Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane |
|
|
22.04.2019., 18:06
|
|
to sam samo ja...
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
little gypsy kaže:
Pozdrav ljudi,
jel mi može netko pomoći, pliz?
Kako koristiti ovu aplikaciju my fitness pal? Ima milijun tih opcija tamo, ne znam jesam ja mutava ili šta, ali kako da dođem na dio gdje unesem obroke koje sam jela jučer, danas, sutra.. po danima?
Stalno mi nudi neke 'goals'  ne treba mi to, nego da pratim ove makronutrijente po obrocima, danima..
Gdje trebam ići za to?
|
ne znam odgovor na pitanje, ali imam prijedlog  da probaš cronometer umjesto my fitness pal? on je baš user friendly i mene je spasio.
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
|
|
|
22.04.2019., 20:44
|
|
E pluribus unum...
Registracija: Dec 2007.
|
da, slažem se definitivno! probaj cronometer i nemoj se mučiti s my fitness pal-om... cronometer je znatno više user-friendly... 
|
|
|
24.06.2019., 00:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Hranim se izrazito nezdravo i može se slobodno reći da sam ovisnik o Coca-Coli.
Ja nisam imao nikakav plan ni cilj smršavjeti. Plivao sam tri tjedna po 30 (3x10) dužina preko cijelih Danača i kad je postavljeno vaterpolsko igralište tri mjeseca svakodnevno u kontinuitetu igrao po 4-5 sati. Smršavio sam 20 kg ni ne obazirući se na to, netko mi je drugi dao do znanja kako sam smršavio. Samo se ubijaj od neke zabavne tjelesne aktivnosti i onda možeš žderati što i koliko hoćeš.
To naglo mršavljenje sa 108 na 88 kg zbilo se 2016., a onda sam do jeseni 2018. bio uvijek u rasponu do 95 kg (90, 92, 93, 95). Nažalost, ove zime sam se praktično vratio natrag, sada sam na 107 kg. Nemoguće je preko zime, kad nema ni plivanja ni vaterpola, održati crtu. Tijekom ovog ljeta ću, igrajući vaterpolo, zasigurno opet smršavjeti. Možda ne opet 20 kg, ali koliko-toliko sigurno.
|
|
|
30.07.2019., 17:47
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2019.
|
Quote:
markomestar kaže:
Ma nemoj.
Zašto onda dijabetičari prvog tipa si smanje dozu inzulina kad vide da su se počeli debljati ?
A ?
Dijabetes 2. tipa je šala od bolesti.
Ljudi si amputiraju stopala zbog toga, tolko su ovisni o hrani da ne mogu postit.
Prije će izgubit obe noge i ruke nego početi postit.
Dijabetes 2.tipa se liječi zmijskom dijetom, pisao sam o tome.
Ta bolest = ovisnost o šećeru
|
drugo je bolesna a drugo je zdrava osoba. ne pricaj gluposti
ako smrsavis ,popravit ces krvnu sliku , razinu secera itd, ali da li znas da mozes popraviti razinu secera
cak i ako svakodnevno konzumiras secer? kako?
pa fino, smrsavis, (kroz kalorijski deficit) , i sve se fino popravi...
|
|
|
30.07.2019., 17:52
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2019.
|
ayin13 je totalno u pravu
inzulin nema veze s debljanjem
i protein dize inzulin
whey protein recimo dize vise nego tijesto ili bijeli kruh
Dakle, nema niti jedne znanstvene studije koja to potvrduje, dok ima brdo studija koje dokazuju da inzulin ne utjece na debljanje, iskljucivo kalorijski deficit..
ali ljudi ko ljudi moraju izmisljati, evo bas ovaj lik sto se prepire, zmijska dijeta.. pa koji k, izmisljanje tople vode..
1. kalorijski deficit
2. neka aktivnost
3. prehrana koja je odrziva na duze staze
to je to. neam dalje, kakvi inzulini kakvi bakraci
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:07.
|
|
|
|