Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.01.2022., 20:25   #6861
Šef KBC-a Sestre milosrdnice: Imamo manje teških upala pluća i ljudi na kisiku-------- ajde iskrena izjava ,koju odmah ubije standardnom mantrom--------Smatra da ako se svi budemo odgovorno ponašali, kada povećamo procjepljivanje, doći će i do kraja ove pandemije.-----koji kurac vise ima cjepljenje s tim da cak i oni s bossterm se zarazuju i hospitaliziraju. Nikako da si priznaju da zastite od omikrona nema i nikakve 3 i 4 doze nece sprjeciti da se vecina zarazi. Ako ne vjerujete pitajte Izraelce , a i one na koje se dragi multivakseri pozivaju tipa Danska , Engleska, Svedska, pa i fa......tvorevine Austriju i Njemacku . Borba protiv tako zaraznog omikrona slici na Don Qihota i vjetrenjace. Samo si gospoda koja vrte ogromne novce na testovima i cjepivu ne zale priznati. Jebi ga lovica je dobra , a narod neka placa skuplju struju i plin , nisu ovce za drugo nego da se sisaju
Zoranh is online now  
Old 26.01.2022., 20:27   #6862
Quote:
gareton kaže: Pogledaj post
Kaže wikipedija stvar koju tumačim na dva moguća načina. Govori da je utvrđeno od (1998 do 2018) oko 700 slučajeva. Samo mi nije jasno jer sve ukupno ili svake godine od 1998 do 2018 je bilo prosječno oko 700 slučajeva
Nisi ti tu da razmišljaš, već da bespogovorno slušaš i vjeruješ da vlada(ista ona koja je od države napravila šupak) zna što je najbolje za tebe i tvoje tijelo. Ako religijski ne vjeruješ u sveto cjepivo bit ćeš obilježen i izopćen iz društva, jer to jedino ima smisla, uz naravno procijepljivanje 100% populacije svijeta, bez obzira na gensku i dobnu strukturu. Geografska i klimatska obilježja da ne pričamo. Povijest bolesti? Što je to? Univerzalan lijek za sve pa i nemedicinske teme je - cepajmo se! Koliko god puta i s koliko god doza, need to get that sweet sweeet freedom passport
S.Plissken is offline  
Old 26.01.2022., 20:41   #6863
asrael kaže: Pogledaj post
Zasto bi cijepljeni trebao biti hospitaliziran radi kovida?

Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Zato jer je on cijepljenjem napravio nesto cime smanjuje sansu za hospitalizacijom a necijepljeni nije nista napravio. Zato jer on razumije da cjepivo nije 100%. Kao takav ima ogroman prioritet nad necijepljenim

Da li imate bisere na ovom forumu?
Jer je ovo most def za biser godine.

Level uma kao i kod ovih Vučićevih.

https://ibb.co/xMrgd0g

https://ibb.co/TM24djK
Mole99 is offline  
Old 26.01.2022., 20:53   #6864
Evo i Gruzija ukida vecinu sranja u vezi korona lazi.
ODjednom se virus povlaci. To je kao i ono sa zatvaranjima, virus miruje do veceri i onda misteriozno napada ljude.

OVo je bila prevara stoljeca za naivne idiote zvane homo sapiensi. Dokaz da je vise od pola planete glupo ko kurac.
silvan is offline  
Old 26.01.2022., 21:05   #6865
To reci i onima danas umrlim od kovida
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 21:06   #6866
Quote:
Jutro je kaže: Pogledaj post
Znaci, po tvojoj velebnoj pameti, da su se cijepili unatoc cinjenici da im ne gine hospitalizacija.

Puno, previse, ako je i od tebe.

Ocito ti je parizer oduzeo mozak
Kojom glupom logikom si zakljucio da im ne gine hospitalizacija iz mojeg upisa? To moze samo antivakser
Old 26.01.2022., 21:09   #6867
Quote:
Cjepljenom koji je hospitaliziran je sansa da bude hospitaliziran 100%, a cijepljenom koji umre je sigurnost od cjepiva 0%, a smrtnost 100%. Sve u svemu lagano kurec u dupe.

Cudim se kako uopce samostalnp zube operes jer ovo je strahota.

Ne razumijes vjerojatnosti pa se ovako sramotis.
Old 26.01.2022., 21:09   #6868
Quote:
silvan kaže: Pogledaj post
ODjednom se virus povlaci. To je kao i ono sa zatvaranjima, virus miruje do veceri i onda misteriozno napada ljude.

