|
|
19.11.2020., 00:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
versilov kaže:
a mozda petkovic jednostavno ne moze bolje od onog? mislim ne bi me čudilo jer nije da je prije te jedne super sezone pokazivao isto pa je to sad neki pad odjednom..... možda je rođak peeknuo i to je to
|
Tko? Petković? S onakvom visinom i onakvom tehnikom - čovjeku je samo nebo granica - to što on sebe zabija u podrum je drugi par rukava - ono što meni nije jasno je kad je već proigrao u Dinamu kako mu se ovo dogodilo - pa on je rastom dogodine trebao biti u Barceloni, a ne na klupi Dinama - očito mu je voljni moment negdje na nuli - nešto s njime u glavi gadno ne štima, djeluje mi ko mimoza, zato i nije uspio u Italiji iako su svi oko njega govorili da je supertalent - te mušice treba izbit iz glave, najbolje bi bilo da pređe u Osijek i da ga Bjelica kroz teror privede svijesti.... 
|
|
|
19.11.2020., 00:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kawaguchi22 kaže:
Poanta je bila da i Škorić sad igra bolje nego prije, makar bi i za Petkovićev pad forme dio zasluga pripisao onoj Radićki...
|
da, tako se priča - ali što to govori o njemu? Kao da je ona neka vještica koja mu je oduzela moć? ne znam što bi sad ona trebala? podstavit leđa da si dečko podigne karijeru...... kakva jebena mimoza od lika, valjda si neće sjebat karijeru, a i naše šanse za kantu - treba nam spreman, degenerik jedan.... 
|
|
|
19.11.2020., 00:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Aubrigo kaže:
Skoric je i prije u repki odigrao korektne utakmice, na stranu sto ce sad uz Bjelicu biti mnogo bolji.
A odlicna Skoriceva utakmica protiv Portugala u najvecem je dijelu zasluga Dalica, i ostatka momcadi koju Dalic vodi, i njegovom taktickom postavljanju Skorica, kao i svakog od ostalih "nezvijezda" koji zaigraju u momcadi i odigraju iznad ocekivanja (Melnjak, Juranovic), kao i brzog "onboardinga" klinaca.
Pisao sam o tome sto je Dalic stvorio u momcadi, kakav kult ekipe, i kako svi zajedno samo radi toga takvoga Dalica zapinju u pomladjivanju i prihvacanju onih koje - uglavnom i sami izaberu u momcad.
Da je taj Dalic takticki limitiran - nema sumnje. Da bi takticki superioran autokrat imao vise uspjeha s ovom ekipom - ne vjerujem ni mrvicu, jer bi mnogima igranje za repku (a ne i za momcad kakva sad jesu) znacilo mnogo manje...
|
Tvoji argumenti imaju smisla, čak i ja nisam za opciju Bjelice kao izbornika, mislim da on kao trener prije u Dinamu, pa čak i sada u Osijeku, kroz afirmaciju nekih igrača više koristi reprezentaciji, nego što bi možda mogao da je izbornik sadašnjoj ekipi, upravo zbog razloga koje si spomenuo. Moja najveća zamjerka Daliću je što nije na vrijeme isprobao neke igrače na kritičnim pozicijama, evo recimo Juranovića je mogao isprobati puno ranije, nego mučiti jadnoj Jedvaja na neprirodnoj poziciji, ili recimo sada još uvijek ne znamo što Bašić može na zadnjem veznom.
|
|
|
19.11.2020., 00:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hilderik kaže:
da, tako se priča - ali što to govori o njemu? Kao da je ona neka vještica koja mu je oduzela moć? ne znam što bi sad ona trebala? podstavit leđa da si dečko podigne karijeru...... kakva jebena mimoza od lika, valjda si neće sjebat karijeru, a i naše šanse za kantu - treba nam spreman, degenerik jedan.... 
|
Možda i govori o njemu, ali bome i o njoj (šifra: i tata bi sine). 
