Kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!! |
|
|
10.11.2020., 12:05
|
|
elnino
Registracija: May 2011.
|
pitanje
pozdrav, samo jedno pitanje ako ima zainteresiranih za odgovoriti. kakva su vaša iskustva sa Supersport pokerom? ja sam uplatio prije nekoliko dana jedan turnir i osvojio da mi je spajalo lude skale i nuts situacije skoro od početka do kraja, a aseve u rukama da ni ne spominjem. a isto tako se zna dogoditi turnir gdje to radi i drugim natjecateljima. jel moguće da je supersport poker na neki način namješten i što supersport ima od toga?
|
|
|
10.11.2020., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
Ne, samo si imao enormne količine sreće.
Kao prvo, tako nešto se "namješta" zato što netko želi uzeti ekstra pare za sebe. Iz poslovne perspektive super sporta to nema smisla jer u odnosu na klađenje, poker kod njih proizvodi mikroskopsku količinu para.
Drugo, amaterski, rekreativni ili low stakes igrač je takvim namještaljkama nezanimljiv. Namješteni siteovi, bar oni koje ja znam imaju praksu ciljati (high stakes) igrače koji pobjeđuju, pa ih ili lagano pelješe superuserima ili totalno demoliraju da ih otjeraju od tamo i održe na stranici njima puno unosniji ekosustav sačinjen od rekreativaca i amatera kojima će se ionako prije ili kasnije istopiti pare.
Dakle, ako gledaš globalnu sliku, nema smisla da namještena stranica puni novčanike nasumičnih korisnika, kad lako mogu preusmjerit te pare sebi s manje rizika, pošto im je to ionako krajnji cilj.
Čak i da je namješteno, trebat ćeš puno veći statistički uzorak da to dokažeš, a botove i superusere bolji igrači u pravilu znaju nanjušiti.
To što ti se dešava je ništa drugo nego varijanca. Jednom je na Pokerstarsu lik na sunday millionu (prvi osvaja cca 100 000$) neki rus, al ono...totalni idiot osvojio prvo mjesto isključivo srećom i krumpiranjem. Što znači da je pregazio field od preko 20 000 ljudi. Nije znao ni engleski pa na finalnom stolu nije znao napraviti deal što su svi drugi žicali. A pošto se finalni stol mogao replayat kasnije i sve su se karte vidjele, mogao se vidjeti sav užas neznanja tog igrača.  Kroz iduće tjedne, mjesece je donirao više manje sve na high stakes heads up stolovima regovima koji su ga naravno...demolirali.
|
|
|
11.11.2020., 21:20
|
|
elnino
Registracija: May 2011.
|
hvala, zaista iscrpan odgovor, iznad svih očekivanja 
|
|
|
11.11.2020., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
LanMi kaže:
hvala, zaista iscrpan odgovor, iznad svih očekivanja 
|
Ja sam probao za neku siću zadnjih par dana i mogu samo reći da sam se nasmija par puta koliko su nadrealni neki ishodi. Neznam softver im je valjda namješten da se stalno dešavaju cooler situacije, svaka druga ruka koja dođe do rivera praktički je cooler ili bad beat. Što gluplji potez odigram ispadne bolje na kraju
Bolje da sam si kupio koju pivu nego bacao novac. Ali što ćeš na greškama se uči valjda.
|
|
|
11.11.2020., 23:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
bambus 17 kaže:
Ja sam probao za neku siću zadnjih par dana i mogu samo reći da sam se nasmija par puta koliko su nadrealni neki ishodi. Neznam softver im je valjda namješten da se stalno dešavaju cooler situacije, svaka druga ruka koja dođe do rivera praktički je cooler ili bad beat. Što gluplji potez odigram ispadne bolje na kraju
Bolje da sam si kupio koju pivu nego bacao novac. Ali što ćeš na greškama se uči valjda.
|
Samo ti kupuj pivice i uzivaj u hladnoj. Za ekipu takvog mentalnog sklopa ovaj sport ionako nije za njih.
|
|
|
12.11.2020., 09:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bijesprvi kaže:
Samo ti kupuj pivice i uzivaj u hladnoj. Za ekipu takvog mentalnog sklopa ovaj sport ionako nije za njih.
|
Misliš poker nije za mene? Tu si vjerovatno u pravu nisam ga nikad ni igra prije online.
Meh za mene nisu mali ulozi i ovo online, da imam iole para volio bih odigrati live partiju. Budem jednom probao nadam se.