OVo je bila prevara stoljeca za naivne idiote zvane homo sapiensi. Dokaz da je vise od pola planete glupo ko kurac.
virus se povlači pred ratom
lilith forever is offline  
Old 26.01.2022., 21:10   #6869
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
To reci i onima danas umrlim od kovida
kako znaš da ih nisi baš ti zarazio?
lilith forever is offline  
Old 26.01.2022., 21:10   #6870
Quote:
Mole99 kaže: Pogledaj post

Zasto bi cijepljeni trebao biti hospitaliziran radi kovida?

Da li imate bisere na ovom forumu?

Jer je ovo most def za biser godine.

Level uma kao i kod ovih Vučićevih.

https://ibb.co/xMrgd0g

https://ibb.co/TM24djK
Jos jedan antivakser koji ne razumije vjerojatnosti. Ima vas.
Old 26.01.2022., 21:13   #6871
Quote:
silvan kaže: Pogledaj post

Nebi rekao da je toliko do inteligencije makar se ovima titralo jajca kako su nekako inteligentniji od ostalih ako se cijepe imaš i uređenih država koji imaju istu kovid šizologiku i ljudi su se nesvjesno upecali, jer nisu imali razloga ne vjerovat, radili su ono što su im vladajući naložili ne vjerujući u nekakve opake namjere, samo razlika je u tome šta kad su ovi shvatili da su nasjeli na propagandu nisu otišli po iduću dozu već prosvjeduju već mjesecima, protiv fašistoidnih i diskriminirajućih mjera, dok ovi naši kmeče o antivakserima ko da je 2020. i vrhunac medijske pro vax kampanje...ipak je do inteligencije
S.Plissken is offline  
Old 26.01.2022., 21:26   #6872
Quote:
lilith forever kaže: Pogledaj post
kako znaš da ih nisi baš ti zarazio?
Možda i jesam ali za razliku od tebe učinio sam sve da se to ne dogodi.Cijepio sam se i to tri puta
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 21:28   #6873
Quote:
lilith forever kaže: Pogledaj post
virus se povlači pred ratom
Normalno.Imali smo rat 91 i ranjeni sa metkom u tijelu vraćali se u rov.A gdje nećeš sa virusom
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 21:29   #6874
Quote:
Možda i jesam ali za razliku od tebe učinio sam sve da se to ne dogodi.Cijepio sam se i to tri puta

Od 12. mjeseca 2021. se sigurno nisi cjepio 3 puta. Najbolji dokaz kako trolovi i klonovi prolaze nekažnjeno je upravo ovaj mladi lažac.
S.Plissken is offline  
Old 26.01.2022., 21:34   #6875
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Jos jedan antivakser koji ne razumije vjerojatnosti. Ima vas.
Ne sramoti se, nemoćan si
mamino blago is offline  
Old 26.01.2022., 21:34   #6876
Quote:
Normalno.Imali smo rat 91 i ranjeni sa metkom u tijelu vraćali se u rov.A gdje nećeš sa virusom
Ne sramoti se, nemoćan si
mamino blago is offline  
Old 26.01.2022., 21:35   #6877
Quote:
Zato što si nemoćan, ne sramoti se
mamino blago is offline  
Old 26.01.2022., 21:37   #6878
Quote:
mamino blago kaže: Pogledaj post
Zato što si nemoćan, ne sramoti se
Teško je ući u komunikaciju sa neškolovanima.Ako ne želiš dobiti rak pluća onda nećeš pušiti.Ali i nepušači mogu dobiti.
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 21:37   #6879
Quote:
Tri puta sam se cijepio

Čega se pametan stidi time se budala ponosi. Lijepa, stara izreka.
jupitermars is offline  
Old 26.01.2022., 21:38   #6880
Meni je vise pun k... ovoga svega!!!!!!!!!!!

Taman sto sam se ponadala da ce ovdi omogucit opet necijepljnima ulaz na javna mista (zadnja 3mj nemos bez potvrde uc, nema rapidnog testa)
- Znanstvenici zele uvest rapidni test
- Ministar zdravstva i premijerka su PROTIV toga, te i dalje tvrde da je 80 posto necijepljenih u bolnici

Sad raspravljaju o ukidanju Covid pass-a - ali nece bit u blizoj buducnosti.

Ugostiteljski objekti prazni, kazalista zjape prazna, predstave se odgadjaju - ali gamad sterilna i dalje provode apartheid.
ZA POPIZDIT.
Splićankaa is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:45.