Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Zdravlje kućnih ljubimaca

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.01.2019., 20:29   #4061
Je dobili su i navodno su jeftiniji od Slovenije. Čula sam od nekog ko tamo radi.
Old 25.01.2019., 19:13   #4062
Pozdrav,

Trebao bih preporuku za nekog dobrog veterinara dijagnostičara, dakle netko tko zna prepoznati sto je psu i tko zaista zeli pomoci, a ne samo izvuci novce, koliko god to mozda zvucalo kao klišej. Do sada sam isao u Bubu ali nekako mi se cini da oni to sve rutinski odradjuju, kao na traci, pa me zanima da mi netko tko je iskusniji dade par preporuka stvarno dobrih i kvalitetnih veterinara. Hvala.
John_Wayne is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2019., 20:43   #4063
A cuj, sto je vise prometa/pacijenata sve pocinje sliciti na traku. Vjwrujwm da ti i u Bubi mogu napraviti dobar pregled kao i u drugim ambulantama za koje ces cuti tu na forumu
Corduroy is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2019., 22:14   #4064
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

Trebao bih preporuku za nekog dobrog veterinara dijagnostičara, dakle netko tko zna prepoznati sto je psu i tko zaista zeli pomoci, a ne samo izvuci novce, koliko god to mozda zvucalo kao klišej. Do sada sam isao u Bubu ali nekako mi se cini da oni to sve rutinski odradjuju, kao na traci, pa me zanima da mi netko tko je iskusniji dade par preporuka stvarno dobrih i kvalitetnih veterinara. Hvala.
o kojem problemu je riječ? ni mi ne idemo istim doktorima za grlobolju, šepanje , probavne probleme, alergiju ili na operaciju tumora
mopsica is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2019., 23:00   #4065
Quote:
mopsica kaže: Pogledaj post
o kojem problemu je riječ? ni mi ne idemo istim doktorima za grlobolju, šepanje , probavne probleme, alergiju ili na operaciju tumora
Pisao je J. W. na općoj temi o boleštinama.
Didi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2019., 07:25   #4066
Quote:
mopsica kaže: Pogledaj post
PU/PD
Corduroy is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2019., 18:35   #4067
Zna li itko postoji li neki mejl preko kojeg se može stupiti u kontakt s dr. Vrbancem? Na telefon mi se već desetak dana nitko ne javlja - dali su mi dva direktna broja na centrali, a blesavo mi je voziti na drugi kraj grada samo da bih se naručila za razgovor i vidjela postoji li kakav oblik fizikalne terapije za Sitku. Vjerujem da postoji, ali hoću o tome porazgovarati.
Didi is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2019., 20:15   #4068
Fakultet ima imenik. U njemu su i e-mail adrese

https://www.vef.unizg.hr/o-fakultetu...ultetu/imenik/

Sent from CocoNut Galaxy using Tapatalk
Coco_Nut is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2019., 20:30   #4069
Pregledala i nisam ga našla. Mogu još jednom.

Edit. Promaknuo mi je.
Didi is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2019., 16:03   #4070
Quote:
John_Wayne kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

U Bubi nikad nisam dobila takav dojam, rijetko gdje sam se susrela sa tako dobrim veterinarima kao tamo, pa bih rekla da ti se čini.
Old 13.02.2019., 12:29   #4071
Pseudomonas

Pozdrav, može li netko, molim vas, preporučiti veterinara za rješavanje tvrdokorne upale uha (pseudomonas) kod pasa?
bala lajka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2019., 16:23   #4072
Mogu preporuciti postupak: kapi za usi plus antibiotik sistemski (idealno po antibiogramu).
Ako pas ima cesto probem s upalom uha treba redovito koristiti neko sredstvo za ciscenje usiju.

