Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.01.2022., 15:15   #6801
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Kada od ne znam koliko milijardi ljudi koji su se cijepili 20% bude imalo posljedice ozbiljne,povjerovat ću vam anonimusi
Sve je bilo samo signaliziranje nepostojećih vrlina u svom lažnom sjaju, ali to smo znali od početka. Bilo je samo pitanje vremena kada to više nećete imat čime slagat i izvrnut.

Nigdje suza za cijepljenim preminulim odraslim osobama?!
Iako su to iste one osobe za kojima ste gorke suze ronili i kreveljili se na sva usta 2020.

Sad im dodajmo još i djecu koja umiru i obolijevaju od miokarditisa - o porastu samoubojstava, ovisnosti i depresiji i ostalim poremećajima uslijed mjera nećemo - djeca su tebi nebitna.

Bitan je samo tvoj mali životić i patološki strah zbog kojeg tvoj životić konačno ima smisao.
Mole99 is offline  
Old 26.01.2022., 15:18   #6802
Btw, evo usput, od potkapacitiranih antivakserskih teoretičara zavjere, jedan dokument, ne baš nebitan, sastavljen od njemačke odvjetnice Beate Bahner. Radi se o vještačenju/stručnom mišljenju koje je gđa Bahner sastavila, a vezano je konkretno za davanje ovih injekcija. Davanje "cjepiva" za koronu je naime kažnjivo prema čl. 95. njemačkog Zakona o lijekovima. Za kršenje prijeti i do 10 godina kazne zatvora. Konkretno se odnosi na Pfizerovo/BionTechovo 'cjepivo' Comirnaty. Postavila je dokument na svojoj web stranici (27.12.2021.). Tu je detaljno sve obrazloženo.

Što je u "cjepivu"?
Između ostalog i lipidne nanočestice te sastojci ALC-0315 i ALC-0159 koji nisu namijenjeni za ljudsku uporabu, nego isključivo u istraživačke svrhe.
Mr. Beam is offline  
Old 26.01.2022., 15:23   #6803
...
Virus-Isolation Is It Real?

FOIs reveal that health/science institutions around the world (164 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever

kovidio is offline  
Old 26.01.2022., 15:26   #6804
Ovaj profesor, Udi Qimron, je to tako lijepo napisao, ukratko a da ipak nije propustio ništa važno, da ja o ovoj temi više nemam ništa za reći. Sve je rekao.
medonaodmoru is offline  
Old 26.01.2022., 15:36   #6805
Švedska produljuje mjere, jučer je imala gotovo 90.000 novozaraženih-------- volim svede ali ovo je za one koji Hrvatsku svrstavaju u nazadne zemlje po cjepljenju. Izgleda da mogu cjepiti i 100% ali omikronu cjepljeni pobjec nece. PS kazu da svedi u 7 dana imaju preko 250000 novozarazenih prehladom , a kako nemaju vise kapaciteta za testiranje racunaju da je 500000 prehladenih. Tako da i drzave koje su se procjepile uzalud su krecile. Samo cekam kada ce konacno shvatiti da uzalud svo testiranje , cjepljenje i lockdowni respiratorni rna virusi se ne mogu pobjediti ni istrjebiti jer je takva narav prehlade od kad je vjeka.
Zoranh is offline  
Old 26.01.2022., 15:38   #6806
Quote:
gareton kaže: Pogledaj post
Moja teorija

