Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Big Brother 2018

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.05.2018., 15:13   #9601
Quote:
blues-26 kaže: Pogledaj post
Mali osvrt na sezonu nikad bolji moderatori a nikad gori forumaši pogotovo Anezi Luce hardkor suporteri, cinkaroši sa dna kace!
Ha,ha,ha...najbolje da se dopisujete vas nekoliko sa neznamkolikotisuća postova između sebe... a ostale gadit..."nikad gori forumaši"???I to se ne briše?
sanlukmarin is offline  
Received Infraction
Old 18.05.2018., 15:24   #9602
Quote:
sanlukmarin kaže: Pogledaj post
Ha,ha,ha...najbolje da se dopisujete vas nekoliko sa neznamkolikotisuća postova između sebe... a ostale gadit..."nikad gori forumaši"???I to se ne briše?
darling, prvo treba savladati osnove ponašanja na forumu pa se onda ne bi čudili ko pura dreku zbog brisanih postova

evo sad, npr, citirala si post koji je kartoniran i time, automatski, slijedi brisanje tvog posta jer se kartonirani postovi ne citiraju......kao što se ne citiraju niti postovi moderatora u kojima oni nekoga upozoravaju zbog nečega..ako ovaj tvoj post bude kartoniran, biti će pobrisan i ovaj moj post jer sam ga citirala.......pravila su takva kakva jesu, mogu nam se sviđati ili ne, ali se moraju poštovati, a ne izigravati žrtve, paćenike, mučenike i slično

i da, u osnove kulturnog ponašanja spada i upoznavanje sa pravilima mjesta na koje smo došli, ako nam se ne sviđaju, okrenemo se i odemo, a ne palamudimo u prazno izigravajući papu povrh pape
Old 18.05.2018., 16:04   #9603
Quote:
malamara kaže: Pogledaj post
darling, prvo treba savladati osnove ponašanja na forumu pa se onda ne bi čudili ko pura dreku zbog brisanih postova

evo sad, npr, citirala si post koji je kartoniran i time, automatski, slijedi brisanje tvog posta jer se kartonirani postovi ne citiraju......kao što se ne citiraju niti postovi moderatora u kojima oni nekoga upozoravaju zbog nečega..ako ovaj tvoj post bude kartoniran, biti će pobrisan i ovaj moj post jer sam ga citirala.......pravila su takva kakva jesu, mogu nam se sviđati ili ne, ali se moraju poštovati, a ne izigravati žrtve, paćenike, mučenike i slično

i da, u osnove kulturnog ponašanja spada i upoznavanje sa pravilima mjesta na koje smo došli, ako nam se ne sviđaju, okrenemo se i odemo, a ne palamudimo u prazno izigravajući papu povrh pape
Kako bih znala da je post kartoniran?A ovo ostalo-pura,drek i slično,ne bum komentirala...kad bih tako razgovarala,ne bih se čudila brisanju...ne izigravam žrtvu...ne volim dociranje s visoka,ali neka sitnih zadovoljstava...
sanlukmarin is offline  
Old 18.05.2018., 17:08   #9604
Quote:
Apolon kaže: Pogledaj post
Odbijam virovat u ovaj trač o Oraču i Niki

jednostavno ne mogu
a bzvz....

đe si ti? đe?
Old 18.05.2018., 17:16   #9605
Quote:
Faculet kaže: Pogledaj post
a bzvz....

đe si ti? đe?
petak...dan za metak

pocea vikend i tako to

koji mess na forumu...umjesto da u miru ispratimo ovaj topic sad krenile glupe rasprave i svađe da nije bilo amnezi u ovom bbu forum bi bio ljepse mjesto... samo njenim fenovima svaki kuki smeta
Apolon is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:04.