23.06.2021., 07:27
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2018.
|
Petković, najjgori napadač Hrvatske ikad!
Znam da ima obožavatelja lika i djela ovog, ne znam kako da ga uopće i nazovem. Sve je samo nije napadač,a još manje igrač.
Teorija po kojoj je on napadač, samo jer kao spušta lopte drugim igračima je smiješna. Ridikulozna.
U 3 utakmice koliko je igrao na Euru,te pripremne nije pokazao ništa.
Nikakvo zalaganje, požrtvovnost. A o tehnici, udarcu da ne pišem.
Jednostavno najgori igrač Hrvatske ikad.
Zar smo spali na jadnog Petkovića?
U prošlosti smo imali:
Šukera,Bokšića,Vlaovića(kao korisnog igrača), Olića,Mandžukića,Eduarda.
Netko je pokazao više, netko manje, ali nitko nije bio toliko beskoristan ko Petković.
Zbog čega igra uopće?
Može li netko napisati nešto smisleno o njemu,a da nije uvijek isto?!
Karijera mu je tek vrh vrhova.
Spezia, Dinamo i tu je već dugo zaglavio.
Za mene je Gavranović, ako ću već spominjati Dinamo bolji i kompletniji napadač od ovog jada i bijede, kojeg glupi Zlatko gura.
Što je sa Budimirom?
Nikad,ali znači nikad ni pod kojim uvjetima mi ovaj neznalica i beskoristan igrač ne bi igrao u napadu.
Ako mi nedostaje napadač u igri, onda bi na to mjesto gurnuo radije Milu Škorića iz Osijeka.
Jednostavno ne želim gledati igrača manje na terenu.
Što radi stožer Hrvatske, gleda li itko njega na terenu? Njegov doprinos?
Kakve to pomoćnike ima ovaj Dalić?
|
|
|
23.06.2021., 07:43
|
|
Dežurni skeptik
Registracija: Apr 2012.
|
Petković nije nužno toliko beskoristan (iako je jučer izgubio valjda svaki duel, što je poražavajuće za igrača njegove konstitucije) koliko nije klasična špica koju Dalić želi.
Dalić vjerojatno želi Mandžukića 2.0, a ni Petković niti Kramarić to nisu. Pogotovo ne Rebić.
Zašto ne koristi Budimira - klasičnu špicu - je zbilja nepoznanica.
Drugo što mi pada na pamet jest da Dalić od Petkovića možda želi svog Benzemu. Benzema je sposoban dodati, proigrati, dobar je u duelima, dobro prati igru, ali je i itekako sposoban zabiti. Petković je jučer pokazao nešto od toga. Onu petu na cca 30 metara od škotskog gola, i smirivanje lopte za Kovačića, za Modrićev gol.
|
|
|
23.06.2021., 07:50
|
|
U samoizolaciji
|
To sve što pišeš nisu razlozi da on igra. Želi Benzemu?
Pa on nije ništa. Najgori je u svakoj od utakmica koje je igrao. Ništa korisno od njega. A i to malo što kao napravi je zapravo veliko ništa!
Tako da opet ne vidim razlog zbog čega igra??
|
|
|
23.06.2021., 08:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Petković kao i obično samo manje valjanja po terenu
Ima tehniku nema srce u duelima već trazi prekrsaj
Pitanje je jedino da li bi Budimir bio bolja opcija a to na Euru nećemo saznati
|
|
|
23.06.2021., 08:09
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Slazem se s tobom. Osim te lopte koja je na kraju zavrsila s Modricevin golom jucer ga nije bilo(a Modric takve golove zabija svaku 10tu utaknicu). Cim ga je Kramaricem zamijenio Kramaric je 2 kornera izforsirao i bio prijetnja njihovim obrambenim igracima. Kramaric se isto zna vracati u sredinu po loptu i zna kombinirati s veznim, jedino mu neces slati visoke lopte na glavu.
|
23.06.2021., 08:09
|
|
CEO
Registracija: Sep 2008.
|
Malo razumijevanja nogometne igre ipak ne bi škodilo.
Da nije Petković takav igrač, dakle onaj koji odvlači obranu i otvara prostor drugima (recimo Vlašiću), bili bismo kao momčad ipak puno neopasniji.
Da može (puno) bolje, može...da igra pomalo preko jedne stvari, kao na treningu, igra.
...ali i takav je puno korisniji ovoj momčadi Hrvatske od Rebića i Kramarića.
