|
|
20.01.2022., 14:44
|
|
nedostupan
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
saugaro kaže:
osvrt:
logistički .. ideš malo po malo, kao kada kuhaš žabu, na kraju krajeva netko treba zbrinuti kadavere ...
no evo konjanika
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...procitaj_jos_d
Bill Gates: Možda nas čeka još smrtonosniji virus, moramo se pripremiti
Index Vijesti
Prije 2 sata
nema pojma ... nije možda, sigurno je
glede 100.000 € HDZ-t je odavno riješio tu enigmu, kupiš je za 10 % vrijednosti ... tako lako
|
Kako može jedan čovjek znati da nas čekaju smrtonosni virusi, a nije uopće završio medicinu ?
Može jedino znati ako plaća ljude da ih proizvode...logikom se dođe do profila čovjeka zvanog Bill Gates. 
|
20.01.2022., 16:00
|
|
Liberalni cinik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
saugaro kaže:
osvrt:
logistički .. ideš malo po malo, kao kada kuhaš žabu, na kraju krajeva netko treba zbrinuti kadavere ...
no evo konjanika
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...procitaj_jos_d
Bill Gates: Možda nas čeka još smrtonosniji virus, moramo se pripremiti
Index Vijesti
Prije 2 sata
nema pojma ... nije možda, sigurno je
glede 100.000 € HDZ-t je odavno riješio tu enigmu, kupiš je za 10 % vrijednosti ... tako lako
|
Tu se ne radi o kuhanju žabe već o tamanjenju 6 milijardi ljudi.
Osim toga Gates je u djelomično u pravu, čeka nas još boleština. Za razliku od njega mislim da će nas u budućnosti zajebavati gljivice.
|
20.01.2022., 16:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Quote:
felga kaže:
Kako može jedan čovjek znati da nas čekaju smrtonosni virusi, a nije uopće završio medicinu ? 
|
U slučaju da taj nije medicinar nego vidovnjak čarobnjak koji ušpricao otrove drugima pa sad kakti upozorava na sto još nekakvih najnovijih boleština.
bili d kid je slugan cara tame, iz njegovih ruku nemojte ništa uzimati
|
|
|
20.01.2022., 17:35
|
|
The Meme Lord
Registracija: Feb 2021.
|
Overpopulation je problem, ali poslat virus da pobije 5 milijardi ljudi je svakako suludo .... S druge strane , odavno ste trebali imat zakon kao u Kini u vezi djece. A opet , s druge strane , ako ne budemo carbon neutral do 2050te , nadrapali smo. Jbg, čovječanstvo će uskoro trebat donijet neke gadne odluke što sa svime time. Jbg , desetljeća ignoriranja upozorenja.
|
|
|
21.01.2022., 01:43
|
|
Doajen lihtenštajnistike
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Pravi Život kaže:
Član familije primio treću dozu i završio na hitnoj, pitanje je hoće li preživjeti, a rekoh mu nemoj nemoj to!, nije me poslušao i eto sad srce mi se kida što tugom što živcem dost mi je više tebe stožeru dosta dosta ukopaj samog sebe stožeru jer to je sve što ti imam poručiti.
AMEN
|
Nadam se iskreno da će ti s tim članom obitelji biti sve u redu i da će ozdraviti.
Ali oni bi sad rekli - eh, da se nije cijepio, vjerojatno bi bilo još puno gore.
Kako bi to gore izgledalo, zaista ne znam. No, ne treba zaboraviti da su rekli u startu da cjepivo štiti oko 90%, kasnije su rekli da štiti 70% pa onda 50%...pa su kasnije rekli da ne štiti, ali smanjuje širenje zaraze...pa onda da ne smanjuje širenje zaraze, ali da štiti od teškog oboljenja...pa onda da ne štiti od teškog oboljenja, ali smanjuje broj oboljelih kojima je potrebna intenzivna njega...da bi zadnje bilo da ne smanjuje broj oboljelih kojima je potrebna intenzivna njega, ali oni koji se cijepe neće umrijeti.