|
|
|
19.11.2020., 06:58
|
|
Vorumska avangarda
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
kawaguchi22 kaže:
Moja najveća zamjerka Daliću je što nije na vrijeme isprobao neke igrače na kritičnim pozicijama, evo recimo Juranovića je mogao isprobati puno ranije, nego mučiti jadnoj Jedvaja na neprirodnoj poziciji, ili recimo sada još uvijek ne znamo što Bašić može na zadnjem veznom.
|
Pa Juranovic je opci predmet sprdnje bio i kod samih hajdukovaca kad je bio u Splitu, decko je zestoko limitiran mogucnostima. Igra u poljskoj Legiji, to mu je ocito i plafon. Usao je samo i iskljucivo jer nema Vrsaljka, a Uremovic je trebao na stopera (i otpao).
Uvjeren sam da ga necemo tako brzo vidjeti opet, pogotovo kad se Vrsaljko vrati.
A za Basica isto necemo jos neko vrijeme znati, pogotovo kad se vrati Brozovic, poziciju mogu odlicno odigrati i Kovacic i Badelj, vidjeli smo da i Rog. Tu jos kuca i Moro nakon mladog EURO-a
Tim vise sto je rulja popizdila na Dalica jer nema rezultata, jer je isprobavao brdo toga, a i dolaze kvalifikacije za SP i EURO - dakle sve top natjecateljske tekme u kojima se nece previse testirati.
Quote:
kawaguchi22 kaže:
Tvoji argumenti imaju smisla, čak i ja nisam za opciju Bjelice kao izbornika, mislim da on kao trener prije u Dinamu, pa čak i sada u Osijeku, kroz afirmaciju nekih igrača više koristi reprezentaciji, nego što bi možda mogao da je izbornik sadašnjoj ekipi, upravo zbog razloga koje si spomenuo.
|
Ja vidim Bjelicu kao Dalicevog nasljednika nakon EURO-a, definitivno je jedan od najuzih kandidata za to mjesto (uz Leku po meni). Ali ne vidim razloga gurati Bjelicu preko reda, kad zasad nema razloga da se Dalic smjenjuje, jer htjeli ne htjeli: plasirali smo se na EURO + napravljena je gotovo kompletna smjena momcadi (cak ni Modric vise nije nepokriven, nije igrao ni u Francuskoj kad smo prvo poluvrijeme odigrali kao rijetko kad u sastavu Brozovic - Kovacic - Vlasic), i na EURU s potpunim pravom ocekujemo prolaz grupe i dalje ova momcad moze (ne znaci da hoce) u jednoj tekmi dobiti bilo koga u Europi, pa i te jebene Francuze. I kao sto rekoh - Dalica moze smijeniti samo momcad, ne vidim cak ni da bi ga se Suker usudio najuriti i razjebati momcad
|
19.11.2020., 07:56
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2012.
|
Idemo s Jurom i Milom kao starterima po taj Euro.
A od pustih bajki o čarobnom Bjelici mi se blago sere. Eto toliko je fenomenalan da je završio u Osijeku. Mislim, dobar je on trener, za našu ligu top klasa, ali daj me nemoj jebat više s tim bajkama o čudotvorcu Bjelici. Čovjek je imao sreću da je imao Olma u momčadi i na tome se sagradio neki mit o čudotvorcu Neneku.
|
|
|
19.11.2020., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
Quote:
MMachéte kaže:
Ej ne zaboravite, igrali smo 40 minuta s igračem manje.
|
Nismo slučajno igrali s igračem manje nego zbog grube pogreške. U začetku te akcije se jasno vidio prazan prostor, Modrić je izašao korektno na svog igrača, okrenuo se i rukom pokazao suigračima prazninu, ja sam iste sekunde znao da će biti problema. Dogodio se taj faul i egzekucija.
Došlo je do toga da od naše obrane (cijele ekipe) već očekujem takve reakcije. A očito ih očekuje i Modrić. I zna se tko je tu odgovoran tj. najodgovorniji.
|
|
|
19.11.2020., 09:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
Quote:
GojkoVelicanstv kaže:
Idemo s Jurom i Milom kao starterima po taj Euro.