I ja bih Lukakua za centarfora...
|
|
23.06.2021., 08:10
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Galliko fili kaže:
Petković kao i obično samo manje valjanja po terenu
Ima tehniku nema srce u duelima već trazi prekrsaj
Pitanje je jedino da li bi Budimir bio bolja opcija a to na Euru nećemo saznati
|
Prijatelju, nema on ništa već par utakmica!
Ako je sve što tražimo od igrača srce na terenu, onda tako može staviti i Vrsaljka, Škorića. Barem će trčati za razliku od lijenog i beskorisnog Petkovića.
Sramota je da jedan takav profil igrača slavi pobjedu kao da je on bio dio nje.
A s obzirom koliko ga se glorificira, čovjek za sebe misli valjda da je veoma važna karika.
|
|
|
23.06.2021., 08:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Pitanje je što je relevantnije golovi u Primeri protiv ipak malo boljih klubova
Ili golovi u HNL ili par bljeskova u Europaligi
|
|
|
23.06.2021., 08:12
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MLADJO kaže:
Malo razumijevanja nogometne igre ipak ne bi škodilo.
Da nije Petković takav igrač, dakle onaj koji odvlači obranu i otvara prostor drugima (recimo Vlašiću), bili bismo kao momčad ipak puno neopasniji.
Da može (puno) bolje, može...da igra pomalo preko jedne stvari, kao na treningu, igra.
...ali i takav je puno korisniji ovoj momčadi Hrvatske od Rebića i Kramarića.
I ja bih Lukakua za centarfora...
|
Ovo mi je vrh razmišljanja.
Kako smo onda igrali kad smo imali Dudua?
Tko je onda odvlačio obranu?
Jednostavno Petković je igrač kojem su izlike da odvlači obranu.
Pa pogledaj takav profil igrača po drugim reprezentacijama.
Lukaku ,kojeg spominješ zabija,asistira,trči i bori se.
Kane isto tako. Benzema isto tako.
Ako smo mi umislili da je Petković takav kalibar onda smo se zajebali!
A zajebali se jesmo itekako!
|
|
|
23.06.2021., 08:20
|
|
je Hugo Weaving
|
Ono Kramaric isto razvlaci obranu jer on ne ceka loptu u noge nego se krece izmedu linija i to uvijek vuce stopere za tobom. Da ne spominjem da kada bi im dvaput napravio pomutnju poceo bi po dva igraca odvlaciti
|
23.06.2021., 08:21
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Archangel kaže:
Ono Kramaric isto razvlaci obranu jer on ne ceka loptu u noge nego se krece izmedu linija i to uvijek vuce stopere za tobom. Da ne spominjem da kada bi im dvaput napravio pomutnju poceo bi po dva igraca odvlaciti
|

|
|
|
23.06.2021., 08:22
|
|
U samoizolaciji
|
Petković odvlači obranu..valjda ta odlika svrstava u top napadače današnjice. A to što je dotični trom,spor,trutav,bez tehnike,udarca,bez ičeg što bi jedan kvalitetan napadač trebao imati to nema veze. Bitno da odvlači.
|
|
|
23.06.2021., 08:24
|
|
Dežurni skeptik
|
Slažem se da mu fali borbenosti. Kad vidim onu reklamu za žuju (?) na kojoj prolazi tri-četiri igrača i na kraju zabija...
Petković me podsjeća na one klasične polušpice iz 90-ih. Kakve su igrali Zidane i slični. Lik ima tu neku finesu i eleganciju u igri.
Ali džabe to ako si ljenčina...
|
|
|
23.06.2021., 08:30
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
p3r02d3r0 kaže:
Slažem se da mu fali borbenosti. Kad vidim onu reklamu za žuju (?) na kojoj prolazi tri-četiri igrača i na kraju zabija...
Petković me podsjeća na one klasične polušpice iz 90-ih. Kakve su igrali Zidane i slični. Lik ima tu neku finesu i eleganciju u igri.
Ali džabe to ako si ljenčina...
|
Ovdje si blago naklonjen prema Petkoviću, dok si na svom postu o Kovačiću ga malo bocnuo(popljuvao), da je premalo dao.
A šta je ovaj dao,osim što vječno pišete da odvlači obranu?
Pa zar je to jebeno bitna karakteristika po kojoj si ti neka klasa u napadu?
Pa svaki napadač odvlači nekog.