Ne znam što je sljedeće, ali nagadam da će reći da cijepljeni mogu umrijeti, ali će ići u raj...
Quote:
SkatterBooii kaže:
80% sam siguran da je cjepivo za sterilizaciju i da je pandemija bojni otrov i daleko od pandemije nastale prirodnim putem. Dakle ....
|
Kako god, ovo nema više nikakve veze s bolešću odnosno brigom za zdravlje već se sve počelo svoditi na čisto maltretiranje ljudi.
A za sterilizaciju, vidjet ćemo, vrijeme će pokazati.
Quote:
lemonzoo kaže:
Sad znaš. Kućni test je bio negativan, ali mislim da sam nedavno imao omikron jer su me bili uhvatili sraćka i temperatura pet dana nakon kontakta.
Pretpostavljam da se može saznati za soj i kod testiranja. Samo treba pitati tete bolničarke koja je procedura.
|
Ok, misliš i pretpostavljaš - pošteno. 
Jer uz to, s drugim konkretnijim činjenicama se zasad ne susrećemo.
Pokušat ću prvog koga znam da ide na test nagovoriti da ih proba nagovoriti da mu u nalazu napišu i koji soj ima. Baš me zanima hoće li biti što od toga.
|
21.01.2022., 08:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ibrahim kaže:
Nadam se iskreno da će ti s tim članom obitelji biti sve u redu i da će ozdraviti.
Ali oni bi sad rekli - eh, da se nije cijepio, vjerojatno bi bilo još puno gore.
Kako bi to gore izgledalo, zaista ne znam. No, ne treba zaboraviti da su rekli u startu da cjepivo štiti oko 90%, kasnije su rekli da štiti 70% pa onda 50%...pa su kasnije rekli da ne štiti, ali smanjuje širenje zaraze...pa onda da ne smanjuje širenje zaraze, ali da štiti od teškog oboljenja...pa onda da ne štiti od teškog oboljenja, ali smanjuje broj oboljelih kojima je potrebna intenzivna njega...da bi zadnje bilo da ne smanjuje broj oboljelih kojima je potrebna intenzivna njega, ali oni koji se cijepe neće umrijeti.
Ne znam što je sljedeće, ali nagadam da će reći da cijepljeni mogu umrijeti, ali će ići u raj...
|
I ja se nadam biti će sve okej.
A nedavno jedan pisac znanstvene fantastike u državi preko je za bili d kida izjavio da je "dobar", a kako sad pak dobar e pa tako što on svoju djecu nije dao cijepiti i zato je dobar roditelj.
A britanski premijer proglasio kraj korone a ovi ovdje pričaju na vijestima da je čitava zapadna evropa u "tamno-crvenom", zbilja nejasno šta im to dođe.
Na koncu, pa bili d kid je još prošle godine izjavio da ništ od svega toga nije pomoglo, ni maske ni cjepivo ni ovo ni ono.
|
|
|
21.01.2022., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2020.
|
Quote:
Ibrahim kaže:
|
Ili ce biti na pravoj strani
----------------------------
Tehnologija cijepljenja ide ovako, [teorija] mRNA kodovi koji se sastoje od 4 slova (nukleinske kiseline) složenih u nekim kombinacijama, e pa sad, možeš li složit 90 000 kombinacija gena da se kombinacija od 4 slova ne poklapaju?
I receno je da ti kodovi ulaze u stanice i proizvode spike protein, i onda ce T-celije.... mislite da ce samo oglodat taj protein ili ce pojest cijeli virus.
Sad imamo problem, te stanice koje proizvode spike protein su i leukociti koji služe u obrani od bakterija, virusa, tumora i drugih stranih tijela. [vidimo na primjeru SIDE ili HIV, širi se virus u leukocitima, i slabi obranu. Lijek se bazira na tome da T stanice ne jedu...]
