18.05.2018., 15:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2017.
|
Quote:
blues-26 kaže:
Mali osvrt na sezonu nikad bolji moderatori a nikad gori forumaši pogotovo Anezi Luce hardkor suporteri, cinkaroši sa dna kace!
|
Ha,ha,ha...najbolje da se dopisujete vas nekoliko sa neznamkolikotisuća postova između sebe... a ostale gadit..."nikad gori forumaši"???I to se ne briše?   
|
|
|
18.05.2018., 15:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
sanlukmarin kaže:
|
darling, prvo treba savladati osnove ponašanja na forumu pa se onda ne bi čudili ko pura dreku zbog brisanih postova
evo sad, npr, citirala si post koji je kartoniran i time, automatski, slijedi brisanje tvog posta jer se kartonirani postovi ne citiraju......kao što se ne citiraju niti postovi moderatora u kojima oni nekoga upozoravaju zbog nečega..ako ovaj tvoj post bude kartoniran, biti će pobrisan i ovaj moj post jer sam ga citirala.......pravila su takva kakva jesu, mogu nam se sviđati ili ne, ali se moraju poštovati, a ne izigravati žrtve, paćenike, mučenike i slično
i da, u osnove kulturnog ponašanja spada i upoznavanje sa pravilima mjesta na koje smo došli, ako nam se ne sviđaju, okrenemo se i odemo, a ne palamudimo u prazno izigravajući papu povrh pape 
|
18.05.2018., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2017.
|
Quote:
malamara kaže:
darling, prvo treba savladati osnove ponašanja na forumu pa se onda ne bi čudili ko pura dreku zbog brisanih postova
evo sad, npr, citirala si post koji je kartoniran i time, automatski, slijedi brisanje tvog posta jer se kartonirani postovi ne citiraju......kao što se ne citiraju niti postovi moderatora u kojima oni nekoga upozoravaju zbog nečega..ako ovaj tvoj post bude kartoniran, biti će pobrisan i ovaj moj post jer sam ga citirala.......pravila su takva kakva jesu, mogu nam se sviđati ili ne, ali se moraju poštovati, a ne izigravati žrtve, paćenike, mučenike i slično
i da, u osnove kulturnog ponašanja spada i upoznavanje sa pravilima mjesta na koje smo došli, ako nam se ne sviđaju, okrenemo se i odemo, a ne palamudimo u prazno izigravajući papu povrh pape 
|
Kako bih znala da je post kartoniran?A ovo ostalo-pura,drek i slično,ne bum komentirala...kad bih tako razgovarala,ne bih se čudila brisanju...ne izigravam žrtvu...ne volim dociranje s visoka,ali neka sitnih zadovoljstava... 
|
|
|
18.05.2018., 17:08
|
|
Friž
Registracija: Sep 2016.
|
Quote:
Apolon kaže:
Odbijam virovat u ovaj trač o Oraču i Niki
jednostavno ne mogu
|
a bzvz....
đe si ti? đe? 
|
|
18.05.2018., 17:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
Faculet kaže:
a bzvz....
đe si ti? đe? 
|
petak...dan za metak
pocea vikend i tako to
koji mess na forumu...umjesto da u miru ispratimo ovaj topic sad krenile glupe rasprave i svađe  da nije bilo amnezi u ovom bbu forum bi bio ljepse mjesto... samo njenim fenovima svaki kuki smeta 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:04.
|
|
|
|