Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
10.01.2021., 00:00
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Cikola kaže:
Ovako si zamišljam njen mozak

|

Bože bedaste žene 
|
10.01.2021., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2016.
|
Quote:
Nick Marshall kaže:
Podsjeća me to na one kladioničarske dojave kad nekog posere dva-tri puta dobitak pa otvori stranicu Frane Tips ili Miki Dojave 100% prolaznost. A najgori su oni "prosvjetljeni" tipa Borna Rajić koji na svojim "seansama" otkrivaju novog sebe i usput to dobro naplate.
|
Da, baš.
Quote:
poison.Ivy kaže:
to čak i nije loša ideja - ali nije dovoljno samo skinuti kile već i utegnuti se i onda to održavati kroz dulji vremenski period da bi osoba imala dovoljno kredibiliteta za treniranje drugih ljudi.
ali to je dokaz njihovog mindseta, iz jedne krajnosti u drugu. zato i jesu pretili.
|
Slažem se s oboje.
Mozak Danijele Dvornik. 
|
|
|
11.01.2021., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
Vidim clanak na 24smrada o teretani onih preljubnika iz "Života na vagi" ' Nina Martina i onaj Mario.
Kaže naplaćuju program 3000kn.
A ona i dalje usaljena krmača.
Na instagramu facetune na maksimumu a kad je bila u onoj emisiji "Iza vage" izgleda ko Hulk.
Evo i objave
https://www.instagram.com/p/CJqU86Qs...=1x4xn31a0zst8
|
Zna netko nesto o njezinoj sestri? Znam da se zove Pia i da je uvijek stavljala neke polugole slike na instagram u cipkastom vesu. Druzi se s mejkap Ladom.
Pola instagrama joj je bila golotinja a pola bog,crkva i domovina. Nije toliko ogromna ali je bila jako trash.
|
|
|
12.01.2021., 14:38
|
|
Korisnica
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
Prva recenica...

|
Al fakat, ne treba svaki dan bas sve reci. Ugasi Instagram, suti. Zdravo je ponekad.