I sad ode naš moderator se cijepit, mRNA kodovi uđu u leukocite, T stanice pocnu jest leukocite, i sa vremenom, kao sa drugim virusima, hepatitis (godinama napada jetru), SIDA - godinama napada, samo neki virusi izazivaju citokinsku oluju (gripa, covid) pa mi mislimo da je virus zajeban. On je isti ko i svi drugi koji se godinama razmnožavaju.
I nakon nekog vremena nema leukocita koji napadaju tumorske stanice...
----------------------
Vrste leukocita
Neutrofili – Ovi moćni leukociti čine čak 50-70% od ukupnog broja leukocita u krvi. Neutrofili čine neku vrstu prve linije odbrane i zaštite tijela od bakterija i gljivica. Oni vrše fagocitozu, što bukvalno znači da jedu napadače i strana tijela.
Bazofili – Lučeći određene supstance u krvotok, bazofili alarmiraju tijelo da se brani. Važni su i u alergijskom odgovoru.
Eozonofili – Uništavaju parazite i ćelije raka. Takođe, i oni su učesnici kada dođe do alergijske reakcije.
Monociti – napadaju i razgrađuju klice i bakterije koje ulaze u tijelo.
Svi leukociti u krvi pripadaju dvjema grupama bijelih krvnih zrnaca, a to su granulociti i agranulociti. Granulociti su neutrofili, bazofili, i eozonofili, a agranulociti su limfociti i monociti.
-----------------------------
Sad pitajte svog doktora [moderatora], jel cjepivo ulazi u limfocite (bijele krvne stanice) 
|
21.01.2022., 17:39
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
felga kaže:
|
Znam na što misliš, ali ću biti đavolji odvjetnik ... ima "savjetnike".
Lopina i prevarant, a takvi izgrade "carstva" uz pomoć velikih igrača koji ostanu u sjeni. Sve na čemu je uspio je pokrao od drugih.
Obzirom da se veliki broj idiota sa diplomama nalazi u mogućnostima ispitivanja što bi bilo ništa čudno da se ekesperimenti provode na čitavoj Zemlji. Pa ameri su 50-ih testirali na vlastitoj vojsci taktičke nuklearne udare.
Quote:
felga kaže:
Može jedino znati ako plaća ljude da ih proizvode...logikom se dođe do profila čovjeka zvanog Bill Gates. 
|
Da ... jedno od rješenja.
|
|
|
21.01.2022., 17:46
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Biljka kaže:
Tu se ne radi o kuhanju žabe već o tamanjenju 6 milijardi ljudi.
|
ti si dobar čovjek Biljka, drag i inteligentan, no strano ti je kako funkcionira pokvareni kriminalni um ... tu i tamo pročitaš grozote i nakarade o sadomazohističkim zadovljstvima koje traže jer ne mogu uživati u normalnim sm igricama ili potpuno normalnim  .. jedan na jedan  (ne radi se samo o sexu)
Quote:
Biljka kaže:
Osim toga Gates je u djelomično u pravu, čeka nas još boleština. Za razliku od njega mislim da će nas u budućnosti zajebavati gljivice.
|
Nije otkrio ništa novo, zar ne?
No dobro ... misliš ..... Gljivice imaju daleko veći utjecaj nego što se pretpostavlja i sigurno će znanost kroz koju godinu prikazati zaprepašćujuće rezultate ... od kandide nadalje ...
pretpostavljam da znaš kako su gljive od da su biljke koje nisu zelene postale nešto "novo" što nije ni biljka ni životinja ..
kada gledaš rak se razmnaža vrlo slično gljivama ...
|
|
|
21.01.2022., 17:51
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Ibrahim kaže:
|
 vrh vrhova ...  taman po mjeri ...
treba se početi baviti rejuveniranjem QR koda ... iz vjerskih razloga dakako
|
|
|
21.01.2022., 19:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Zapravo papa je prošlog ljeta, godine, izjavio da tko se ne cijepi neće ići u raj.