A od pustih bajki o čarobnom Bjelici mi se blago sere. Eto toliko je fenomenalan da je završio u Osijeku. Mislim, dobar je on trener, za našu ligu top klasa, ali daj me nemoj jebat više s tim bajkama o čudotvorcu Bjelici. Čovjek je imao sreću da je imao Olma u momčadi i na tome se sagradio neki mit o čudotvorcu Neneku.
|
Jura i Mile su realno baš limitirani igrači. I tehnički i taktički. Nisu nivo hrvatske reprezentacije.
A Bjelicu će Dalton razmontirati sad u subotu.
Od ideje da Bjelica postane izbornik prolazi me jeza. Čak bih i Dalića radije ostavio.
|
|
|
19.11.2020., 11:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
nautautor kaže:
Jura i Mile su realno baš limitirani igrači. I tehnički i taktički. Nisu nivo hrvatske reprezentacije.
|
HNL igrači, ni više ni manje.
Sa takvim igračima možemo samo sanjati buduća velika natjecanja.
|
|
|
19.11.2020., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Aubrigo kaže:
Pa Juranovic je opci predmet sprdnje bio i kod samih hajdukovaca kad je bio u Splitu, decko je zestoko limitiran mogucnostima. Igra u poljskoj Legiji, to mu je ocito i plafon. Usao je samo i iskljucivo jer nema Vrsaljka, a Uremovic je trebao na stopera (i otpao).
Uvjeren sam da ga necemo tako brzo vidjeti opet, pogotovo kad se Vrsaljko vrati.
A za Basica isto necemo jos neko vrijeme znati, pogotovo kad se vrati Brozovic, poziciju mogu odlicno odigrati i Kovacic i Badelj, vidjeli smo da i Rog. Tu jos kuca i Moro nakon mladog EURO-a
|
Bez obzira koliko loš bio Juranović, opet je na desnom beku najmanje duplo bolji od Jedvaja kojeg se predugo forsiralo na toj poziciji. Naravno da nije idealno rješenje ali ga je trebalo prije isprobati, pa bi još više znali što može. Meni se zasad pokazao kao najbolja alternativa Vrsaljku, ofenzivno bolji od Uremovića, defenzivno nešto lošiji, jedino bi još volio vidjeti Boška Šutala, koji pokazuje veliki potencijal(za naše prilike) na toj poziciji, ali vjerovatno zbog U-21 Eura to neće biti moguće.
Kovačić je loš na zadnjem veznom, a Badelj trenutno nije u formi, Rog je li-la, tak ak Brozović ne može, nije neka sreća.
|
|
|
19.11.2020., 15:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Quote:
nautautor kaže:
A Bjelicu će Dalton razmontirati sad u subotu.
Od ideje da Bjelica postane izbornik prolazi me jeza. Čak bih i Dalića radije ostavio.
|
Ajd da baš vidimo kako će ga razmontirati, Bjelica je Osijek podignuo za mjesec dana za 100 posto.
U repki bi ja forsirao Moru na zadnjem veznom kad Broz neće moći, zasad nek ga mijenja Modrić dok Moro ne odigra juniorski EP, Kovačič nikako, njemu treba ostavit ovu poziciju jer dobijamo jednog igrača više na vrhunskom nivou, Badelj je da svoje, a Rog je nekako prestrašen.
|
19.11.2020., 17:00
|
|
Plemeniti tapir
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
versilov kaže:
a mozda petkovic jednostavno ne moze bolje od onog? mislim ne bi me čudilo jer nije da je prije te jedne super sezone pokazivao isto pa je to sad neki pad odjednom..... možda je rođak peeknuo i to je to
|
rekao bih da on kao i livaković stagniraju. s tim da se još to ne vidi kod potonjega. prerasli su hnl i trebali su još ljetos napustiti ga. oni ovdje više ne vidu neku pretjeranu motivaciju. a kako stvari stoje, past će im cijena osim ako na ep-u ne zabljesnu.
|
|
|
19.11.2020., 17:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kawaguchi22 kaže:
Bez obzira koliko loš bio Juranović, opet je na desnom beku najmanje duplo bolji od Jedvaja kojeg se predugo forsiralo na toj poziciji. Naravno da nije idealno rješenje ali ga je trebalo prije isprobati, pa bi još više znali što može. Meni se zasad pokazao kao najbolja alternativa Vrsaljku, ofenzivno bolji od Uremovića, defenzivno nešto lošiji, jedino bi još volio vidjeti Boška Šutala, koji pokazuje veliki potencijal(za naše prilike) na toj poziciji, ali vjerovatno zbog U-21 Eura to neće biti moguće.