Ovaj segment uzimam kao jedan dio unutar cijelog mozaika. Nije li Plenković rekao da će biti 70% xijepljenih. To znači po meni da je on dobio nekakvu naredbu, zaduženje ili tako nešto da se to u ostvari. No, to se nije još uvijek ostvarilo.
Nalogodavci nisu baš zadovoljni, pa je potrebno malo hapsiti ljude sa facebook. Čisto da se malo uravnoteži nervoza.
Meni se cini, da se vjeruje da je 70% dovoljno da se uvede obavezno cijepljenje. Barem je to slucaj sa austriom i njemackom.
Obje nakon prelaska 70% cijepljenih, poceli se politicari vlazit na obavezno cijepljenje.
A mozda slijedi i neka premija za plenku i berisu od lobista.
Old 26.01.2022., 15:46   #6807
Quote:
Zoranh kaže: Pogledaj post
Švedska produljuje mjere, jučer je imala gotovo 90.000 novozaraženih-------- volim svede ali ovo je za one koji Hrvatsku svrstavaju u nazadne zemlje po cjepljenju. Izgleda da mogu cjepiti i 100% ali omikronu cjepljeni pobjec nece. PS kazu da svedi u 7 dana imaju preko 250000 novozarazenih prehladom , a kako nemaju vise kapaciteta za testiranje racunaju da je 500000 prehladenih. Tako da i drzave koje su se procjepile uzalud su krecile. Samo cekam kada ce konacno shvatiti da uzalud svo testiranje , cjepljenje i lockdowni respiratorni rna virusi se ne mogu pobjediti ni istrjebiti jer je takva narav prehlade od kad je vjeka.
Koliko čujem, u Zagrebu su svi boosterirani bolesni i pozitivni Malokoji necijepljeni... Riječ je o prehladi, jasno, sve se temelji na testu, sva drama, ni na čemu drugome. Ali roditelji to dopuštaju i prema svojoj djeci, kaj me briga...
Arijela is offline  
Old 26.01.2022., 15:46   #6808
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Ne sumnjam u tvoje riječi, no sve se da izmjeriti doslovno momentalno.
Možda je stvar (mio) mirisa
nikakav miris. cijepljeni mi uopće ne smrde nit mirišu već izazivaju simptome. radi se o patogenu plus energiji, rekla bih. na većoj udaljenosti, ako je otvoreni prostor u pitanju, osjećaš samo energiju
lilith forever is offline  
Old 26.01.2022., 15:47   #6809
Quote:
Mr. Beam kaže: Pogledaj post

To opet ne daje za pravo nekom fašistoidnom i korporacijsko-farmaceutskim interesima prodanom korumpiranom političaru da mi bilo što uvjetuje, a kamoli život, kretanje i rad, primanjem neke injekcije u moje tijelo. Sve i da svaki 2. okolo pada mrtav od "korone". Što naravno nije slučaj. Svjetlosne godine je daleko od toga. Ali kad bi bilo tako, to bi ionako već bila druga priča.

Tako da te pizdarije o prisili, forsiranju, glorifikaciji "cjepiva" kao svetog grala i panaceje nemaju nikakve osnove i svi koji o tome još na taj način piskaraju dosadni su trolovi u najboljem, a opasni vakserofašisti u najgorem slučaju.
Pričaju mi stariji ,kada si išao u jna vojsku svi su bili na početku cijepljeni i niko se nije bunio.Sada je demokracija pa se može tipkati.Ali tko vama brani organizirati se i juriš Ja ću to gledati na tv
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 15:50   #6810
Quote:
Mole99 kaže: Pogledaj post
Sve je bilo samo signaliziranje nepostojećih vrlina u svom lažnom sjaju, ali to smo znali od početka. Bilo je samo pitanje vremena kada to više nećete imat čime slagat i izvrnut.

Nigdje suza za cijepljenim preminulim odraslim osobama?!
Iako su to iste one osobe za kojima ste gorke suze ronili i kreveljili se na sva usta 2020.

Sad im dodajmo još i djecu koja umiru i obolijevaju od miokarditisa - o porastu samoubojstava, ovisnosti i depresiji i ostalim poremećajima uslijed mjera nećemo - djeca su tebi nebitna.

Bitan je samo tvoj mali životić i patološki strah zbog kojeg tvoj životić konačno ima smisao.
U mojoj sredini nitko nije umro odcjepiva od korone je
Samo izmišljate.Bojite se cjepiva pa bi željeli i da se drugi boje
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 15:51   #6811
Interesantno kako dan koronavirus.hr nema postotak ljudi koji se cijepio prvom i drugom dozom nego samo brojevi.