I onda se zbila svađa po rimo-katoličkom svijetu jer vatikanski poglavar je svojom izjavom šokirao svoje svećenike koje je usput zadužio ne samo za misu već i hepiva reklame.
|
|
|
22.01.2022., 01:57
|
|
Doajen lihtenštajnistike
|
Quote:
Pravi Život kaže:
A nedavno jedan pisac znanstvene fantastike u državi preko je za bili d kida izjavio da je "dobar", a kako sad pak dobar e pa tako što on svoju djecu nije dao cijepiti i zato je dobar roditelj.
|
Je,.dobar je Bill...
Moja baka je znala za takve reći: "Dobar je Bog koji ga drži."
Quote:
Pravi Život kaže:
A britanski premijer proglasio kraj korone a ovi ovdje pričaju na vijestima da je čitava zapadna evropa u "tamno-crvenom", zbilja nejasno šta im to dođe.
Na koncu, pa bili d kid je još prošle godine izjavio da ništ od svega toga nije pomoglo, ni maske ni cjepivo ni ovo ni ono.
|
Cijela ova tragikomedija je prepuna kontradiktornosti.
Ako se kojim slučajem itko sjetio sve negdje zapisivati, mislim da ima materijala za bestseler, po broju stranica reda veličine Biblije.
Quote:
saugaro kaže:
treba se početi baviti rejuveniranjem QR koda ... iz vjerskih razloga dakako
|
Neki moji frendovi koji su preboljeli nevidljivog neprijatelja pa imaju c-potvrdu, poslali su je drugima da se posluže njome ako trebaju ući u neke institucije od životnog značaja. 
I nitko od tamošnjih zaštitara koji su tako dobili uvid u nečije zdravstveno stanje (iako nemaju nikakva zakonska prava na to - to smije samo liječnik), nitko od njih nije ni posumnjao niti pokušao provjeravati je li to zaista njihova potvrda ili od nekog desetog.
Eventualno ih skeniraju da vide je li važeća i to je to.
Quote:
Pravi Život kaže:
Zapravo papa je prošlog ljeta, godine, izjavio da tko se ne cijepi neće ići u raj.
|
Mislim da će onda biti priličan broj ateista koji će ići u raj... 
Čudni su u današnja vremena kriteriji za ulazak u raj...
Quote:
Pravi Život kaže:
I onda se zbila svađa po rimo-katoličkom svijetu jer vatikanski poglavar je svojom izjavom šokirao svoje svećenike koje je usput zadužio ne samo za misu već i hepiva reklame.
|
Mnogi su razočarali u ovom cirkusu.
Evo, npr. naš vrli predsjednik Milanović...već skoro godinu dana pjeva o besmislenosti korona "mjera", c-potvrda i ostalih beskorisnih nebuloza (što je potpuno u pravu), a čak je rekao da ih u svom uredu neće tražiti niti ikoga od zaposlenika maltretirati i da mu ne može nitko ništa, da eventualna inspekcija ne može ući i da ga baš briga...da ne budu oni njemu slali janjičare u ured...
Međutim, kad je ovih 78 umobolnih bezveznjaka u Saboru diglo ruke za uvođenje astronomskih kazni za nepridržavanje "zakona" o c-potvrdama, tu odluku mora potpisati predsjednik da bi bila važeća.
I potpisao je Milančo. 
Ljubi ga majka.
No, najjače mi je bilo kad sam gledao video u kojem je izjavio da je on to potpisao, iako je to protuustavno....pa nevjerojatno... predsjednik države potpisuje nešto za što sam kaže da je protuustavno... 
Toga stvarno nema ni u Burkini Faso...
|
22.01.2022., 09:00
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2015.
|
Quote:
SkatterBooii kaže:
Overpopulation je problem, ali poslat virus da pobije 5 milijardi ljudi je svakako suludo .... S druge strane , odavno ste trebali imat zakon kao u Kini u vezi djece. A opet , s druge strane , ako ne budemo carbon neutral do 2050te , nadrapali smo. Jbg, čovječanstvo će uskoro trebat donijet neke gadne odluke što sa svime time. Jbg , desetljeća ignoriranja upozorenja.
|
Ma kakva 2050...