Kovačić je loš na zadnjem veznom, a Badelj trenutno nije u formi, Rog je li-la, tak ak Brozović ne može, nije neka sreća.
|
Ne znam baš da je Juranović bolji od Uremovića, možda ofenzivno ali defanzivno je rupa veća od Pivarića. Kako koji portugalski igrač zamahne ovaj pada na guzicu, ne stigne ga niti rukama uhvatiti
Kad ti to u ozbiljnim utakmicama skautiraju protivnici (a hoće) to će biti propuh nad propusima po toj strani, i svi napadi će ići po toj strani.
|
|
|
19.11.2020., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
Imran kaže:
rekao bih da on kao i livaković stagniraju. s tim da se još to ne vidi kod potonjega. prerasli su hnl i trebali su još ljetos napustiti ga. oni ovdje više ne vidu neku pretjeranu motivaciju. a kako stvari stoje, past će im cijena osim ako na ep-u ne zabljesnu.
|
tako je. imamo na euru dva proitvnika po mjeri i tu svi ovi novi moraju pokazat da mogu. s englezima je bitno ne izgubit na loš način.
dotad će sve bit samo naklapanja, sjetim se samo kako smo ispratili one 1998 na sp, isto su bili članci da niko ne igra redovno, da smo u slaboj formi, cvitanović potjeran, bokšića ozlijeđen, asanović ne igra ozbiljan nogomet bla bla...
mi jednostavno nemamo toliko kvalitetnih igrača i toliko dobrog trenera da bi mogli imat konstantu stalno, a i neku kao taktiku ugiranu, nesto po cemu sm poznati.
uvijek smo najjači bili na horuk i zanos... jbg. mozda se to promijeni ako dodje bolji trener, ne znam. nikad nismo imali zapravo dobrog taktičara na klupi osim tu jednu utakmicu ivića i naravno slavena bilića, iako se i on dosta učio i promašivao dosta. koliko je samo igrača izrotira u reprezentaciji...
|
|
|
19.11.2020., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kvins kaže:
Ajd da baš vidimo kako će ga razmontirati, Bjelica je Osijek podignuo za mjesec dana za 100 posto.
U repki bi ja forsirao Moru na zadnjem veznom kad Broz neće moći, zasad nek ga mijenja Modrić dok Moro ne odigra juniorski EP, Kovačič nikako, njemu treba ostavit ovu poziciju jer dobijamo jednog igrača više na vrhunskom nivou, Badelj je da svoje, a Rog je nekako prestrašen.
|
to će se vjerojatno i dogoditi, čim prođe u21 euro - baš sam ga posebno pratio kako igra zadnjih par utakmica za mlade na šestici - za svoj uzrast ubija, najbolji je igrač repke i najjači karakter (nije zaludu kapetan) - mogao bi biti zvijezda eura, a ako ostvarimo veliki rezultat, možda i igrač eura....
jako dobro čita igru, obrambeno je jak i čvrst na nogama, ima fizikalije za box to box igrača i izvrsno je tehnički potkovan - zahvaljujući njemu hr repka nema problema pri iznošenju lopte - a sposoban je i zabiti s 20-25 metara što nerijetko i čini (puno češće nego modrić kroz svoju karijeru)..... i što je najbitnije, konstantno igra dobro, bez velikih oscilacija
ima sve osim što je poletarac i nema u nogama ni i od iskustva i karijere jednog modrića koji je svjetska klasa, ali je u fazi da ga se gurne u seniore i da premosti taj jaz prema najvećoj razini - za razliku od mnogih mladih igrača s potencijalom vjerujem da se neće prelomit u prelasku niti izgubit kvalitete, naprotiv trebao bi još podići svoju igru kao nekad modrić......