Ne znam je sam li dobro matematički izračunao nema podataka za treću dozu ali ja sam došao do broja 571,530 cijepljenih sa trećom dozom.

To sam izračunao tako da sam zbrojio cijepljenje sa prvom i drugom dozom i onda sam uzeo podatak o ukupno utrošeno cijepiva i taj podatak oduzeo od zbroja cijepljenih sa prvi dvije doze te sam dobio broju 571,530

9454 cijepljenih u posljednja 24.

Interesantno kako su šturi ne govore koliko sa prvom, koliko sa drugom, koliko sa trećom.

Čemu takva aljkavost??
gareton is offline  
Old 26.01.2022., 15:52   #6812
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/...wiM2u-FQ0bLaWc

Jel ovo znaci da sad svagdje, na sve preglede, i privatne preglede, moramo imati ausvajs?
snake1 is offline  
Old 26.01.2022., 15:53   #6813
Quote:
Kada od ne znam koliko milijardi ljudi koji su se cijepili 20% bude imalo posljedice ozbiljne,povjerovat ću vam anonimusi
Pa debilu imbecilni, kada 5% ljudi bude imalo ozbiljne posljedice od te korone, onda trebas povjerovati u nju.
Old 26.01.2022., 15:55   #6814
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Imaš potpuno krivo, neki su ljudi naprosto senzitivni, osjetljiviji na zračenja. Ja primjerice.

I to nije umišljaj niti duševni poremećaj, nego (pre)osjetljivost.
Ne vrlo poštovana, nisam bio dovoljno "čist".

Potpuno je jasno kako postoje ljudi koji drugačije reagiraju na bilo koja elektromagnetska zračenja jer prijem ovisi o fizičkim dimenzijama i električnim karakteristikama "nečega u tijelu" što se može poistovjetiti sa antenom i tada nastaje problem jer se ta primljena energija pretvara vibracijama u toplinu. Doslovno kao da netko trese tvoje molekularne rešetke i potpuno je jasno kako nećeš imati sretan kraj. 80-ih je bila an tapeti Karelijska oblast i ruski radari koji su definitivno zračili

No za covid se da lako provjeriti zrače li što ili ne, a ja odgovorno tvrdim da ne zrače ništa i kako seu teške gluposti naklapanja o nano antenama. No kao što je netko napomenuo cjepivo može biti od ničga pa do tvari koji baš ne koriste zdravlju jer ima nuspojava.

Quote:
Stanovala sam u jednom fensi stanu, u dvije spavaće sobe nisam mogla spavati, imala sam noćne more, prestrašno nešto. Kad sam se preselila na etažu iznad (stan je bio dvoetažni), spavala sam na kauču bez problema. Sve sam pokušala, premještala udobni krevet na sve strane, ali ništa nije pomoglo - vjerojatno je bilo jako zračenje iz zgrade preko puta, a kat iznad je bio iznad i te zgrade.
Takve se stvari događaju, no bez pametnog mjerenja možeš samo nagađati.
Širenje elektromagnetskih kao i drugih valova je jako dobro proučeno i nije problem doć do rješenja.

Quote:
Ispitivao mi je u stanu jedan profesor fizike vodne tokove i Hartmann/Curryjeve linije, i rekao da me može voditi sa sobom jer sam ih i sama detektirala - naprosto na mjestima presijecanja nisam mogla sjediti dulje, bilo bi mi zlo.
Imam ti literature oko toga no sve je vrlo dvojbeno ... možda je profa predavao na PMF-u 80-ih vrlo simpatičan debeljuškast i nikada mu gotovo niti jedan pokus nije uspio, ali je bilo vrlo zabavno i moglo se naučiti.

Jedino priznajem Jurdanu, no opet podvlačim - puno toga je dvojbeno, oko polja čvorova i trasa ... Treba znati i kako mjeriti.

Quote:
Neki ljudi ne osjećaju - sad u tom bivšem fensi stanu živi jedan par i oni su super sretni u njemu, a ja sam jedva čekala da se iselim.