Što se tiče pivica karikirao sam, popijem ih samo kad mi drugi plate više manje trenutno. Ja sam više tip od jogurta i sendviča od mozzarele i buđole 
|
|
|
12.11.2020., 09:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Jel igra neko tu winamaxu turnire? Ja kao dugogodisnji profitabalan turnirski igrac
na svim stranicama na kojima sam igrao low i mid stakesi tamo se vec tri godine ne
mogu sastat da shipam nesto posteno...Mislim i tamo sam u plusu al s obzirom na
ocajan field smatram da je to dosta mali profit. Neznam bas se tamo nekako cudno okrecu
boardovi i ne mogu govorit o varijanci kad je dosta veliki sample odigran tamo.
|
|
|
12.11.2020., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2015.
|
Quote:
bambus 17 kaže:
Misliš poker nije za mene? Tu si vjerovatno u pravu nisam ga nikad ni igra prije online.
Meh za mene nisu mali ulozi i ovo online, da imam iole para volio bih odigrati live partiju. Budem jednom probao nadam se.
Što se tiče pivica karikirao sam, popijem ih samo kad mi drugi plate više manje trenutno. Ja sam više tip od jogurta i sendviča od mozzarele i buđole 
|
Frende nemoj ga nikako. Mozes jedino turnire za manje uloge. Igraci pokera zive za takve poput tebe. Citaj: kladionicare koji misle da znaju poker jer su naucili pravila i eventualno neku caku pa odluce sjesti online za stol kad im se malo igra. U pravilu to zavrsi tako da doniraju novac dok regovi u svojim glavama smiju im se i na njih gledaju posprdno kao budale koji su im poklonili lovu. Ista stvar je i uzivo. Jos i gore jer se barata sa vecim ciframa. Sacuvaj novac ili potrosi ga na kladu. Jos bolje na klopu i cugu ili neku zensku.
|
|
|
12.11.2020., 12:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bijesprvi kaže:
Frende nemoj ga nikako. Mozes jedino turnire za manje uloge. Igraci pokera zive za takve poput tebe. Citaj: kladionicare koji misle da znaju poker jer su naucili pravila i eventualno neku caku pa odluce sjesti online za stol kad im se malo igra. U pravilu to zavrsi tako da doniraju novac dok regovi u svojim glavama smiju im se i na njih gledaju posprdno kao budale koji su im poklonili lovu. Ista stvar je i uzivo. Jos i gore jer se barata sa vecim ciframa. Sacuvaj novac ili potrosi ga na kladu. Jos bolje na klopu i cugu ili neku zensku.
|
Nije poker tolika nauka za koju ga se prodaje ali ok. Ne sporum da barataš sa više znanja od mene koji tu i tamo pogledam neki poker turnir ili sažetke na youtubeu.
Neću igrati jer ionako nemam para ovo sam probo 100 kuna jer nisam nikad dosad pa reko da se zabavim. Kad igraš za siću niko ne folda pa se čudne stvari dešavaju na turnu i riveru ali što ćeš.
Igram ove free turnire to mi dođe ko zabava za ubijanje vremena, to je taman za mene 
|
|
|
12.11.2020., 14:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kerpo2021 kaže:
Jel igra neko tu winamaxu turnire? Ja kao dugogodisnji profitabalan turnirski igrac
na svim stranicama na kojima sam igrao low i mid stakesi tamo se vec tri godine ne
mogu sastat da shipam nesto posteno...Mislim i tamo sam u plusu al s obzirom na
ocajan field smatram da je to dosta mali profit. Neznam bas se tamo nekako cudno okrecu
boardovi i ne mogu govorit o varijanci kad je dosta veliki sample odigran tamo.
|
Igrao sam tamo, ali ne MTTove, super stranica. A nesreca, varijanca na MTTovima je najvece zlo ikad.
