Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.11.2020., 14:09   #10081
Quote:
cvrstkostijena kaže: Pogledaj post
Misliš na onog Japanca?
Odličan fajt Naoya Inoue vs Jason Moloney. Inoue je čudo!
Sad baš gledam Gervonta Davis v Leo Santa Cruz....
Jučer je bila noć boksa, šteta kaj tak nije svaki vikend...
prefiks is offline  
Old 01.11.2020., 14:17   #10082
Quote:
prefiks kaže: Pogledaj post
Odličan fajt Naoya Inoue vs Jason Moloney. Inoue je čudo!
Sad baš gledam Gervonta Davis v Leo Santa Cruz....
Jučer je bila noć boksa, šteta kaj tak nije svaki vikend...
Inoue je umjetnik isto kao i Nasukawa u kikboksu.
cvrstkostijena is offline  
Old 01.11.2020., 15:20   #10083
Davis je fino nokautirao Cruza aperkatom...
Isto dobar jučerašnji meč.
Gervonta Davis je tom pobjedom preskočio Lomačenka i sad je na drugom mjestu lake divizije po boxrecu.
Zanimljivo je da je na meču bilo gledatelja.
Što je pak Usyka tiče, idem sad ponovno u miru pogledati meč.
Vidim da ljudi pišu kako se pokazalo da nije baš za vrh teške. Moje mišljenje je da je on u ovom meču boksao točno koliko treba, više s naglaskom, upravo na privikavanje primanja udaraca od pravih teškaša, što Chisora svakako je.
Taj stil boksa, di se više "boksa nogama" nego rukama, koji guraju on i Lomačenko, se vjerojatno "staroj školi" gledatelja ne sviđa, no mene osobno zanima koliko se sa takvim stilom može daleko dogurati.
Govoriti sad na osnovu ovog jučer o eventualnom meču protiv Furija ili Joshue mislim da nema smisla. Može Usyk protiv svakoga. Teško je bilo kome boksati protiv takvih nogu.
Biće zanimljivo u teškoj...
prefiks is offline  
Old 01.11.2020., 15:55   #10084
Derek Chisora se buni, tvrdi i inzistira da je bio bolji i trebao pobjediti u meču sa Usykom. Cijelu borbu i nakon nje se je osjećao kao pobjednik a onda je uslijedio šok.

https://www.dailymail.co.uk/sport/bo...ng-defeat.html

Jbg.i meni se činilo da su moguća samo dva ishoda - pobjeda Chisore ili nerješeno. Najpoštenije bi bilo nerješeno. Kažem - "najpoštenije"- i nitko se ne bi bunio jer je borba bila stvarno odlična.
bonecrusher is offline  
Old 01.11.2020., 16:47   #10085
https://www.sportbible.com/boxing/ne...ights-20201031

Furyevi pillow hands 9 mjeseci poslije postali prikriveni utezi.
Old 01.11.2020., 16:50   #10086
Quote:
acidV kaže: Pogledaj post
https://www.sportbible.com/boxing/ne...ights-20201031

Furyevi pillow hands 9 mjeseci poslije postali prikriveni utezi.
Old 01.11.2020., 17:38   #10087
Ja mislim da Usyk nebi smio odmah ići na Joshuau. Najmanje još jedan meč treba uzeti za privikavanje na tešku i to nekog borca iz top 10. Recimo Parker bi bio odličan test.
cvrstkostijena is offline  
Old 01.11.2020., 18:27   #10088
Ovaj Wilder je takva jebena sramota i klaun, on stvarno vjeruje da je izgubio zbog nekih metala u rukavicama i izdajničkog trenera
Bubochka is online now  
Old 01.11.2020., 19:55   #10089
Quote:
Bubochka kaže: Pogledaj post
Ovaj Wilder je takva jebena sramota i klaun, on stvarno vjeruje da je izgubio zbog nekih metala u rukavicama i izdajničkog trenera
Misliš da njegovo mišljenje nije izgrađeno na nekim indicijama i dokazima?
bonecrusher is offline  
Old 01.11.2020., 20:13   #10090
Wilder je došao i do saznanja da mu je nešto stavljeno u vodu, a bočicom je rukovao isključivo njegov trener Breland. Sad sam to slučajno pročitao....
zato je izgledao kao da je drogiran, noge ga nisu držale, dobivao je metalom po glavi i svim vrstama zabranjenih udaraca, a ručnik je ubačen na komandu Furijevih ljudi, a Brelandovih prijatelja iz gyma "Kronk"....- sve to Wilder zna, a saznanje je dragocjeno, jer će paziti da mu to opet ne učine. Fury je ionako zbrisao u bezvezni meč, a onda će čekat joshuuu do 2o22.usput umlateći par jahača magle i boli ga lajbek. No ukazat će se uskoro Wilderu prilika za "superkruzer" titulu za koju bi se trebao boriti sa Usykom, a koliko sam ja vidio Usyk neće biti opasan za njega.