Poslano koristeći Tapatalk
amaric is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.02.2019., 16:23   #4073
i riješiti alergiju, tj.staviti pod kontrolu jer su ugl alergije uzrok čestih upala ušiju
mopsica is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2019., 19:48   #4074
Moram samo upozoriti ako tko trazi veta u zgu da nikako ne ide u Galavet jer sam izgubila ljubimicu neki dan nakon dugog lijecenja prehlade koja se nakon nekog vremena vratila i micika je bila u takvom stanju da sam ju odvela na borovje drugom vetu i stvarno sve pohvale veterinarki (mislim da se zvala Lana ) koja me izvjescivala sto.se desava jer je micika morala ostati na pretragama koje onaj vet nije ni napravio vec je samo lijecio antibioticima ...No unatoc svem trudu koje je Lana dala od sebe miciki nije bilo spasa jer je bilo prekasno ..uginula je dok su ju intubirali Naravno bio je sok ali sve u svemu veliko hvala vet.i timu koji su dali sve od sebe i toplo ih preporucam jer imaju sve sto treba i ljubazni su jako i puni razumjevanja
Kat1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2019., 14:55   #4075
Pozdrav,

kuja (7,5godina) sterilizirana prije 2 mjeseca, teško je podnijela narkozu, ali se od operacije brzo oporavila, e sad prije 10 dana sam joj napipala kvržicu u jednoj sisi, otišli smo veterinaru koji nam je preporučio operaciju (jer je napipala još 3 kvržice), operacija je takva da se odstranjuju sve sise, prvo jedna strana, pa kada se oporavi, onda druga strana! meni to zvuči katastrofa i rekla sam da mi je to previše agresivno, pa smo napravili biopsiju. Nalaz je pokazao da se radi najvjerojatnije o karcinomu mliječne žlijezde i preporuka je kirurško odstranjivanje. Moje pitanje je ima li netko iskustva mogu li se odstraniti samo te kvržice ili bar samo te sise na kojima su kvržice da je ne raspore cijelu, jer mi je rečeno da mi ni to ne garantira da se neće vratiti i kojega veterinara bi mi preporučili da odem po drugo mišljenje?
kunoichi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2019., 15:55   #4076
Zasto ne moze odmah sve?

Ako je karcinom nema drugog izbora nego rezati i moliti se da se nije prosirio dalje od zlijezda.
Odgovori s citatom
Old 10.04.2019., 17:16   #4077
Quote:
kunoichi kaže: Pogledaj post
Moje pitanje je ima li netko iskustva mogu li se odstraniti samo te kvržice ili bar samo te sise na kojima su kvržice
NE!!! A moje pitanje je da li su kvržice na više sisa s obje strane ili samo s jedne strane ili po jedna sisa sa svake strane?

amaric is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2019., 07:44   #4078
Unhappy

Quote:
amaric kaže: Pogledaj post
NE!!! A moje pitanje je da li su kvržice na više sisa s obje strane ili samo s jedne strane ili po jedna sisa sa svake strane?

na više sisa s obje strane na obje strane ima na dvije, na jednoj strani je druga i peta, a na drugoj treća i četvrta.
Razmišljam da odemo napraviti još i ct. Ma kod operacije mi se ne sviđa to što je velika operacija koja se mora raditi 2 puta( prvo jedna strana ide van, pa kada se koža oporavi, onda ide druga) i koja mi ne garantira uspjeh, a oporavak je dug i bolan
kunoichi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2019., 08:12   #4079
Quote:
kunoichi kaže: Pogledaj post
(...) a oporavak je dug i bolan
Bit ću okrutno otvorena: umiranje od tumora bit će još bolnije. Obavi to što prije možeš, nemoj odgađati.
Didi is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2019., 11:48   #4080
Kako su ti rekli, treba skidati obje strane cijele. Skida se jedna pa za mjesec dana druga dok se koža oporavi jer ako se skine sve odjednom bi se lako dogodilo da nema kože za pospojiti. Oporavak računaj 10-15 dana (po svakoj rundi). Treba to obaviti čim prije i to je to. CT ti tu niš ne znači, eventualno slikati pluća da nema vidljivih metastaza.

amaric is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:22.