Magnetosfera ako nam izdrzi jos 20 godina mozemo skakat od srece
Nikakav carbon i zagadjenja nisu problem, to je pranje mozga.
Zagajuje nas zracenje sa sunca kako magnetosfera pada a ne neki nasi co2 plinovi
Magnetosfera ce prije reversa pasti na nekoliko satnu ili dnevnu nulu tj ugasiti se jer polovi se moraju okrenuti ali jezgra ne moze tako da se nece ni oni, sj pol ce nastavit sibat ko sada do trena dok jezgra vise to ne bude mogla dozvolit. Magnetosfera ce se ugasit i kasnije upalit suprotnog polariteta jer zakoni fizike ne dozvoljavaju da polovi zamjene mjesta svojim putovanjem od pola do pola, za to bi se trebala okrenuti i jezgra a to se ne moze desit zbog vanjske jezgre
i to nam je veci problem nego da nam neko sav kisik iz atmosfere pretvori u co2 jer dok je magnetosfere, barem je i atmosfere.
Nasu ce atmosferu spalit sunce, past ce temperature a led koji se stvori i vode ce formirat novu atmosferu
Vjerujem da ce onima koji to ne prepoznaju iz prirode na vrijeme postat jasno kad se pocnu gasit i cistit nuklearke na zemlji
Iako nam vec i priroda i vise nego znakova daje
Sto se tice nuklearki, njemacka je vec pocela sa ciscenjem
Zasto je proizvodnja gotovo svega stala.. jer je sve ulozeno u svemirski program koji odvozi nuklearni otpad sa zemlje
Dok nama peru pamet kako testiraju ljude i letove za mars
To rade zato jer kad sve to dodje, svi aktivni vulkani ce eruptirat a cijeli planet tresti nekoliko dnevni potresi od 10+. Iz takvog kaosa sve nuklearno i kemijsko sto dalje
Kakvi carbon free 2050 planovi, to je pranje mozga
Prije desetak godina nam je magnetosfera bila oslabljena vec ta 30%, ovih dana su takvi podaci nedostupni ali po mojoj predpostavaci to je vec vise od 50%. Kad ona oslabi preko 80% ugasit ce se negdje izmedju 80 i 90% oslabljenja. Tesko je to tocno znat, vjerujem da znaju
Steta je samo sto nas jebu u pojam s koronam co2 karbonima, jer upravo sad bismo trebali opustit se, osjetit prirodu i bit pozitiva s njim. Dat podrsku nasem planetu u njegovoj transfirmaciji
|
|
|
22.01.2022., 10:13
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Usr kaže:
Ma kakva 2050...
Magnetosfera ako nam izdrzi jos 20 godina mozemo skakat od srece
|
 a da pogledaš što magnetosfera je?
|
|
|
22.01.2022., 10:17
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Ibrahim kaže:
Evo, npr. naš vrli predsjednik Milanović...već skoro godinu dana pjeva o besmislenosti korona "mjera", c-potvrda i ostalih beskorisnih nebuloza (što je potpuno u pravu), a čak je rekao da ih u svom uredu neće tražiti niti ikoga od zaposlenika maltretirati i da mu ne može nitko ništa, da eventualna inspekcija ne može ući i da ga baš briga...da ne budu oni njemu slali janjičare u ured...
Međutim, kad je ovih 78 umobolnih bezveznjaka u Saboru diglo ruke za uvođenje astronomskih kazni za nepridržavanje "zakona" o c-potvrdama, tu odluku mora potpisati predsjednik da bi bila važeća.
I potpisao je Milančo. 
Ljubi ga majka.
