Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Sam svoj majstor

Sam svoj majstor Radionica u kući

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.08.2013., 14:51   #1
gdje naći najjeftiniji pijesak -zagreb

Jel zna netko di ima najjeftinije za kupit pijesak? Treba mi oko 100kg nije puno, ali stvar je u tome da su bezobrazne cijene za nekakve vreće od 25kg po centrima...
Inesy is offline  
Received Infraction
Old 16.08.2013., 16:08   #2
Ako si u istočnom dijelu grada imaš deponij u Čulinečkoj cesti,tristotinjak metara od nadvožnjaka u smjeru juga
a pored Retro centra. Imaš uvrećen ili doneseš svoje verće pa trpaj do mile volje.Vreće su teške tako da jedan je
nemože sam staviti u auto.Ja sam jednom morao odvaditi Imaju sev vrste,granulacije.Vreće oko 30 kuna.
Barba09 is offline  
Old 18.08.2013., 08:19   #3
takve stvari se ne kupuju u centrima, zapravo u centrima se ništ ne kupuje jer je sve skuplje nego u manjim dućanima, željezarije i sl.

na zapadu grada imaš npr. golubića na oranicama, vreće su po 50kg, neki dan sam uzimao šoder i cijena je bila 20kn po vreći, a pijesak je mislim bio 30kn

na ilici u vrapču imaš arbor, cijene su isto tu negdje

a možeš i s kantama posjetiti savski nasip podsused-jankomir, čovjeku na deponiju u kućici ostaviš za dve pive i kavu, a ti uzmeš s hrpe kolko već trebaš
tomi0806 is offline  
Old 24.08.2021., 11:32   #4
Ne mogu naći gore spomenute lokacije (prošlo je dosta godina od tada...). Ima tko kakve friške informacije?

Edit - nema veze. Našao sam.
vknez is offline  
Old 24.08.2021., 20:27   #5
Bauhaus Žitnjak ima povoljno pijesak i šljunak kome treba mala količina. Mislim da je 1m3 oko 300kn, što znači kanta 20l je 6 kn. Imaju istaknute i cijene za kupovinu "na kante"
baustelac99 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:14.