Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2018., 23:50   #141
Quote:
Vincent V kaže: Pogledaj post
Nema mu se sta prigovort. Stedio ga je cijelu utakmicu. Mora ga ubacit na neko vrijeme da vidi moze li izdrzat uopce ikakvu igru. Pred kraj s srbima je bilo idealno vrijeme.

Ok, nema nista od Duleta i to je to. Nek preskoci ovaj ciklus...
da nema. pa u kakvom je bio stanju bio, u utakmici lišenoj neizvjesnosti nepotrebno ga se forsiralo. ako zaista otpadne, možda ova pobjeda dobije vrlo gorak okus.
Imran is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2018., 23:56   #142
Evo statistike http://cro2018.ehf-euro.com/schedule...HBM400A01_json

Dva lijeva beka skupa imaju manje od 8 minuta igre.
f.gibbs is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 00:07   #143
Ni meni se ne svida sto je Lino ponovno izbornik, ali ne znam koga drugog bi upecali iz Gopcevog bazena ? Babic, Goluza, Saracevic, i tko jos ?
Ne pada mi na pamet gubiti zivce za nas sport i kriminalce koji ga vode, nit odlazak na neku utakmicu vise dolazi u obzir.
Pogledam na tv, relaksirano, i presaltam. Divim se ekipi koja se pali na ovakva medijska nabrijavanja, mota zastavama i lozi na domoljublje.
Mene je to odavno napustilo. Ne bi me nasekiralo ni da Joso Valcic starta protiv Svedana. Jedino mi zao Duleta, djeluje mi ok decko.
Kgj, samo opusteno.
el Torro is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 00:11   #144
Pobijedimo 10 razlike, a neki kritiziraju...

Cestitke deckima, zao mi je Duvnjaka nadam se da ipak nije ono najgore, ali 99% ostajemo bez njega.
Odlicna obrana, rastrcani, dosta dobra igra u napadu, moze i bolje. Na sta ce to sve liciti bez Duvnjaka, bumo vidli.
dimnjacar is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 01:11   #145
Cvetković:"Uspjeli smo raspoloženim Hrvatima parirati u prvih 20 minuta. Ovo je bilo solidno izdanje poslije priprema koje su djelomično odrađene i mnogo ozljeda kojima su se igrači borili. Ovo je sve sport, idemo dalje."

cave troll is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 01:18   #146
Quote:
Vincent V kaže: Pogledaj post
Ja mislim da odmah na avion trebaju Pusićka, Milanović, Mesić i Josipović da obavijeste vascelu Europu o buđenju ustaške aždaje u Splitu jer se je eto, fućkalo srpskoj himni....

....
sesve is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 03:06   #147
I taj Duvnjak je dodijao i Bogu i narodu.
Kao vrhunski sportasš,a 90 posto vremena je ili "umoran" ili ozlijeđen.
A da je ikad nešto strahovito vukao..Nije.

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
nar.kO is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 10:26   #148
Quote:
nar.kO kaže: Pogledaj post

Istina je da nije dovukao Hrvatsku do nijednog zlata, skoro uvijek zakaze u polufinalu recimo uglevnom izrauban, mislim da su ga i Goluza i Babic pogresno koristili... HSV je recimo vodio do titule prvaka Europe, Kiel nezamisliv bez njega... da je nezamjenjiv nije, ali Duvnjak ima nesto posebno kod sebe sto nasi izbornici do sada nisu znali iskoristiti. Kod Babica je igrao samo obranu pa o cemu dalje pricati.