Nešto je urođeno, a nešto se i s godinama razvije Različiti smo, nismo svi umjetnici primjerice, imamo različite darove.
Jasno, zato i kažem kako smo subjektivni. Pitanje je je li se Lilith zeza, a ako ne, zračenje se može detektirati, a možda i neke "paranormalne" pojave ...
uglavnom neki paranormalni "magovi" su ispali abnormalni vrlo jednostavnim ispitima ...i viskom i rašljama. .. ali nije tema ovdje.
Sve što čovjek napravi neki drugi čovjek može detektirati ... i otkriti.

Quote:
Koliko čujem, u Zagrebu su svi boosterirani bolesni i pozitivni Malokoji necijepljeni... Riječ je o prehladi, jasno, sve se temelji na testu, sva drama, ni na čemu drugome. Ali roditelji to dopuštaju i prema svojoj djeci, kaj me briga...
puno njih, duže vrijeme
saugaro is offline  
Old 26.01.2022., 15:57   #6815
Quote:
snake1 kaže: Pogledaj post

Jel ovo znaci da sad svagdje, na sve preglede, i privatne preglede, moramo imati ausvajs?
Samo se umrijeti mora
gareton is offline  
Old 26.01.2022., 15:58   #6816
Quote:
snake1 kaže: Pogledaj post

Rekao je vrtni patuljak da se za pacijente ništa ne mijenja.

Rekao je da se precizira obveza poslodavca da provjerava covid-potvrde tamo gdje se moraju provjeravati.

Nisam baš razumio ovo, ali čini mi se da su dobrano svjesni kako se covid pass režim ne provodi na terenu pa sad nešto kemijaju.

Kako god, smrdi na probni balon.
Phlegma is offline  
Old 26.01.2022., 16:02   #6817
Laže smeće...u sprezi sa medijima... "kako doznaje Index, radi se samo o dodatnom preciziranju odluke u kojoj se, u skladu s odlukom Ustavnog suda, dodaje i detaljno obrazloženje odluke.

za pacijente se ništa ne mijenja. Iznimke koje su vrijedile i do sada za primarnu zdravstvenu zaštitu vrijede i dalje", rekao je za Index ministar zdravstva Vili Beroš.

svi pacijenti i njihova pratnja za ulazak u zdravstvene ustanove moraju imati covid potvrdu ili drugi valjan dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju."

Ništa od ovoga nije bilo do sad potrebno niti za pacijente niti za pratnju u bolnici, ili bilo kojoj privatnoj klinici.
Ja osobno bio u zadnjih dva mjeseca 4-5 puta na Rebru, na Svetom duhu i u dvije privatne polilinike.

Krepali dabogda stožeraši.
pinzgauer is offline  
Old 26.01.2022., 16:02   #6818
Quote:
Pričaju mi stariji ,kada si išao u jna vojsku svi su bili na početku cijepljeni i niko se nije bunio.Sada je demokracija pa se može tipkati.Ali tko vama brani organizirati se i juriš Ja ću to gledati na tv

Zaboravio si samo da se ne radi o "istim" cjepivima. Izgleda da je "građevina" glavni dobavljač za Hrvatsku
saugaro is offline  
Old 26.01.2022., 16:02   #6819
Quote:
asrael kaže: Pogledaj post
Pa debilu imbecilni, kada 5% ljudi bude imalo ozbiljne posljedice od te korone, onda trebas povjerovati u nju.
A debilu kada će to biti.?Ja trčim i ništa Još pojačao tempo
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 16:04   #6820
Quote:
saugaro kaže: Pogledaj post
Zaboravio si samo da se ne radi o "istim" cjepivima. Izgleda da je "građevina" glavni dobavljač za Hrvatsku
E tebi ću vjerovati a Nadalu,Ibrahimoviću,vozačima formule 1,nogometašima talijanske,njemačke,španjolske,engleske ,francuske lige,nba igračima neću
pilif12 is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:53.