Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.01.2022., 15:12   #1841

Bockecho is offline  
Old 09.01.2022., 15:12   #1842
Quote:
Bockecho kaže: Pogledaj post
Austrija, prosvjed, impresivno

https://rumble.com/vs8lor-austrija-be.html

Ali zanimljivo da sve učestaliji mirni prosvjedi uopće nikoga ne impresioniraju, stišću sve jače.

Ne kužim se u revolucije i protiv sam njih jer, u načelu, osim izmjene ljudi na vlasti, nikad ništa nisu donijele puku, ali dok se ne "osvoji" državna medijska kuća i parlament - ne bu bilo niš od španciranja.

Masovno ignoriranje mjera bilo bi najbolje, ali očito to nije lahko organizirati.
Arijela is offline  
Old 09.01.2022., 15:15   #1843
Hmmm....
Smijem li ja nešto reći prije nego me opet baniraju na mjesec dana?
I što reći?
Moram li napisati da volim cjepiva, da volim vladu, da volim lockdown i želim da nosim masku i u vlastitom krevetu?
Kerefek76 is offline  
Old 09.01.2022., 15:20   #1844
Quote:
Spasilac kaže: Pogledaj post
A zašto si ovde ako nećeš da ti se drugi obraćaju? Najbolje da niko ništa ne piše osim tebe. Ili možda samo oni koji će da aplaudiraju tvojim "visokoumnim" palmuđenjima.
Vidio sam već 20ak vas trolera zadnjih mjeseci, prepoznam vas na kilometar, pa neću svaki put kad napravite alt iznova komunicirati s vama

Ili svaki put kad se novi troler pojavi, misli da je on sad neki poseban i da je otkrio toplu vodu, ne prijatelju, bilo vas je već na desetke, dosadni ste ko proljev svi s istim spikama i taktikama, niste nimalo originalni, ali eto u vašim glavama mislite da ste super. Super!
Isprva kao ponašate se "normalno" i "razumno" jer mislite da se ninje ili neki kurac, no svakim novim postom sve više se otkrivate kao samo provokatori i spameri, koji nemaju nikakve zelje imati ikakvu konstruktivnu debatu, osim papagajanja onoga s TVa

lijepo ti kazem, nemoj mi se obraćati, pa bih molio da poštuješ moju zelju, hvala
BlaBlainho is offline  
Old 09.01.2022., 15:20   #1845
Quote:
BlaBlainho kaže: Pogledaj post
https://prnt.sc/26bq7rq

evo jedna totalitarna sendvičarka
Smece
Old 09.01.2022., 15:21   #1846
Quote:
Kerefek76 kaže: Pogledaj post
Hmmm....
I što reći?
Moram li napisati da volim cjepiva, da volim vladu, da volim lockdown i želim da nosim masku i u vlastitom krevetu?
Nekako mi se čini da se skoro sve dopušta po novom, tako da slobodno reci što misliš
Old 09.01.2022., 15:21   #1847
Quote:
danijel0 kaže: Pogledaj post
Dobro, neka bude po tvojem

Samo mi reci koliko postotak elitnih igraca(NOGOMETAŠA) je u prosloj godini umrlo...i nemoj mi u elitne igrace nabrajat nase ili Srpske nizeligaske, Gvatemalske, Omanske...
kao prvo - nema što bit po mome - već je onako kako piše u studiji - tu ne pričamo o različitim mišljenjima, već činjenicama iz studije - koju ili nisi pročitao ili si ciljano izostavio ključne djelove....

Usput, sama studija je notorno smeće, autori su smeće, cijela redakcija koja je u tom časopisu je smeće, kao i glavni urednik koji je isto smeće - zašto?????

Zato što su pustili studiju koja govori o 617 srušenih sportaša bez da se u startu distanciralo da se studija pravi na običnim amaterima - točnije njih 95% - takvo nešto je nezamislivo u znanstvenom radu - to se može medijski prodati kao clickbait, ali se u izvornom znanstvenom radu, stručnom radu, pa čak ni u običnom razmatranje ne može dopustiti....

da ne spominjemo činjenicu da se u tekstu barata s pojmom sudden DEATH, a ne da su kolabirali, jer ih je 142 preživjelo i time ih svrstavamo u Lazare - jer i eriksen se srušio, morali su ga oživljavat, ali je preživio i to nije sudden death....

sve njih ću probati otkriti, cijelu redakciju (British Journal of Sports Medicine), a ne samo autore i tada ćemo vidjeti preko novca čiji su to igrači koji su napravili ovu bljuzgariju kao pripremu za eru cijepljenja....

