Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
28.12.2018., 02:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
Lokacija: Milion kilometara od nigdje,na autoputu bratstva i jedinstva
|
Mene zanima dal je RED FLAG ako se nadjem s poznanikom na kavi 1 na 1
i on primjeti dok setamo, da drugi likovi gledaju u mene.
Setnja usred bijela dana, ja normalno obucena gledam ispred sebe, a on 3x primjeti da likovi gledaju u mene.
 Jedan lik je stvarno buljio, piljio, al ja ne bi ni primjetila, da on nije primjetio prvi. A zadnje kad mi je rekao "svi gledaju u tebe", ja mu rekla "to je zato sta san privlacna", ..i nije nista reka...
Napominjem, poznanik...
Vase misljenje? Zanima me dal sam ja preuvelicala ili je ovo stvarno red flag.
Zamisljam obratno, da ja upadam osobi suprotnog spola, sve zene gledaju u tebe, vidi ona te gleda.
Ono... WTF... xD .. neznan , mislin da i primjetim takvo sta, ne bih to rekla.. koja je poanta opce tog komentiranja.
odmah sam se prepala, da ako se smuvam s njime, za par mjeseci ce bit "gledaju svi u tebe, izazvala si ih oblacenjem", bla bla..
jel to posesivnost, manjak samopouzdanja (kako uopce primjeti da svi gledaju, kud on gleda, sta se zamara s time, nije mi jasno xD )...
|
|
|
28.12.2018., 08:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Posesivnost je manjak samopouzdanja, a uz put lik ti je cudan. Tak to obicno pocne. Svi gledaju u tebe, kaj si to obukla, opet ides van, nastavi niz....
|
28.12.2018., 08:48
|
|
spužvica i spužva
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Mene zanima dal je RED FLAG ako se nadjem s poznanikom na kavi 1 na 1
i on primjeti dok setamo, da drugi likovi gledaju u mene.
Setnja usred bijela dana, ja normalno obucena gledam ispred sebe, a on 3x primjeti da likovi gledaju u mene.
 Jedan lik je stvarno buljio, piljio, al ja ne bi ni primjetila, da on nije primjetio prvi. A zadnje kad mi je rekao "svi gledaju u tebe", ja mu rekla "to je zato sta san privlacna", ..i nije nista reka...
Napominjem, poznanik...
Vase misljenje? Zanima me dal sam ja preuvelicala ili je ovo stvarno red flag.
Zamisljam obratno, da ja upadam osobi suprotnog spola, sve zene gledaju u tebe, vidi ona te gleda.
Ono... WTF... xD .. neznan , mislin da i primjetim takvo sta, ne bih to rekla.. koja je poanta opce tog komentiranja.
odmah sam se prepala, da ako se smuvam s njime, za par mjeseci ce bit "gledaju svi u tebe, izazvala si ih oblacenjem", bla bla..
jel to posesivnost, manjak samopouzdanja (kako uopce primjeti da svi gledaju, kud on gleda, sta se zamara s time, nije mi jasno xD )...
|
Nisi preuveličala ništa, bježi i ne okreći se.
Za par mjeseci će biti - 'oblačiš se ko kurva, šta to radiš od sebe', dok si u grilonkama i zimskoj pletenih haljini.
Tad jako dobra (sada nažalost bivša) frendica je bila s takvim 5 godina. Bio je manipulator i psihički zlostavljač i jako jako inteligentan, a ona bez samopouzdanja nakon obiteljskih tragedija i loše financijske situacije.
Kako joj nije dao ni da izlazi bez njega, mi frendice smo imale jako mali utjecaj na nju.
A sve je počelo divno i krasno, leptirići i tako to
|
28.12.2018., 12:38
|
|
Prolaznik
Registracija: Dec 2010.
|
Sve uvijek pocinje necim, sto je "prvi puta".
* Svako putovanje pocinje prvim korakom.
* Svako tjelesno nasilje pocinje prvim samarom.
* Svako psihicko maltretiranje/nasilje pocinje prvim ogranicavanjem.
Najkasnije nakon bilo kojeg "prvog puta", treba donijeti odluku.
Bez obzira na financije, ovisnost, obaveze, djecu, leptirice....
|
|
|
28.12.2018., 12:50
|
|
Saint
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
RobinUd kaže:
Sve uvijek pocinje necim, sto je "prvi puta".
* Svako putovanje pocinje prvim korakom.
* Svako tjelesno nasilje pocinje prvim samarom.
