Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2021., 10:43   #1
brza kupnja . com prevara ?

Pozdrav, imam problem kupio sam s brzakupnja.com stranice

4k sportsku kameru za 300kn prikazano kao sniženu 70% , gore su stvarno bile ok specifkacije i video koji prikazuje video snjimljen s tom kamerom i izgledao je stvarno dobro , pa smo odlucili kupit.

kad je kamera dosla naravno da je bila katastrofa i kada bi odabrao 4k video ispao bi u 720p xD, odmah sam se javio da radim povrat,

e sada prvo morali smo platit jos 30 kn dostave kad smo dobili sada da bi vratili trazili su nas da saljemo u slovačku produkt na

ISKLAD / Parallax Global
Dialničná cesta 5
903 01 Senec
Slovakia

povrat tamo nas je naravno kostao 100kn , znaci vec je to uz 300 za kameru 130 kn dodatnih troskova za primitak i povrat produkta koji je lažno predstavljen

naravno da im je korisnicka podrska loša odgovaraju nikad na webu mjenjaju uvjete poslovanja svaki dan i mailove za kontakt...

trebalo mi je preko mjesec dana da se dogovorim s njima oko povrata i naravno da nisu htjeli vratit 130kn troskova dostave

osjecam se prevareno jel su potpuno lazno predstavili kameru i onda ja moram placat troskove povrata , uz to neki dan su mi poslali link za povrat putem wise transfera tih 300kn za kameru i sljedeci dan su prekinuli taj isti transfer , znaci ne da mi nisu vratili za troskove dostave ocito nezele ni vratit za porodukt koji su zaprimili pred 45 dana nazad.

nezz sta da radim ako moze neko dat prijedlog?

hvala
Winkxy is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2021., 11:37   #2
Firma ima sjedište na Mauricijusu, teško da možeš bilo što napraviti. Drugi put ne kupuj od takvih firmi, ja nikad ne bih kupovao firme s Mauricijusa. Dobro da te nisu tražili da šalješ na Mauricijus.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.07.2021., 09:14   #3
https://ec.europa.eu/consumers/odr/m...e2.show&lng=HR

Kreni, sve piše, sve će riješiti.
forumnickxy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.11.2021., 05:37   #4
Ne treba nikada kupuvati od takve sajtove. Samo ime mu je i te kako fishy. Moras uvek trazi reviews pred da kupujes nesto online.
samnon is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:50.