nadalje, čak ni podatak o 6,2 umrla nogometaša godišnje nije točan, jer ih godišnje u prosjeku umre desetak (i to na cijelom SVIJETU) - i tu govorimo o profesionalcima, pa i iz liga s kojima se sprdaš - poput naše - tamo možeš naći i igrače iz zanzibara koji su umrli na terenu - da bi ovo potvrdio, dovoljno je da pogledaš wiki, gdje imaš popis po godinama - po sjećanju, najgora je bila 2016. kad je stradalo 16 nogometaša na cijelom svijetu (misli se naravno na ove na terenu, a ne djedice koji su bili već 50 godina u penziji)

toliko o studiji....

a po pitanju toga da ti dam postotak mrtvih profesionalaca u 2021. - to sam već napravio (i to po mjesecima u 2021., gdje se vidi korelacija s cijepljenjem) i ne namjeravam za tebe ili nekog drugog trola ponavljati analizu - u te igrice neću ulazit....

analiza koju sam radio, nije znanstvena analiza, jer za to nemam ni uvjete ni financije - analizu sam radio na temelju popisa mrtvih sportaša objavljenih skupno u člancima za koje isto imaš link.... više je tih baza, zadnja govori o preko 500 srušenih sportaša i preko 300 onih koji su umrli....

ali da me ne bi jebali razni fartčekeri - isključio sam sve neaktivne sportaše za koje znamo da su umrli zbog cijepljenja - npr. tu nema ni saračevića ni sličnih npr. sobin koji uopće više nije bio aktivan ni kao trener koliko mi je poznato - tu su isključeni svi stariji od 45 godina, pa makar bili aktivni, isključio sam sve amatere (osim profi juniora) i došao do broja od 189 profesionalnih sportaša na svijetu koji su umrli na terenu, a da je to medijski popraćeno. Velika većina od njih su bili nogometaši - npr. samo je 4 košarkaša umrlo ili 5 rukometaša - naspram nogometaša jedini koji mogu prismrdit u nekakvom ozbiljnijem broju su triatlonci koji i inače umiru u većem broju kao i nogometaši (a u ovom popisu uzimaju nekih 10%)....

ako isključimo i juniore iz profi pogona, dolazimo do broja od 160 profesionalnih sportaša za koje znamo preko medija da su se srušili i umrli na terenu tijekom utakmice ili treninga - 90% njih je umrlo od 5. mjeseca do 12. mjeseca i imaju čistu korelaciju s cijepljenjem - em su cijepljeni, em su umrli tijekom najžešće kampanje cijepljenja....

najgora su 4 mjeseca, gdje ih je većina pokošena

9. mjesec 2021. - 28 mrtvih sportaša i 27 ozlijeđenih
10. mjesec 2021. - 37 mrtvih sportaša i 29 ozlijeđenih
11. mjesec 2021. - 40 mrtvih sportaša i 27 ozlijeđenih
12. mjesec 2021. - 25 mrtvih sportaša i 18 ozlijeđenih

dakle, sve to možeš naći u mojim postovima, kao i linkove iz kojih sam vadio podatke i sortirao ih, jer su bili potpuno nesortirani - kao što sam rekao, imamo 189 aktivnih profesionalaca koji su umrli, a ako isključimo juniore imamo ih oko 160-ak - za točniji broj morao bih imat uvjete i treba uzeti u obzir da mi je netko promaknuo ili sam ga ponovio ili je netko uletio van ciljane grupe, pa ih može biti 157 ili 163 - nebitno, ovo je ionako analiza preko medijskih objava - prava znanstvena studija bi tek otkrila punu katastrofu koja bi bila gora od mojih najcrnjih prognoza - a kad bi se uključilo i sve amatere, možeš mislit koliko bi bilo sudden death u 2021. - samo za to nitko neće dati ni logistiku ni pare

ja ću učinit još samo jednu analizu, a ona će ciljat na profi sportaše od 17 do 25 godina umrlih od cjepiva - zapravo skupinu ljudi koja ima 0% šanse da umre od covida - vjerujem da će ti podaci iz analize bit zastrašujući - samo svi trebaju pričekat, jer to zahtjeva vrijeme da se pregledaju sve baze i isključe ponavljanja, a ako baš popizdim sve ću ih navesti s punim imenom i prezimenom, s dijagnozom.....

toliko o svemu tome - a sad možeš bajati da se smrti na terenima događaju - da, događaju se, u omjeru 1000% manjem, a prva smrt profi nogometaša je ustanovljena 1930. godine otkad se i vodi nekakva statistika.... (možeš provjerit na wiki)

dakle, by, by - idi plakat vidovu i reci mu da studija nije prošla, prije svega nije prošla mjerila znanstvene metode i parametara što znanstveni rad uistinu jest.....
hilderik is offline  
Old 09.01.2022., 15:22   #1848

