Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.03.2017., 13:08   #4061
Ja mislim da ce Miki da ispadne
Crni čuperak is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 13:32   #4062
Quote:
Crni čuperak kaže: Pogledaj post
Ja mislim da ce Miki da ispadne
Kamo srece
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 13:39   #4063
miki je u bolnici, nesto su jutros pricali
Old 11.03.2017., 19:23   #4064
Quote:
Crni čuperak kaže: Pogledaj post
Nominovani: Vesna, Mira, Sladja, Miki Mecava, Branka, Smilja, Suboticka.

Sinocne nominacije su bile LAZNE.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 20:05   #4065
Quote:
Adio kaže: Pogledaj post
Sinocne nominacije su bile LAZNE.
Sta to znaci da sutra niko nece biti izbacen? Nisam jos cula da je bilo laznih NOMINACIJA

Zadnje uređivanje donfontane : 11.03.2017. at 20:16.
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 20:42   #4066
Quote:
donfontane kaže: Pogledaj post
Sta to znaci da sutra niko nece biti izbacen? Nisam jos cula da je bilo laznih NOMINACIJA
Dobro,mozda sam se krivo izrazio,nominacije nisu bile lazne ali sutra nitko ne ispada.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 21:13   #4067
Ksenija se skroz "poBalkanirala"s ovim barbarima, eno je poliva Nikolu i vice "dosta vise u p.m pominje mi porodicu"
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 22:20   #4068
Produkcija tu radi sprdnju sa Sladjom i Davidom, a Suboticka i Dalila ogorcene ko neke babe u klimaksu.
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2017., 23:45   #4069
Branka u vrucoj stolici prica kako su za vrijeme rata svi ocekivali da ce Sarajevo OSTATI srpsko, ali je politicki prodano.. dobro da je Dalila poslana u izolaciju cim je krenula prica o ratu
Jovana me iritira svojim upadicama i nametanjem glupih tema.. ona Branku koja je imala 3 godine za vrijeme rata pita moze li se sjetiti kako je izgledao zivot i kako se osjecala
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 14:27   #4070
cek ne kuzim sad, ta Branka je zapravo srpkinja?
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 14:44   #4071
Quote:
Branka u vrucoj stolici prica kako su za vrijeme rata svi ocekivali da ce Sarajevo OSTATI srpsko, ali je politicki prodano.. dobro da je Dalila poslana u izolaciju cim je krenula prica o ratu
Jovana me iritira svojim upadicama i nametanjem glupih tema.. ona Branku koja je imala 3 godine za vrijeme rata pita moze li se sjetiti kako je izgledao zivot i kako se osjecala
A kada je tek spomenula jednom po noći na cigareti kako njeni rođaci su krali po kućama prognanih Hrvata i Muslimana kao da je to za pohvalu

Ta Branka je posebno ljigava i odvratna, kao i Manijak, potpuno lažna i uopće nije ljepotica kakvom ona sebe smatra Dapače, ružna je u licu.
Old 12.03.2017., 14:56   #4072
joj bas mi se ogadila i to jako...pogotovo u onom djelu kad je sva u ponosu rekla kak joj je tata bio vojnik koji je branio SVOJU državu
inace Dalilu na lajkam, al dobro je rekla ogavnoj Jovani
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 16:13   #4073
Meni je Jovana NEPODNOŠLJIVA kad vodi te emisije s novinarima. Jucer 2 min prije emisije kad su svi gosti vec sjeli ona vidjela da je ušao i onaj Piculin koji je trebao tek kasnije uci pa pocela skrikati "Piculin napolje, izlazi covjece!" Profesionalnost na nivou a tek kad se pocne svadjati s njima kad pricaju..
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 16:56   #4074
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 18:24   #4075
http://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f97a5590f.jpg

Piculin masira Miru a ona uzdise "juu Picko udji mi duboko tu u srce mojee"

Zadnje uređivanje ball : 06.04.2017. at 19:06. Reason: slika u link
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2017., 22:15   #4076
Quote:
Quote:
LOST01 kaže: Pogledaj post
A kada je tek spomenula jednom po noći na cigareti kako njeni rođaci su krali po kućama prognanih Hrvata i Muslimana kao da je to za pohvalu

Ta Branka je posebno ljigava i odvratna, kao i Manijak, potpuno lažna i uopće nije ljepotica kakvom ona sebe smatra Dapače, ružna je u licu.
Quote:
baby-deluxx kaže: Pogledaj post
joj bas mi se ogadila i to jako...pogotovo u onom djelu kad je sva u ponosu rekla kak joj je tata bio vojnik koji je branio SVOJU državu
inace Dalilu na lajkam, al dobro je rekla ogavnoj Jovani
Gledao sam ovo, katastrofa! I ja da sam ondje ne bih htio ta sranja slušat i napustio bi emisiju
Old 12.03.2017., 22:53   #4077
Quote:
Halloween kaže: Pogledaj post
Gledao sam ovo, katastrofa! I ja da sam ondje ne bih htio ta sranja slušat i napustio bi emisiju
Napala bi te Sladja kao sto je napala Alex i Cigija,da su nezahvalni gosti,zato jer nisu aplaudirali Seselju.
Adio is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2017., 11:21   #4078
Malo sam se odmarala od kompa, Parova i interneta !

Kako vidim, bilo je zabavno !

Dobro da nisam slušala ovo Brankino i Jovanino trabunjanje... posijedila bih do kraja !
Odgovori s citatom
Old 13.03.2017., 11:30   #4079
Bas me zanima hoce li Anđela ili netko od voditelja prenijeti Branki da joj je otac priveden zbog trgovine ljudima
donfontane is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2017., 11:39   #4080
Quote:
Bas me zanima hoce li Anđela ili netko od voditelja prenijeti Branki da joj je otac priveden zbog trgovine ljudima
Hoće...ako će tako odgovarati produkciji !
To se događalo prije 9 godina... tip nije u zatvoru....moguće da je nezanimljiva priča za Happy ...
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:56.