On jeste lider ali nasa igra 'daj Duletu loptu da sam nesto uradi protiv Francuza-Danaca-itd' kad stane sve u onim polufinalima, logicno da nije donosila rezultat. To ni Balic nije mogao u svoje vrijeme.
dimnjacar is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 10:58   #149
meni se čak čini da smo i bolji bez duvnjaka u napadu,cindrić i karačić su puno hitriji i okretniji
naravno ne možeš očekivati od nekoga tko se oporavljao 7 mjeseci da odmah radi čuda,zbog toga i mislim da ga se uopće nije trebalo ni koristiti
muflon7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 11:04   #150
Zviždanje na srpsku himnu nam nije trebalo.Ovo je EU prvenstvo i ta slika je otišla u svijet.
Umjesto da im pokažemo da nismo divljaci poput njih 2012 mi smo OPET u istom košu zajedno sa njima.
I ono vikanje VUKOVAR! VUKOVAR! koga boli K za to, ovo je europsko sportsko natjecanje ali narod je glup i nikako da im uđe u glavu.
donbon is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 11:18   #151
Ipak njje puknuo mišić srećom nego istegnuće samo (tako pise u 24h)

Sent from my iPhone using Tapatalk
croatiacroatia is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 11:26   #152
Quote:
el Torro kaže: Pogledaj post
Ni meni se ne svida sto je Lino ponovno izbornik, ali ne znam koga drugog bi upecali iz Gopcevog bazena ? Babic, Goluza, Saracevic, i tko jos ?
Ne pada mi na pamet gubiti zivce za nas sport i kriminalce koji ga vode, nit odlazak na neku utakmicu vise dolazi u obzir.
Pogledam na tv, relaksirano, i presaltam. Divim se ekipi koja se pali na ovakva medijska nabrijavanja, mota zastavama i lozi na domoljublje.
Mene je to odavno napustilo. Ne bi me nasekiralo ni da Joso Valcic starta protiv Svedana. Jedino mi zao Duleta, djeluje mi ok decko.
Kgj, samo opusteno.
a ja se divim ekipi koja se zamara odjednom ko se krije u rukometnom savezu, misljenja svi koji se loze su glupi i tako to bla bla...Sad ste vi odjednom nakon toliko godina dobili prosvjetljenje ma daj me ne...Igraju momci koji su zasluzili biti u reprezentaciji a ne politicari i kriminalci njih je nazalost uvijek bilo i biti ce,sad bi ti rekla da odes balet gledat ali jebiga ima i tamo nekog ko je u politici tako da Ne kuzim tu ekipu koja se ne lozi na tekme ali zna sta se desilo na njoj i onda ju jos komentira, pa onda te lozi samo gluimis cool frajera sa nekim spikama mene boli dupe

jebiga imam i ja ko i ostali koji prate rukomet i nogomet svoj zivot pun obaveza i stvarnih ljudi ali kad dode prvenstvo zasto ne sjest,uzivat i malo se izivcirat i proveselit, ako i izubimo nece zivot stati i nemoj se ko pura dreku cuditi jer neko uziva dok gleda utakmice
x files agent is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 11:26   #153
Quote:

u kakvom god da je stanju naš je ključni igrač, bez njega vanjska linija ovisi o raspoloženju pojedinaca
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 11:57   #154
Vidim euforija

Bolje je bez Duvnjaka,ova Linina umotvorina bez pravog pucača na lijevom vanjskom teško da može protiv kandidata za sam vrh.

Sve najbolje Duvnjaku,ali očekivati od čovjeka da nakon sedam mjeseci oporavka vodi momčad do samog kraja je iluzija.Pravi Duvnjak da,ali Duvnjak na najviše 70%,hvala ne.

Također se strašno podcjenjuje Cindrić.Lik je IGRAČINA,i to doslovce.Glavni naš igrač,razigrava bekove,opasan po gol,i ne kužim kako netko može plakati za Duvnjakom na 70% pored Cindre.

Jučerašnja utakmica nije nikakvo mjerilo,u skupini smo sa repkama koje neće prismrditi ni blizu medalje (kakva pobogu skupina smrti),pravo mjerilo mogu biti Francuzi,Norvežani,Danci,Nijemci te možda Španjolci.Nitko drugi ne.