* Svako psihicko maltretiranje/nasilje pocinje prvim ogranicavanjem.
Najkasnije nakon bilo kojeg "prvog puta", treba donijeti odluku.
Bez obzira na financije, ovisnost, obaveze, djecu, leptirice....
|

Stvari se najlakše režu u korijenu, kada su male i nebitne 
|
|
28.12.2018., 13:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
pegg_bundy kaže:
Nisi preuveličala ništa, bježi i ne okreći se.
Za par mjeseci će biti - 'oblačiš se ko kurva, šta to radiš od sebe', dok si u grilonkama i zimskoj pletenih haljini.
Tad jako dobra (sada nažalost bivša) frendica je bila s takvim 5 godina. Bio je manipulator i psihički zlostavljač i jako jako inteligentan, a ona bez samopouzdanja nakon obiteljskih tragedija i loše financijske situacije.Kako joj nije dao ni da izlazi bez njega, mi frendice smo imale jako mali utjecaj na nju.A sve je počelo divno i krasno, leptirići i tako to
|
@Roly i pegg_bundy hvala!!!
Pa ono da stvar bude smisnija; setali smo u guzvi; doslovno puna ulica ljudi; a on uleti s tim izjavama -.-" i onda nastavi komentirat ljude i okrecat se na ulici nakon sta prokomentira, ko da nikad nije vidio na ulici ljude. Ili druga situacija; taman se nesto smijemo; sve super... i secemo, u tom trenutku nema bas ljudi kraj nas..
Kaze on: onaj te gleda.
Ja: koji? Okrecem se oko sebe,nema nikoga.
On: onaj u autu.
Pogledan u tom smjeru brzinski i prvo sta san promislila: kako je on uopce vidija lika u autu..mislin se u sebi.. zamisli ti di on gleda. -.-"
Sad kad malo bolje razmislin ima je i komplimente ali i spustanja..
Tipa.
"Kako to nisi uspjela" ,"Kako to ne znas"... "Pa razmisli malo; ukljuci mozak..."
Ima on te manire, pridrzi vrata, i slicne fore, ali ima i te neke sheme,kao da smo vec momak i cura. Tipa zeli bit dominantan,prekoraciva moje granice, sugerira sta da kupim kad san u ducanu, ajme mozda san ja predugo solo pa mi je cudna ikakva interakcija s muskim rodon, al navikla sam sama sve birat i jedino ako pitam savjet, ocekujem savjet.
|
|
|
28.12.2018., 18:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
pridrži vrata 
|
|
|
28.12.2018., 21:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ratni profiter kaže:
pridrži vrata 
|
Pa znas na sta mislin hhh.
Sent from my SM-J330F using Tapatalk
|
|
|
31.12.2018., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Pa ono da stvar bude smisnija; setali smo u guzvi; doslovno puna ulica ljudi; a on uleti s tim izjavama -.-" i onda nastavi komentirat ljude i okrecat se na ulici nakon sta prokomentira, ko da nikad nije vidio na ulici ljude. Ili druga situacija; taman se nesto smijemo; sve super... i secemo, u tom trenutku nema bas ljudi kraj nas..
Pogledan u tom smjeru brzinski i prvo sta san promislila: kako je on uopce vidija lika u autu..mislin se u sebi.. zamisli ti di on gleda. -.-"
Tipa.
"Kako to nisi uspjela" ,"Kako to ne znas"... "Pa razmisli malo; ukljuci mozak..."
Ima on te manire, pridrzi vrata, i slicne fore, ali ima i te neke sheme,kao da smo vec momak i cura. Tipa zeli bit dominantan,prekoraciva moje granice, sugerira sta da kupim kad san u ducanu, ajme mozda san ja predugo solo pa mi je cudna ikakva interakcija s muskim rodon, al navikla sam sama sve birat i jedino ako pitam savjet, ocekujem savjet.
|
To su slatko gorki krugovi.
Vise kako prepoznati "Pacijenta" procitaj u ovom clanku:
Kako prepoznati "Pacijenta"
|
31.12.2018., 23:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mladenac kaže:
|
Hvala..