Bockecho is offline  
Old 09.01.2022., 15:22   #1849
Quote:
kuglagerlager kaže: Pogledaj post
U američkim filmovima svaki negativac ispriča cijeli plan a onda ga glavni junak ubije.
Na samom pocetku filma? Dapace, prije filma?
Old 09.01.2022., 15:23   #1850
Quote:
Hmmm....
I što reći?
ti ocito nisi mogao odoliti sluzbenoj verziji podforuma

Bockecho is offline  
Old 09.01.2022., 15:23   #1851
Quote:
Pisces10 kaže: Pogledaj post
Nekako mi se čini da se skoro sve dopušta po novom, tako da slobodno reci što misliš
hm...
Mislim da je cenzura veća nego ikad.
Uspjeli su otjerati puno konstruktivnih forumaša sustavnim baniranjem i trolanjem.
Kerefek76 is offline  
Old 09.01.2022., 15:23   #1852
Quote:
amadeus65 kaže: Pogledaj post
Nebitno, bitno je da vakcina ko oruzje u pandemiji. Zakazalo.
Rat sa virusom je izgubjen.
Da si tu stao, post bi ti koliko toliko imao smisla i dalo bi se raspravljat.
Quote:
Glupo je slat avione u borbu protiv omikrona, koje omikron skida bez problema sa neba.
A gledamo da ih danima omikron skida sa raketama, jedan po jedan. Padaju ko zrele kruske.
Mozda je delta imala jos lose rakete, al ove od omikrona su vrhunske.
Nemoze ni jedan avion da ju izbjegne.

Zato je makron izgubio nerve, isto ko hitler na kraju drugog svjetskog. Kad je hitler slao i djecu na front.
O da prizna poraz, znacilo bi kraj negove politicke karijere.
Ali nisi
Old 09.01.2022., 15:24   #1853
Quote:
ti ocito nisi mogao odoliti sluzbenoj verziji podforuma

Upravo tako .

problem je što tamo moram pisati da volim Beroša, volim Božinovića i volim Capaka....iako nisam gay.
Kerefek76 is offline  
Old 09.01.2022., 15:26   #1854
Quote:
Hmmm....
I što reći?
Sigurno si griješio protiv senfa.
Arijela is offline  
Old 09.01.2022., 15:28   #1855
Quote:
hm...
Mislim da je cenzura veća nego ikad.
Uspjeli su otjerati puno konstruktivnih forumaša sustavnim baniranjem i trolanjem.
Aha
Old 09.01.2022., 15:32   #1856
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Aha
O!
Dobar dan kolega!
Još niste dobili unaprijeđenje?
Još uvijek morate paziti na nas neposlušne ovdje?

Jel ste imali bar koji dan slobodno preko Božića i Nove Godine?
Kerefek76 is offline  
Old 09.01.2022., 15:32   #1857
Quote:
Upravo tako .

problem je što tamo moram pisati da volim Beroša, volim Božinovića i volim Capaka....iako nisam gay.
jesi, samo jos to ne znas

Bockecho is offline  
Old 09.01.2022., 15:34   #1858
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Sigurno si griješio protiv senfa.
Ne, uopće nisam spominjao njegovog tajnog momka s kojim se intimno druži...
Kerefek76 is offline  
Old 09.01.2022., 15:38   #1859
Quote:
brzi gonzales kaže: Pogledaj post
Oksidativni stres nastaje i prekomjernom fizičkom aktivnošću što pak oslabljuje imunosni sustav. Ne može se tjerati organizam preko svojih granica i očekivati da neće biti nikakvih posljedica.
i kad na to dodaš excercise intolerance koju je spominjao dr bruce patterson, koji je čak izjavio da je treniranje otrov za organizam jednom kad u sebi imaš spike protein, i trenutno padanje po terenu zbog cjepiva koje u organizam također uvodi spike protein, zar nije onda logičnije zaključiti da sam spike protein napada fizički aktivne ljude, a ne cjepivo kao cjepivo.

a njega dobijemo ili iz cjepiva ili zarazom virusom, svejedno. da ne postoji cjepivo, možda bi igrači isto tako češće padali po terenu jednom kad se pojavio virus.
Marina Fiume is offline  
Old 09.01.2022., 15:38   #1860
Quote:

Kad malo bolje promisliš ovo je sasvim prigodna maskota....

Lik se zove Pikachu.... a izgovara se u ovom primjeru sa Pikat-ću
Kerefek76 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:51.