https://www.sportbible.com/boxing/bo...match-20201101
bonecrusher is offline  
Old 01.11.2020., 21:36   #10091
Quote:
bonecrusher kaže: Pogledaj post
Wilder je došao i do saznanja da mu je nešto stavljeno u vodu, a bočicom je rukovao isključivo njegov trener Breland. Sad sam to slučajno pročitao....
zato je izgledao kao da je drogiran, noge ga nisu držale, dobivao je metalom po glavi i svim vrstama zabranjenih udaraca, a ručnik je ubačen na komandu Furijevih ljudi, a Brelandovih prijatelja iz gyma "Kronk"....- sve to Wilder zna, a saznanje je dragocjeno, jer će paziti da mu to opet ne učine. Fury je ionako zbrisao u bezvezni meč, a onda će čekat joshuuu do 2o22.usput umlateći par jahača magle i boli ga lajbek. No ukazat će se uskoro Wilderu prilika za "superkruzer" titulu za koju bi se trebao boriti sa Usykom, a koliko sam ja vidio Usyk neće biti opasan za njega.

https://www.sportbible.com/boxing/bo...match-20201101
Ok, sada sam skužio. Ti si šaljivdžija i to dobar.
Old 01.11.2020., 22:16   #10092
Quote:
Misliš da njegovo mišljenje nije izgrađeno na nekim indicijama i dokazima?
"Da, kada vas netko poput mene udari u glavu, udubina se može dogoditi. Znate, osim ako je trener Deontaya Wildera Jay Deas u zavadi s ljudima iz Atletske komisije Las Vegasa koji su bili u sobi. Jay Deas je bio u sobi cijelo vrijeme dok su mi omatali ruke. Bio je tamo dok su mi stavljali rukavice, sve je vidio. Tako da tko god ima teorije zavjere oko mojih rukavica, to je sranje. Sljedeći put ću mu završiti boksačku karijeru jer će mu to biti drugi nokaut zaredom." - Tyson Fury

To je izjavio još prije pola godine
Old 01.11.2020., 22:37   #10093
Tip koji je fanboy Wildera naravno da misli da je Chisora dobio, to je ocekivano

Ovo oko rukavica, mislim daj me nemoj Sad nakon 9 mjeseci
Old 01.11.2020., 23:04   #10094
Quote:
panther-1989 kaže: Pogledaj post
"Da, kada vas netko poput mene udari u glavu, udubina se može dogoditi. Znate, osim ako je trener Deontaya Wildera Jay Deas u zavadi s ljudima iz Atletske komisije Las Vegasa koji su bili u sobi. Jay Deas je bio u sobi cijelo vrijeme dok su mi omatali ruke. Bio je tamo dok su mi stavljali rukavice, sve je vidio. Tako da tko god ima teorije zavjere oko mojih rukavica, to je sranje. Sljedeći put ću mu završiti boksačku karijeru jer će mu to biti drugi nokaut zaredom." - Tyson Fury

To je izjavio još prije pola godine
Da, zaboravio je samo još reći da je Jay deas bio sa njim i u WC-u kad je išao srat i iza školjke mu držao papir kao Mr.Bean. I poslije je bio sa njim i u uglu i tamo mu stavljao bandaže - dok je Breland miješao koktel "Lambada" u plastičnoj bočici i Wilder je trebao plesati i boksati najnovijim stilom, ali negdje je nešto zapelo pa je pomješao sastojke - a trebalo je to izgledati u ovom stilu - Fury bi bio nemoćan.
Wilder je uglavnom uvježbao nožno kretanje onog tipa sa crnim naočalama na 1:12 - pa kako bi ga Fury uhvatio molim te lijepo??? Noge su trebale radit ko vurica - ko 3 Alija...

https://youtu.be/HdlfZ4213zM
bonecrusher is offline  
Old 01.11.2020., 23:13   #10095
Quote:
Da, zaboravio je samo još reći da je Jay deas bio sa njim i u WC-u kad je išao srat i iza školjke mu držao papir kao Mr.Bean. I poslije je bio sa njim i u uglu i tamo mu stavljao bandaže - dok je Breland miješao koktel "Lambada" u plastičnoj bočici i Wilder je trebao plesati i boksati najnovijim stilom, ali negdje je nešto zapelo pa je pomješao sastojke - a trebalo je to izgledati u ovom stilu - Fury bi bio nemoćan.
Wilder je uglavnom uvježbao nožno kretanje onog tipa sa crnim naočalama na 1:12 - pa kako bi ga Fury uhvatio molim te lijepo??? Noge su trebale radit ko vurica - ko 3 Alija...