Sent from my SM-J330F using Tapatalk
|
|
|
01.01.2019., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
patuljica kaže:
velik broj vas je,pretpostavljam,bilo u nekoj vezi koju biste okarakterizirali kao nasilnu ili posesivnu (i ne mislim pritom nuzno na ekstreme,tipa batine ili izoliranje od prijatelja).
zanima me, jesu li postojali neki znakovi za uzbunu u prvih par dejtova?
znam da ih je tesko opisati,ali ako ima rjecitih,molim vas potrudite se 
|
...zato budite s frajerima koji nemogu zaspati dok te ne izljubi ili ti ga odmah čim otvori oči stavi......s takvima nema stresa ni napetosti
|
|
|
01.01.2019., 21:22
|
|
spužvica i spužva
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Tipa.
|
Uh, uh, osjetila sam blagu tjeskobu dok sam ti čitala post
Ima tu puno znakova za uzbunu, nema veze koliko si dugo ti solo
Uostalom, čim si se uhvatila razmišljati oko toga znači da nešto ne štima
|
01.01.2019., 21:37
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Tipa.
|
Ovo je teško nama za procjenit jer ne znamo na koji način on to govori. Jel ozbiljan dok to govori ili kroz šalu? Ako primjeti da te neki gleda i on ti to kaže, ne moraš značit da je ljubomoran, nego čisto onako kao zajebancija. Ali to možeš samo ti procjenit.
Sugeriranje šta ćeš kupit također. Ja znam često govorit nekome šta da kupi, ali ja to kroz zajebanciju i često za neke retardirane stvari. Čisto da vidim rekaciju pa da se mogu smijat
Ako on to sve radi i smrtno je ozbiljan, onda je lik potencijalni psihopat (ali doslovno) 
|
01.01.2019., 22:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
panther-1989 kaže:
Ovo je teško nama za procjenit jer ne znamo na koji način on to govori. Jel ozbiljan dok to govori ili kroz šalu? Ako primjeti da te neki gleda i on ti to kaže, ne moraš značit da je ljubomoran, nego čisto onako kao zajebancija. Ali to možeš samo ti procjenit.
Sugeriranje šta ćeš kupit također. Ja znam često govorit nekome šta da kupi, ali ja to kroz zajebanciju i često za neke retardirane stvari. Čisto da vidim rekaciju pa da se mogu smijat
Ako on to sve radi i smrtno je ozbiljan, onda je lik potencijalni psihopat (ali doslovno) 
|
@peggy meni je samo raspolozenje se spustilo.
@Panther-1989
Meni je djelovalo kao da je opterecen misljenjem drugih i kao da i on sam gleda druge ljude i komentira,pa gleda dal neko i njega, kao da je sa brda u grad sisao.
Tocno takvo ponasanje jbt setas gradom sa zenskom i komentiras "vidi onog kako se obuka" i slicno, a ono neki panker stoji na ulici, ka da nikad nije vidija nesto takvo.
Mislin stvarno!!!!!  to je za slucajne prolaznike.
A za onog tipa koji je full buljija,ovaj prokomentira 'vidi kako te gleda, ko komad mesa' .. vise ka sokirano, sta me lik s pogledom napikirao.
Pa tipa sidimo za stolom, on se ustane, ja jos ostanen sidit i kazen: jos 10minuta, pa bih onda krenila ća..a vidis njega: Sad san se ustao, opet cu sist, a mogla si mi to rec, ne bi se ni ustaja, sad ce svi pogledat..2
Ja ono mislim se, koji k.
Jel moguce da je toliko PREOPTERECEN tudjim misljenjem, daj molim te ko gleda jbt i koga briga jel si se ti ustao, a ja odlucila sidit i ti opet sjeo za stol, koji k. ???????
A za kupovanje u stilu,mogla si kupit prekoputa za duplo manje novce i ka sokiran me gleda,ja skoro popizd.... Sta to njega briga, ne ide iz njegova dzepa. To sam mu i rekla, moje pare, moja kupovina...
Ponasa se ko da smo skupa u smislu prekoracenja granica, a ne pokaziva bas znakove da mu je stalo, ono nismo se ni poljubili ni nista, a on ovako ...
/// Zasto mislis da je psihopat?
Meni djeluje vise ko kontrol frik i narcis.
|
|
|
01.01.2019., 23:02
|
|
shiver of sharks
Registracija: Apr 2018.
|
Jel se redovno napušava?
|
01.01.2019., 23:04
|
|
Najgori od sve djece
|
Quote:
Splićankaa kaže:
@Panther-1989
Meni je djelovalo kao da je opterecen misljenjem drugih i kao da i on sam gleda druge ljude i komentira,pa gleda dal neko i njega, kao da je sa brda u grad sisao.
