Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.09.2020., 10:36   #1661
Quote:
Turinabol kaže: Pogledaj post
Ja sam na keto od 4mj, znaci sad ce bit 6 mjeseci 1.10 po pitanju kilaze izgubio sam 12 kila, sa 100 na 88(185 sam visok) a body fat wise reko bi da sam sad na 15-20% body fat a u startu sam bio 25-27ish% ak se vodimo po ovoj s
Ja sam otisao next level tak da sam osim keto jeo jedanput dnevno vecinu dana, od aktivnosti bicikliranje dvaput tjedno oko 40-45km. Po pitanju energije primjetio sam na nogometu ili pre kraj rute sa biciklima imao sam osjecaj kao da imam infinite staminu, dok bi mi frendovi poceli krepavat ja sam imao osjecaj da mogu komotno jos duplo toliko.
Ja sam ovaj zadnji, preko 40%...
Tunjica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2020., 10:42   #1662
Quote:
Jesu ali imam osjecaj da sad u zadnje vrijeme stagnira, iako je keto cudan po pitanju weight lossa, nekad po 3 tjedna stojis na mjestu i onda bum 4ti tjedan 2 kile dolje. Ne ide linearno nikad osim prvog tjeda kad zapravo gubis vodu radi glikogena. Posto mk keto stavrno nije tesko sustainat long term, planiram do nove godine istim tempom iako znam da radi svoje građe nemam bas puno prostora za izgubit kile ako zwlim ocuvat miaicnu masu
Vjezbas?
Old 22.09.2020., 17:58   #1663
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
Vjezbas?
Da al samo body weight vjezbe. Sklekovi, propadanja, zgibovi eventualno neke varijacije al nist sa utezima.
Turinabol is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2020., 05:41   #1664
Quote:
Da al samo body weight vjezbe. Sklekovi, propadanja, zgibovi eventualno neke varijacije al nist sa utezima.
ne želim pametovati...samo prenosim svoje iskustvo da low carb/keto ide perfektno sa treninzima sa utezima
kažem ti to jer si napisao da ne želiš gubiti mišićnu masu
Old 23.09.2020., 07:08   #1665
Use it or lose it 😛
E da tako je sa svime u zivotu..
Frankie is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.09.2020., 22:26   #1666
Htio bih započet keto prehranu, ali sam student i živim sa starcima koji ne podržavaju to, mislim čini se i teško izvedivo, ne mogu tjerat majku da kuha dva ručka. Ima netko sličnih iskustva?
Whey123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2020., 09:00   #1667
Muž i ja smo na lchf a mali nije naravno
Ne kuham dva ručka ali sam se prilagodila tako da klincu napravim prilog a nama ne
No većina variva je otpala, pa ako ti je mama običavala većinom kuhati variva, onda si u problemu

No, možeš si sam ispeći meso i staviti kuhati neko povrće valjda?

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2020., 09:37   #1668
Quote:
Whey123 kaže: Pogledaj post
Htio bih započet keto prehranu, ali sam student i živim sa starcima koji ne podržavaju to, mislim čini se i teško izvedivo, ne mogu tjerat majku da kuha dva ručka. Ima netko sličnih iskustva?
Kuhaj si sam...
Magenta123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2020., 10:14   #1669
Quote:
Magenta123 kaže: Pogledaj post
Kuhaj si sam...
i odseli jer ce svaki dan slusati prodike
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2020., 14:21   #1670
Quote:
gmit kaže: Pogledaj post
i odseli jer ce svaki dan slusati prodike
nek se čeliči! priprema za bračni život
Magenta123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.09.2020., 17:11   #1671
Quote:
Htio bih započet keto prehranu, ali sam student i živim sa starcima koji ne podržavaju to, mislim čini se i teško izvedivo, ne mogu tjerat majku da kuha dva ručka.
Nije teško izvedivo ako ti je keto bitan.
Od obiteljskih obroka pojedeš što se uklapa u keto pa po potrebi dopuniš keto namirnicama i jednostavnim jelima koje sam pripremiš.
MMary is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2020., 06:03   #1672
Quote:
u životu ćeš puno puta biti u situacijama da
1. nemaš podršku okoline
2. moraš se sam potrduti za svoj cilj
počni sa prehranom