Srbi kao da ispali iz crtića A je to.Ima tu par odličnih igrača,ali logistika i zdrava pamet ne godišnjem odmoru.Likovi odigraju 5 prijateljskih utakmica u 14 dana (više nego će utakmica odigrati na turniru ),čak su i ovaj tjedan složili dvije ,nema mi to veze sa zdravom pameću.Treba također napomenuti da su igrali bez vratara,i to doslovce,jer ono što su jučer pružili onaj njihov talent i onaj drugi tenisač,moram priznati da nikad nisam vidio na vrhunskoj razini rukometa,kombinirano su imali 4/36,odnosno 11% .Mislim da nitko na nijednoj utakmici neće ići ispod tog prosjeka.

Uglavnom,prejaki smo za ovu skupinu,prave bitke i iskušenja slijede u drugoj fazi..
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 12:49   #155
Koliki idiot moraš biti da igraš bez Mamića na lijevom?
cave troll is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 13:10   #156
Quote:

ma govno je on, samo jedan od najboljih igrača svijeta u zadnjih 5+ godina, ništa više. odakle samo izlazite jebem vas?
Sahta is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 13:55   #157
Nemogu pronaći pa bi zamolio ako netko može saznat koliko je stativa pogodila srbija riječ je o okladi u bircu ako može netko izvući negdje hvala.
Old 13.01.2018., 14:00   #158
Quote:
donbon kaže: Pogledaj post
Zviždanje na srpsku himnu nam nije trebalo.Ovo je EU prvenstvo i ta slika je otišla u svijet.
Umjesto da im pokažemo da nismo divljaci poput njih 2012 mi smo OPET u istom košu zajedno sa njima.
I ono vikanje VUKOVAR! VUKOVAR! koga boli K za to, ovo je europsko sportsko natjecanje ali narod je glup i nikako da im uđe u glavu.

Ja evo dajem ruku u vatru da će se i idućih 20godina zviždati na Hrvatsku i na Srpsku himnu, i da će i tada biti ljudi koji će se čuditi.
Old 13.01.2018., 14:11   #159
Quote:
donbon kaže: Pogledaj post
tragedija. no, kako su social justice warriorsi krenuli uredovat po svemu, pa i sportu, ne bi me iznenadilo da se i to počne sankcionirat.

kad se nema što prigovarat, ajmo tražit dlaku u jajetu ili izmišljat: publika zviždala srpskoj himni, što s razglasa puštaju ove pjesme a ne one, lino ubio duleta... ima li još što?
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.01.2018., 14:27   #160
Quote:
x files agent kaže: Pogledaj post
a ja se divim ekipi koja se zamara odjednom ko se krije u rukometnom savezu, misljenja svi koji se loze su glupi i tako to bla bla...Sad ste vi odjednom nakon toliko godina dobili prosvjetljenje ma daj me ne...Igraju momci koji su zasluzili biti u reprezentaciji a ne politicari i kriminalci njih je nazalost uvijek bilo i biti ce,sad bi ti rekla da odes balet gledat ali jebiga ima i tamo nekog ko je u politici tako da Ne kuzim tu ekipu koja se ne lozi na tekme ali zna sta se desilo na njoj i onda ju jos komentira, pa onda te lozi samo gluimis cool frajera sa nekim spikama mene boli dupe

jebiga imam i ja ko i ostali koji prate rukomet i nogomet svoj zivot pun obaveza i stvarnih ljudi ali kad dode prvenstvo zasto ne sjest,uzivat i malo se izivcirat i proveselit, ako i izubimo nece zivot stati i nemoj se ko pura dreku cuditi jer neko uziva dok gleda utakmice

Ovim boldanim si pokazala koliko malo znaš o RH rukometu...

Igraju oni koji nisu stali Gobcu na žulj...

Što se recimo Mamiću radilo kada je izabrao klub mimo Zagreba...
McAucliffe is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:19.