No, najjače mi je bilo kad sam gledao video u kojem je izjavio da je on to potpisao, iako je to protuustavno....pa nevjerojatno... predsjednik države potpisuje nešto za što sam kaže da je protuustavno... 
|
seronja koji je je kriv za sve. obzirom na stanje nacije jasno je da mlohavi zec nakon što je doveo hdz-t na vlast neviđenom urođenom nesposobnošću sada lažno reži na gazdu amfioksusa koji ga svaki potapša po glavici dok mu se spremno stišće uz nogicu.
pa gle, njegova mila gera je kada je počelo sa "virusom" momentalno spremno izjavila kako ona nije epidemiologinja
(Doc.dr.sc. Sanja Musić Milanović, dr.med., spec. epidemiolog)
nego se bavi prehranom. 
zašto zavija da su ljudi iz Hrvatske otišli jer je takav trend ....
nakon generalnog razočaranja u tog klauna, dobro da je itko pametan ostao na ovim prostorima, osim sljedbe koje će ići u raj.
|
|
|
22.01.2022., 17:52
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
saugaro kaže:
 a da pogledaš što magnetosfera je?
|
Pa ako ti nije jasno sto je, pogledaj.
To ti je magnetsko polje oko planeta koje naravno ima polarite, kao i svako polje oko magneta.
Predpostavljamo da na alternstivi svi znaju osnove pa je glupo sto uopce ovo i pisem
Ako imas kompas, pogledaj sto je magnetosfera
To je magnetsko polje, a utjecaj sunca stvara oblik koji nazivamo magnetosfera.
Kao kad bi zeljeznu prasinu oko magneta malo oblikovao utjecajem drugog magneta sa strane, dobio bi sliku magnetosfere
Moze se slobodno rec da su magnetosfera i magnetno polje planeta - jedno te isto, razlika je sto ovo prvo oblikovno utjecajem sunca
|
|
|
22.01.2022., 19:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ibrahim kaže:
I potpisao je Milančo. 
Ljubi ga majka.
|
Moram ti reći, a ti se nemoj razočarati... Kad je Predsjednik izavio "država te može natjerati na ovo i ono" pa se uzrujali prosvjednici i galamili, a ipak io rekoh nema smisla napadati predsjednika države jer on je samo rekao ono kako je vidio kako stvari stoje i da pritom nema baš neke ovlasti osim pričati što su mu rekli da poruči stanovnicima države. A kad ga snimali prilikom kad se cijepio, izgledalo je kanda se nešto zabrinuo, ko da knedlu guta, reklo bi se nije mu baš nešto bilo od doživljaja hepiva. Mislim da Hrvatska ima jednog od najzgodnijih predsjednika, daleko zgodnijeg od recimo premijera Britanije.
|
|
|
22.01.2022., 20:16
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Usr kaže:
Pa ako ti nije jasno sto je, pogledaj.
To ti je magnetsko polje oko planeta koje naravno ima polarite, kao i svako polje oko magneta.
Predpostavljamo da na alternstivi svi znaju osnove pa je glupo sto uopce ovo i pisem
Ako imas kompas, pogledaj sto je magnetosfera
To je magnetsko polje, a utjecaj sunca stvara oblik koji nazivamo magnetosfera.
Kao kad bi zeljeznu prasinu oko magneta malo oblikovao utjecajem drugog magneta sa strane, dobio bi sliku magnetosfere
Moze se slobodno rec da su magnetosfera i magnetno polje planeta - jedno te isto, razlika je sto ovo prvo oblikovno utjecajem sunca
|
i kako "mi" utičemo na magnet zvan Zemlja
nevjerojatno koliko si neuk Usr i još to ideš naturati nekome na nos  (i baš meni  )+
inače magnetsko polje nema polaritet ima samo smjer junače bez gaća ... monopol još nije pronađen niti stvoren ...
magnetosferu ne stvara Sunce nego Zemlja, a kretanje elektrostatski ili generički nabijenih čestica sa Sunca (Sunčev vjetar) dovodi do anomalija
bilo bi ti pametnije da budeš pametniji, a to znači da naučiš čitati, a ne samo klepetati ...
znači ponovo pročitaj
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=2634
|
|
|
23.01.2022., 01:46
|
|
Doajen lihtenštajnistike
|
Quote:
saugaro kaže:
pa gle, njegova mila gera je kada je počelo sa "virusom" momentalno spremno izjavila kako ona nije epidemiologinja 
(Doc.dr.sc. Sanja Musić Milanović, dr.med., spec. epidemiolog)
nego se bavi prehranom. 
|
Da li je ta nutricionistica možda dala kakav konkretni savjet na koji način prehranom ojačati imunitet i prevenirati ovu strašnu bolest radi koje je cijeli svijet stao? Ja se nešto ne sjećam da je...
