Izbori predsjednički 2020 Milanović vs. Kolinda |
09.01.2020., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2019.
|
Quote:
Jazavac-K kaže:
Ja ju smatram zlom i neodgojenom seljančurom, al jbga tad je zaustavila zvižduke, tj bar nešto izustila.. Ja obično provjerim prije nego nekog napadam da nije provjerio..
|
Na inauguraciji nije riječ rekla za zvižduke (na 14:50):
https://www.youtube.com/watch?v=cv2vOoNlvo8
|
|
|
09.01.2020., 00:27
|
|
Member since 2009.
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
Zsa in the sky kaže:
|
Priča o zvižducima je počela sa govorom na izbornu večer ove godine. Samo sam se nadovezao na izbornu večer pred 5 godina. Nitko nije spominjao inauguraciju. I sam sam napisao da je inauguracija bila teški krkanluk.
|
|
09.01.2020., 00:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
soks kaže:
I KGK jer nije dozvolila zviždanje Milanoviću. Mislim da bi se s tim seljačkim zviždanjem trebalo prestati pa dobro da za početak bar lideri to ne podupiru.
|
Super!
- zviždanje
- bista
- kravate
ali ovo je ipak nešto!
https://net.hr/danas/kultura/usred-r...pt_ylpiQ1L3kjg

|
|
09.01.2020., 02:35
|
|
Orao
Registracija: Feb 2004.
|
Quote:
Jazavac-K kaže:
Nemojte molim vas...6:30
Ja ju smatram zlom i neodgojenom seljančurom, al jbga tad je zaustavila zvižduke, tj bar nešto izustila.. Ja obično provjerim prije nego nekog napadam da nije provjerio..
|
Je
A kakva galerija budućih političkih umirovljenika kraj Kolinde.
Nijedan HDZ-ovac iz današnje prve postave (ili ikoje postave) nije bio ondje.
A od onih prisutnih kraj Kolinde, najjači (i jedini) igrač danas je - Kosor. 
Edit - evo bacio sam oko detaljnije, i Bilaver je državni tajnik.
-Stipe
|
|
|
09.01.2020., 07:55
|
|
...a ne koment@tor....
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Jazavac-K kaže:
Da.. to je bio generalno seljakluk par exellence.. Al sam mislio na govor i izbornu večer..
Nemojte molim vas...6:30
|
U pravu si, zaustavila je zvižduke protiv drugih kandidata, Josipovića, Kujundžića i drugih u pobjedničkom govoru, ali nije protiv prethodnih predsjednika u inauguracijskom govoru.
Nisam provjerio izborni nego inauguracijski govor, jer sam se sjetio da je tijekom inauguracije pustila zvižduke protiv Josipovića i Mesića.
|
|
|
09.01.2020., 07:59
|
|
Member since 2009.
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
komutator kaže:
U pravu si, zaustavila je zvižduke protiv drugih kandidata, Josipovića, Kujundžića i drugih u pobjedničkom govoru, ali nije protiv prethodnih predsjednika u inauguracijskom govoru.
Nisam provjerio izborni nego inauguracijski govor, jer sam se sjetio da je tijekom inauguracije pustila zvižduke protiv Josipovića i Mesića.
|
Ja sam se toga odmah sjetio jer mi je to ostalo upečatljivo tad i iznenadjujuće. A inauguraciju sam, moram priznat, uspio potisnut u sjećanju. I to poprilično. Prevelika količina susramlja u 2 sata je to bila.
|
|
09.01.2020., 09:12
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
faks kaže:
Evo nešto suvremenije. Primjerice ovdje, prije 12 godina je Milanović vrhunski poklopio sve one koji bi Hrvatima BiH oduzimali pravo glasa na izborima i koji su na dan izbora širili besramni i histerični fake news kojim se sugeriralo da će odlučiti izbore. Dakle, za sve one koji to još nisu naučili - Hrvati BiH nisu dijaspora.
https://www.youtube.com/watch?v=JqC_...ature=youtu.be
|
Gdje si u tom videu čuo Zokija da je za pravo glasa BiH Hrvata?
Upavo je suprotno slučaj.
Kaže:
“Od 100 zakona koje donese Hrvatski Sabor, u pravilu se svih 100 primjenjuje na ljude koji žive u Hrvatskoj. I ti ljudi trebaju birati Sabor, a ne ljudi koji žive izvan Hrvatske.“
|
|
|
09.01.2020., 09:15
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
kiss me kaže:
Iako me za taj reljef sam po sebi zaboli, antifašizam je u utavu upisan kao temelj na kojem je nastala ova država, a Tito je na ovim područjima bio predvodnik antifašizma.
I prokleta je laž da je njemu u svijetu itko zamjerao išta, a koja je bila veličina pokazao je njegov sporovod na kojem su se pojavili svi svjetski državnici.
|
To je rečeno i u Deklaraciji o antifašizmu:
“Naglašava da su vrijednosti i visoki doprinos hrvatskog naroda u borbi protiv fašizma u Drugom svjetskom ratu ugrađene u temelje samostalne Republike Hrvatske, u izvorišnim osnovama Ustava Republike, kojima su afirmirane i Odluke Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske.“
|
|
|
09.01.2020., 11:52
|
|
dodaj malo ludila
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Zsa in the sky kaže:
|
Tocno.
Upadam kao padobranac, ali to joj je Milanovic spocitnuo na pobjednickom govoru kad je on zaustavio zvizduke, kao 'bilo je tako jednom na inauguraciji i nikad vise'.
Nije mi se dalo pretrazivat, al izvrsno si naznacila i samo dajem namjesten link, bas na taj dio, i pogledajte i Milanovica koji pljesce nakon te 'zgode', dakle on se itekako sjeca tog dijela.
Evo:
https://youtu.be/cv2vOoNlvo8?t=890
-------------------------
Quote:
Jazavac-K kaže:
.... Nitko nije spominjao inauguraciju. ...
|
Milanovic je to spomenuo na pobjednickom govoru 
|
09.01.2020., 15:17
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Hvala na sudjelovanju i naredna prilika za ovakvu vrst teme je za 5 godina. Hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:51.
|
|
|
|