org/Forum/Read...151517&n=1&v=6
http://www91.hattrick.org/Forum/Read...62&a=1&n=1&v=4
taj igrač kojeg si kupio - http://ht-box.ru/training.php preko ovog dodatka možeš ukalkulirati njegov napredak, ako si se odlučio za trening napadača, kupi 6 igrača i rotiraj ih natjecateljska/prijateljska utakmica, dok ne dostignu određenu razinu pa ih unovčiš. cijene igrača, provjeriš na pretragi transfera, da znaš otprilike koliko bi mogao zaradit. i tako malo po malo dok ne dodeš u situaciju da kupuješ bolje kvalitetnije igrače, pa onda možeš već i slagat ekipu, možeš i sad već slagat samo onda nećeš daleko dogurati i napredovati.. strpljenje najvažnije.
sad je sve to opalo nije više kao prije, broj korisnika je u konstantnom padu šeste lige su većinom botovi, ali i dalje jednako teška igra pogotovo tko planira visoko.
ne znam kakav ti je trener, što bolji trener to je brži utjecat na trening igrača. osoblje složi tako, 3 pomoćna trenera, glasnogovornik i doktor npr za brži oporavak. pazi na financije.
za početak tako, neki trening složi, preprodaj igrače, pa onda dalje vidjet ćeš već šta i kako. ja se baš ne razumijem previše, al eto ponešto šta znam pomoći ću ti.
ja npr sad treniram krila, iduću polusezonu kad rasprodam ove trenirce imat ću 300 miliona budžeta, taman dovoljno da napravim ekipu kakvu sam zamislio, kad ih istreniram prosjek prvih 11 bit će oko 25 godina, pa krećem u borbu ka višim ligama, bar dok je još živ hattrick 
|
|
|
10.08.2015., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
alkapone1 kaže:
Ukupni indeks vještina (TSI)
TSI je mjera kvalitete igrača. TSI se povećava treningom. Forma igrača također ima utjecaj na TSI. Nemojte birati igrača za određenu poziciju uzimajući u obzir samo TSI, nego gledajte korisne vještine za tu poziciju.
što se tiče napredovanja, svaki igrač može napredovati do određene razine, tu ti je dobar dodatak foxtrick koji besplatno skineš, pomoćni alat za igru, osim što nudi informacije i grafički je čini ljepšom. https://www.foxtrick.org/
stariji igrači ti mogu pomoći ako želiš instant uspijeh, no nebi preporučio da ih gomilaš obzirom na njihove visoke plaće, a ti vjerojatno nemaš niti uvjete da dovodiš neke kvalitetnije igrače obzirom na financije i male prihode.
http://www91.hattrick.org/Forum/Read...151517&n=1&v=6
http://www91.hattrick.org/Forum/Read...62&a=1&n=1&v=4
taj igrač kojeg si kupio - http://ht-box.ru/training.php preko ovog dodatka možeš ukalkulirati njegov napredak, ako si se odlučio za trening napadača, kupi 6 igrača i rotiraj ih natjecateljska/prijateljska utakmica, dok ne dostignu određenu razinu pa ih unovčiš. cijene igrača, provjeriš na pretragi transfera, da znaš otprilike koliko bi mogao zaradit. i tako malo po malo dok ne dodeš u situaciju da kupuješ bolje kvalitetnije igrače, pa onda možeš već i slagat ekipu, možeš i sad već slagat samo onda nećeš daleko dogurati i napredovati.. strpljenje najvažnije.
sad je sve to opalo nije više kao prije, broj korisnika je u konstantnom padu šeste lige su većinom botovi, ali i dalje jednako teška igra pogotovo tko planira visoko.
ne znam kakav ti je trener, što bolji trener to je brži utjecat na trening igrača. osoblje složi tako, 3 pomoćna trenera, glasnogovornik i doktor npr za brži oporavak. pazi na financije.
