Blisko politici Teme povezane s politikom koje ne spadaju pod ostale podforume |
|
|
17.02.2017., 09:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
mojneinen kaže:
.Zamislite koje to zlo ima ta gospođa! 
|
vidiš po faci da je živo zlo, koje se skriva iz krunice i domoljublja da bi mogla lakše čapavat i otimati
https://i.ytimg.com/vi/EdJ6CBS5cOw/maxresdefault.jpg
|
|
|
17.02.2017., 09:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
mojneinen kaže:
Ma naravno. Isto tako nikad nije stigla na svom portalu pezentirati cijelu sliku jer bi onda ljudima bilo jasno da nije to baš tako kako ona nastoji prikazati...
Ja sam jučer pozvao a to činim i sad: ta gospođa se toliko zalaže za transparentnost i argumente pa molim lijepo da mi netko prezentira kad je ona javnosti prezentirala cjelokupnu sliku o udrugama, njihvom finaciranju i kontroli njihove potrošnje.
To ona nikad nije učinila niti bude a razloge sam naveo ne jednom.
|
Nije i nikada neće. Jer bi čak i oni koji je podržavaju uočili da je prodavačica magle. I da tu maglu prodaje za debelu lovu.
|
|
|
17.02.2017., 09:47
|
|
Jeb'la vas bista
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Brick Top kaže:
Možda nije stigla sve reći u emisiji toliko detaljno?
Možda bi, za one koji žele znati više, bilo dobro da odu na narod.hr i pročitaju? 
|
Pa eto ja bila na portalu, stavila jučer link o tome što je žena napisala po pitanju Josipa Klemma, niti jedan jedini komentar na to od jučer. Javio se jedan poluljubitelj Željke i rekao da ga Klemm ne zanima, a ne zanima momentalno ni mene Klemm nego odnos Željke i Klemma.
Kako može napisati tekst u kojem osuđenog utajivača poreza brani i kaže da je optužen i osuđen samo zato jer je njoj pomagao s njenim projektom.
Da li je moguće da baš nitko neće prokomentirati njen stav?
|
|
|
17.02.2017., 09:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Bolji od tebe kaže:
|
Zar ovo nije govor mržnje?
Lilith forever: time sam i društveno odgovorna jer bih svojim popuštanjem pritiscima ili mamcima samo oštetila druge koji ne žele popustiti i pridonijela jačanju totalitarizma u društvu. uvijek sam bila društveno odgovorna
|
|
|
17.02.2017., 09:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
KatarinaRi kaže:
Pa eto ja bila na portalu, stavila jučer link o tome što je žena napisala po pitanju Josipa Klemma, niti jedan jedini komentar na to od jučer. Javio se jedan poluljubitelj Željke i rekao da ga Klemm ne zanima, a ne zanima momentalno ni mene Klemm nego odnos Željke i Klemma.
Kako može napisati tekst u kojem osuđenog utajivača poreza brani i kaže da je optužen i osuđen samo zato jer je njoj pomagao s njenim projektom.
|
pa naravno da neće.
Komentirat će da niže uspjehe, da je baš u pravu i da baš vodi brigu kako se troše javni novci... I tak.
|
|
|
17.02.2017., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Banana10 kaže:
|
što je točno govor mržnje, da se netko skiva iz neke ideologije i da to koristi za osobno bogaćenje ili da netko podsjeća facijalnim ekspresijama na negativca iz lošeg horror filma?
prestanite se pokoravati i puhati u guzicu političkoj žgadiji, i kažite popu pop a bobu bob.
|
|
|
17.02.2017., 10:20
|
|
Jeb'la vas bista
|
Quote:
Banana10 kaže:
|
Koji govor mržnje, pa bivšem premijeru nam je praktički nadimak na forumu Mahniti 
|
|
|
17.02.2017., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
mojneinen kaže:
Ma naravno. Isto tako nikad nije stigla na svom portalu pezentirati cijelu sliku jer bi onda ljudima bilo jasno da nije to baš tako kako ona nastoji prikazati...
Ja sam jučer pozvao a to činim i sad: ta gospođa se toliko zalaže za transparentnost i argumente pa molim lijepo da mi netko prezentira kad je ona javnosti prezentirala cjelokupnu sliku o udrugama, njihvom finaciranju i kontroli njihove potrošnje.
