Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera > Informacije o poslodavcima

Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.01.2019., 18:09   #1
Sinusmatik

Imaju često oglase za poslove, a i traže inžinjere elektrotehnike koliko vidim na njihovoj stranici.
Ima li itko saznanja i iskustva kaj se tiče ove firme?
nx25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2019., 13:40   #2
Prijatelj mi tamo radi, nemoj ni za živu glavu. Međuljudski odnosi užaš, šef užaš, čovjek od kada se zaposlio tamo samo priča kako traži način da pobjegne, evo trenutno razmišlja da vozi taxi
Raven123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2019., 17:27   #3
Vidim i za inženjera strojarstva svako malo osvane oglas. Ne daju dobar dojam s konstantnim oglasima za posao
eqinor is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2019., 19:35   #4
Quote:
Raven123 kaže: Pogledaj post
Prijatelj mi tamo radi, nemoj ni za živu glavu. Međuljudski odnosi užaš, šef užaš, čovjek od kada se zaposlio tamo samo priča kako traži način da pobjegne, evo trenutno razmišlja da vozi taxi
Prijatelj ti je inžinjer elektrotehnike?
Toliko zeznuto da gleda da pobjegne čim prije!?
Možda bollje da zaobiđem.
nx25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2019., 19:43   #5
Quote:
eqinor kaže: Pogledaj post
Vidim i za inženjera strojarstva svako malo osvane oglas. Ne daju dobar dojam s konstantnim oglasima za posao
Česti oglasi su mi prvi alarm da nešto nije kak bi trebalo biti. Veliš i za strojare svako malo osvane oglas. Hmmm...
Pretpostavljao sam da je možda zbog toga jer su izvan Zagreba, pa im je teže dobiti nekoga zbog putovanja.
Krivo sam pretpostavljao izgleda...
nx25 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2019., 13:20   #6
Kao bivši zaposlenik moram reći da je Raven123 jako lijepo i slikovito opisao situaciju. Isto tako osjećam moralnu i društvenu odgovornost upozoriti ljude da zaobilaze ovu firmu u širokom luku.
Sistem napredovanja i odnose je netko lijepo opisao na stranici naposlu.hr
A marylis is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2019., 14:27   #7
Nastavno na Raven123 i A marylis, na žalost, moram potvrditi da su radni uvjeti katastrofalni.
Nemojte niti uzimati u obzir da se tamo javite na posao, kamoli zaposliti se.
Fluktuacija zaposlenika je velika i to s razlogom - zato je i toliko oglasa, a ne širenje posla.
Od toga da je uprava neugodna, bezobrazna i nekompetentna, do radnih uvjeta koji su ispod svake razine.
Došao tamo, drugi dan si počeo tražiti posao dalje.
Prvi prvoj situaciji gdje su me napali, a ne argumentiramo (normalno, ljudski) riješili situaciju pri zadatku - okrenuo se i više se vraćao nisam.
A o "napredovanjima" (čitaj: nekompetentnost) voditelj(ic)a da ne pričam...
Lalaic is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2019., 19:29   #8
Kao bivši zaposlenik također bi podijelio svoje iskustvo rada u Sinusmatiku. U početku je sve funkcioniralo, razgovori, taj pristup kao da se sve može dogovoriti no vrlo brzo sam shvatio zapravo da to i nije tako. Samo ponašanje direktora, izderavanje na djelatnike ispod svakog nivoa, komunikacija nula bodova. Svim zaposlenicima je na neki način "zabranjeno" pričati o poslu pa kada sam se zaposlio nisam baš imao niti koga previše pitati ništa jer su svi suzdržani komentara. Na kraju sam skužio da nam je svima isto samo netko nema izbora pa eto trpi takvo ponašanje, odnose i stavove dotičnog direktora koji se pravi veliki gospodin a zapravo nema osnova komunikacije. Sve se manje više svodi na psihičke manipulacije i maltretiranja. Greške se ne opraštaju, i zbog najmanjih sitnica djelatnici su na "tapeti". Plaća je ok i to je ajmo to tako nazvati jedini razlog zašto ljudi tamo i ostaju. Nakon godinu i pol rada tamo zapravo sam i upoznao ljude koji tamo rade i bez ustručavanja kažem da je stvarno cijeli tim ljudi toliko školovan i stručan da su zaista pravi radnici samo eto šteta je šta rade za krivog čovjeka pa im talenti nikada i neće previše dolaziti do izražaja. Svima koji i pomišljaju poslati molbu tamo toplo preporučam ako nemaju debele živce i strpljenje trpiti to da i ne pomišljaju na to. Sama činjenica da se u tih godinu i pol moga rada tamo promijenilo cca 25 ljudi a da napomenem kapacitet firme za zaposlenje je 20-tak ljudi je mislim pametnom čovjeku dosta.
Rock and roll 😉
Pozdrav
Ivan.11 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:29.