Ali nesto sam primjetio, na razlicitim stranicama, ribe i rekreativci igraju "drukcije", tj kao da imaju neki svoj lokalni metagame. U pravilu su meksi nego na starsima, ali mozda se nisi ispravno prilagodio tome, pogotovo ako igras hrpu stolova.
|
|
|
12.11.2020., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bambus 17 kaže:
Nije poker tolika nauka za koju ga se prodaje ali ok. Ne sporum da barataš sa više znanja od mene koji tu i tamo pogledam neki poker turnir ili sažetke na youtubeu.
|
Prilična je nauka. Ali je u neku ruku i praktički riješen. Možeš igrat rekreativno za kikiriki. Ali već i na nižim ulozima neki prosječno dobar reg je toliko ispred tebe da nemaš šanse, osim kratkoročno što ti sreća ponudi.
|
|
|
15.11.2020., 08:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
donktard kaže:
Prilična je nauka. Ali je u neku ruku i praktički riješen. Možeš igrat rekreativno za kikiriki. Ali već i na nižim ulozima neki prosječno dobar reg je toliko ispred tebe da nemaš šanse, osim kratkoročno što ti sreća ponudi.
|
To bi značilo da će ako hrpa regova igra međusobno kroz dugo vrijeme otprilike svi bit oko nule?
|
|
|
15.11.2020., 15:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Ovisi o igri, ali da, u biti će svi gubit novac radi rakea.
Aj, stvar je malo kompliciranija, limit holdem je odavno riješen, HU je praktički riješen današnjim kompjuterima, mislim da 3-way isto, ne pratim baš. 6 man i 9 man je puno puno teže riješit, ali tko god uči tako, brzo nađe pseudooptimalna rješenja za tipične situacije u kojima se nalazi.
Dakle, ovisno o igri situacija je malo drukčija, ali za ribe, rekreativce i lošije regove je slično...protiv dobrog rega ili GTO bota gubiš novac.
|
|
|
21.11.2020., 17:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Bilo je par puta četveroznamekastih rezultata, ali samo uz FT, nikad uz pobjedu. Ovako je ipak lijepše

|
|
|
22.11.2020., 20:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Svaka čast.. igram ovaj supersport poker. samo turnire i mogu reći da je to čista sramota kak imaju softver naštelani.. da ne govorim kak je tek na stolovima.
možda proban na kojoj stranoj jer ovo kak se dijele karte nema ni u Las Vegasu. Uvijek neke skale, farbe dok je duel s all inovima.. bez obzira na čiju stranu..nekad osvojis turnir bezveze a drugi put na najbolje karte gubiš i gubiš.
jbt kao da su i tu stavili kao i na automatima da te drže u igri s nekim nasumičnim dobicima
|
|
|
23.11.2020., 00:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
davorho kaže:
Svaka čast.. igram ovaj supersport poker. samo turnire i mogu reći da je to čista sramota kak imaju softver naštelani.. da ne govorim kak je tek na stolovima.
možda proban na kojoj stranoj jer ovo kak se dijele karte nema ni u Las Vegasu. Uvijek neke skale, farbe dok je duel s all inovima.. bez obzira na čiju stranu..nekad osvojis turnir bezveze a drugi put na najbolje karte gubiš i gubiš.
jbt kao da su i tu stavili kao i na automatima da te drže u igri s nekim nasumičnim dobicima
|
ako ovo misliš nemoj molim te nikad igrat u ozbiljne novce, bolje ih daj meni
|
|
|
23.11.2020., 08:23
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
Zontra 
|
23.11.2020., 12:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sahta kaže:
ako ovo misliš nemoj molim te nikad igrat u ozbiljne novce, bolje ih daj meni
|
na koje mislis. nije problem u novcima jer mislim da sam i u plusu jer valjda osvojio u zadnja 3,4 ,jeseca valjda oko 20 turnira a bilo par kojima dobici isli prek 2000 kuna. al glup mi softwer da nemogu staviti normalan vise realistican a nek si vuku pare od uplata tih 10 posto
|
|
|
23.11.2020., 12:48
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
davorho kaže:
na koje mislis. nije problem u novcima jer mislim da sam i u plusu jer valjda osvojio u zadnja 3,4 ,jeseca valjda oko 20 turnira a bilo par kojima dobici isli prek 2000 kuna. al glup mi softwer da nemogu staviti normalan vise realistican a nek si vuku pare od uplata tih 10 posto
|
Ništa te ja ne razumijem. Ako si toliko osvojio znači da imaš više sreće nego je to normalno. Reklo bi se da je software namješten da ti dobivaš 
|
23.11.2020., 13:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Baphomet kaže:
Ništa te ja ne razumijem. Ako si toliko osvojio znači da imaš više sreće nego je to normalno. Reklo bi se da je software namješten da ti dobivaš 
|
Haha. Dobra je ova. Softwer je nalozen da je sreca ajmo 60% , znanje 20%, karta 20%
Samo kazem da previse ovisi o sreci i softveru a premalo o znanju, strpljenju itd..
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:53.
|
|
|
|