|
|
02.09.2021., 19:34
|
|
-
Registracija: Jun 2015.
|
Jedno je kad ti prijatelj radi, a drugo random turki..
|
02.09.2021., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Zato napravis sve online i sve ti bude jasno.
|
|
|
02.09.2021., 20:11
|
|
-
Registracija: Jun 2015.
|
Onda zaboravi na jeftino.
|
02.09.2021., 20:13
|
|
I'm The Man
Registracija: Apr 2008.
|
Odes na check24 i sve pise, samo treba znati citat.
|
02.09.2021., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
I pogledaj na mobilcom Debitel, oni imaju ponekad bolje uvjete od "originalnih" providera. I ako O2 u pitanju može i winsim ili slično. Možda ima ti nešto za 10€-15€ i platiš mobilni sam.
Ja plačam trenutno za 18+7 GB (neka akcija bila) u mreži telekoma 18€ mjesečno preko mobilcom Debitel.
Samo ne smijem koristiti WiFi telekoma. Koji bi imala da sam tada spojila 18GB za 25€ kod telekoma. Te poskupljenje nakon 24. Mjeseca i otkazni rok ili 12 mjeseci produžetak.
A kod mobilcom Debitel ima nakon 12. Mjeseci pravo svaki m mjesec dati otkaz.
U biti danas moras kada god možeš promijeniti ugovor.
|
02.09.2021., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
Sprudelmeister kaže:
Onda zaboravi na jeftino.
|
Ovisi, vecinu sam mobitela i pretplata uzeo online jer je bilo jeftinije. Treba usporediti.
|
|
|
02.09.2021., 23:13
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jun 2011.
|
Evo konkretno ova Sony i ova O2 tarifa.
Piše 25 eura mjesecno
Bojim se da nema nešto skriveno
Jednostavno ne želim bacati 50 eura za mob svaki mjesec. Rata za auto mi je 80 eura. Bolje auto vozit nego mob imat za tolike novce.
https://tarife.mediamarkt.de/smartph...=all-in-m-18gb
|
|
|
02.09.2021., 23:38
|
|
I'm The Man
|
Pise da je uređaj jednokratno 1 eura, znaci nema vise nikakvog placanja za mobitel.
U tarifdetails pise da se placa i prikljucak 40€, plus dostava, imas dvije opcije za dostavu, da se identificiras preko video poziva i tada kosta dostava 4€ ili dhl-u kada ti donesu paket i tada kosta 10€.
Tarifa je 25€ mjesecno, ja ne vidim nikakve druge troskove.
|
02.09.2021., 23:48
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MaliZeleni10 kaže:
Pise da je uređaj jednokratno 1 eura, znaci nema vise nikakvog placanja za mobitel.
U tarifdetails pise da se placa i prikljucak 40€, plus dostava, imas dvije opcije za dostavu, da se identificiras preko video poziva i tada kosta dostava 4€ ili dhl-u kada ti donesu paket i tada kosta 10€.
Tarifa je 25€ mjesecno, ja ne vidim nikakve druge troskove.
|
e tak sam i ja mislio. nije moj njemacki c2 ali nekog vraga sam i naucio za 5 godina ovdje... hvala pajdo i ostalim buba svabama. ne pisem jer ne stignem na ovu temu.
kak je mrs Gahan navela evo sta pise na mobilcom debitel stranici u vezi ugovora.
sitnim slovima naravno: Die Kosten für eine Smartphone fallen zusätlich an.  znaci dodatno jos za telefon.
po ovome mediamarkt nudi povoljnije nego debitel. isti tip moba je u pitanju
|
|
|
03.09.2021., 00:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
silvan kaže:
e tak sam i ja mislio. nije moj njemacki c2 ali nekog vraga sam i naucio za 5 godina ovdje... hvala pajdo i ostalim buba svabama. ne pisem jer ne stignem na ovu temu.
kak je mrs Gahan navela evo sta pise na mobilcom debitel stranici u vezi ugovora.
sitnim slovima naravno: Die Kosten für eine Smartphone fallen zusätlich an.  znaci dodatno jos za telefon.
|
Pa kako tko i gdje. Frendica ima iPhone preko mobitel i nigdje nije našla povoljnije. Treba evo gledati i malo usporediti. I kada kupiš prestati dok imaš ugovor, jer negdje će sigurno nekada doći jeftinije.
|
03.09.2021., 00:24
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MrsGahan kaže:
Pa kako tko i gdje. Frendica ima iPhone preko mobitel i nigdje nije našla povoljnije. Treba evo gledati i malo usporediti. I kada kupiš prestati dok imaš ugovor, jer negdje će sigurno nekada doći jeftinije.
|
ma naravno da treba malo pretraziti. evo da nije tebe ne bih ni znao za ovaj winsim. danke za to.
ne zuri mi se. al trenutni mobitel mi je ispao i nije vise ko nekad. 
|
|
|
03.09.2021., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
silvan kaže:
ma naravno da treba malo pretraziti. evo da nije tebe ne bih ni znao za ovaj winsim. danke za to.
ne zuri mi se. al trenutni mobitel mi je ispao i nije vise ko nekad. 
|
Ja od kada ne kupujem više mobilne za više od 300€, više mi ne padaju ;-)
A prija nije izdržao nijedan godinu.
