Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Na rubu znanosti

Na rubu znanosti Istraživanja bez granica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.05.2007., 11:48   #201
Quote:
Rusvi kaže: Pogledaj post
Kako ti ja mogu dati svoje argumente kad su ti zakoni (zakoni a ne nekakva nagađanja, čvrsti i nebrojeno puta dokazani zakoni) već odavno napisani. Ako nađeš negdje kakvu normalnu stranicu ili priznati znanstveni rad o energiji u magnetima ja ću kleknit i lagano početi glabati tvoju muškost.
Svoje sexsualne sklonosti zadrži za sebe jer su nam ocito razlicite........opet bi ja tebi trebao dokazivati...ma da....uzaludan je to posao....
Sinko, zakoni postoje samo ih primjeni......
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 11:48   #202

Endi jel to sa paraolimpijade?
Maknuli su mi post,valjda zbog uvrede.Sorry.
Gle Muay, ja zakone ne trebam dokazivati, niti moram dokazivati nekome da taj motor ne radi. TI moraš dokazati da to radi... ali dokaži to molim te matematikom, ne vrijedi ti puno teoretizirat, ne možeš dobiti raspravu bez dokaza, ja svoje dokaze vadim iz bezbroj puta dokazanih zakona a ti svoje iz pretpostavki ekscentrika...
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 11:51   #203
Quote:
Endimion17 kaže: Pogledaj post

"znalac,bastion znanja" cestitam ti na argumentu
Nesta si se prestao samodopadno razbacivati poznavanjem zakona i blablabla....uhvatio si se "argumenata" koji su ti prispodobivi......
Ali....to mi samo pokazuje koliko ste zreli za diskusije.........ja se naime ne zelim uzdici na tako visoke "znanstvene" razgovore.....
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 11:52   #204
Quote:

izgleda kao da ima veze s američkim izviđačima.
Old 28.05.2007., 11:55   #205
Quote:

Gle Muay, ja zakone ne trebam dokazivati, niti moram dokazivati nekome da taj motor ne radi. TI moraš dokazati da to radi...
Zasto???
Perendev je demonstrirao rad tog , kako neko rece "sranja"...to je njegov motor , ne moj.....u ovoj diskusiji ti si negacijska strana.....ja sam afirmativna......svi smo vidjeli da se sranje vrti.....ti dokazi da se nemoze vrtjeti.........
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 11:56   #206
Valjda neki paraizviđači...LOL

Muay, netko je rekao "To see is to belive" ali taj netko garantirano nije znao da se filmići mogu jako lijepo editirati.
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 11:56   #207
Quote:

Gle Muay, ja zakone ne trebam dokazivati, niti moram dokazivati nekome da taj motor ne radi. TI moraš dokazati da to radi... ali dokaži to molim te matematikom, ne vrijedi ti puno teoretizirat, ne možeš dobiti raspravu bez dokaza, ja svoje dokaze vadim iz bezbroj puta dokazanih zakona a ti svoje iz pretpostavki ekscentrika...
Nigdje nisam vidio tvoju matematiku....pokazi nam ju......
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:00   #208
Quote:

Gledaj, to sta u svojoj nemoci zelis uvrijediti mene jos i mogu razumjeti ali to sta se sprdas sa ovim deckom sa slike koji je siguran sam zasluzeno dobio svoju nagradu i koji je za razliku od tebe ulozio nekakav trud da ju dobije je zbilja jadno.......sinko..za mene si .....ignore.....
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:01   #209
Evo sa treće stranice prepisujem:
Quote:
El Ninho kaže: Pogledaj post
Magnetsko polje nikada ne vrši rad.
Smjer polja i smjer gibanja su okomiti

F = q v×B
W = F*s* cos(90) = 0
a Endi se ne sprda sa malim sa slike nego sa tobom
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:03   #210
Quote:
Evo sa treće stranice prepisujem:

a Endi se ne sprda sa malim sa slike nego sa tobom
Kaze vas el ninjo, hahahaah

Odgovori mi samo na ovo: zasto ako umjesto magneta na kolo postavimo kamene kocke ne dolazi do okretanja kola....premda smo uložili svoj rad??????
Decki, vi sad ne postujete zakone termodinamike......
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:07   #211
Old 28.05.2007., 12:08   #212
Quote:

Naravno....nema odgovora.......
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:10   #213
Quote:
Imaš pravo, nego ovaj NEW SUMO nije loša stvar, jedino neznam kako su riješili utjecaj magneta na okolinu i obratno, ako su unutra neodimijski magneti, a vjerojatni jesu i to dosta jaki magneti, u prometu ne bi bilo samo sudara nego i odbijanja
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:10   #214
Quote:
Muay kaže: Pogledaj post
Kaze vas el ninjo, hahahaah
Ne, nego Faraday, Ampere, Maxwell, i cijela svita fizicara i inzenjera koji se bave elektromagnetizmom
El Tomo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:13   #215
Quote:
Muay kaže: Pogledaj post
Naravno....nema odgovora.......
nemam ja tebi što odgovarati kad je očito da si troll koji ne priznaje fizikalne zakone.
Old 28.05.2007., 12:16   #216
Još ništa, sve samo vrludanje tipa glupan, trol,neznalica....ali nema onog, vidi vrti se zato i zato a ne zbog magneta, pa kad bi stavio i kamene isto bi se vrtilo ili nebi zato i zato.......jednostavno.......

Uzivajte vi meni neda mi se vise gubiti vrijeme s vama........
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:18   #217
Vidi Muay, kada napišeš izraz koji će osporiti onaj gore navedeni, ja ti kažem, nisam gay ali ću kleknuti, ma koliko mi to mrsko bilo. A do tada udri mujo u tamburu....
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:21   #218
lol, free blowjob za muaya ako dokaže da magnetni motor može raditi
nešto mi se čini da ga neće dobiti
Old 28.05.2007., 12:27   #219
I dalje vrludanje..........nista konkretno od vas.......nista uzivajte u mudrovanju i izbjegavanju dokazivanja vase tvrdnje da se ne vrti, premda u prethodnim postovima bijase, "ma sranje se vrti" pa sta onda......
Nista niste pobili, nista dokazali, nista....osim vjestog izbjegavanja teme......
djeco.....neda mi se vise igrati s vama.........prelako je
Muay is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2007., 12:30   #220
Muay, pa eno ti matematičkog dokaza gore da se ne vrti sam od sebe.Bolje se baci na elektromotore. Imam baš kući par starih elektromotora pa ću jedan prepraviti kad se dokopam neomidijskih magneta da usporedim potrošnju i snagu.
Rusvi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:56.