Quote:
saugaro kaže:
zašto zavija da su ljudi iz Hrvatske otišli jer je takav trend
|
Pa ako snajperisti sa nebodera pucaju po ljudima na ulici, onda će nastati trend izbjegavanja izlaska na ulicu.
Da nekog ne pogodi metak.
Naravno, nitko neće ni spomenuti da država nije poduzela ništa da uhvati i sankcionira snajperiste.
Što će prekidati trend?
Ova tragikomična izjava odmah me podsjetila na onu Beroševu koji je izjavio, nakon što su uveli kretenoidne i dokazano beskorisne i kontraproduktivne potvrde za dolazak na neka radna mjesta - da je porastao interes za cijepljenje. 
To je takvo licemjerje da mi se život smuči kad to čujem. 
Podsjeća me na onu pričicu o jednom kraljevstvu gdje su ljudi masovno umirali...pa je došla ekipa znanstvenika da utvrdi zašto ljudi umiru.
Došli su tako i do kralja pa ga upitali:
"Od čega ljudi masovno umiru u vašem kraljevstvu?"
"Otrovali su se gljivama." - reče kralj.
Vidjevši na cesti mrtvog čovjeka s rupom na čelu, upitaše kralja: "A od čega je ovaj čovjek umro?"
"Taj nije htio jesti gljive!"
Quote:
saugaro kaže:
nakon generalnog razočaranja u tog klauna, dobro da je itko pametan ostao na ovim prostorima, osim sljedbe koje će ići u raj.
|
Ispada da su svi oni klauni, manje ili više.
Ovu državu vodi šaka luđaka.
A ni u mnogim drugima nije ništa bolje.
Quote:
Pravi Život kaže:
Mislim da Hrvatska ima jednog od najzgodnijih predsjednika, daleko zgodnijeg od recimo premijera Britanije.
|
Kad smo kod Britanije, možda bi se mr. president svidio britanskom pjevaču Eltonu Johnu i njegovom mužu. 
|
23.01.2022., 02:26
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
saugaro kaže:
i kako "mi" utičemo na magnet zvan Zemlja
nevjerojatno koliko si neuk Usr i još to ideš naturati nekome na nos  (i baš meni  )+
inače magnetsko polje nema polaritet ima samo smjer junače bez gaća ... monopol još nije pronađen niti stvoren ...
magnetosferu ne stvara Sunce nego Zemlja, a kretanje elektrostatski ili generički nabijenih čestica sa Sunca (Sunčev vjetar) dovodi do anomalija
bilo bi ti pametnije da budeš pametniji, a to znači da naučiš čitati, a ne samo klepetati ...
znači ponovo pročitaj
https://www.forum.hr/showpost.php?p=9...postcount=2634
|
a ti si ovako malo posebnih potreba
ko je ikad rekao da mi utjecemo na magnet zvan zemlja ?????????
prvo ne znas sto je magnetosfera, onda kad ti objasnim mi guras u usta nesto sto nisam rekao
magnetno polje zemlje stvara zemlja a magnetosferu upravo stvara sunce, a kao sto sam rekao to dvoje su ista stvar
pa ti razmisli kako je sunce stvara, isto kao sto ti stvaras oblik balonu kad guras prst u njega, eto onako objasnjenje za djecicu
malo se informiraj prije nego se sramotis, nauci nesto
Quote:
saugaro kaže:
inače magnetsko polje nema polaritet ima samo smjer junače bez gaća
|
inace magnetno polje nema smjer, imaju ga silnice buahahaha
tolko o lupetanju
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:50.
|
|
|
|