Tako da mi ugovori + mobilni nisu pomagali puno. Samo sam prija imala redovno mobilne od firme.
|
03.09.2021., 18:07
|
|
I'm The Man
|
Quote:
silvan kaže:
|
Media Markt prodaje za MobilcomDebitel, jesi siguran da to pise bas tako tj da nisi nesto pogresno razumio?
Ja sam preko Media Markt uzeo mobtel+ugovor prije 4 godine, bas je ovdje netko bio stavio link za samsung S8 plus Galaxy S3 smartwatch, pisalo isto ovako kao kod tebe, telefon jednokratno 80€ + tarifa 35€/mj.
|
04.09.2021., 09:02
|
|
Neo Matrix
Registracija: Sep 2007.
|
Pored tog 1€ je zvjezdica
Sve ti je da nas jasno
A džabe nema niti u stare babe.pogotovo u Njemackoj..dakle...
A Debitel stvarno ima dobre ponude
Čak i bolje nego pravi operater...
Ja npr imam Xiaomi redmi note 10pro i 8gb za 14.99€(tel i pretplata)
Za privat broj i previše
Za sve ostalo je poslovni 
|
04.09.2021., 10:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
vhrkac kaže:
Sve ti je da nas jasno
Za privat broj i previše
|
Nema nigdje uvijek 100% bolje ponude. Sve je stvar akcija.
Ako trazite neki određeni mobilni je po meni najbolje pratiti mydealz.de. , Je stranica malo nepregledna ali su po mom misljenju bolji od CHECK24 vezano uz mobitele + ugovor.
|
04.09.2021., 12:22
|
|
I'm The Man
|
Quote:
vhrkac kaže:
Sve ti je da nas jasno
Za privat broj i previše
|
Na linku sto je Silvan dao, pod "monatliche kosten" pise samo pretplata 25€, nema nista o tome da se za mobitel jos dodatno placa, barem ja to ne mogu naci, ako si ti nasao, napisi gdje pise koliko se jos dodatno placa i sta se placa, jer i pored cijene mjesecne pretplate isto stoji zvjezdica.
Ponavljam, ja uzeo mobilcom debitel pretplatu preko media markt, pisalo isto kao u Silvanovom linku i placao samo kako je navedeno, nista vise, bez obzira na zvjezdica.
|
04.09.2021., 12:49
|
|
Neo Matrix
Registracija: Sep 2007.
|
Niti ja ne vidim daljnje troškove za telefon
Ali zvjezdica je pored jedinice...
A to meni znači da ima troška...
I jasno se samo piše o tarifi...kolika je brzina,koji Taktung,koliko koštaju minute itd its
A o telefonu niti riječi...
Telefon će koštati još uz to...
Mafia je to sused
Uostalom Herr Silvan će nas obavjestiti
|
04.09.2021., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Od kako imam mobitel stalno sam na bonovima a mobitele sam uvijek kupovao preko njuskala, sada ebay kleinanzeigen i uvijek uzmem najnoviji model koji onda koristim 5+ godina
Evo bas gledam, prosjek koristenja mobitela ovaj tjedan dnevno mi je 1h 32m...
6GB mjesecno mi je uvrh glave
Sluzbeni mobitel nemam
|
|
|
04.09.2021., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Raphael Adolini kaže:
Od kako imam mobitel stalno sam na bonovima a mobitele sam uvijek kupovao preko njuskala, sada ebay kleinanzeigen i uvijek uzmem najnoviji model koji onda koristim 5+ godina
Evo bas gledam, prosjek koristenja mobitela ovaj tjedan dnevno mi je 1h 32m...
6GB mjesecno mi je uvrh glave
Sluzbeni mobitel nemam
|
Ali imaš tarife koje možeš mjesečno otkazati. Znači u krajnom slučaju ako zakasnis plaćaš još 59 dana. ;-)
Pogledaj winsim i slične. Ima drilisch kompanija još firmi. Deutschlandsim, Smartphone , yourfone i što ja znam. Budu samo O2 mrežu, ali znaju imati dobre cijene i bolje od bonova i još ne moras ići kupovati.
|
04.09.2021., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
|
@silvan, ako ti je važno puno GB
https://bestellung.vitrado.de/offer/...ontent=1851593
14,99 unlimited gb
I mjesečno možeš prekinuti i nakon 24. Moraš prekinuti jer ti je od 25 mjeseca inače 34,99.
Aktivacija 39,99
A za 200-300€ kupiš neki telefon od uštede.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:11.
|
|
|
|