za početak tako, neki trening složi, preprodaj igrače, pa onda dalje vidjet ćeš već šta i kako. ja se baš ne razumijem previše, al eto ponešto šta znam pomoći ću ti.
ja npr sad treniram krila, iduću polusezonu kad rasprodam ove trenirce imat ću 300 miliona budžeta, taman dovoljno da napravim ekipu kakvu sam zamislio, kad ih istreniram prosjek prvih 11 bit će oko 25 godina, pa krećem u borbu ka višim ligama, bar dok je još živ hattrick 
|
super, hvala jako puno na savjetima pomoglo je 
kupio sam u međuvremenu golmana (38 god.) desnog beka (33 god) srednjeg veznog (18 god) i sad još planiram tako mlađeg stopera kupiti...  a izgleda da ću se odlučiti za napadače jel na toj poziciji trenutno imam dvojicu od 18 god, jedan dobar drugi odličan... pa zato... ajde samo da mi je izgurati ovu sezonu kako god i još dok se i sam malo snađem, bit će dobro... čitam malo po forumima, blogovima i tako.. jedino me još zanima juniori... da li osnivati omladinsku školu ili poboljšati skauting ili ni jedno?
i kako zaposliti boljeg trenera?
što se tiče osoblja, nisam siguran zbog troškova kako da to ukombiniram, da li uopće još ikoga zaposliti... ali ok, poslušat ću savjet i vidjeti i sam kroz koji dan kako stojim s troškovima...
hvala još jednom!
|
|
|
10.08.2015., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
|
trening/promijeni trenera. ako ti je jako loš trener promijeni ga kad mogneš. za osoblje, izračunaj troškove pa vidi šta možeš, najvažnije da financije nisu u crvenom. juniorska škola je zanimljivija daje više draži igri, s te strane je onda i bolji izbor, mada to možeš kasnije dok popraviš financije. sad ovi trenirci kakvi jesu da jesu, nemoj ih ˝prerano˝ prodavati, bolje pričekaš koji tjedan dok im se ne podigne vještina na višu razinu da postigneš bolju cijenu, do početka iduće sezone trebali bi već biti izvanredni u napadu, što nije loše svaki vrijedit će 2 miliona ili više na tržištu.
|
|
|
12.08.2015., 19:55
|
|
Registrirani korisnik
|
alkapone1 ili bilo tko drugi tko prati ovaj forum, imam par pitanja vezano uz osoblje, treninge i mlade igrače i ekipu općenito... kome da se javim na pp? alkapone1? još netko?
hvala!
|
|
|
16.08.2015., 14:23
|
|
Registrirani korisnik
|
nakon tjedan dana svakodnevnog prckanja po par sati dnevno po Hattricku uspio sam uhvatiti neke osnove.. ugl. zaposlio sam 3 pomoćna ( svaki lvl 3) i doktora (lvl 5)... doveo par treniraca i to je ugl. to...
jedini mi problem sad predstavljaju financije, ondosno velik trošak osoblja i plaća ali vidjet ću kako će to izgledati sljedeću nedjelju nakon 2 tekme doma (prijateljska u srijedu i derbi za prvo mjesto u subotu)... nadam se da će prihodi/rashodi biti barem blizu 0...
ako netko ima još neki 'must know' savjet, neka napiše...
|
|
|
16.08.2015., 17:08
|
|
Registrirani korisnik
|
prijateljska utakmica ne donosi značajan prihod. za razliku od natjecateljske.
doktor, mislim da bi i level 3 bio dovoljan.
|
|
|
05.09.2016., 08:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Igrao sam ovo xy puta sa xy vlastitih ili kupljenih klubova. Sad bi opet ali mi se ne da otpočetka, pa ako se netko želi riješiti kluba neka javi na pm. Imam jednu opciju ali mi je trenutno preskupa 
|
|
|
07.10.2016., 00:39
|
|
TOP 1 lurker
Registracija: Apr 2006.
|
jel' ima još aktivnih ovdje? ja klub održavao na životu godinama, sad se opet aktivirao 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:45.
|
|
|
|