da bi se te projekcije ostvarile treba mu vjerovati i gurati ga, baš kako se bilić oslonio na tada mlađahnog modrića..... 
|
|
|
19.11.2020., 20:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2015.
|
Quote:
Kvins kaže:
Meni Lovren ulijeva povjerenje, on i Škorić su najbolje odigrali stopere u zadnjih nekoliko utakmica, Škorić da ima brzinu bio bi idealan za prvih 11. Moje mišljenje je da ovoj repki treba Bjelica ili netko sličan, da sastavi neke taktike, ova igra mi je bez glave i repa.
|
Da Bjelica  njega bi igrači izbušili samo tako ako bi počeo provodit nekakvu stegu, a bi jer je težak lik. Reprezentacija ne funkcionira ko klub, zato je čak i ovaj Dalić koji zna manje i od Ante Čačića bolji izbor nego da Bjelica preuzme.
|
|
|
19.11.2020., 20:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Imbarazzato kaže:
Da Bjelica  njega bi igrači izbušili samo tako ako bi počeo provodit nekakvu stegu, a bi jer je težak lik. Reprezentacija ne funkcionira ko klub, zato je čak i ovaj Dalić koji zna manje i od Ante Čačića bolji izbor nego da Bjelica preuzme.
|
Ne bi reka da Bjelica ne zna s igračima. Kod gube koji imaju kancerogenu svlačionicu već 20 godina valjda su igrači prilično stali iza njega.
|
|
|
19.11.2020., 22:47
|
|
Ponekad nisam na forumu
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
nautautor kaže:
Nismo slučajno igrali s igračem manje nego zbog grube pogreške. U začetku te akcije se jasno vidio prazan prostor, Modrić je izašao korektno na svog igrača, okrenuo se i rukom pokazao suigračima prazninu, ja sam iste sekunde znao da će biti problema. Dogodio se taj faul i egzekucija.
Došlo je do toga da od naše obrane (cijele ekipe) već očekujem takve reakcije. A očito ih očekuje i Modrić. I zna se tko je tu odgovoran tj. najodgovorniji.
|
Nismo slucajno da , napravio je Rog faul di na 30m od naseg gola, za sigurni zuti karton. Iza njega je bilo jos bar 4 nasa igraca, da prosao Portugalac naletio bi na njih.
To se ne radi , u 50. minuti raditi takav faul a imas zuti karton.
Štimac 1996, usporedba. ok Rogova greska je utoliko nebitnija kad gledamo u usporedbi s tim, ali hej, to se ne radi.
Četvrtfinale EP , imamo egal rezultat, rekao bih inicijativu na terenu, i onda frajer na centru skrsi Njemca i dobije drugi zuti
U kojem smjeru je to dalje moglo ici
tak i ovo neki dan..
|
|
|
19.11.2020., 23:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Da sam trener ja bi rizične s žutim vadio van.
|
20.11.2020., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MMachéte kaže:
Nismo slucajno da , napravio je Rog faul di na 30m od naseg gola, za sigurni zuti karton. Iza njega je bilo jos bar 4 nasa igraca, da prosao Portugalac naletio bi na njih.
To se ne radi , u 50. minuti raditi takav faul a imas zuti karton.
Štimac 1996, usporedba. ok Rogova greska je utoliko nebitnija kad gledamo u usporedbi s tim, ali hej, to se ne radi.
Četvrtfinale EP , imamo egal rezultat, rekao bih inicijativu na terenu, i onda frajer na centru skrsi Njemca i dobije drugi zuti
U kojem smjeru je to dalje moglo ici
tak i ovo neki dan..
|
Teški manjak nogometne inteligencije, a i tako izgleda na terenu. Kao da si kokoši otkinuo glavu i pustio je na teren, pa baulja bezveze i udre koga stigne.
Onako napraviti nepotrebni prekršaj, na Ronaldu kojeg suci štite, daleko od gola, u 50 minuti, a imaš žuti kartom pa to moraš posebno glup biti 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:10.
|
|
|
|