|
|
|
16.01.2021., 22:27
|
|
"nick" se više ne koristi
Registracija: Feb 2008.
|
|
|
|
17.01.2021., 01:15
|
|
beneath the ocean
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
|
Dobro koji je nju sad kurac primio taj potres? To je ono: nisam ga dozivjela, a svi drugi jesu, pa hocu i ja da i mene žale  jos ako mi se pritom srusi krov na glavu, tim bolje, vise me budu zalili 
Jebote koja glupaca, kad ju drmne za stvarno onda bu vidla di je vrag doma pa bude mozda prestala izigravat
|
|
|
10.02.2021., 17:59
|
|
|
nema veze sa potresom ali ima veze sa vađenjem iz govana kao ona prva firma sa teme u vezi onih usisivača
Ženska optužila PS Fashion za mobing..u nekom javljanju uživo sa dodjela nekih nagrada
https://www.blic.rs/biznis/menadzerk...-prica/s3y8n43
evo objava i na njenom instagramu
https://www.instagram.com/p/CK4Yi7VJ32_/
Poslije toga se oglašava i PS Fashion sa saopštenjem za javnost
Quote:
ps_fashion_official:
Povodom izjave koleginice Jovane Bakule, zamenice marketing menadžera naše kompanije, na dodeli nagrade “Top 50 najbolje online stvari” moramo istaći da ništa od navedenog u pomenutoj izjavi nije istina. Naša kompanija, koja ove godine proslavlja 25 godina dugog i porodičnog poslovanja ponosna je na činjenicu da od ukupnog broj zasposlenih, čak 87% čine žene koje i jesu nosioci našeg brenda. Upravo zahvaljujući predanom radu svih naših zaposlenih uspeli smo da krizu uzrokovanu virusom COVID 19 prebrodimo zajedno i srećni smo što smo sačuvali približno isti broj radnih mesta, bez obzira na vanredne i teške okolnosti koje su zadesile celokupnu privredu, posebno tekstilni sektor.
Osećamo se poraženo zbog reči koje nam je uputila Jovana, reči koje su nam nanele ogromnu štetu. Konkretno kada je reč o sektoru marketinga naše kompanije, u toku 2020. godine u ovom sektoru bilo je devet zaposlenih od čega su tri koleginice dobile premeštaj na slične ili više pozicije. Nakon interne kontrole i analize učinka, menadžment kompanije je odlučio da dva zaposlena fotografa, zbog neefikasnog rada proglasi tehnološkim viškom nakon čega su pomenuta lica uz pripadajuće otpremnine napustili kompaniju. Početkom ove godine, jedna od koleginica iz sektora marketinga je iz svojih ličnih i profesionalnih razloga tražila prekid radnog odnosa. Rezimirajući ovu situaciju, od pomenutih devet kolega iz sektora marketinga, sada je u ovom timu ostalo troje zaposlenih, drugo troje su prebačeni na slične ili više pozicije u kompaniji, dve osobe su proglašene tehnološkim viškom i jedna je raskinula radni odnos na lični zahtev. Ovo sve se može dokazati u svakom trenutku i jasno implicia da je naša koleginica u svom izlaganju iznela niz neistina. Kao kompanija izražavamo veliko žaljenje što se naš brend danas, posle 25 godina rada bez ijedne mrlje, bez razloga našao na tapetu uticajnih medija i influensera. Tema mobinga u kompanijama u našoj zemlji je vrlo aktuelna i prisutna i mi pozivamo javnost da se o ovoj temi javno razgovara, ali takođe ih pozivamo da ispitaju činjenice pre nego što nekoga osude.
|
u komentarima ih uglavnom pljuju
jedan od komentara:
Quote:
vladthephotographer:
@ps_fashion_official Dragi PS, radim 14 godina kao menadžer na nekim od najvećih kruzera na svetu. Odgovorno tvrdim da ništa gore niste mogli uraditi nego da objavite ovako nešto. Ko god je ovo napisao treba da dobije otkaz, jer pokazuje totalnu nezainteresovanost za razloge zašto je jedna vaša radnica izašla u javnost sa takvim komentarima, indirektno dokazuje da je atmosfera u firmi VRLO agresivna (hostile work environment, potražite na Guglu) i da su radnici tretirani loše jer postoji očigledna podela "mi protiv njih" umesto timskog rada. Angažujte vrhunskog, iskusnog HR menadžera da sredi ovo ali očekujte da ćete morati da se nosite sa MNOGO negativnih komentara i od radnika i od javnosti. I naučite novu mantru, koju treba da ponavljate svaki dan "Mea culpa.".]
|
|
|
|
10.02.2021., 18:30
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Mislim da ne bi bilo loše da se topic preimenuje samo u marketinški promašaje. 
|
|
15.02.2021., 14:36
|
|
Švabica
Registracija: Aug 2013.
|
Ovi koriste potres u svom glazbenom isprdku s Dore.
|
|
15.02.2021., 14:53
|
|
|
hahah krava ugasila komentare
|
|
|
15.02.2021., 15:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Cikola kaže:
Ovi koriste potres u svom glazbenom isprdku s Dore.
|
Ko su ovi i zašto izgledaju ko da se ne mogu posrat, pa se muče?
|
26.02.2021., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Nije mkt promašaj u doba potresa, ali sad sam vidjela reklamu za always, kao kupi njihov brand pa će oni donirati za neku akciju da djevojčice mogu u školu kad imaju mengu, da ne fale s nastave.
Sta mi pripadamo nekom amazonskom plemenu pa nas se izolira iz društava za vrijeme menstruacije?
Prvi glas da curice ne idu na nastavu kad menstruiraju.
|
26.02.2021., 22:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
vidjela reklamu za neki ljuti umak, pise: najveci neprijatelj tvoje guzice
 nazalost kasnila sam pa nisam fotkala 
|
28.02.2021., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
poison.Ivy kaže:
vuletiću opraštam zato što je nezreli balavac - za doris sam iz priča znala da je money hungry, lana je emocionalno inteligentna kao tikva, ali zsa zsa me razočarala. ovaj komentar baš nije nalik njoj, ne znam šta joj je došlo.
|
Ne razumijem ovo za Lanu i zsa zsa .Netko im je napomenuo da ih je poginula cura pratila na instagramu i izrazili su sućut.Šta bi bilo bolje da su ignorirali i ne rekli ništa?  Ili sam ja nešto krivo razumijela?? 
Doris je blesava ko k...mislim da bi ta prodala vlastito djete da nešto reklamira.Ko Ela npr.
Ovaj selfi je degutantan.
|
28.02.2021., 13:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Žena je odgovorila maloj na poruku nakon sto je poginula. Mjesecima, ako ne i duže, poruka je čekala u inboxu.
Ok, da žaža ima milijunsku bazu, ali nekako ne vjerujem da dnevno dobije par tisuća poruka u inbox! Ako je već ignorirala malu dok je živa, mogla je sutiti i nakon tragedije.
I da, sućut obiteljima se ne izražava na način, ajme vidim da si me pratila, srce malo Bljuv Bljuv!
|
28.02.2021., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Quote:
Andhra kaže:
Nije mkt promašaj u doba potresa, ali sad sam vidjela reklamu za always, kao kupi njihov brand pa će oni donirati za neku akciju da djevojčice mogu u školu kad imaju mengu, da ne fale s nastave.
Sta mi pripadamo nekom amazonskom plemenu pa nas se izolira iz društava za vrijeme menstruacije?
Prvi glas da curice ne idu na nastavu kad menstruiraju.
|
Bilo je neko istraživanje koliki % djevojcica kod nas nema novaca za uloske,pa izostaju s nastave kad imaju mengu.
Mene isto iznenađuje
|
|
|
28.02.2021., 18:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Pojma nisam imala; strašno.
Ja mislila da joj neka patetična reklama.
|
09.03.2021., 08:47
|
|
|
Koja mrtva kulinarska karijera u jebenom Burger Kingu 
|
|
|
29.10.2023., 07:41
|
|
|
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:45.
|
|
|
|