Rebić na krilu može također isto nekog odvuć,ali Rebić može čak i proći obrambenog igrača,dok Petković to isto radi samo na reklami Žuje koju spominješ 
|
|
|
23.06.2021., 08:30
|
|
je Hugo Weaving
|
Quote:
Dannyy kaže:
Petković odvlači obranu..valjda ta odlika svrstava u top napadače današnjice. A to što je dotični trom,spor,trutav,bez tehnike,udarca,bez ičeg što bi jedan kvalitetan napadač trebao imati to nema veze. Bitno da odvlači.
|
Trenutacno je ali Petkovic iz sezone 2019/2020 je bio odlican.
|
23.06.2021., 08:32
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Archangel kaže:
Trenutacno je ali Petkovic iz sezone 2019/2020 je bio odlican.
|
A u kojoj smo mi sad sezoni? 
|
|
|
23.06.2021., 08:34
|
|
CEO
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Dannyy kaže:
Ovo mi je vrh razmišljanja.
Kako smo onda igrali kad smo imali Dudua?
Tko je onda odvlačio obranu?
Jednostavno Petković je igrač kojem su izlike da odvlači obranu.
Pa pogledaj takav profil igrača po drugim reprezentacijama.
Lukaku ,kojeg spominješ zabija,asistira,trči i bori se.
Kane isto tako. Benzema isto tako.
Ako smo mi umislili da je Petković takav kalibar onda smo se zajebali!
A zajebali se jesmo itekako!
|
I ja bih sada Dudua, da ga nije Taylor polomio i uništio mu karijeru, na EP 2008 sa njim bili bismo Europski prvaci.
Koliko je golova Kane zabio na prvenstvu? Niti jedan.
Kakva mu je igra bez lopte? Fantastična.
Benzema?...daj me nemoj...od 5 "mrtvaca" zabije 1 gol...sjećaš se kako je to izgledalo u Realu dok je bio Ronaldo?
Uglavnom, niti je Petković Kane, ali ne vidim baš nekog kilera u Hrvatskoj koji je bolji.
|
|
23.06.2021., 08:37
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MLADJO kaže:
I ja bih sada Dudua, da ga nije Taylor polomio i uništio mu karijeru, na EP 2008 sa njim bili bismo Europski prvaci.
Koliko je golova Kane zabio na prvenstvu? Niti jedan.
Kakva mu je igra bez lopte? Fantastična.
Benzema?...daj me nemoj...od 5 "mrtvaca" zabije 1 gol...sjećaš se kako je to izgledalo u Realu dok je bio Ronaldo?
Uglavnom, niti je Petković Kane, ali ne vidim baš nekog kilera u Hrvatskoj koji je bolji.
|
Što se mene tiče Kane ni ne treba zabiti gol, on je opasnost sa i bez lopte.
On radi sve ono što naš ne radi. Trči, bori se. Ne vuče se po terenu ko krepala ovca.
Kakav je doprinos tih istih igrača u klubovima?
Pa ovaj naš je izgubio mjesto u Dinamu od Gavranovića. Sve rečeno.
A bio je tobože neki projekt i pumpala mu se cijena!
|
|
|
23.06.2021., 08:38
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2021.
|
Vidim, nastavlja se s ovim temama koje nemaju veze s činjenicama ni znanjem o nogometu. Petković je svoje zadatke obavio perfektno, puno bolje od Rebića, a s Vlašićem se razumije sjajno. Onaj gol Modrića je upravo rezultat činjenice da je Petković navukao dovoljno Škota na sebe, uspio primit loptu, poslao je Kovačiću i ostalo je povijest. Ako to ne vidiš, odi prati nešto lakše, pikado možda.
|
|
|
23.06.2021., 08:40
|
|
Dežurni skeptik
|
Quote:
Dannyy kaže:
Ovdje si blago naklonjen prema Petkoviću, dok si na svom postu o Kovačiću ga malo bocnuo(popljuvao), da je premalo dao.
A šta je ovaj dao,osim što vječno pišete da odvlači obranu?
Pa zar je to jebeno bitna karakteristika po kojoj si ti neka klasa u napadu?
Pa svaki napadač odvlači nekog.
Rebić na krilu može također isto nekog odvuć,ali Rebić može čak i proći obrambenog igrača,dok Petković to isto radi samo na reklami Žuje koju spominješ 
|
Blago sam mu naklonjen zato što volim te izumrle polušpice iz 90-ih, jbg. Obožavao sam Zidanea.
Ali zato ću također reći da je ljenčina i da dosada gotovo nije ništa pokazao u zadaći koju je dobio. Jbt, da igrač takvih fizičkih predispozicija tako jednostavno gubi duele...
Kovačića "neću ofanzivnije krenut naprijed i proigrat nekoga pa da me ubijete, nego radije stat i dodat Luki", koji igra na svojoj prirodnoj poziciji i koji dobiva slobodu pokazati što može smo čekali sedam godina. Petkoviću je ovo prvo ozbiljnije prvenstvo (uz ligu nacija, ajd).
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:16.
|
|
|
|