To ona nikad nije učinila niti bude a razloge sam naveo ne jednom.
|
A koji su to razlozi? Da nije, ajmo reći, prijateljski nastrojena prema određenim udrugama pa je njih uzela na pik, kao i oni nju? No shit, Sherlock.
Quote:
KatarinaRi kaže:
|
Možda mi je nešto promaklo, ali kada je to Klemm osuđen kao utajivač poreza?
|
|
|
17.02.2017., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Brick Top kaže:
A koji su to razlozi? Da nije, ajmo reći, prijateljski nastrojena prema određenim udrugama pa je njih uzela na pik, kao i oni nju? No shit, Sherlock.
|
Razloge sam naveo nekoliko puta no ponovit ću još jednom i zapravo koliko god puta trebalo: opetovano ponavljajući ogromnu cifru od milijardu i 600 milijuna kuna koje se troše na udruge i pritome poimenice nabrajajući samo njoj mrske udruge stvara sliku da upravo te i samo te udruge dobijaju taj ogroman novac što je daleko od istine.Puno je ljudi tu reklo da je ona inteligentna osoba i ja se slažem s tom konstatacijom jer će rijetko tko doista ići istraživati potpunu sliku.Već smo godinama bormardirani tim križarskim ratom protiv njoj nepoćudnih udruga a da niti jednom nije izašla u javnost sa potpunim činjenicama.I sasvim sam siguran da nikad i neće.
|
|
|
17.02.2017., 11:23
|
|
#jakoveizdrži
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Brick Top kaže:
Možda mi je nešto promaklo, ali kada je to Klemm osuđen kao utajivač poreza?
|
Koliko mi je poznato, nije još osuđen ali je postupak u tijeku a svi suoptuženi su već priznali krivnju. Svi ostali su krivi, jedino je naš Josip nedužan.
|
17.02.2017., 11:24
|
|
Jeb'la vas bista
|
Moja isprika, Klemm nije još osuđen koliko vidim nego je samo priznao.
To i nije bitno za moju argumentaciju oko Markić. Dakle zašto ona taka transparentna naziva suđenje oko utaje poreza političkim progonom?
Zadnje uređivanje Cuka : 17.02.2017. at 11:28.
Reason: p
|
|
|
17.02.2017., 11:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
Cuka kaže:
I sad neka revizija pa potom DORH i ako ima elemenata stvar riješena iako mi nešto govori da se to nikad neće dogodit. 
|
Zasto misliš da se to nikada neće dogoditi? Nakon ove naslovnice Novosti zaista će me začuditi da Cvitan ne reagira.
http://www.portalnovosti.com/
|
|
|
17.02.2017., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Quote:
KatarinaRi kaže:
To i nije bitno za moju argumentaciju oko Markić. Dakle zašto ona taka transparentna naziva suđenje oko utaje poreza političkim progonom?
|
To ti je priča o etičkim i etničkim Hrvatima. Stara priča. Ako nas netko pljačka, onda bolje da je to neko naš.
|
17.02.2017., 11:31
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
17.02.2017., 11:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Rinčica kaže:
Zasto misliš da se to nikada neće dogoditi? Nakon ove naslovnice Novosti zaista će me začuditi da Cvitan ne reagira.
|
pa neka reagira.
Možda dođe predmet do Marina Mrčele.
|
|
|
17.02.2017., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
ZorroD kaže:
|
Koliko će dodijeljenog novca ići određenoj manjini najbolje će se dogovoriti manjine između sebe, a koliko vidim nitko se od njih ne buni osim Markićke koja nije nacionalna manjina.
Uostalom o vrijeđanju većinskog naroda dolazi iz usta Željke Markić. Koje je ona široko istraživanje provela da može to utvrditi? Njena udruga se krije iza tobože cjelokupnog naroda.
Demokracija je, neka se prosvjeduje protiv vrijeđanja većinskog naroda od strane lista Novosti, pa da vidimo koliko je to uvrijeđenih. A ne da slušamo od Markićke koja nema ovlaštenje govoriti u ime cijelog naroda.
|
17.02.2017., 11:36
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Rinčica kaže:
|
Ako ima elemenata za reagiranje šta se mene tiče slobodan je to napravit ali mislim da neće ali to je samo moje mišljenje.