https://youtu.be/HdlfZ4213zM
Prihvati činjenicu da je boksač kojeg favoriziraš pičkica koja je izbjegla trilogiju, jer je znao da mu je to kraj karijere. Ovako je vješto izbjegao Furya i može nastavit boksat (naravno, dalje mora bez pojasa)
Old 01.11.2020., 23:51   #10096
Quote:
panther-1989 kaže: Pogledaj post
Prihvati činjenicu da je boksač kojeg favoriziraš pičkica koja je izbjegla trilogiju, jer je znao da mu je to kraj karijere. Ovako je vješto izbjegao Furya i može nastavit boksat (naravno, dalje mora bez pojasa)
Mislim da sam čitao da je Bellew rekao da će boksat za taj novi pojas WBC "supercruiser" protiv Usyka - oni će biti prvi koji će se boriti za taj naslov.
Ako ga osvoji, a osvojit će ga - imaće ga i Fury i on. A lako se onda jednog dana pokefaju - sad mi je zapravo sve to čudno - onaj tip iza Brelanda veli Brelandu - ubaci ručnik, ionako če biti uzvrat....čudno, pa se pojavljuje "novi pojas" i nova kategorija i to baš u WBC. Tko zna šta se zapravo tuda muti.
Ali jedno je sigurno - više pojaseva - više love.
bonecrusher is offline  
Old 02.11.2020., 12:25   #10097
Quote:
....čudno, pa se pojavljuje "novi pojas" i nova kategorija i to baš u WBC. Tko zna šta se zapravo tuda muti.
Ali jedno je sigurno - više pojaseva - više love.
i to baš u težini koja savršeno paše i Wilderu i Usyku...u pičku materinu meni ništa više nije jasno...jedino što mi pada na pamet, jest slijedeće - Fury je dobio Wildera svojevrsnom urotom, nazovimo to tako, Wilder je skužio o čemu se radi kao i pola normalnog svijeta KOJA ŽELI progledati. Fury je sad u opasnosti jer zna da će ga ovaj smlaviti u idućem meču i onda što rade, Hearn sa svojom svitom želi pošto poto maknuti Wildera jer želi engleskog prvaka, napuntali su ove, čitaj ''dobro podmazali'' i komisija uvodi taj novi pojas i vidi čuda - upravo WBC ,i upravo kilaža koja je stvorena za Wildera, a kako to da nije WBO pojas npr??

I stavljaju na čelo - koga, vidi čuda opet britanac! Bellew....koji je bio pod Hearnom...da je ići kopati dublje...vidili bi koliko su svi zamazani u govnima...ovako računaju dat ćemo mu sve samo da osvoji taj novi WBC naslov, i da pusti Furya na miru...jer oriđiđi naslov MORA ostati u Engleskoj. A Wildera i Usyka koji su najveća prijetnja tome treba maknuti u diviziju ispod.
Mike Bro is offline  
Old 02.11.2020., 13:29   #10098
Quote:
Mike Bro kaže: Pogledaj post
i to baš u težini koja savršeno paše i Wilderu i Usyku...u pičku materinu meni ništa više nije jasno...jedino što mi pada na pamet, jest slijedeće - Fury je dobio Wildera svojevrsnom urotom, nazovimo to tako, Wilder je skužio o čemu se radi kao i pola normalnog svijeta KOJA ŽELI progledati. Fury je sad u opasnosti jer zna da će ga ovaj smlaviti u idućem meču i onda što rade, Hearn sa svojom svitom želi pošto poto maknuti Wildera jer želi engleskog prvaka, napuntali su ove, čitaj ''dobro podmazali'' i komisija uvodi taj novi pojas i vidi čuda - upravo WBC ,i upravo kilaža koja je stvorena za Wildera, a kako to da nije WBO pojas npr??

I stavljaju na čelo - koga, vidi čuda opet britanac! Bellew....koji je bio pod Hearnom...da je ići kopati dublje...vidili bi koliko su svi zamazani u govnima...ovako računaju dat ćemo mu sve samo da osvoji taj novi WBC naslov, i da pusti Furya na miru...jer oriđiđi naslov MORA ostati u Engleskoj. A Wildera i Usyka koji su najveća prijetnja tome treba maknuti u diviziju ispod.
Napokon jedno logično objašnjenje. Nema šta drugo bit

Onaj meč je bio toliko čudan, da su sigurno vanzemaljci umiješani u sve
Old 02.11.2020., 14:54   #10099
The truth is out there, ovaj puta na boks fanzoneu
Old 02.11.2020., 19:25   #10100
Quote:
Mike Bro kaže: Pogledaj post

Od slova do slova se slažem sa tobom. Vidi se da ti je inteligencija, tj.logika jaka strana. Točno je to u igri. Jasno kao dan, samo - normalno sad će se tu naći likovi koji će početi nešto čisto deseto laprdati, praviti se da ništa čudno tu ne vide i šta ti ja znam - uglavnom napadati druge umjesto da vide ono što je jako dobro vidljivo - što bi pokojni Čkalja rekao - ne vide ogromnu "Belu bačvu nasred male zelene livadice".
bonecrusher is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:07.