Tocno takvo ponasanje jbt setas gradom sa zenskom i komentiras "vidi onog kako se obuka" i slicno, a ono neki panker stoji na ulici, ka da nikad nije vidija nesto takvo.
Mislin stvarno!!!!!  to je za slucajne prolaznike.
A za onog tipa koji je full buljija,ovaj prokomentira 'vidi kako te gleda, ko komad mesa' .. vise ka sokirano, sta me lik s pogledom napikirao.
Pa tipa sidimo za stolom, on se ustane, ja jos ostanen sidit i kazen: jos 10minuta, pa bih onda krenila ća..a vidis njega: Sad san se ustao, opet cu sist, a mogla si mi to rec, ne bi se ni ustaja, sad ce svi pogledat..2
Ja ono mislim se, koji k.
Jel moguce da je toliko PREOPTERECEN tudjim misljenjem, daj molim te ko gleda jbt i koga briga jel si se ti ustao, a ja odlucila sidit i ti opet sjeo za stol, koji k. ???????
A za kupovanje u stilu,mogla si kupit prekoputa za duplo manje novce i ka sokiran me gleda,ja skoro popizd.... Sta to njega briga, ne ide iz njegova dzepa. To sam mu i rekla, moje pare, moja kupovina...
Ponasa se ko da smo skupa u smislu prekoracenja granica, a ne pokaziva bas znakove da mu je stalo, ono nismo se ni poljubili ni nista, a on ovako ...
/// Zasto mislis da je psihopat?
Meni djeluje vise ko kontrol frik i narcis.
|
To onda jest alarm. Sad se možda još i kontrolira jer mu nisi cura, ali kad budete u vezi, možda postane puno gore. Tako da polako i oprezno sa njim. Ako vidiš da postaje gore, odjebi to.
A opet sa druge strane mi je teško procjenit, jer neke od tih stvari i ja često radim  Ali kod mene je sve to opušteno i zajebancija. Volim i ja komentirat ljude okolo i to baš takve koji se ističu  Ali dobro, sa nekim s kim nisam toliko dobar ću prešutit puno toga.
To za ustajanje od stola je totalno WTF? Koji kurac je problem opet sjest? Podsjeća me na jednog mog frenda koji neće uči u isti kafić 2 puta u danu (jer šta će ljudi mislit)  Ja sam npr. totalna suprotnost od takvih likova i mene potpuno boli kita šta će ljudi okolo mislit o meni, jer su mi nebitni. Tako da bi ti vjerojatno i to smetalo. Jednom sam se nešto zajebavao sa 2 frenda u jednom tržnom centru i počeo sam radit sklekove na sred tržnog  Došao mi neki deba iz securitya i nešto počeo srat. A mene boli kurac i za njega i za ljude okolo što me gledaju kao luđaka 
Također imam običaj davat te savjete gdje je nešto jeftinije  Ali ja to kažem čisto onako da pomognem. Ako se tebi ne da prelazit preko ceste da uštediš, meni svejedno. Ja sam svoje obavio nakon što sam ti rekao za to.
Tako da ti savjetujem da ipak malo proučiš sve to, jer ti se možda samo čini.
Nisam rekao da je psihopat. Samo se po mojoj slici koju sam stvorio čitajući tebe, ne mogu otet dojmu da bi to mogao bit potencijalni psihopat. Neko ko bi te mogao u budućnosti u vezi potpuno kontrolirat i stvarat probleme ako ga ne slušaš. Možda potpuno griješim, nemoj mene slušat 
|
02.01.2019., 01:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
emanuel shiver kaže:
Jel se redovno napušava?
|
ne konzumira nista od opijata.. da stvar bude ludja..
Quote:
panther-1989 kaže:
To onda jest alarm. Sad se možda još i kontrolira jer mu nisi cura, ali kad budete u vezi, možda postane puno gore. Tako da polako i oprezno sa njim. Ako vidiš da postaje gore, odjebi to.
A opet sa druge strane mi je teško procjenit, jer neke od tih stvari i ja često radim  Ali kod mene je sve to opušteno i zajebancija. Volim i ja komentirat ljude okolo i to baš takve koji se ističu  Ali dobro, sa nekim s kim nisam toliko dobar ću prešutit puno toga.