Onog momenta kad propituješ nečije transparentno trošenje novca a sam ne daješ vlastite podatke o istom iz svojeg djelovanja za mene osobno je to nedopustivo pa neka se ona zove kako hoće i neka ima stavove koje želi.
|
17.02.2017., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2015.
|
Quote:
FranKrsto kaže:
Koliko mi je poznato, nije još osuđen ali je postupak u tijeku a svi suoptuženi su već priznali krivnju. Svi ostali su krivi, jedino je naš Josip nedužan.
|
Ne da mi se kopati i tumačiti u kojoj fazi je postupak, tko je sve povukao iskaz, tko se nagodio s USKOK-om itd. itd., ali koliko sam shvatio, ti si pravnik?
Pa ako forumašica drugarica KatarinaRi decidirano tvrdi da je Klemm osuđeni utajivač poreza kojeg Markićka brani i kaže da je optužen i osuđen samo zato jer je njoj pomagao s njenim projektom. ti kao pravnik kako gledaš na to?
Komentarom: Svi ostali su krivi, jedino je naš Josip nedužan.
Evo ti jedan rigo od mene za to
Quote:
KatarinaRi kaže:
|
Kao i prošli put, možda mi je nešto promaklo, ali gdje je to Klemm priznao? I šta točno?
|
|
|
17.02.2017., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
manchild kaže:
prijavila Pupovca za sukob interesa
točno se kuži da su joj Srbi i pederi trn u oku
|
Ma nebi ona. Ona pokušava doznati dali je zagrebački klub Super Super imao sve potrebne dozvole za rad kad je ubačen suzavac na LGBT populaciju.
Zanimljiv pristup. Neki idiot ubacio suzavac, a ona o dozvoli 
|
17.02.2017., 12:26
|
|
Jeb'la vas bista
|
Quote:
Brick Top kaže:
Kao i prošli put, možda mi je nešto promaklo, ali gdje je to Klemm priznao? I šta točno?
|
http://net.hr/danas/crna-kronika/kle...kazneno-djelo/
Quote:
“Kriv sam za to za što me se u optužnici tereti. S tim društvima imao sam određene poslove, no nije mi bila namjera počiniti kazneno djelo.”
“Nisam namjeravao oštetiti državni proračun ni vlastitu tvrtku. Sada sam svjestan da sam možda oštetio vlastitu tvrtku i za to prihvaćam krivnju. Žao mi je zbog svega, a htio bih napomenuti da moja tvrtka ima oko 900 zaposlenih i da sam u zadnje četiri godine u proračun uplatio oko 115 milijuna kuna”, kazao je u obrani Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm Security i čelnik Udruge specijalne policije protiv kojeg je početkom svibnja tužiteljstvo podiglo optužnicu zbog zloporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju te utaje poreza, prenosi Večernji list.
|
Quote:
Klemma se tereti da je od veljače 2005. do ožujka 2007.iz svoje tvrtke izvukao oko tri milijuna kuna, te da nije platio oko pola milijuna kuna poreza. Osim njega optuženi su i Radovan Štetić, Hrvoje Zorović, Silvijo Golubovac, Tomislav Matanić i Leonardo Valent. Prema optužnici, novcem koji se izvlačio iz Klemm Securityja plaćane su nepostojeće usluge tvrtkama koje je pronalazio Štetić. Kada bi novac sjeo na račune tih tvrtki, ostali optuženici, koji su figurirali kao direktori tvrtki kojima je Klemm Security plaćao nepostojeće usluge, podizali su ga i predavali Štetiću, a Štetić ga je predavao Klemmu. Kako je ta “suradnja” izgledala, u obrani je opisao Štetić, koji je zbog sličnih stvari već osuđivan, kazavši da on nije bio inicijator cijele priče.
|
Silni milijuni uplaćeni u proračun, toliki zaposleni, a Klemm ne zna na koji način smiješ uzimati novac iz tvrtke, pa je možda i kriv:klap::klap:
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:51.
|
|
|
|