nitko od nas nema druge koji im kuhaju a u velikoj većini niti partnera sa istom prehranom
Old 25.09.2020., 07:08   #1673
3 dan Keto dijete�� jucer umor,malaksalost,uzasna glavobolja. Jutros se odlicno osjecam. Jesam ispala iz ketoze ili? Iako ne moguce pratim unos uh. Nemam ketostix
Margarita123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2020., 07:44   #1674
Quote:
Margarita123 kaže: Pogledaj post
3 dan Keto dijete�� jucer umor,malaksalost,uzasna glavobolja. Jutros se odlicno osjecam. Jesam ispala iz ketoze ili? Iako ne moguce pratim unos uh. Nemam ketostix
Adaptirala
Si se

Si jela neke namirnice zbog kojih bi ispala iz k.?
Old 25.09.2020., 13:52   #1675
Cool

Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
Adaptirala
Si se

Si jela neke namirnice zbog kojih bi ispala iz k.?
Sumnjam,jucer 4 oraha i malu slizicu kikiriki maslac bez soli i secera. Ali sve sam to pratila i vagala da nebi presla 20uh.
Danas se stvarno ok osjecam. Za dorucak kajgana i pola krastavca. Gladi nemam. Dosta sam žedna,brzo se umorim dok hodam i srce mi lupa na trenutke ubrzano.
Narucila sam ketostix nisu mi jos dosli.’ Nisam stala na vagu nemam ni nju al moram skinuti oko 5,6kg
Margarita123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2020., 13:59   #1676
onda ti je adaptacija dobro prošla

ja sam sve sjebala i sad moram proživaljavat ketoflu opet ponovno
ostavila sam si to za vikend da si ga ujebem

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2020., 14:40   #1677
Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
onda ti je adaptacija dobro prošla

ja sam sve sjebala i sad moram proživaljavat ketoflu opet ponovno
ostavila sam si to za vikend da si ga ujebem
🤣🤣🤣🤣hahaha
Meni stvarno nije toliko loše bilo ali jutros sam stala u traperice koje nisam mogla prosli mj obuci,tako da sam sigurno izgubila bar 1kg.
Jel inace orasi(4,5kom)dnevno znaju izbacit iz ketoze?
Sretno s adaptacijom😃
Margarita123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2020., 18:34   #1678
Quote:
Sumnjam,jucer 4 oraha i malu slizicu kikiriki maslac bez soli i secera. Ali sve sam to pratila i vagala da nebi presla 20uh.
Danas se stvarno ok osjecam. Za dorucak kajgana i pola krastavca. Gladi nemam. Dosta sam žedna,brzo se umorim dok hodam i srce mi lupa na trenutke ubrzano.
Narucila sam ketostix nisu mi jos dosli.’ Nisam stala na vagu nemam ni nju al moram skinuti oko 5,6kg
ma nisi ispala iz k
jedi dovoljno! nemoj gladovati
kako uspiješ stati na 4 oraha?

Quote:
��������hahaha
Meni stvarno nije toliko loše bilo ali jutros sam stala u traperice koje nisam mogla prosli mj obuci,tako da sam sigurno izgubila bar 1kg.
BRAVO!
Old 27.09.2020., 16:28   #1679
Pozdrav,imam malo cudno pitanje,dakle 5 dan keta,samo sam 2. dan imala geto grip i to je to. Osjecam samo manjak snage trenutno. Nemam keto stix ali jedem sve dozvoljeno do 20g uh pa mislim da jesam u ketozi ali ako sam danas pojela lignje koje su dozvoljene,ali one imaju puno uh. Carbamanager pokazuje da sam danas unjela 22uh dakle,dakle prekoracila sam 20. Jel to znaci da cu ispasti iz ketoze ili ne s obzirom da je to dozvoljeno?
Dosta me svrbila koza ovih dana i dobila sam kao neki osip po ruci,a citala sam o tome da je to također simptom ketoze.
Hvala
Margarita123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2020., 16:43   #1680
kupi trakice, sve ovo ostalo je cisto gatanje

ja bih na tvom mjestu zaboravio na lignje tokom ketoze, a ako bas ne mozes bez njih, onda bar prvih nekoliko tjedana
gmit is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:20.