To za ustajanje od stola je totalno WTF? Koji kurac je problem opet sjest? Podsjeća me na jednog mog frenda koji neće uči u isti kafić 2 puta u danu (jer šta će ljudi mislit)  Ja sam npr. totalna suprotnost od takvih likova i mene potpuno boli kita šta će ljudi okolo mislit o meni, jer su mi nebitni. Tako da bi ti vjerojatno i to smetalo. Jednom sam se nešto zajebavao sa 2 frenda u jednom tržnom centru i počeo sam radit sklekove na sred tržnog  Došao mi neki deba iz securitya i nešto počeo srat. A mene boli kurac i za njega i za ljude okolo što me gledaju kao luđaka 
Također imam običaj davat te savjete gdje je nešto jeftinije  Ali ja to kažem čisto onako da pomognem. Ako se tebi ne da prelazit preko ceste da uštediš, meni svejedno. Ja sam svoje obavio nakon što sam ti rekao za to.
Tako da ti savjetujem da ipak malo proučiš sve to, jer ti se možda samo čini.
Nisam rekao da je psihopat. Samo se po mojoj slici koju sam stvorio čitajući tebe, ne mogu otet dojmu da bi to mogao bit potencijalni psihopat. Neko ko bi te mogao u budućnosti u vezi potpuno kontrolirat i stvarat probleme ako ga ne slušaš. Možda potpuno griješim, nemoj mene slušat 
|
hvala.
|
|
|
02.01.2019., 02:20
|
|
shiver of sharks
Registracija: Apr 2018.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
ne konzumira nista od opijata.. da stvar bude ludja..
|
Pitam jer me ponašanje asociralo da ga možda frče hiper hipersenzibilnost i paranoja od vutre, čak mi je bilo smiješno vizualizirat kak ti šokirano govori da te prolaznik gleda kao komad mesa, da se nisi dobro ustala jer će vas sad svi gledat i izvještava o svemu kaj mu se događa pod kak se čini drastičnom krizom samopouzdanja. Onak ko da je špijun, "onaj te gleda, onaj u autu"...:zvuk motorole: 
Teško je reći je li psiho, ima elemenata moguće posesivnosti zbog nesigurnosti, zbog "daj razmisli" i "uključi mozak" djeluje kao histeričan lik koji uvijek mora biti najpametniji i bez razloga curi govori da je glupača. Sjebano ponašanje ali mi je najčudnije da je od početka viđanja takav i da tebe bez zadrške uvodi u svoj doživljaj, inače je uobičajenije da potencijalni zlostavljač prvo bude krasan pa postepeno uvodi elemente zlostavljanja. Možda pati od psihoze?
Možda je samo Woody Allen? Ludi Splićo?
Za ono da si mogla preko puta kupit za duplo manje novce je bio u pravu. 
|
02.01.2019., 06:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
emanuel shiver kaže:
Pitam jer me ponašanje asociralo da ga možda frče hiper hipersenzibilnost i paranoja od vutre, čak mi je bilo smiješno vizualizirat kak ti šokirano govori da te prolaznik gleda kao komad mesa, da se nisi dobro ustala jer će vas sad svi gledat i izvještava o svemu kaj mu se događa pod kak se čini drastičnom krizom samopouzdanja. Onak ko da je špijun, "onaj te gleda, onaj u autu"...:zvuk motorole: 
Teško je reći je li psiho, ima elemenata moguće posesivnosti zbog nesigurnosti, zbog "daj razmisli" i "uključi mozak" djeluje kao histeričan lik koji uvijek mora biti najpametniji i bez razloga curi govori da je glupača. Sjebano ponašanje ali mi je najčudnije da je od početka viđanja takav i da tebe bez zadrške uvodi u svoj doživljaj, inače je uobičajenije da potencijalni zlostavljač prvo bude krasan pa postepeno uvodi elemente zlostavljanja. Možda pati od psihoze?
Možda je samo Woody Allen? Ludi Splićo?
Za ono da si mogla preko puta kupit za duplo manje novce je bio u pravu. 
|
Ma on to je izgovorija ozbiljnim tonom, ali nije izgoreni travas...
aj kad je taj lik gledao na ulici, to je stvarno bilo ocigledno da je taj buljija, al bogami nisu ovi ostali ljudi, to je umislija..
|
|
|
02.01.2019., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Ma on to je izgovorija ozbiljnim tonom, ali nije izgoreni travas...
aj kad je taj lik gledao na ulici, to je stvarno bilo ocigledno da je taj buljija, al bogami nisu ovi ostali ljudi, to je umislija..
|
Lik je pacijent.
Takve likove ne bi ni za poznanije imao.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:02.
|
|
|